S.T.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : S.T.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.132.496

Publication

30/12/2013
ÿþ4

4,1515

.tik, j.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6 DEC, 2013

NIF.N

hOO7:Griifi'éL

mod 11.1

1

insu





*13195988*

Ondernemingsnr: 0435.132.496

Benaming (voluit) : S.T.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wippelgemdorp 97

9940 Evergem

Onderwerp akte :Wijziging

!: Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem,: :; Ertvelde, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 06/12/2013 : de Buitengewone Algemene Vergadering: der aandeelhouders van NV S.T.S, te 9940 EVERGEM, Wippelgemdorp 97, RPR Gent BE0435.132.496 dat, geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer: volgende beslissingen werden genomen:

1. Afschaffing van de nominale waarde der aandelen en vervanging ervan door een fractiewaarde. '

2. Voor zoveel als nodig, omzetting van het geplaatst maatsschappelijk kapitaal ten bedrage van één! Il miljoen vijfhonderdduizend Belgische Frank (1.500.000,00 BEF)) in, afgerond, zevenendertigduizend honderd! :. vierentachtig euro drie cent (¬ 37.184,03), volgens de omrekeningskoers vastgelegd in datum van één en dertig! li december negentienhonderd acht en negentig.

3. Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een som van vierentwintigduizend achthonderd! : vijftien euro zevenennegentig cent (¬ 24.815,97) om het te brengen van zevenendertigduizend honderd!

vierentachtig euro drie cent (¬ 37.184,03) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), door incorporatie van! :I beschikbare reserves, zoals blijkt uit boekhoudkundige stukken terzake, doch zonder creatie van nieuwe!

aandelen.

!: 4. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9940 Evergem, Dorpsplein 1 met ingang van heden. 1

5. Vervanging van het maatschappelijk doel door navolgend nieuw doel opgenomen in de nieuwe statuten

6. Gemakkelijkheidshalve beslist de vergadering om de tekst van de statuten te vervangen door een volledig; ;: nieuwe versie van de statuten (zonder dat evenwel een wijziging wordt gebracht aan de essentiële: bestanddelen ervan), dewelke luidt als volgt:

"TITEL EEN: NAAM - ZETEL - DOEL -- DUUR

ARTIKEL 1-- NAAM

IlDe vennootschap bestaat als naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de naam: "S. T.S." ARTIKEL 2 ZETEL

:

De maatschappelijke zetel is gevestigd 9940 Evergem, Dorpsplein 1,

ARTIKEL 3 -- DOEL

ii De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in ., commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

!! 1. Alle bewerkingen te doen welke zowel rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben op het; verkopen, verhuren, verhandelen of verdelen van onroerende goederen.

Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel: :; rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren,: .: verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen:

van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van; ; het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede allei;

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de;,

opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de ;; verhuring van deze goederen.

! 2. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van ii bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de t! verkoop hiervan.

ii 3. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van l_dieneteri._edvezm_deiienetioe.stielà.en 9enteatie_Ven el. aqujeremon ertbedrilu rl,_io_bRíaleetwen_met;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch, fiscaal, financieel, boekhoudkundig, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

5, Alle commissieverhandelingen.

6. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat

7. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel; zij ken deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. Zij kan tevens borg staan of haar aval verlenen voor dealen, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

8. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

9. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van het de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen, of haar opvolger, vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE: GEPLAATST MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, genummerd van één (1) tot en met honderd vijftig (150), ieder aandeel vertegenwoordigend éénhonderd vijftigste (150°) van het maatschappelijk kapitaal.

TITEL DRIE: BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 15 - BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders van de vennootschap, die worden benoemd door de algemene vergadering en door deze te allen tijde kunnen worden ontslagen. De Raad van Bestuur ken echter uit twee leden bestaan in de gevallen daartoe voorzien in de wet

Zolang artikel 518 §3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Wanneer een plaats van bestuurder voortijdig openvalt om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien. ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief gericht aan de Raad van Bestuur, doch is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn,

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 17 - BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING

Algemeen

Op de laatste blz. van 4.ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Vpor-behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Raad van Bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Adviserende comités

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder z jn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. De Raad van Bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dacieliiks bestuur

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, die geen aandeelhouder moeten zijn.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis Wetboek van Vennootschappen is de Raad van Bestuur gemachtigd zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

ARTIKEL 18 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Raad van Bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur.

Daaelliks bestuur

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen.

Directiecomité

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigddoor twee leden van het directiecomité samen optredend of door de voorzitter van het directiecomité, welk alleen kan handelen. De voorzitter van het directiecomité wordt daartoe benoemd door het directiecomité.

ARTIKEL 19 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

TITEL VIER: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21--

De algemene vergadering der aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Haar beslissingen gelden ook voor de aandeelhouders die niet stemmen of tegenstemmen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14u00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag. ARTIKEL 24 - TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist,

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de Raad van Bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

TITEL VIJF: BOEKJAAR - BALANS WINSTVERDELING

ARTIKEL 32 - BOEKJAAR  BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vpor-behouden - aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elk jaar op het eind van het boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op en de jaarrekening,'

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 33 WINSTVERDELING

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds

afgenomen, tot dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst zal aangewend worden volgens beslissing der algemene vergadering, onverminderd

hetgeen van dwingend recht bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL ZES: O TBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 36 - VERDELING BIJ VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin de doeiswijziging omstandig wordt verantwoord.

- Staat van activa en passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/09/2011 : GE169172
15/09/2010 : GE169172
07/09/2010 : GE169172
11/09/2009 : GE169172
07/10/2008 : GE169172
06/09/2007 : GE169172
02/03/2007 : GE169172
04/05/2006 : GE169172
08/11/2004 : GE169172
25/10/2004 : GE169172
24/12/2003 : GE169172
09/12/2002 : GE169172
21/12/2001 : GE169172
10/11/2000 : GE169172
11/01/1997 : GE169172
06/08/1996 : GE169172
03/08/1989 : IE31826
05/10/1988 : IE31826

Coordonnées
S.T.S.

Adresse
WIPPELGEMDORP 97 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande