SABLE BLANC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SABLE BLANC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.477.162

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0086-013
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 17.07.2012 12303-0122-013
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.07.2011 11325-0434-012
20/07/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111.1t11111,11.11,111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL_ GENT

- 9 JULI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Z,nffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.477.162

Benaming (voluit) : SABLE BLANC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandstraat 57

9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Carol BOHYN, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Patrice en Carol Bohyn Geassocieerde Notarissen", met zetel in België te Beveren (Haasdonk), op 29 juni 2015, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SABLE BLANC", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 57, en "GEBROEDERS DE COCK", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 57, ieder afzonderlijk, volgende besluiten hebben genomen:

1. Beslu"ten tot fusie

Goedkeuring van het aangekondigde fusievoorstel. Besluit dat het gehete vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABLE BLANC" overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS DE COCK". Het gehele vermogen betreft zowel de rechten als de verplichtingen van voornoemde overgenomen vennootschap, als gevolg van ontbinding zonder vereffening en overeenkomstig het fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a) De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

55 nieuwe volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS DE COCK" worden uitgereikt aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABLE BLANC" in ruil voor 186 aandelen van de vennootschap "SABLE BLANC".

b) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "GEBROEDERS DE COCK", wordt vastgesteld op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c) De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

2. Kanitaalverhogïnq

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEBROEDERS DE COCK" met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), om het aldus te brengen van tweehonderd vierenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 274.500,00) naar tweehonderd drieënnegentigduizend honderd euro (¬ 293.100,00), door uitgifte van vijfenvijftig (55) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst zoals hiervoor gezegd.

3.Overgang van vermogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overgang ten algemene titel van het gehele vermogen van de vennootschap "SABLE BLANC" op de overnemende vennootschap "GEBROEDERS DE COCK",

4. Lasten en voorwaarden van de overgang

Vaststelling van de lasten en voorwaarden onder dewelke de overgang van het vermogen van de

vennootschap "SABLE BLANC" op de vennootschap "GEBROEDERS DE COCK" geschiedt.

5. Toevoeging van een commerciële benaming

Behoud van de benaming van de overgenomen vennootschap "SABLE BLANC", door deze toe te

voegen ais commerciële benaming.

6. Wiiziging van het doel van de vennootschap

Wijziging van het doel van de overnemende vennootschap door vervanging van de tekst van het

huidige doel door volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- alle schrijn- en timmerwerken, aile glaswerken, zowel in aannemingen als in onderaannemingen, evenals de verkoop van hout en meubelen, aile werkzaamheden met betrekking tot binnenhuis- en winkelinrichting. Dit alles zowel privaat, industrieel als openbaar, in binnen- en buitenland;

- het ontwerp, de invoer, de aankoop en de verkoop in zowel binnen- als buitenland van:

¢' keukens, zowel ultra modern, retro, Engelse stijl of klassiek; badkamermeubels, dressings, slaapkamers, kopieën van bestaande meubelen en uitbreidingen van bestaande meubelen;

¢' volledige winkelinrichtingen of interieurinrichtingen van oude herenhuizen en dit op authentieke wijze;

> alle bestaande meubilair voor doorverkoop;

> alle afwerkingsmaterialen zoals stoffen, luchters, verf, behang, tapijten,...

¢' allerlei decoratiematerialen voor de totaalinrichtingen voor zowel binnen als buiten voor zowel particulieren als klein- en groothandelaars;

¢' verder alles wat op plan wordt aangeleverd en dat moet vervaardigd worden door derden. Het betreft dus maatwerk in alle mogelijke materialen.

- het beheer en uitbouwen van een roerend en onroerend vermogen, het beheer en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Hierin begrepen zijn alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar roerend en onroerende vermogen te bevorderen en uit te breiden, zoals de aan- en verkoop, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek af in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er bij de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven."

7, Aanpassing van de statuten van de overnemende vennootschap

Aanpassing van de artikelen 1, 3 en 5 van de statuten van de overnemende vennootschap, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

8. Vaststelling mandaat zaakvoerder

Vaststelling dat de heer DE COCK Lieven, die zowel in de overnemende als in de overgenomen vennootschap het mandaat van enige zaakvoerder waarnam, dit mandaat in de overnemende vennootschap zal blijven aanhouden.

19. Coördinatie statuten

10. Machten aan het bestuursorgaan

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: 1. expeditie akte, 2, gecoördineerde statuten, 3. lijst akten, 4. revisoraal verslag en 5. verslagen zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SABLE BLANC

Adresse
ZANDSTRAAT 57 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande