SARAH VANTHOURNOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SARAH VANTHOURNOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.828.214

Publication

07/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

iJ

e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voar--behoude

aan hel

Belgisc Staatshl,

Oudenaarde

2 9 JAN. 2074

Griffie

Ortdernemingsnr : OSS/ q2 $ eili/

Benaming (voluit) ; SARAH VANTHOURNOUT

(verkort) :

i

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

; Zetel (volledig adres) : 9790 Wortegem-Petegem, Keerstraat 11A

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Floris Ghys, geassocieerd notaris, te Kluisbergen, op tweeëntwintig januari 2014; neergelegd ter registratie, dat de mevrouw VANTHOURNOUT, Surah, zelfstandige, geboren te Gent op 27 juli 1971, wonende te 9772 Kruishoutem, Wannegem-Ledestraat 1018, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "SARAH VANTHOURNOUT", met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Keerstraat 1/A.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) is volledig geplaatst door inbrengen in geld door SARAH Vanthournout, voornoemd, en waarvoor als: vergoeding honderd (100) aandelen worden toegekend.

De oprichter verklaart dat het kapitaal werd gestort ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij i de KBC bank te Kruishoutem, dragend nummer BE31 7310 3685 8355, hetgeen door;

i ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering)

afgeleverd op 18 januari 2014, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid en heeft als naam "SARAH VANTHOURNOUT".

Artikel 2. Zetel

: De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Keerstraat

1/A.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Advies- en dienstverlening op het vlak van : commercieel, strategisch, financieel en administratief management; technisch management en diverse technische aangelegenheden; ;; product-management, design en vormgeving; PR, publiciteit en marketing; personeelsmanagement, human resources en personeelsbeleid, recrutering en selectie; kwaliteitszorg, corporate governance, strategisch advies, changemanagement, reorganisaties; de administratieve organisatie en de: implementatie van bedrijfsprocessen; informatica en automatisering; projectmanagement en il totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante: dienstverlening,

Advies- en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in

ii diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig

vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten,

;; De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoopt

en dienstverlening via internet en via diverse kanalen,

ervelkftt,ït9diE eltPi>aûiic.q ifegie::tRlitpinepfhsefinieeidmteiilettrapuittsiretstglistWrp,,ffuejimndreipefflffl t#eisaidi dliP reAttepeeffl efflie &KAMI mittei4efflreflel

Weee" : iqletiïr iilgittbeiiº%gi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bauwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als hofdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel 4, Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur,

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen) die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen. met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoctschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en Ieasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

E. ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot,

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek), De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door aile gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 28: boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap,

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ais dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zef verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal

aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring

van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR -- JAARVERGADERING

' k I

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de oprichter, dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

21 BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder:

mevrouw Sarah Vanthournout,

die alhier verklaart dit mandaat te aanvaarden

De benoeming geldt voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andere beslissing van de algemene

vergadering.

3/ BENOEMING COMMISSARIS

Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan,

voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen. Bijgevolg wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig

geen commissaris te benoemen.

4/ VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten met beperkte aansprakelijkheid

"AB Partners Oudenaarde", met ondernemingsnummer 0473.997.329, met zetel te 9700

Oudenaarde, Einestraat 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan

ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en

desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~l~Ul



Gent

Afdeling Oudenaarde

0 7 JULI 2015

Griffie

III1U~uiuiuuuiiNi

1 102829*

IuhIi

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0544.828.214

Benaming

(voluit) : SARAH VANTHOURNOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keerstraat 1/A, 9790 Wortegem-Petegern

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslaggeving quasi-inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Sarah Vanthoumout,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.01.2017 17033-0095-010

Coordonnées
SARAH VANTHOURNOUT

Adresse
KEERSTRAAT 1A 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande