RWR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RWR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.390.501

Publication

06/05/2014 : â–  Wijziging maatschappelijke zetel
Op de buitengewone algemene vergadering van 26 maart 2014 werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar 2140 Borgerhout, Gitschotellei 268 GV.

De zaakvoerder,

Christis Mathieu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
15/07/2013
ÿþ 1-.1t~á~ Mod word 11.1

~.. - ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

GFiFFlE - ''

II i I~ AI









*13108 7*

Ondernemingsnr : ,1go . 50 /I Benaming

(voluit) : RENE WABLE RENTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9140 TEMSE, VEERSTRAAT 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 26 juni 2013, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam RENE WABLE RENTING, met

zetel te 9140 Temse, Veerstraat 24, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

a) De heer CHRISTIS Mathieu, geboren te Maaseik op 10 augustus 1970, wonende te 3000 Leuven, Riddersstraat 179/10, die nog 11.200,00 Euro dient te volstorten;

b) De heer DE VLEESCHOUWER Rudy Josephina Cyriel, geboren te Temse op 23 april 1961, wonende te Calle Escocia 1 puerta 15 Tauro Gran Canada, die nog 1.200,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij iNG op

rekeningnummer 363-1217446-39,

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd, de heer CHRISTIS Mathieu , die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de verhuur, de aan- en verkoop van personenwagens, lichte vracht en van rollend materiaal in de algemene zin.

De verhuur, de aan- en verkoop van alle investeringsgoederen zoals machines, toestellen en computers.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-'pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- 1111 2043

DENDERMONDE

Griffie

.e a

.I e .

')

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van juni om 11.30 uur,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de heer DE VLEESCHOUWER Rudy, voormeld, en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-'stelliing, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meervan de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen,

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

~ a~ ~~ " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z °

L~~~ ~~ . ~"

_1

*15039415*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

O 4 I RÎ 205

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0536.390.509

Benaming :

(voluit) : Rene Wable Renting

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gitschotellei 268 glv 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 2 maart 2015 werd beslist om ontslag en kwijting te

' geven aan de zaakvoerder Christis Mathieu.Als nieuwe zaakvoerder werd benoemd : Mr Tsasa Kandu

Bambi, wonende Vlaamsekaai 4413 2000 Antwerpen vanaf 2 maart 2015.

De zaakvoerder,

Kandu Bambi Tsasa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2015
ÿþ'j; e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIllll IIII IIII~I

*15084048*

V



Ondememingsnr : 0536.390.501

Benaming

(voluit) : RENE NEWABLE RENTING

(verKort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2140 ANTWERPEN, GITSCHOTELLEI 268/GLV

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffe! te Antwerpen op 2 juni 20'15, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming met onmiddellijke ingang te wijzigen naar `RWR' en artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

TWEEDE RESOLUTIE;

Wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met ; derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn an wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Naartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbiritenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende o onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ;of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

" Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de, termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andère dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzakè de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Kortom' zij mag alles doen wat verband houdt met bbvenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.".

" DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoiir'dineerde tekst van de statuten van .de ven-inootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij de tekst in overeenstemming werd gebracht met de recentste wetswijzigingen en coordinatie van de vennootschapswet.

VIERDE RESOLUTIE:

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

1 lertener,,,mnrrîînon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

l ehoud en aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering machtigt de heer bE VLEESCHOUWER Rudy, voornoemd, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indepiaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek; coördinatie;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RWR

Adresse
POTAARDESTRAAT 66 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande