SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.735.370

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 10.06.2014 14166-0439-013
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 23.05.2013 13130-0440-013
06/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

x

f_iif fr (r In de bijlagen bij het Belgisch atsblad-bekend na neerlegging ter griffie van d aktéiEERGELEGD

1

11.. -1

kopie

2 G MU 2012

P:,..:( f l"'13AN K VAN

1.(D0f):A`+d DEL 'l`E GENT

Il *iaisRea* II

Griffie

t

v

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

0835.735.370

Scheepvaartbedrijf Jober

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Voorhavenlaan 84, 9000 Gent, België

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Permanente en daadwerkelijke leiding vervoersactiviteiten Tekst :

Uittreksel verslag van de zaakvoerder dd. 5 juli 2012:

De Heer Ketels Bernard zaakvoerder van ScheepvaartbedrijfJober BVBA met zetel op Voorhavenlaan 84, 9000 Gent met als ondernemingsnumrnerBE0835.735.370bevestigt hiermee dat de Heer Pius Eddy geboren te Gent op 11/01/1957 adres Wolstraat 2, 9030 Gent en houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal goederenvervoer over de binnenwateren ondervolgnummer 87-540-EEG (afgegeven te Brussel 17/06/1997) belast is met de permanente en daadwerkelijke leiding van de vervoersactiviteiten van ScheepvaartbedrijfJoberBVBA.

Ketels Bernard

Zaakvoerder "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bli. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -04- 2011

RECHTBANK VAN

C;P

KOOPF- i

371C_ E GENT

111

*11069066*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Voorhavenlaan 84

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op twintig april tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Voorhavenlaan 84.

Oprichters:

1) De heer KETELS Bernard Florimond Ivan, geboren te Gent op 09 januari 1969, echtgenoot van mevrouw Verstraete Véronique, wonende te 9270 Laame, Eekhoekstraat 6.

2) De heer KETELS Johan René Clement, geboren te Gent op 28 maart 1970, ongehuwd, wonende te 9270 Laame, Boterhoekstraat 9.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming

"SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Voorhavenlaan 84.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 04 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. De exploitatie van vaartuigen, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de transitohandel, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissiehandel, de behandeling, fabricatie, herstelling van machines, schepen, werktuigen, motoren en allerhande mechanische voorwerpen en artikelen hiermede in verband.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

6. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van 01 maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

9. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verhand met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen, terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van

één driehonderdste (1 /300ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De heer KETELS Bernard voornoemd heeft ingeschreven op honderd vijftig (150) aandelen en betaalde hierop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300).

2) De heer KETELS Johan voornoemd heeft ingeschreven op honderd vijftig (150) aandelen en betaalde hierop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300).

De aandelen zijn volledig afbetaald ten belope van honderd procent (100%), en ingevolge voormelde stortingen is in totaal een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing

neemt.

De duur van dit ambt is niet beperkt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van

beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk

doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand mei om elf uur op de

zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

Boekjaar inventaris  resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding  vereffening:

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN:

1. Commissaris:

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeen-komstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Eerste boekjaar eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012 zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3. Benoeming zaakvoerders:

Worden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

- de heer KETELS Bernard voomoemd, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden ;

- de heer KETELS Johan voornoemd, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

4. Volmacht:

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Derela, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Speureweg 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christophe Van Hove, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondememingen, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bemard Van Steenberge,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vÔér de formaliteit van de registratie).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHEEPVAARTBEDRIJF JOBER

Adresse
VOORHAVENLAAN 84 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande