SAMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.789.709

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111R111.11311 11e11111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 MU 261k

AFDEMENDERMONDE

SSS. -419 '1433

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) SAMC (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel: 9200 DENDERMONDE/GREMBERGEN, Klein Zand 85

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

" Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 1 juli 2014 dat

De heer AMLING Stefaan, zelfstandige, geboren te Keulen op 21 september 1968, identiteitskaart 5913906708-38, Rijksregister 68.09.21-121.61, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde/Grembergen, Klein Zand 85 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter heeft opgericht:

-onder de naam SAMC, met zetel te 9200 Dendermonde/Grembergen, Klein Zand 85, met onbeperkte duur; -met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Bele als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-Statistische analyse van de resultaten van het onderzoek

-Computerconsultancy-activiteiten

-Administratieve diensten ten behoeve van bedrijven-kantoren

-Verlenen van advies op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

-Informatica en aanverwante activiteiten

-Computeradviesbureau

-Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen

-Gegevensverwerking

-Databanken

-Verkoop van bovenstaande programma's, computers , hard- en software

-Onderhoud en reparatie van computers en van kantoormachines

-Overige activiteiten in verband met computers

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Beheer van cornputerfaciliteiten

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

-Computerconsultancy-activiteiten

-Activiteiten van systeemintegrators

-Webportalen

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijidopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

-waarvan het kapitaal:

*2.000,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst en volledig volstort werd;

*verdeeld is in 100 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer AMLING Stefaan, die stortte ten bedrage van 2.000,00 euro, waarvoor hem 100 volstorte aandelen worden toegekend;

Voor het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, ondertekend door hem, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt.

De comparant verklaart dat hij geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5 procent of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De comparant verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend volledig werd voistort, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over de som van tweeduizend euro.

-met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2015);

-met jaarvergadering op de tweede vrijdag van juni om 20 uur ln de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootsohap kunnen vertegenwoordigen; tot zaakvoerder werd aangesteld voornoemde heer AMLING Stefaan.

*met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

' De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lestons de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Vieor-behouden ear het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van rie perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.11.2016, NGL 29.11.2016 16688-0222-010

Coordonnées
SAMC

Adresse
NIEUWE STATIONSSTRAAT 15A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande