SAFRINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFRINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.599.350

Publication

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 22.11.2013 13664-0219-016
22/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wortl 11.9

4 ~1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR BELuE1i _._.~..,

E E RG E LEG D

E 6 -12- 2014 1 7 NOV. 2014

SCH STAATS 3Lep~~erE eNT



Ondernemingsnr : 0859599350

Benaming

(voluit) : Safrini

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel, op datum van 30 september 2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om:

mevrouw Frida De Clercq, wonende in Stijn Streuvelslaan 15 te 9000 Gent te ontslaan als zaakvoerder met ingang vanaf 1 oktober 2014.

Ze verkrijgt algehele kwijting voor het door haar uitgeoefende mandaat.

Vermeersch Sanny

Zaakvoerder

14 6029

BELG

M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 20.11.2012 12640-0548-016
19/07/2012
ÿþRechtsvorm : handeisvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - OMVORMING  NAAMWIJZIGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «r NOTARIS MICHEL. WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521,405), op 26 juni; 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "SANIMO" met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, ondernemingsnummer 0859599350 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT :FUSIEVOORSTEL

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de fusievoorstellen waarvan de' vennoten, voormeld, verklaren dat ze sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking gesteld zijn en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden van bekomen.

De fusievoorstellen werden op 09 april 2012 opgesteld door enerzijds de bestuursorganen van de over te, nemen vennootschappen, niet name de naamloze vennootschap "VERMEERSCH", met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondernemingsnummer 0436.171,485, en de besloten vennootschap reet. beperkte aansprakelijkheid SINT MARTINUS SNOOKER, met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR, Gent, ondememingsnummer 0433.791.027 en anderzijds de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de handelsvennootschap In de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO", voornoemd, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; deze fusievoorstellen werd neergelegd op de griffie van de; rechtbank van koophandel te Gent, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Il. De vennoten bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van de fusievoorstellen in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van' deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen" en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT FUSIEBESLUIT-- OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

a) 1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap'VERMEERSCH° en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 09 april 2012 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'VERMEERSCH", voornoemd, en door de zaakvoerder van de: handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO", in toepassing van; het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van' koophandel te Gent, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt In de Bijlagen bij het Belgisch: Staatsblad van 08 mei 2012.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHertiet. TE GENT



1l.I~u~ausiuuiAii~*~uu

*izia~~so

Ondernemingsnr : 0859599350

Benaming

(voluit) ; SANtMO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap heeft er zich van vergewist dat sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overnemende vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANiMO", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap "VERMEERSCH", met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondernemingsnummer 0436.171.485, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap honderd vierendertig duizend negenhonderd en één euro vijfentachtig cent (¬ 134.901,85) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van hét geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens :

 aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuii» enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

--alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 aile intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, lcgo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

in verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap "VERMEERSCH" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

b) 1. Fusie door overneming van de besloten vennootschp niet beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER" en vermogensovergang,

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 9 april 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER", voornoemd, en door de zaakvoerder van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SAN1MO", in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08 mei 2012, De zaakvoerder van de overnemende vennootschap heeft er zich van vergewist dat sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overnemende vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO", hierna genoemd «de ovememende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER", met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondernemingsnummer 0433.791.027, hierna genoemd <cde overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen negatief is en min drieëntwintig duizend achthonderd achtentachtig euro veertien cent (¬ - 23.888,14) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2, Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens :

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij Is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken era bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeaoht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

DERDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

Vervolgens wordt aan de vergadering van de overnemende vennootschap de laatste jaarrekeningen van de overgenomen vennootschappen (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van de jaarverslagen die de bestuursorganen van deze vennootschappen hebben opgemaakt volgens artikel 94 en volgende vàn het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ten slotte beslist de vergadering ontvangst te nemen van het ontslag van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen en hen kwijting te verlenen voor uitoefening van hun mandaat,

VIERDE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, hetzij "SANIMO" te wijzigen in "SAFRINI"

en dienvolgens artikel 1, lid 2 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:.

"Zij draagt de benaming "SAFRINI."

VIJFDE BESLUIT OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

a.Verslagen

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Rydant, vertegenwoordigd door de heer Rydant Willy, accountant I.A.S., kantoor houdende te 9050 Gent (Gentbrugge), Brusselsesteenweg 689, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat, waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten per 31 maart 2012.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsreviscr luiden als volgt ; "De staat van activa en passiva van de Comm.V. Sanimo waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, afgesloten per 31 maart 2012, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en belastingsconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omvorming van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 25.289,15 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600,00.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gent, 14-06-2012.

BVBA Accountantskantoor Rydant

Vertegenwoordigd door

Dhr. Willy Rydant

Accountant IAB"

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de accountant I,A.B. blijven bij deze akte gevoegd. b.Voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist, rekening houdende met de hierboven aangehaalde verslagen, de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het maatschappelijk doel worden uitgebreid zoals hiervoor uiteengezet.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprákelijkheid zullen vertegenwoordigen, zullen worden toegewezen aan de huidige aandeelhouders in verhouding van hun rechten in het netto-vermogen van de vennootschap voor haar omzetting.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 859.599.350 van de gewone commanditaire vennootschap.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012, waarvan een exemplaar vervat zit in voormeld verslag van de accountant I.A.B..

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

c.Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

"STATUTEN.

ARTIKEL 1. BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "SAFRINI".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap.

Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

ARTIKEL 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst; alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen

- De onderneming in onroerende financieringshuur, leasing en/of renting, inzonderheid het optreden als leasinggever.

-Het verlenen van assistentie op het vlak van administratie en administratieve aangelegenheden, management en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

-het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen; "

-het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, de boekhouding, het aankopen, het onderhandelen en onderhouden van relaties met onder andere de banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

-het uitbaten van één of meer vestigingen van horecabedrijf, hierin begrepen zijnde, bij wijze van opsomming, doch niet limitatief alle drankgelegenheden, verbruikssalon, verhuring en uitbating van automatische spelen en handigheidsspelen, inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen en dergelijke, de verkoop van aile koude en warme gerechten, gebal, confiserie, verkoop van roomijs en het uitbaten van biljartgelegenheden in de meest algemene zin; dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden; dit alles in de ruimste zin van de woorden.

Ze mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening of vcor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op aile wijzen die haar het best geschikt lijken;

-het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren;

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichtingsdatum.' Behoudens door de rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld.

ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) en verdeeld in vierenvijftig (54) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één vierenvijftigste (9/54ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 6, AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

In de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde zonder verplaatsing inzage kan krijgen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL 7, WEJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten,

In geval van kapitaalsverhoging moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL 8. AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot wanneer de eigenaars één onder hen of een derde schriftelijk hebben aangewezen om voor de vertegenwoordiging ervan te zorgen.

Zo het vruchtgebruik en de blote eigendom niet aan dezelfde persoon toebehoort, worden alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten en verplichtingen uitgeoefend en nagekomen door de vruchtgebruiker alleen.

Alleen de blote eigenaar heeft het recht de aandelen te kopen wegens een kapitaalsverhoging en het voorkeurrecht uit te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hem en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief bekendgemaakt aan de vennootschap in haar maatschappelijke zetel.

De aandelen zullen nooit in pand gegeven kunnen worden zonder schriftelijke toestemming van de jaarvergadering of de buitengewone algemene vergadering.

ARTIKEL 9. AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig de artikelen 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

A. OVERGANG ONDER LEVENDEN

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen brengt de overige aandeelhouders hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte, ook indien hij deze aandelen wenst over te dragen aan één van de personen opgesomd in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouder dient de overige aandeelhouders het aantal van de over te dragen aandelen mede te delen alsook de geboden prijs de identiteit van de kandidaat-overnemer evenals aile overige voorwaarden van de overdracht. De overige aandeelhouders moeten binnen de dertig dagen na de mededeling laten weten aan de overdrager of zij hun voorkooprecht uitoefenen en, indien zij hun voorkooprecht niet uitoefenen, of zij akkoord gaan met de overdracht van de aandelen aan de kandidaat-overnemer,

Bij gebrek aan antwoord binnen de gestelde termijn, worden zij geacht hun voorkooprecht niet uit oefenen en in te stemmen met de overdracht.

Het voorkooprecht kan enkel worden uitgeoefend op het geheel van de aangeboden aandelen,

Indien meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht binnen de gestelde termijn uitoefenen zullen de af te kopen aandelen onder hen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. Indien na deze proportionele verdeling, nog af te kopen aandelen niet werden toegekend, dan zullen deze aandelen door de zaakvoerder worden verloot onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend. De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrokkenen of nadat deze laatsten werden uitgenodigd tot de loting per aangetekende brief.

De afgekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

BIOVERGANG BIJ OVERLIJDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De rechthebbenden van de overleden vennoot zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris aan de zaakvoerder(s) dienen te laten kennen, indien nodige mits voorlegging van de nodige regelmatige akten, binnen de vijf maanden na het overlijden.

Zolang de rechthebbenden van de overleden vennoot zich niet hebben laten kennen, zullen zij tegenover de overlevende vennoten van de vennootschap geen rechten mogen uitoefenen die aan de overledene toebehoorden.

De vennootschap zal namelijk de betaling schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die niet als vennoten worden aanvaard overeenkomstig het bepaalde in artikel 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder(s) aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden eveneens per aangetekend schrijven.

Bij gebrek aan overeenkomst onder de belanghebbenden wordt de afkoopwaarde van de aandelen bepaald volgens de waarderingsregels voorzien in artikel 10 der statuten

Binnen veertien dagen na de verzending door de zaakvoerder(s) van het aangetekend afschrift van de aanvraag tot afkoop, laten de vennoten bij ter post aangetekende brief weten aan de zaakvoerder(s) of zij al dan niet gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht op de aandelen van hun overleden medevennoot.

Indien zij hun antwoord niet hebben verstuurd binnen de hierboven vermelde vorm en termijn, worden zij geacht aan hun voorkooprecht te hebben verzaakt.

Indien meerdere vennoten gelijktijdig hun voorkooprecht uitoefenen zal dienen te worden gehandeld zoals hierboven voorzien in punt A.

De afgekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Is de afkoop niet geschiedt binnen drie maand, dan zijn der erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot gemachtigd de ontbinding van de vennootschap te vorderen.

CI ALGEMEEN OVERDRACHT

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in onderhavige statuten met betrekking tot de overdracht van aandelen, wordt verwezen naar de bepalingen van de artikels 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

D/ INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

In geen geval is het de vennootschap geoorloofd eigen aandelen te verkrijgen.

ARTIKEL 10. WAARDEBEPALING DER AANDELEN.

De waarde van een aandeel zal enkel kunnen bepaald worden op basis van de gemiddelde waarde van de laatste vijf jaarrekeningen, met uitsluiting van het hoogste en het laagste jaar, die de overdracht of het ovejlijden voorafgaan. Bij onenigheid zal de waarde bepaald worden door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die op verzoek van de meest gerede partij, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd, Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

ARTIKEL 11. OVERLIJDEN, FAILLISSEMENT OF BURGERLIJKE ONBEKWAAMHEID VAN EEN VENNOOT.

In geval van overlijden, faillissement of burgerlijke onbekwaamheid van een of meer vennoten zal de vennootschap niet ontbonden zijn of de ontbinding niet veroorzaakt kunnen worden, doch zal zij verder bestaan tussen de andere vennoten en de gebeurlijke ovememers van aandelen of de erfgenamen of rechthebbenden van een overledene, indien zij als vennoten aangenomen werden.

Ingeval van faillissement of onbekwaam worden van een vennoot houdt deze op vennoot te zijn en zullen de andere vennoten het voorkeurrecht hebben zijn aandelen over te nemen op de wijze en mits betaling zoals bepaald in artikelen negen en tien hierboven.

ARTIKEL 12. SCHULDEISERS VAN EEN VENNOOT,

De persoonlijke schuldeisers en de rechthebbenden van een vennoot zullen nooit de zegels kunnen doen leggen op de goederen en zaken van de vennootschap, noch een bewarend en/of een uitvoerend beslag op die goederen en zaken leggen en/of uitvoeren; zij zullen enkel beslag kunnen leggen op de winst die aan de aandelen van hun schuldenaar verbonden is en mits eerbiediging van de uitbetalingsmodaliteiten die door de jaarvergadering beslist zouden worden, alsook op het deel dat aan hun schuldenaar toekomt bij de ontbinding van de vennootschap.

ARTIKEL 13. BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 14. BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S),

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs,

ARTIKEL 15. VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 16. AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, niet inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 17, TEGENSTRIJDIG BELANG

Indien een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan mits naleving van de artikels 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18. TOEZICHT.

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften, Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

ARTIKEL 19. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de

eerste maandag van de maand december om 14 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ARTIKEL 20. BIJEENROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v5& de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 21, SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 22. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

ARTIKEL 23. BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. ARTIKEL 24. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE,



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering."

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 25. ONTB INDIN G.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste i meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen, ARTIKEL 26. VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer ;vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek

i van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar

verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.»

ARTIKEL 27, KEUZE VAN WOONPLAATS.

De vennoten en zaakvoerders verklaren woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft; uitnodigingen tot de vergaderingen dienen evenwel naar hun woonplaats te worden gezonden,

ARTIKEL 28. WETGEVING.

Partijen nemen op zich de verplichting om het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen, De bedingen van deze statuten die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van dit Wetboek worden geacht niet geschreven te zijn."

d, Ontslag en decharge zaakvoerder en benoeming nieuwe zaakvoerder.

De vergadering beslist de huidige zaakvoerder, voornoemde mevrouw VERMEERSCH Sanny, te ontslaan ; uit haar functie van zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "SAFRINI" met ingang van heden.

De vergadering geeft volledige decharge aan de zaakvoerder over de door haar uitgeoefende functie.

Mevrouw VERMEERSCH Sanny, de heer VERMEERSCH Nicky en mevrouw DE CLERCQ Frieda, allen voornoemd, worden benoemd tot (niet- statutair) zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hun mandaat is onbezoldigd.

ZESDE BESLUIT : MACHTIGINGEN TOT UITVOERING VAN DE BESLUITEN

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd, 26 juni 2012















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2012
ÿþMod Word 1 T.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1llI llI1 1II I11 II il1I I II1

*iaoaseoe*

~~

tELEGD

2 5 APR, 2012

__________KOOPHANDELB TÉ GENT

0859.599.350

.riF3

rvi l,ri~i SANIMO iv.Y%rlrri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

rrt : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

3Ic "fik

Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SINT MARTINUS SNOOKER

De bestuursorganen van de gewone commanditaire vennootschap Sanimo en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sint Martinus Snooker hebben op 9 april 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."):

 de overnemende vennootschap : De gewone commanditaire vennootschap "Sanimo", met

maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0859.599.350, met BTW-nummer 6E0859.599.350.

 de overgenomen vennootschap : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sint Martinus Snooker", met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0433.791.027, met BTW-nummer BE0433.791.027.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap Sint Martinus Snooker NV, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap Sanimo Comm.V, tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemen vergaderingen:

I. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art. 719, 1° W.Venn.)

1.1. Identificatie van de overgenomen vennootschap; De BVBA Sint Martinus Snooker

De vennootschap werd opgericht op 25 maart 1988 bij akte verleden door notaris Tillo Deforce te Wannegem-Lede. De statuten werden vijfmaal gewijzigd: Dit op 25 maart 1988, op 7 augustus 1992, op 22 december 1993, op 19 november 2004 en op 8 februari 2006. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Sint Martinus Snooker". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De BVBA Sint Martinus Snooker wordt op heden bestuurd door: De Clercq Frieda, zaakvoerder, Zandvoordestraat 123, 9052 Zwijnaarde en door Sanimo Comm. V., Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent, vertegenwoordigd door Vermeersch Nicky. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0433.791.027. Het ondernemings-nummer is 0433.791.027 (RPR Gent).

1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap: De Comm.V. Sanimo

De vennootschap werd opgericht op 22 juni 2003 bij onderhandse akte. De statuten werden eenmaal gewijzigd en dit op 30 maart 2012 bij notariële akte. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "Sanimo". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De Comm.V. Sanimo wordt op heden bestuurd door: Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen en door Vermeersch Nicky, Stijn

Streuvelslaan 15, 9051 Gent. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0859.599.350. Het

ondernemings-nummer is 0859.599.350 (RPR Gent).

I .1 ;:,.ctQ r:cei1" : tV(:tlán¬ Ǭ hGrd van (ife tiistróFrt9entetf.nd6 tlotdr.s r4tirt'vtl,i li: n" lwi,:i,,rï.

b2%»-egel t#e rschtsQeíSootl t®tî 8anzien+Jan Q'ordr9r1 tE'd53te7Frt':(1af'illE[1

1tar~~ dsJ:n i hdridttsteri ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ll. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING (Art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2012,

Ill. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN (Art. 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS (Art. 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap Sint Martinus Snooker BVBA, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de Comm.V Sanimo.

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, de

Comm.V. Sanimo.

VI. VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

VII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

De onderhavige tekst werd goedgekeurd op 09/04/2012, te Gent, in twee exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen. Overeenkomstig Artikel 719 W.Venn. zal het fusievoorstel bij uittreksel worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad door elk van de vennootschappen.

Mevrouw Vermeersch Sanny Meneer Vermeesch Nicky

Zaakvoerder Zaakvoerder

"LJ e Ucnir

4e-e.,.





7 , i2 r.gr ,i['GíCí Na 4.1, ti.ri ti.?e;r3í#l'I,CJr3eid van de IflStrU+iFl1£c2fi'iitte riQjam.. 110w1j vi,li Lr 1:5;:::;0 ,

Y . iiC + c) ;gJ rechrspersoori ten ara. il8ren deinen [é èb'feQ6.iY ;f cwd p;" .1

4l[. see el ,.3nr C+1 handtekening

08/05/2012
ÿþMac' Word 97.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

*12085809"

KOOPHAN DEL TÉ GENT

NFFPGFLEGD

2 5 APR. 2012

t. t t" ~,. Ile i ,t^,)sl ~r 0859.599.350

i~étî 3rï3i~i~

(yCtult) SAN IMO

11,1crF0 jj

_" hts''orrn GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

eiel Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

'ol~dc1. lresf

in aktes : Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SAN1MO met de naamloze vennootschap VERMEERSCH

De bestuursorganen van de gewone commanditaire vennootschap Sanimo en van de naamloze vennootschap Vermeersch hebben op 9 april 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."):

 de overnemende vennootschap : De gewone commanditaire vennootschap Sanimo, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0859.599.350, met BTW-nummer BE0859.599.350.

 de overgenomen vennootschap : De naamloze vennootschap Vermeersch, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0436.171.485, met BTWnummer 6E0436.171.485.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap Vermeersch NV, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap Sanimo Comm.V. tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal warden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

I. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art. 719, 1° W.Venn.)

1.1. Identificatie van de overgenomen vennootschap: De NV Vermeersch

De vennootschap werd opgericht op 13/12/1988 bij akte verleden door notaris Eric Van den Berghe te Gent. De statuten werden tweemaal gewijzigd: Dit op 19/12/1990 en op 28/12/1993. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de benaming "Vermeersch". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De NV Vermeersch wordt op heden bestuurd door: De Clercq Frieda, Stijn Streuvelstraat 15, 9051 Sint-Denijs-Westrem en door Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0436.171.485. Het ondernemings-nummer is 0436.171.485 (RPR GENT).

1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap: De Comm.V. Sanimo

De vennootschap werd opgericht op 22 juni 2003 bij onderhandse akte. De statuten werden eenmaal gewijzigd, op 30 maart 2012 bij notariële akte, De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "Sanimo'. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De Comm.V. Sanimo wordt op heden bestuurd door: Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen en door Vermeersch Nicky, Stijn Streuvelslaan 15, 9051 Gent. Het BT.W.-nummer van de vennootschap is 8E0859.599.350. Het ondernemings-nummer is 0859.599.350 (RPR Gent).

II. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING (Art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2012.

 ,. OI " ,a... >r' iÿ~i:~~ t'~" 4~~" .?r` tlee.oarîiQt'fGfti van de lrisïl"3JniBiSt:erefd]2" 17rJt3p,`. '.Jil d,^-, iC .scif'^.'ki

hrv" c3gr de recntpersoor3 ten aaczlert van cerde.% te kr?itegEi"v1C1c" mgeR 9{_t gi, \43íiE`1 `:ri handtÇtt8T11i1q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN (Art. 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS (Art. 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

Vermeersch NV, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de Sanimo CommN.

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, de

Comm.V.Sanimo.

VI. VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om ailes te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

VII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn, De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

De onderhavige tekst werd goedgekeurd op 09/04/2012, te Gent, in twee exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen. Overeenkomstig Artikel 719 W.Venn. zal het fusievoorstel bij uittreksel worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad door elk van de vennootschappen.

Mevrouw Verrneersch Sanny Meneer Vermeesch Nicky

Zaakvoerder Zaakvoerder

4ery Ai-eurr'r' "404

',1 t~lE, Zs':_" ol'e..-1;c" Recto 1`3" c3'i+ll eo iiCedB3tlgh2!¬ $ van Lie iíl3trur"HentE'+E`nd notaris, heiGi; :'t;fl

Dcvosf.e d8 recF¬ tSl)erá4]on tell aanzien ven rDc'+ÎI te vert?Ç`t3nu +" :sr; Ç" -,

y::1$0 1,3aes1; cr rlanriiekenirg

26/04/2012
ÿþ Mad word I LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luitNAIN~~itiluulloaos~aW~~MAN" ia"

NEERGELEGD

1 6 APR. 202

RECHTt V AN

KOOPHAN GENT

Ondernemingsnr : 0859599350

Benaming

(voluit) : SANIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- KAPITAALVERHOGING - DOELWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR- WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING- WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 30 maart 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "SANIMO" niet zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, ondernemingsnummer 0859599350 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1/Kapitaalverhoging (door inbreng in natura)

a.De voorzitter leest het verslag voor opgemaakt door de zaakvoerder op 19 maart 2012 over de voorgestelde inbreng in natura en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het verslag wordt hieraangehecht.

b.De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op veertien duizend euro (¬ 14.000,00) te verhogen met veertig duizend euro (¬ 40.000,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant van mevrouw VERMEERSCH Sanny op de vennootschap, ten bedrage van elfduizend euro (¬ 11.000,00), door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant van de heer VERMEERSCH Nicky op de vennootschap ten bedrage van elfduizend euro (¬ 11.000,00) en door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant van één of meedere stille venno(o)ten op de vennootschap, ten bedrage van achttienduizend euro (¬ 18.000,00), met creatie van veertig (40) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) ieder, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte.

c.lnschrijving -Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

- Mevrouw VERMEERSCH Sanny die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO";

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw VERMEERSCH Sanny, inbreng te doen van de schuldvordering in rekening-courant die op de financiële staat van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO" per 31 december 2011 geboekt staat onder de grootboekrekening "overige schulden onder nummer 4841" en die mevrouw VERMEERSCH Sanny heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van elfduizend euro (¬ 11.000,00);

- De heer VERMEERSCH Nicky die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO";

Na deze uiteenzetting verklaart heer VERMEERSCH Nicky, inbreng te doen van de schuldvordering in rekening-courant die op de financiële staat van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO" per 31 december 2011 geboekt staat onder de grootboekrekening "overige schulden onder nummer 4842" en die de heer VERMEERSCH Nicky heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van elfduizend euro (¬ 11.000,00);

- Eén of meerdere stille venn(o)ot(en) die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart/verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO";

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na deze uiteenzetting verklaartIverklaren één of meerdere stille venno(o)t(en) inbreng te doen van een deel van de schuldvordering in rekening-courant die op de financiële staat van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO" per 31 december 2011 geboekt staat onder de grootboekrekening "overige schulden onder nummer 4843 en die de stille venno(o)t(en) heeft/hebben ten opzichte van de vennootschap, doch slechts ten bedrage van achttienduizend euro (¬ 18.000,00);

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zullen aan mevrouw VERMEERSCH Sanny, die aanvaardt, elf (11) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt, zullen aan de heer VERMEERSCH Nicky, die aanvaardt, elf (11) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt, en zullen aan één of meerdere stille venno(o)t(en), die aanvaardt/aanvaarden, achttien (18) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

d. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) gesplitst in vierenvijftig (54) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) ieder.

e. Opheffing nominale waarde aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen.

2/ Aanpassing van artikel vijf der statuten

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen

beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 - Kapitaal.

A/ KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) en is

vertegenwoordigd door vierenvijftig (54) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een

fractiewaarde van één vierenvijftigste (1/54ste ) van het kapitaal.

B/ HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

1) Bij de oprichting van de vennootschap op 22 juni 2003 werd het kapitaal vastgesteld op veertien duizend euro (¬ 14.000,00) en gesplitst in veertien (14) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) ieder.

2) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 maart 2012 heeft beslist het kapitaal te vermeerderen met veertig duizend euro (¬ 40.000,00) door inbreng in natura om het te verhogen tot vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) met creatie van veertig (40) nieuwe aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) ieder. Deze vergadering heeft vervolgens beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen."

3/ doelwijziging en dienvolgens wijziging artikel 3 der statuten

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 19 maart 2012 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, per 31 december 2011. Dit verslag met staat van activa en passiva is geïncorporeerd en maakt één geheel uit met het hieraangehechte verslag inzake kapitaalsverhoging.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van de huidige tekst van artikel 3 van de statuten door de hierna vermelde tekst:

" De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst; alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen

- De onderneming in onroerende financieringshuur, leasing en/of renting, inzonderheid het optreden ais leasinggever.

-Het verlenen van assistentie op het vlak van administratie en administratieve aangelegenheden, management en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

-het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

-het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, de boekhouding, het aankopen, het onderhandelen en onderhouden van relaties met onder andere de banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

het uitbaten van één of meer vestigingen van horecabedrijf, hierin begrepen zijnde, bij wijze van opsomming, doch niet limitatief: alle drankgelegenheden, verbruikssalon, verhuring en uitbating van automatische spelen en handigheidsspelen, inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

en dergelijke, de verkoop van alle Koude en warme gerechten, gebal, confiserie, verkoop van roomijs en het uitbaten van biljartgelegenheden in de meest algemene zin; dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden; dit alles in de ruimste zin van de woorden.

Ze mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken;

-het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

-het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren;

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

4/ Wijziging boekjaar

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één juli en eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De vergadering beslist dienvolgens artikel 11.1 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar,"

5/ Wijziging datum jaarvergadering

De vergadering beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan zal gehouden warden op de eerste maandag van de maand december om 14 uur.

De vergadering beslist dienvolgens artikel 10.1 lid 1 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december om 14 uur, of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag."

6/ Verlenging van het huidig boekjaar en overgangsmaatregelen

De vergadering beslist bij wijze van overgangsmaatregel dat het boekjaar dat begonnen is op één april twee duizend en elf zal verlengd worden en eindigen op dertig juni twee duizend en twaalf en dat de eerstkomende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december twee duizend en twaalf om 14 uur.

7I Wijziging van hoedanigheid van vennoten

De vergadering beslist dat de heer VERMEERSCH Nicky niet langer stille vennoot is, maar vanaf heden beherende vennoot is. De heer VERMEERSCH Nicky aanvaardt dit mandaat van beherende vennoot. De vergadering beslist dat mevrouw VERMEERSCH Sanny beherende vennoot blijft.

8/ Machtigingen.

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 30 maart 2012

- coördinatie statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

~"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Veer-ehortden raars hCt ;;tiÂlglsch Gtaotsbtac

NEERGELEGD

16 FEB. 2012

RECHTBANK VAN

KO OPHANIDEel_AieENT

Illit11111j111111111!III

Ondernemingsnr : 0859.599.350 Benaming

(valuit) . SANIMO

(verkort) .

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderveern akte : Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de naamloze vennootschap VERMEERSCH

Verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel van geruisloze fusie van de Comm. V. SAN1M0 met de NV VERMEERSCH, zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

yrKIViPen sol( Çi lcU3

rV b/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lonk B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemoordigen

Verse , Naam en handtekening.

29/02/2012
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

$

Ondernetningsnr : 0859.599.350

eenamittg

(voluit) . SANIMO

(verkort)









*iaoa~s4s



jRrEWELEGD

1 FEB. 2012

iet UTBANK VAN

KOOPHANOfiltiFE GENT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

(volledig adres)

Oradenvcrp akte : Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SINT MARTINUS SNOOKER

Verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel van geruisloze fusie van de Comm. V. SANIMO met de BVBA SINT MARTINUS SNOOKER, zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

n He Cn i sef'1

~ q-11x ()6R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 29/02/2012 -Annexes du Moniteur -beige

Op de laatste bie. van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

05/08/2011
ÿþ N{oqf 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111

`11121397*

Vo beha aan Belg Staat D

NEERGELEGD

2 6 JULI 2011

Ur1tKetHTBANK VAN

iC(]ClPF1ANflFLIF (;PmT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0859599350

Benaming

(voluit) : Sanimo

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zandvoordestraat 129052 Zwijnaarde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd 10-07-2011 werd met éénparigheid der stemmen beslist de maatschappelijke zetel met ingang van 0107/2011 te verplaatsen naar volgend adres:

Krijgsgasthuisstraat 99

9000 Gent

Sanny Vermeersch

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0013-016

Coordonnées
SAFRINI

Adresse
KRIJGSGASTHUISSTRAAT 99 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande