SBS INFRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SBS INFRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.112.168

Publication

27/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 13.06.2013 13170-0119-036
09/04/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mosten 4 te 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

° UITTREKSEL: VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22 maart 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBS INFRA", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Mosten 4. Ingeschreven: in het rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE : 0881.112.168,

De vennootschap werd opgericht onder de benaming `Albatros' bij akte verleden voor notaris De Baecker; Carlos te Antwerpen op twee mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien mei tweeduizend en zes onder nummer 6082149.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Eerste beslissing : verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9240 Zele, Baaikensstraat, 5 bus;

C.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van de tekst van artikel 3 van de statuten geschrapt en herschreven

als volgt :

Re vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Baaikensstraat, 5 bus C.

Tweede beslissing : bestuur en vertegenwoordiging

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande het dagelijks bestuur en' de vertegenwoordiging van de vennootschap in die zin dat indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, deze gezamenlijk optreden.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering het bestuur en de vertegenwoordiging als volgt uit te; schrijven.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 14 : BENOEMING  ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan, niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke; persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor' rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste' vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REC TBANDEL

AN

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.112.168

Benaming

(volut) : SBS INFRA

(verkort)

\-- 2 8 MART 2013 DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

ARTIKEL 15 : SALARIS

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders besluit, In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 16 ; INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN

Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, zullen zij gezamenlijk optreden, beraadslagend met unanimiteit van stemmen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Indien er meerdere zaakvoerders zijns, benoemen zij gezamenlijk onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen de zaakvoerders gezamenlijk de vennootschap

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 18 : BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Derde beslissing ; wijziging van de datum van de algemene vergadering.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede

dinsdag van de maand juni om 14 uur.

Vierde beslissing : Wijziging van de bijeenroeping en beraadslaging van de algemene vergadering

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake bijeenroeping van de algemene vergadering in die zin dat de algemene vergadering kan worden bijeen geroepen door eender welk communicatiemiddel indien de bestemmelingen daarmee individueel hebben ingestemd.

De algemene vergadering beslist bovendien tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake de beraadslaging van de algemene vergadering in die zin dat voortaan ook de procedure van de schriftelijke besluitvorming kan worden gevolgd.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering de teksten van artikelen 20 en 23 van de statuten aan te passen als volgt :

Artikel 20 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 23  Bijeenroeping  Bevoegdheid  verplichting

De oproepingsbrieven voor de vergaderingen worden vijftien dagen op voorhand door een bij de post aangetekende brief aan de vennoten gestuurd, behalve zo laatstgenoemden het bestuursorgaan ervan uitdrukkelijk en schriftelijk vrijstellen.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven op naam zijn, kan met de oproeping bij aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel hebben ingestemd om de oproeping via een

Vodr-

" tiehoucdén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ander communicatiekanaal te ontvangen. Aan de zaakvoerders en aan de commissaris(sen) worden de oproepingen bij gewone brief meegedeeld vijftien dagen voor de vergadering.

De oproeping vermeldt steeds de agenda. De agenda moet eventueel de vaststelling van de prijs van de aandelen bepaald overeenkomstig onderhavige statuten behelzen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Bij artikel 23 wordt de volgende tekst bijgevoegd nà de laatste paragraaf, te weten :

Artikel 23  BIJEENROEPING - BEVOEGDHEID  VERPLICHTING  SCHRIFTELIJKE

BESLUITVORMING.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan zullen de zaakvoerders samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De schriftelijke besluitvorming :

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verlies van het maatschappelijk kapitaal en -- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Zitting van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en

de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het bestuursorgaan verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan : Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baeke, mevrouw Cindy Collier enlof mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0207-035
18/11/2011
ÿþVc

behc

aar Bel! Staat

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

GRIFFIE RECI iT13AN

mom-FE IR BELLE Vimv K OPFi,~l~l1.)f;l,

DIRE CTIoNe

I H H 1111111 lU H G + W. 2018

*11174060*

- 1- 2W1

SUU~ T~}



3ELGIS -1`g Eg- DENDERMONDE



Griffie

Ondernemingsnr: 0881.112.168

Benaming

(voluit) : SBS INFRA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mosten 4 te 9160 Lokeren

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 oktober 2011 op de zetel van de vennootschap, blijkt:

1/ de kennisname van het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat 51, met ingang vanaf 16 september 2011.

2/ de kennisname van de vervanging van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat! 51, door de heer Kristof Van Laere, wonende te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, ais vaste vertegenwoordiger: van de zaakvoerder Nacico NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Pareinpark 14,: ondememingsnummer 0828.129.085, rechtspersonenregister Dendermonde), met ingang vanaf 16 september: 2011.

3/ de kennisname van het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de heer Jan Faingnaert, wonende te 9120, Beveren-Waas, Bergstraat 30A, met ingang vanaf 16 september 2011.

4/ de benoeming tot bijkomende zaakvoerders voor onbepaalde duur met ingang vanaf 16 september: 2011van:

o DEFINCO INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A, ondernemingsnummer 0828.042.181, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger. de heer Jan Faingnaert;

° BECKINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12, ondernemingsnummer 0828.044.755, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger' de heer Luc Beck.

De vennootschap heeft derhalve met ingang vanaf 16 september 2011 drie zaakvoerders, te weten:

o NACICO NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Van Laere;

o DEFINCO INVEST BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Faingnaert; ° BECKINVEST BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Beck.

4/ dat de zaakvoerders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van stemmen.

5/ dat de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd wordt en verbonden is door. alle zaakvoerders gezamenlijk optredend.

NACICO NV zaakvoerder vertegenwoordigd door Kristof Van Laere

vaste vertegenwoordiger DEFINCO INVEST BVBA zaakvoerder vertegenwoordigd door Jan Faingnaert

vaste vertegenwoordiger BECKINVEST BVBA zaakvoerder vertegenwoordigd door Luc Beck

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2011
ÿþ Motl 2.0

L.-_'s eS ! ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsble

111111111101111111111111100

*11094249*



GRIFFIE RECHTE AtiNK

VAN KOOPHANDEL

1 4. 06. 2011

DEN DERerkNDE

Bijlagen 'liij'hef BelgischStaatsblad "='241üb/2û11- Annëxés dn 1Vlóiiilënr liëlgë

Ondernemingsnr : 0881.112.168

Benaming

(voluit) : SBS INFRA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Mosten 4

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op zevenentwintig mei tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS.

De vergadering beslist om het ontslag van de heer SARI Soner, wonende te 9160 Lokeren, Hoogstraat 74, te aanvaarden als gewone zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden en verleent hem kwijting; voor de binnen zijn mandaat gestelde bestuurshandelingen.

De vergadering beslist om de heer DE MEYER Marc, wonende te 9120 Beveren-Waas, Brugstraat 51, te benoemen als statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden. De vergadering beslist; tevens om 1/de naamloze vennootschap NACICO, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas,: Brugstraat 51, met ondernemingsnummer BTW BE 0828.129.085, met als vast vertegenwoordiger de heer DE MEYER Marc, voornoemd, en 2/de heer FAIGNAERT Jan, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat: 30/A000, te benoemen tot gewone zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen; deze benoeming verzet.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL VEERTIEN VAN DE STATUTEN.

Ten gevolge van de benoeming van de heer DE MEYER Marc als statutair zaakvoerder van de! vennootschap beslist de algemene vergadering om artikel veertien van de statuten te vervangen door volgende; tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet° vennoot (vennoten).

Tot statutaire zaakvoerder is voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer DE MEYER Marc,: wonende te 9120 Beveren-Waas, Brugstraat 51, die heeft verklaard de opdracht te aanvaarden, onder de: bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met- inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of; gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de: vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden: dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou'_ vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

DERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL ZEVENTIEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om artikel zeventien van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de statutaire zaakvoerder, die alleen, optreedt, of door twee gewone zaakvoerders die gezamenlijk optreden."

VIERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de derde: vrijdag van de maand maart om achttien uur.

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering .geeft. ondergetekende Notaris de opdracht tot.-uitwerkin van de nieuwe g gecoördineerde

9 P 9

statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0881.112.168 Benaming

(voluit) : ALBATROS CS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Mosten 4

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der'.

Cruysse, met standplaats te Lokeren, op elf maart tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene vergadering heeft

beslist:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen in "SBS INFRA".

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst:

" onderneming voor grond- en waterbouwkundige werken;

" het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, rioleringswerken, het leggen van kabels en leidingen,

wegpersingen en dwarsboringen;

«het leggen van opritten in klinkers, kasseien en andere gelijkaardige materialen;

-aannemer van slopingswerken;

" het kopen en verkopen, huren en verhuren van allerhande machines en infrastructuur noodzakelijk voor het, uitoefenen van alle activiteiten van de vennootschap;

-het uitvoeren van draineringswerken;

-de uitvoering van horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen;

"het leggen van ondergrondse kabels;

-het mechanisch ondergronds trekken van leidingen voor telefonie-, electra- en gasdistributie door middel',

van telegestuurde apparatuur;

" rioleringswerken en het uitvoeren van bestratingen;

-algemene bouwonderneming.

DERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN EN AAN DE`

HUIDIGE WETGEVING:

De vergadering beslist om na artikelsgewijze stemming de statuten integraal te vervangen.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap draagt de naam "SBS INFRA" en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de.

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door dei

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Mosten 4. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst;

worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening:

van derden of in samenwerking met derden:

Bouwbedrijf en grondwerken:

-onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek;

-onderneming voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen;

Voorbehouden 1111111 11111 11111ffIII 11111 III!! 11111 1I1I111l1 111!

aan het " iioaso3e*

Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dr, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge -onderneming voor het ontmossen van daken;

-onderneming voor warmte- en geluidsisolering;

-onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van

luchtmengeling en van industriële pijpleidingen;

-onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds uitgezonderd deze in hout;

-onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon;

-onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met water en stoom;

-onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en voor het installeren van waterverzachters en

verwarmingsinstallaties;

-onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten);

-onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; alsmede schilderwerken en plafonnering;

-groothandel in ijzerwaren;

-groothandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting;

-onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van de

bodem, volgens allerlei methodes;

-onderneming voor boringen, peilingen en uitdiepingen;

-algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door

onderaannemers;

-nijverheid voor het bewerken en het bereiden van hout;

-fabricage van panelen van samengeperst hout; andere grondwerken;

-wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken; plaatsen van parket;

-onderneming voor grond- en waterbouwkundige werken;

-het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, rioleringswerken, het leggen van kabels en leidingen,

wegpersingen en dwarsboringen;

-het leggen van opritten in klinkers, kasseien en andere gelijkaardige materialen;

-aannemer van slopingswerken;

-het kopen en verkopen, huren en verhuren van allerhande machines en infrastructuur noodzakelijk voor het

uitoefenen van alle activiteiten van de vennootschap;

-het uitvoeren van draineringswerken;

-de uitvoering van horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen;

-het leggen van ondergrondse kabels;

-het mechanisch ondergronds trekken van leidingen voor telefonie-, electra- en gasdistributie door middel

van telegestuurde apparatuur;

-rioleringswerken en het uitvoeren van bestratingen;

-algemene bouwonderneming;

-afbraakwerken van gebouwen, woning en andere bouwsels; schilderwerken;

-onderneming voor het plaatsen van allerlei soorten daken; onderneming van electriciteitswerken.

De uitbating van een aannemingsbedrijf voor:

-bezettings-, plafonneer- en cementwerken in de ruimste zin;

-het waterdicht maken van gebouwen;

-het opvoegen en aanleggen van onderlagen van mortel of cement;

-geringe herstellingswerken noodzakelijk voor de uitvoering van werken die behoren tot andere beroepen;

-dichtingswerken van bouwwerken die de bijkomende en onmisbare aanvulling uitmaken van metsel- en

betonwerken en die door de aannemers van metsel- en betonwerken, in het raam van hun eigen

werkzaamheden worden uitgevoerd;

-dichtingswerken aan gevels, zijgevels, daken, dakterrassen en vloeren, door middel van vloeibare

synthetische producten of systemen die door de aannemers-schilders uitgevoerd worden;

-dichtings- en verstevigingswerken uitgevoerd door middel van inspuiting van harsachtige actieve

bindstoffen;

-het plaatsen van schermen ter bescherming van de thermische isolatie tegen vocht, die de aanvulling zijn

van schrijn- en timmerwerken.

Kuisbedrijf:

-schoonmaak en onderhoud van kantoren, scholen, rusthuizen, warenhuizen, shopping-centra, publieke

instellingen;

-schilderwerken in de meest ruime zin van het woord;

-facility services, omvattende onder meer de aanvulling van drankautomaten, cafetaria-beheer,

receptiediensten;

-multi-services, omvattende onder meer klusjesdienst, ruitenreiniging, onderhoud van parkings, anti-graffiti,

car en truck cleaning.

Horeca:

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, spijshuizen, snackbars, pitta en pizzahuis,

verbruikerssalons, tearooms, pizzahouse, milkbars, cafés, bars, bodega's, frituren en tavernes, traiteurdiensten

en catering, alsmede het leveren van snacks aan huis, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of

niet, alcoholhoudende dranken en sterke drangen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het

horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van onder meer tabaks- en

rookwaren, belegde broodjes, snoepgoed.

Handel:

De groot- en kleinhandel, de import en export, de commissiehandel, de verwerking en bewerking, de

stockage en het vervoer van vis- en vleeswaren.

Import en export, klein- en groothandel in producten van suikergoed, papierwaren en houtartikelen, wijn,

geestrijke en andere dranken (zonder verlof), snuisterijen, fantasieartikelen, groenten, fruit en andere

voedingswaren; groothandel van horecabenodigdheden.

Algemeen:

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële,

roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te

bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even

welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant

doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,

hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Deze aanduidingen en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet

vennoot (vennoten).

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om elf uur, indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene

vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar

bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad

(of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur

verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

.-.staat van.actief en passief.. . _. .__

blz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd .:e rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.03.2011, NGL 18.03.2011 11061-0143-013
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.03.2011, NGL 18.03.2011 11061-0135-013
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 31.08.2009 09748-0277-009
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0323-009
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 22.11.2007 07806-0341-008
13/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SBS INFRA

Adresse
BAAIKENSSTRAAT 5, BUS C 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande