SAGA PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAGA PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.950.577

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 31.03.2014 14082-0274-010
08/03/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*i2osales

NEERGELEGD

2 y FEB, 2012

RECHTBANUKOOPHAND1 ,r ;GENT





Annexés du Moniteur 6ëTgë

Onderneming. nr : ©" 1 U V S 1`

Benaming

(volute) : SAGA PROJECTS

tverkortl

Rechtsvorm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Ketelvest 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare,.op éénentwintig februari tweeduizend en twaalf, dat:

* 1. De heer BOLS Lucas Els Cornelius, geboren te Turnhout op drie mei negentienhonderd tachtig, met identiteitskaart nummer 590-6064319-02 en rijksregister nummer 80.05.03-149.21, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 72 bus 301.

2. Mevrouw LINDH Julie Irene, geboren te Maputo (Mozambique) op drieëntwintig juli negentienhonderd vierentachtig, met identiteitskaart nummer 840723-7489 en paspoort nummer 45462081, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 192 79 Sollentuna (Zweden), Celsings Vâg 47,

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van "SAGA PROJECTS", met zetel te 9000 Gent, Ketelvest 36; waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, en waarop is ingeschreven als volgt:

- voornoemde heer Bols Lucas, voor een bedrag van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (9.486,00 EUR), waarvoor hem eenenvijftig (51) aandelen worden toegekend;

- voornoemde mevrouw Lindh Julie, voor een bedrag van negenduizend honderd veertien euro (9.114,00 EUR), waarvoor haar negenenveertig (49) aandelen worden toegekend.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven volstort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), als volgt:

- voornoemde heer Bols Lucas heeft voor een bedrag van drieduizend honderd tweeënzestig euro (E 3.162,00) zijn inbreng volgestort,

- voomoemde mevrouw Lindh Julie heeft voor een bedrag van drieduizend achtendertig euro (E 3.038,0D) haar inbreng volgestort, welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de KBC Bank de dato 14 februari laatst, dat bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

* met als doel:

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

*Pull service Audiovisuele Productie bureau:

- Pre-Productie: Research

Copywriting & Concept Uitwerking

Script Writing

Productie Planning & Organisatie

- Productie: Regie

Camera

Audio Captatie

- Post-Productie: Montage/Editing

Geluids Design

Special Effects

Color Grading/Kleurcorrectie

Grafiek

Op do laamtr:: blz. van L~ih g vFrnek#en Recto - Naam en hoedanfgtheld van de lnMnimenterende nntaus, hetzij van dc prorsQ(rr)n(nn) bevoegd de reclit5perseon ten aanzien van derden te verttagenwoordrereu

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De audiovisuele producten die we aanbieden kunnen reclamewerken, promotionele video's, documentaires, evenementenvideo's, bedrijfsvideo's, opleidingsvideo's, virale video's, luchtbeelden, informatieve video's, etcetera zijn.

*Ontwerp en Ontwikkeling van atmosferen/sferen (bijvoorbeeld theater, kunstvoorstellingen, etcetera). *Consultatie en Advisering (in aile of meer specifieke takken binnen audiovisuele producties)

* Verhuur audiovisueel materiaal/uitrusting

* Workshops/Onderwijs in audiovisuele technieken

* Full Service Audiovisuele Producties met radio gecontroleerde helicopters voor toerisme, veiligheid, sport, reclamewerken, technische inspecties, immobiliën, etcetera

* E-commerce dienstenlWebshop met magazines

* Reclame/marketing (copywriting & concept ontwikkeling)

* Fotografie & drukwerken

* Het creëren van verhalen voor boeken, theater, tekeningen, schilderijen, foto's, muziek, etcetera

* Organiseren van events

*Ontwikkelen van smartphone applicaties

*Creatie van online beeldbanken voor verkoop of verhuur aan derden

* investeringen in immo en verhuur

* Deelneming & beheér in onderneming.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins bèperkend,

Zij mag zich voor andere ondernémingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te brei-eden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbreng-sten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, af dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht, in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam 'en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, in alle omstandighe-den, namens de vennootschap te hande-ilen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen,

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij steeds in onderling overleg te handelen en moeten de beslissingen met unanimiteit worden genomen,

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn,

Indien het college niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eenste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is,

De verhinderde zaakvoerders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van het college van zaakvoerders de opdracht geven han te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stem-men in hun naam bij een bepaalde vergadering van het college van zaakvoerders, Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. ln beide gevallen wordt de ver-hinderde zaakvoerder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders, geno-imen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoeder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

* De jaarvergadering der vennoten" wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand februari om elf uur op de maatschappelijke zetel.

Met instemming van aile vennoten en zaakvoerders kan de jaarvergadering op een andere datum en andere plaats worden gehouden. In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering als gewone algemene vergadering of jaarvergadering is bijeengekomen.

De algemene vergadering beraadslaagt over de aangelegenheden die haar door de wet of de statuten zijn voorbehouden of door de zaakvoerders of de commissarissen aan haar beoordeling worden onderworpen.

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de wetsbepalingen terzake

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, dus ook voor afwezigen en tegenstemmers.

* leder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet een andere meerderheid voorzien. Onthoudingen en blanco-stemmen worden niet meegeteld. "

* Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

* Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

e Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reserve-ifonds tot op het ogenblik

waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die beslist over de

bestemming en de verdeling,

* De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een

" ~ vennoot.

r Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten

voorzien bij de wet.

Bij de ontbinding der vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffenaars) en bepaalt de bevoegdheden en bezoldigingen.

Wanneer beslist wordt het vermogen van de vennootschap in een andere vennootschap in te brengen tegen aandelen of obligaties, zal zij bijzondere volmacht verlenen aan de vereffe'naar(s).

o Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

óHet eventueel batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen

0

dat ieder bezit, elk aandeel recht gevende op een gelijk deel.

* De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

et

van hun benoeming Ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van

het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

et Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is

de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan,

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de

pip vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen

die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert .over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst de algemene

et vergadering zelf een vereffenaar aan.

pq De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt

ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen een college.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen, ledere wijziging van deze

aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, 2°, worden neergelegd en openbaar gemaakt.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-'zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

7, KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en eindigt op dertig september tweeduizend dertien, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend veertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt aangesteld als onbezoldigde zaakvoerder (behoudens andersluidende- beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd: voornoemde heer Bols Lucas, die verklaa.ri zijn mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN "

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap', beslist der algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootsbhappen alle ,verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening' hebbert'ge teld:

Comparanten erkennen dat on'dergetekénde notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de,ûitoefening'van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de ,ujtoefening''van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan ABT Services BVBA met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 124, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke

fomialiteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de

kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de

erkénningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en

schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet

beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÔÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke Bottelare.

Vaor-

*behoudei1

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naani en hoedanigheid van do in âtre nentr," rendC notar;a hot-4 von de persoio'in(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegerivJaordigerr

Verso : Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v. - - .te

lHll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.950.577

Benaming

(voluit) : Saga Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Per 25 mei 2015 heeft de zaakvoerder, Lucas Bols, besloten om de maatschappelijke zetel gevestigd te Ketelvest 36 te 9000 Gent te verplaatsen naar Sint-Pietersnieuwstraat 142E te 9000 Gent met ingang vanaf heden,

Lucas Bols

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SAGA PROJECTS

Adresse
KETELVEST 36 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande