SANI- EN KEUKENDECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANI- EN KEUKENDECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.961.694

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0493-016
19/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRiFFIE ECHTBANK VA KQOPHANUEL

- 9 SEP. 2013

Griffie

DENDERMONDE

MIRO

Vi

be hl

aal Bef Stae

N



II

Ondernemingsnr : 1)434.961.694

Benaming (voluit) : Sani- en Keukendecor

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grote Baan 38 - 9250 Waasmunster

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging - fusie

Het blijkt uit de akte verleden voor Meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren op vier juni; tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SANI  EN KEUKENDECOR" met maatschappelijke zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, besloten heeft:

1, het fusievoorstel van zevenentwintig maart tweeduizend dertien goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op twee april tweeduizend dertien en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 20130411/0056848 voor deze overnemende vennootschap en onder nummer 20130411/0056847 voor de nagemelde overgenomen vennootschap "BVBA Keukendecor" en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij deze vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "«Keukendecor», met maatschappelijke zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, ondernemingsnummer 0479.459.419 overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de voormelde overgenomen vennootschappen zonder. uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op deze overnemende vennootschap.

2. overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Keukendecor" gedagtekend op vier juni tweeduizend en dertien, voor ondergetekende notaris Pieter De Meirsman, tot de ontbinding zonder vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Keukendecor" en tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap volgens het fusievoorstel waarvan hierboven sprake.

3. tot fusie door overneming door de huidige vennootschap van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Keukendecor", met maatschappelijke zetel te Lokeren, Grote Baan 38, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds een januari tweeduizend dertien, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van d 'overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle`

schulden te betalen, al haar verplichtingen en y' "enissen na te komen, al de kosten, belastingen en

hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie :talen en te dragen en haar te vrijwaren van aile'

vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen_ aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het, bezit zijn van de overnemende vennootschap.

4. dat in de activa en passiva van het vermogen overgedragen door de vennootschap «KEUKENDECOR»; aan huidige vennootschap, geen onroerende goederen begrepen zijn.

5. Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

 de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; dit passief, bedraagt op datum van eenendertig december tweeduizend en twaalf de som van driehonderd en' negenduizend vierhonderd en vijf euro vier eurocent; alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen' vennootschap uit te voeren;

--alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten= tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle; andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

 alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en' buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

6. dat ingevolge voormelde overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen:

van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

 de vennootschap «KEUKENDECOR» opgehouden heeft te bestaan;

 het geheel vermogen van de vennootschap «KEUKENDECOR» overgedragen werd naar de vennootschap «SANI- EN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behc-edék. aan het Belgisch

Staatsbtad

Luik B - Vervn[n

kÈlakENDECOR»,

7. de heer POPPE Christoph Etienne Irène, geboren te Sint-Niklaas, op vijf februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Waasmunster, Sousbeekstraat 96, nationaal nummer 730205-356-72, te ontslaan uit zijn functie van zaakvoerder in de overgenomen vennootschap. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn functie.

8. de heer Christoph POPPE, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder in de overnemende vennootschap.

9. alle machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie

10. de statuten te wijzigen en deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1_ uitgifte van de akte geruisloze fusie

2. gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.08.2013, NGL 30.08.2013 13504-0192-017
11/04/2013
ÿþ Mad PDF 11.1

[tÎ_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0430.961.694

SANT- EN KEUKENDECOR

Voor.

behoud aan hE Belglsl

Staatsbl

!JIU! I

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel ;

(volledig adres)

Onderwerp(enjakte :Neerlegging fusievoorstel Tekst

1

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROTE BAAN 38, 9250 Waasmunster, België

Neerlegging van volgend fusievoorstel van 27 maart 2013 van Keukendecor BVBA en Sani- en Keukendecor BVBA:

De Zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat:

de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Sani- en Keukendecor", met zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, met ondernemingsnummer 0430.961.694, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 16/04/1987, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08/05/1987 onder nummer 870508-216, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 26/06/2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 03/07/2006 onder nummer 0106714 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden; houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keukendecor en een fusie vooropstelt en derhalve onderworpen is aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Keukendecor" met zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, met ondernemingsnummer 0479.459.419, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 20/01/2003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 04/02/2003 onder nummer 03022654, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 24/04/2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16/05/2006 onder nummer 0082905.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel te zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen - zowel alle rechten en plichten - van de BVBA Keukendecor overgaat naar BVBA Sani- en Keukendecor.

Er zuilen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien BVBA Sani- en Keukendecor eigenares is van alle aandelen.

t.

Op de laatste blz. vanTLuik73 vermeiden : netto :i4aam en-hoedanighéif van de instrumenterende notaris, fiët lij v8n dë-përsë{ó}n{é---j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

utik B - vervolg

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt: Sani- en Keukendecor BVBA

Artikel 3 van de statuten:

Mod Pre 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel :

"aankoop, fabricatie en verkoop, al dan niet geplaatst, van keuken-, badkamer-, meubelen en -toestellen; onderneming van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, het bedekken van gebouwen. De groothandel en de kleinhandel in sanitaire apparaten en artikelen. Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht-, telefoon-, en andere elektrotechnische installaties. De groothandel en kleinhandel van elektrotechnische apparaten en artikelen, onderneming voor

gasverwarmingsinrichtingen, De groothandel en kleinhandel van

gasverwarmingsapparaten en artikelen. Zowel in het groot als in het klein, in binnen-en buitenland, de handel in dakbedekkingsproducten, alle producten en

benodigdheden nodig voor de installatie. Alsook onderneming voor algemene aanneming van metsel en betonwerken, en schrijnwerkerif.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke ofniet ln de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan,

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en

onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ookfuncties van bestuurder ofvereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Keukendecor BVBA

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

"Aankoop, fabricatie en verkoop al dan niet geplaatst van meubilair en toestellen voor huishoudelijk gebruik Onderneming voor lood- en zinkwerk De aankoop, verkoop, vervaardiging en vertegenwoordiging van alle materialen en leveringen voor bouw- en houtverwerkende sector, Alle afbraakwerken van om het even welke bouwwerken.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het onroerend patrimonium van de vennootschap met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en verhuring ervan; zo nodig de verkaveling van de gronden. Het laten bouwen en verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren zowel van roerende als onroerende goederen, en dit uitsluitend voor eigen rekening.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in de rechtstreekse of onrechtstreekse zin het doel of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken ofbevorderen. De

Op de laatsteblz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik vervolg Mod POE 11.1

vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen bestaand of nog op te richten zowel in België als in het buitenland, dit in gelijkluidend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd."

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ondernemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Waasmunster op 27 maart 2013

De Zaakvoerder,

Poppe Werner

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/03/2013
ÿþMod POF 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e 110111111111118111 tilt

Ondememingsnr : 0430.961.694

Benaming (voluit) SAN!- EN KEUKENDECOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GROTE BAAN 38, 9250 Waasmunster, België

(volledig adres)

Onderwee(en) akte :onbezoldigd mandaat

Tekst

Tijdens de Bijzondere Algemene vergadering van 27 februari 2013 werd met éénparigheid

van stemmen beslist dat

het mandaat van zaakvoerder de heer Poppe Werner, wonende te 9250 Wasmunster,

Groenseistraat 4, met kracht van

01/01/2012 onbezoldigd is.

Poppe Werner

Zaakvoerder

1.R1FFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1 4 MRT 2013 DENO MONDE

Op de laatste blz. van LuERII vermelden : Recto : Naam endoedanigheldvan de instrumenterende notaris, hetzij vïri dë persii(á)ri(énj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12194-0269-015
14/10/2011
ÿþeaod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RFCI-ETbAl\K VAN KOOPhIANlUEI.

.0 4. 10, 2011

CIi?eyiéI]ERfJrONI]E



Ondernemingsnr : 0430.961.694

Benaming

(voluit) : Sani- en Keukendecor

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 38, 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

!111111J1111MIMIIIIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 5 september 2011 werd kennis genomen van: - Het ontslag van BVBA Poppe-De Cock op datum van 1 juli 2011 als zaakvoerder.

Zowel BVBA Poppe-De Cock als de heer Poppe Werner als vaste vertegenwoordiger worden kwijting gegeven over het door hen uitgevoerde mandaat.

- De retroactieve benoeming van Poppe Werner, wonende te 9250 Waasmunster, Groenselstraat 4,

tot zaakvoerder op 1 juli 2011.

De heer Poppe Werner aanvaardt dit mandaat.

Poppe Werner

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 13.07.2011 11278-0515-015
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0158-015
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.06.2009 09248-0141-015
29/09/2008 : DE044557
22/07/2008 : DE044557
19/07/2006 : DE044557
03/07/2006 : DE044557
21/06/2005 : SN044557
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0390-015
06/07/2004 : SN044557
31/07/2003 : SN044557
05/07/2002 : SN044557
19/07/2000 : DE042926
09/07/1999 : SN042926
01/01/1992 : SN44557
01/01/1989 : SN44557
01/01/1989 : SN44557
22/12/1988 : SN44557
08/05/1987 : SN44557
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0106-015

Coordonnées
SANI- EN KEUKENDECOR

Adresse
GROTE BAAN 38 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande