RYD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RYD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.860.241

Publication

19/12/2013
ÿþet Mod Wout 11.t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 9 DEC. 2013

Griffie

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ui

u

VI

11

1 190841*

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) : RYD

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Kortrijksesteenweg 250 bus 201 9000 Gent

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging-kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Fioris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 26 november 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RYD" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierhonderd negenentachtigduizend

negenhonderd vijfenzeventig euro achtenzestig cent (E 489.975,68) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vierhonderd en negenduizend vierentwintig euro tweeëndertig cent (E 409.024,32) naar achthonderd negenennegentigduizend euro (E 899.000,00),

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in geld, zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, aangezien de verhoging wordt onderschreven door de huidige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, met kennis van zaken aangaande eventuele verwatering van de aandelen, na daarover door ondergetekende notaris te zijn ingelicht.

Tweede besluit

Onmiddellijk hebben de aandeelhouders individueel verklaard te verzaken aan de formaliteiten betreffende de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen of de kapitaalverhoging zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, en verklaren zij deze

kapitaalverhoging te onderschrijven als nagemeld.

Derde besluit

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven, als volgt:

- door de heer Olivier Herberigs, ten belope van vierhonderd negenentachtigduizend zevenhonderd achtendertig euro tien cent (E 489.738,10);

- door mevrouw Katrien Van Hoeyweghen, ten belope van tweehonderd zevenendertig euro zesenvijftig cent (¬ 237,56);

hetzij dus in totaal ten belope van vierhonderd negenentachtigduizend negenhonderd vijfenzeventig euro achtenzestig cent (E 489.975,68).

De voorzitter, de heer Olivier Herberigs, verklaart en erkent tevens in zijn hoedanigheid van inschrijver dat de kapitaalverhoging volledig is onderschreven.

De comparanten verklaren tevens dat de kapitaalverhoging, door elk van de aandeelhouders volledig werd volstort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE44 1237 4074 1445 op naam van de vennootschap bij BKCP bank, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 21 november 2013, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

Gezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, als voormeld, zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen aangepast worden, overeenkomstig de kapitaalverhoging. Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat de aandelen geen nominale waarde hebben.

Vierde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans achthonderd negenennegentigduizend euro (¬ 899.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestienduizend vijfhonderd (16.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0430.860.241

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde besluit

De vergadering besluit over te gaan tot de actualisering van de statuten door het aannemen van een nieuwe tekst overeenkomstig de te nemen besluiten, aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen, zonder inhoudelijke wijzigingen aan te brengen aan de essentiële bepalingen van de statuten van de vennootschap zoals de naam, de zetel, het doel, de duur, het kapitaal en de aandelen, het bestuur en het toezicht, de algemene vergadering, het boekjaar, de inventaris, de jaarrekening, de ontbinding en de vereffening, als volgt:

TITEL I.: VORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "RYD".

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 250 bus 501.

Hij kan krachtens een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur naar iedere andere plaats in

België worden overgebracht, mits naleving van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland bijkomende administratieve en bedrijfszetels,

alsmede kantoren, bijhulzen en agentschappen oprichten bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van een onroerend patrimonium.

Ten dien einde mag de vennootschap aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doen; zij mag daartoe onroerende goederen aankopen laten bouwen, ruilen en eventueel verkopen; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen,

- Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen ten einde hun beheer te kontroleren of er deel in te hebben.

- Het te teen opnemen of ter leen geven van gelden, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, voor zover door de wet toegelaten het beleggen het beheren, en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

" Het verlenen van professionele adviezen en diensten in de ruimste zin van het woord, aan ondernemingen en partikulieren, en, onder andere en meer in het bijzonder diensten op het vlak van organisatie, informatica, risp-management en tussenpersoon in verzekeringen.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De duur van de vennootschap is onbepaald, De vennootschap kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging.

TITEL II.: KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTHONDERD NEGENENNEGENTIG DUIZEND EURO (@ 899.000,00), vertegenwoordigd door zestienduizendvijfhonderd (16.500) aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

In afwijking echter van hetgeen hierboven is bepaald kan de algemene vergadering, met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor statutenwijziging, beslissen dat alle nieuwe aandelen of een gedeelte ervan, niet bij voorkeur aan de bestaande aandeelhouders worden aangebeden. De algemene vergadering bepaalt zelf de voorwaarden en de prijs van uitgifte buiten voorkeurrecht.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van één titel dan wordt de uitoefening van alle (Iidmaatschaps)rechten hieraan verbonden geschorst totdat één enkel persoon is aangewezen als zijnde ten overstaan van de vennootschap, de eigenaar van de titel, tenzij wanneer ze samen verschijnen en eenparig hun stem uitbrengen. Wanneer een aandeel voor de blote eigendom toebehoort aan een persoon en voor het vruchtgebruik aan een andere, dan zullen de rechten aan dit aandeel verbonden door de vruchtgebruiker uitgeoefend worden, tenware zij zelf een andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst voorleggen.

TITEL III.; BESTUUR EN TOEZICHT.

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden toevertrouwd aan de raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering, voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar en het mandaat van de aftredende en niet herkozen bestuurder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zijn mandaat vervalt.

Telkens door overlijden, ontslag of enige andere oorzaak een plaats van bestuurder openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. De algemene vergadering zal tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve benoeming overgaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

pe raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de raad van bestuur, door de bestuurders die de bevoegdheid hebben om haar te vertegenwoordigen, of door de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder en aan directeurs, voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn aile akten die de vennootschap verbinden rechtsgeldig ondertekend door de of een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders samen optredend.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het bestuur aangaat, toevertrouwen aan een of meer van zijn leden of aan derden.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze evenwel betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité en de kwijting van de leden van het comité.

Elk lid van het comité dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt.

Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Het orgaan dat krachtens voorgaande bepalingen / artikelen de vennootschap kan vertegenwoordigen kan in het kader van die vertegenwoordiging bijzondere machten verlenen aan een lasthebber. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geooricofd.

TITEL IV.: ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op laatste maandag van de maand mei om vijftien uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vernield.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks eist, Zij moet bijeengeroepen worden binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen minstens één/vijfde van de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen. In hun aanvraag moeten zij wel de punten vermelden die ze op de dagorde wensen te brengen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De houders van effecten oo naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

De eigenaars van qedematerialiseerde effecten dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, minstens vijfvoile dagen voor de datum van de vergadering op de zetel van de vennootschap een attest neer te leggen dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling werd opgesteld, en dat het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de betrokken eigenaar is ingeschreven op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Voor het overige wordt gehandeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing. Niemand mag in de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem schriftelijk uitbrengen, behoudens hetgeen hierna vermeld.

Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging van te eisen op de zetel van de vennootschap ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigers of wettelijke mandatarissen vertegenwoordigd worden.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, doch dergelijke overeenkomsten kunnen niet gesloten worden voor een periode van meer dan vijf jaar.

Behalve in de gevallen uitdrukkelijk in het Wetboek van Vennootschappen voorzien, alsook in deze statuten, worden de besluiten bij gewone meerderheid van stemmen genomen, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen

Voor de benoemingen of afzettingen is de geheime stemming verplichtend.

Wanneer in geval van benoeming geen enkel kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen haalt, wordt voor de twee kandidaten die de meeste stemmen verkregen, tot herstemming overgegaan.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

TITEL V.: BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake boekhouding en jaarrekening van toepassing op de onderneming.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan bestuurders, directeurs en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het netto-resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd worden vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Luik B - vRivrao

,

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de raad van bestuur, erover zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering kan dit saldo geheel of gedeeltelijk bestemmen, hetzij onder de vorm van dividenden, hetzij voor reservering of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar interim-dividenden uit te keren.

TITEL VI.: ONTBINDING - VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen, andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld en hun machten en bezoldigingen vaststellen.

Bij gebrek aan besluit van de algemene vergadering zullen de vereffenaars de meest uitgebreide macht hebben voor het vervullen van hun opdracht, en ook zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering, kunnen handelen zoals voorzien in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend voor de betaling van alle schulden van de vennootschap, de vereffeningskosten en de terugbetaling van het kapitaal inbegrepen. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen in verhouding tot hun volstorting. De vereffening kan slechts worden afgesloten na goedkeuring van de vereffeningsstaat door de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Zesde besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Zevende besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan het Accountantskantoor Bekaert BVBA, Meersbloem-Leupegem 50, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces verbaal van 26 november 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A } i.., I~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 27.06.2013 13230-0162-010
24/04/2013 : GE183305
27/01/2015
ÿþ MobW rd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~, -,

~~,~_:~,~,~~ D

1 -01- 215

RECHT1147t~V~

KOOPH~D~~t i eGENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingenr : 0430860241

Benaming

(voluit) ; RYD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 250 bus 501 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

Uit cie notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2015, blijkt met ingang van 1 januari

2015 :

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Koersenstraat 42 te 9000 Gent

Olivier Herberigs,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2012 : GE183305
25/07/2011 : GE183305
06/09/2010 : GE183305
24/07/2009 : GE183305
26/06/2009 : GE183305
11/07/2008 : GE183305
03/07/2007 : GE183305
06/07/2006 : GE183305
15/07/2005 : GE183305
08/11/2004 : GE183305
14/07/2004 : GE183305
31/07/2003 : GE183305
25/07/2003 : GE183305
03/07/2003 : GE183305
31/07/2002 : GE183305
04/07/2001 : GE183305
13/09/2000 : GE183305
10/04/1998 : GE183305
23/08/1997 : GE183305
03/08/1995 : OU31536
18/11/1994 : OU31536
01/01/1993 : OU31536
29/07/1988 : OU31536
24/04/1987 : OU31536

Coordonnées
RYD

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 250, BUS 501 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande