ROYAL CARS

Société en commandite simple


Dénomination : ROYAL CARS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.956.336

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5. Kapitaal

Er blijkt uit een onderhandse akte dd 05/01/2015 dat :

1. De Heer CHANTAH HASSAN, met rijksregisternummer 910616-217.92, ongehuwd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kleibeekstraat 39

2. de Heer KAAOUAS Zakaria, met rijksregisternummer 83.03.21-083.81, ongehuwd, wonende te 2100

DEURNE, Sterckshoflei 16

richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op waarvan de naam luidt  ROYAL CARS . De

maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9100 SINT-NIKLAAS, Kleibeekstraat 39,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

" de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle mogelijke gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde voertuigen.

" Groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, motorrijwielen, vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes enz en dit rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

" het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland evenals alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

II. ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee duizend euro (~ 2.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ROYAL CARS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kleibeekstraat 39

*15300287*

Luik B

9100

België

0507956336

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sint-Niklaas

Griffie

Neergelegd

06-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

door tien (10) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tiende (1/10e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Aandelen

Artikel 8. Vennoten

Artikel 9. Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. Overlijden

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Andere gecommanditeerde of stille vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden, onverminderd het bepaalde in artikel 7 ingeval van het overlijden van een vennoot.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten onder levenden overdragen of afstaan.

Indien aandelen in onverdeeldheid aangehouden worden, dienen de betrokken mede-eigenaars onderling overeen te komen wie de stemrechten verbonden aan deze aandelen zal uitoefenen. Bij gebreke aan dergelijke overeenkomst zijn de stemrechten verbonden aan de aandelen geschorst.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend. De uitkeringen uit een kapitaalvermindering komen toe aan de blote eigenaars van de aandelen. De uitkeringen uit een dividenduitkering komen toe aan de vruchtgebruikers van de aandelen, voor zover en desgevallend pro rata zij betrekking hebben op de uitkering van winsten gerealiseerd tijdens de boekjaren waarop het vruchtgebruik betrekking heeft. Dividenduitkeringen die uitkeringen zijn van winsten die reeds waren gereserveerd voor de aanvang van het vruchtgebruik (vast te stellen op afsluitdatum van het boekjaar en niet op de datum van de jaarvergadering) en dividenduitkeringen waartoe besloten wordt na afloop van het vruchtgebruik komen integraal toe aan de blote eigenaars. Vruchtgebruikers en blote eigenaars kunnen evenwel ten allen tijde in onderling afwijken van deze suppletieve regeling.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat aan hun voorganger toekomt in het netto-actief volgens de laatste neergelegde jaarrekening pro rata het aandelenbezit van de overleden vennoot. Dit deel dient binnen de zes maanden na overlijden betaald te worden aan de erfgenamen door de overige vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerders zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

§ 1. Aantal - ontslag

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, welke of derden of gecommanditeerde

vennoten kunnen zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hen, eveneens samen

handelend, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

§ 2. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 3. Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder. Elke zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

daden van bewaring, beheer en beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Niettegenstaande het voorgaande wordt de vennootschap voor aankopen en verkopen van onroerend goed, alsook het sluiten van aannemingsovereenkomsten met betrekking tot het bouwen of verbouwen van een onroerend goed, het afsluiten van leningen en het vestigen van hypotheken op de onroerende goederen van de vennootschap, slechts geldig vertegenwoordigd door alle zaakvoerders die gezamenlijk handelen.

Artikel 10. Controle

Wanneer geen commissaris benoemd is, heeft iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant.

Artikel 11. Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoten.

§ 3. Stemrecht

§ 4. Besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist over:

1) de aanvaarding van nieuwe vennoten, zowel stille als gecommanditeerde;

2) de overdracht van de rechten van een vennoot aan een derde;

3) het aanvaarden van erfgenamen of legatarissen als vennoot;

4) de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de winst;

5) het benoemen en ontslaan van zaakvoerders;

6) de kwijting aan de gecommanditeerde vennoten of de zaakvoerders;

7) de wijziging van statuten;

8) de ontbinding van de vennootschap.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een brief, fax of email en dit ten minste veertien dagen voor de vergadering. De vergadering zal ieder jaar plaatsvinden de laatste vrijdag van de maand augustus.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen. Indien alle vennoten aanwezig zijn en instemmen met de datum, het tijdstip, de plaats en de agenda van de vergadering, kan afgezien worden van de oproepingsformaliteiten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerders zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

§ 2. Bijeenroeping

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits goedkeuring van drie vierde van de aandelen.

Artikel 12. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

§ 2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Resultaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen met unanimiteit

van de aanwezige stemmen.

Artikel 14. Vereffening

Artikel 15. Algemene bepaling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Niettegenstaande het bepaalde in artikel 8, kunnen de stille vennoten door derden worden verplicht de hen uitgekeerde dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van vennootschappen.

TITEL III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

In geval van ontbinding wordt (worden) een vereffenaar(s) aangesteld die zal (zullen) handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bestuur  vertegenwoordiging

Met eenparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap:

" Meneer CHANTAH HASSAN, wonende te 9100 SINT-NIKLAAS, Kleibeekstraat 39.

" Meneer KAAOUAS ZAKARIA, wonende te 2100 DEURNE, Sterckshoflei 16

De bezoldiging van de mandaten zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering. Beide verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal lopen tot 31 maart 2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaats-stelling om alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de BVBA Think Global, met maatschappelijke zetel te Bornem, Sint-Amandsesteenweg 92 vertegenwoordigd door dhr. Rogiest Peter wonende te Bornem, Rijkenhoek 22 met mogelijkheid van subdelegatie. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Registratie en neerlegging

Aan de gecommanditeerde vennoten wordt opdracht gegeven om voorliggende akte ter registratie aan te bieden, alsook bij ontledend uittreksel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Sint-Niklaas.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas, 05/01/2015, in vier originele exemplaren. Eén origineel zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Sint-Niklaas, een ander zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap, een ander is bestemd voor de Administratie van het Kadaster, de Registratie en de Domeinen en ieder van de ondergetekenden heeft een origineel ontvangen.

Gecommanditeerde vennoten CHANTAH Hassan KAAOUAS Zakaria

07/07/2015
ÿþ MedVVo[tl ii.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kepie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

11

IBN

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 MN} 2015

AFDELING l:LEhleMONDE

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres) Onderwerp akte

0607.956.336 ROYAL CARS

Acireswitziging.

GCV

Kleibeekstraat 39 9100 SINT-NIKLAAS

Verslag van de zaakvoerder

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap

per 01/02/2015 verplaatst van Kleibeekstraat 39 te SINT-NIKLAAS naar

Sterckshotiei 16 te DEURNE

Opgemaakt te Sint Niklaas , 13/02/2015

De zaakvoerder

Chantah Hassan

Coordonnées
ROYAL CARS

Adresse
KLEIBEEKSTRAAT 39 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande