SCHELDEMEERSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHELDEMEERSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.645.575

Publication

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0516-012
14/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304727*

Neergelegd

12-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848645575

Benaming (voluit): Scheldemeersen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen, Kerkkouterrede 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te

Eksaarde, op elf september tweeduizend twaalf, te registreren, blijkt dat:

1. De heer LIPPENS Frank Raphaël Claudine, geboren te Sleidinge op twintig mei negentienhonderd zesenzestig, wonende te 9070 Destelbergen, Kerkkouterrede 15 en mevrouw DECROOS Anneleen Mimi Telma, geboren te Tielt op negenentwintig januari negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Oudburgweg 1. verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "Scheldemeersen";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te Destelbergen, Kerkkouterrede 15;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal dertigduizend euro (30.000 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort.

6. het kapitaal werd onderschreven als volgt door :

- de heer Lippens Frank voor een som van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), volledig volgestort;

- mevrouw Decroos Anneleen voor een som van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), volledig volgestort;

7. het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar, waarvan het eerste eindigt op dertig juni tweeduizend veertien;

8. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

9. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De/Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werden voor onbepaalde tijd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders : de heer Lippens Frank, voornoemd en mevrouw Decroos Anneleen, voornoemd;

10. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

11. de vennootschap tot doel heeft : zowel in eigen naam als voor rekening van derden, als commissionair, vertegenwoordiger, aannemer of onderaannemer, zo in België als in het buitenland:

1. Advies, bijstand en know how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals opleiding, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond conceptontwikkeling, strategiebepaling, marketing en marketing communicatie.

3. Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

4. Het adviseren van bedrijven omtrent het verbeteren van commerciële performantie in sales en marketing en uitvoeren van doorlichtingen van commerciële performantie.

5. Het plannen, opzetten en doorvoeren van veranderingsprogramma s.

6. Het in kaart brengen en realiseren van nieuwe verkoopsopportuniteiten en uitbouwen van klantenbestanden.

7. Marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

8. Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, en andere; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in

Luik B - Vervolg

België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.;

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de vierde vrijdag van de maand december om éénentwintig uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6797598-11 bij de BNP Paribas Fortis, te Sleidinge, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 september 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte van elf september tweeduizend twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0450-012

Coordonnées
SCHELDEMEERSEN

Adresse
KERKKOUTERREDE 15 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande