SCHIPDONCK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHIPDONCK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.902.778

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 22.07.2014 14330-0446-018
15/01/2013
ÿþMat Wart! 11.1

Ondernemingsnr : ©5m,c6,.tp?_ . $

Benaming

(voluit) : SCHIPDONCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9991 Maldegem, Berlaars 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting ingevolge splitsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde op 21 december 2012, te registreren, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "URSUS", met maatschappelijke zetel te 9900 Eeldo, Kunstdal 19A, RPR Gent 0861.513.022, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen, onder meer volgende beslissingen werden genomen:

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen:

In het kader van de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "SCHIPDONCK INVEST' ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "URSUS"

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor en vennoot, in datum van negentien december 2012, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "SCHIPDONCK INVEST' ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "URSUS".

Het besluit van gemeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"7. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor werd aangesteld om overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de NV Ursus, met name de activiteit met betrekking tot "verhuur", alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Schipdonck Invest.

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de staat per 30.06.2012 van de NV Ursus, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

-de inbrengwaarde van de activa  en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsing en vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt 994.587,43 EUR. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

- de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestand-delen die de BVBA Schipdonck Invest worden toegewezen uit de partiële splitsing van de NV Ursus aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Ill 1111110111111111

*13009431*

Vot

beho.

aan

Belg

Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de NV Ursus, namelijk de toekenning van 1 aandeel in de BVBA Schipdonck Invest tegen voorlegging van 1 aandeel van de NV Ursus, als redetijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

De incorporatie van de beschikbare reserves en aanzuivering van de verliezen dient beoordeeld te worden in het kader van de vennootschap rechterlijke bepaling betreffende het minimum kapitaal bij de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten bedrage van 18.550,00 EUR, waardoor het kapitaal van BVBA Schipdonck Invest wordt verhoogd tot 18.645,14 EUR.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Opgemaakt te Melle op 19 december 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Peter Weyers

Vennoot I Bedrijfsrevisor"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur van "URSUS" in datum van 19 december 2012, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

Derde beslissing

A. toelichting splitsingsvoorwaarden

Voorafgaandelijk aan het nemen van de derde beslissing, zet de voorzitter uiteen dat overeenkomstig het voorrneld splitsingsvoorstel, de partiële splitsing van onderhavige vennootschap "URSUS", geschiedt onder volgende voorwaarden:

- partiële splitsing door oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "SCIIIPDONCK INVEST', waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 9991 Maldegem (Adegem), Berlaars 3,

- gaat een deel van het vermogen van de vennootschap "URSUS", met aile eraan verbonden rechten en plichten gaat over op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHIPDONCK INVEST',

* een deel van het vermogen, met alle eraan verbonden rechten en plichten, blijft behouden bij de vennootschap "URSUS",

dit alles overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel, inclusief de aldaer bijgevoegde splitsingsstaat en voormelde verslagen van inbreng in natura....

A.1. Boekhoudkundige toerekening: Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen vanaf één juli tweeduizend en twaalf (0110712012) ontstaan in hoofde van en uitgevoerd door de vennootschap "URSUS" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, ..., worden vanaf één juli tweeduizend en twaalf (01/07/2012), ... boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen.

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de afgesplitste activa en passiva gaan over op de nieuwe op te richten vennootschap te rekenen vanaf één juli tweeduizend en twaalf (01/07/2012).

A.2. Toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap naamloze vennootschap "URSUS" worden als vergoeding voor deze afsplitsing 2.710 aandelen uitgereikt van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHIPDONCK INVEST", zijnde een ruilverhouding van één (1) best1and aandeel van de partieel te splitsen vennootschap naamloze vennootschap "URSUS" tegen één aandeel van de op te richten vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHIPDONCK INVEST".

A.3. Winstdeelname: Deze aandelen van de nieuw op te richten vennootschap zullen onmiddellijk in de winst delen, met inbegrip van de winst uit hoofde van de verrichtingen uitgevoerd door de vennootschap "URSUS" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, welke op boekhoudkundig vlak zullen geacht worden vanaf één juli tweeduizend en twaalf voor rekening van de op te richten vennootschap te zijn uitgevoerd, zoals voormeld.

A" .8. Beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen

A.8.1. Algemene regel - niet-toegekende activa

Voor wat betreft de omschrijving van activa en passiva van de te splitsen vennootschap, welke in het kader van onderhavige splitsing overgaan naar het vermogen van de nieuw op te richten vennootschap, wordt alhier verwezen naar het voormelde splitsingsvoorstel en het voormeld verslag van inbreng in natura, en naar de voormelde splitsingsbalans per 30 juni 2012.

A" .8.2. Onroerende goederen zich bevindende in het door de nieuw op te richten vennootschap "SCHIPDONCK INVEST" overgenomen vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

A.8.3. niet-toegekende activa

Teneinde betwisting te vermijden over de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap "URSUS ", toescheiding waarvoor wordt verwezen naar hetgeen hierover is bepaald in het splitsingsvoorstel en het vermeld verslag van inbreng in natura, wordt alhier bepaald dat ingeval de in het splitsingsvoorstel uiteengezette toescheiding geen uitsluitsel biedt, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendh0id niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, deze vermogensbestanddelen - zowel activa als passiva - toekomen aan de vennootschap "URSUS", voornoemd.

B. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

- Binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten en overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het splitsingsvoorstel ..., beslissing tot en goedkeuring van de partiële splitsing van onderhavige vennootschap "URSUS", door oprichting van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "SCHIPDONCK INVEST", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 9991 Maldegem (Adegem), I3erlaars 3.

Vierde beslissing

Oprichting van de nieuwe vennootschap "SCHIPDONCK INVEST"

º% De vergadering stelt vast dat de ingevolge de partiële splitsing overgedragen vermogensbestanddelen, overeenkomstig het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan het besluit hiervoren staat weergegeven, de totale netto-inbrengwaarde van voormelde afgesplitste vermogensbestanddelen van de vennootschap "URSUS" de som van negenhonderd vierennegentigduizend vijfhonderd zevenentachtig euro drieënveertig cent (E 994.587,43) bedraagt, waarbij de som van veertienduizend tweehonderd zesenzeventig euro tweeënzeventig cent (E 14.276,72) als kapitaal wordt geboekt, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor.

º% Vermits deze inbrengwaarde kleiner is dan het verplichte minimumkapitaal van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering om de som van vierentwintigduizend negenhonderd tweeënzestig euro achtennegentig cent (E 24.962,98) te onttrekken aan de beschikbare reserves, die waren gevormd in hoofde van overdragende vennootschap en die overeenkomstig de splitsingsbalans werden overgedragen in het kader van de partiële splitsing.

Ingevolge deze onttrekking aan de beschikbare reserves en incorporatie in het kapitaal, bedraagt het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap negenendertigduizend tweehonderd negenendertig euro zeventig cent (¬ 39.239,70)

º% Ten einde onmiddellijk de overgedragen verliezen (twintigduizend vijfhonderd vierennegentig euro zesenvijftig cent (E 20.594,56)) die waren gevormd in hoofde van overdragende vennootschap en die overeenkomstig de splitsingsbalans werden overgedragen in het kader van de partiële splitsing, weg te werken, beslist de algemene vergadering om het zopas gevormde maatschappelijke kapitaal van negenendertigduizend tweehonderd negenendertig euro zeventig cent (¬ 39.239,70) te verminderen met twintigduizend vijfhonderd vierennegentig euro zesenvijftig cent (E 20.594,56), om het geplaatst maatschappelijk kapitaal te brengen van negenendertigduizend tweehonderd negenendertig euro zeventig cent (¬ 39.239,70) op achttienduizend zeshonderd vijfenveertig euro veertien cent (¬ 18.645,14) en dit door aanzuivering van overgedragen verliezen die waren gevormd in hoofde van overdragende vennootschap en die overeenkomstig de splitsingsbalans werden

De aanzuivering van de verliezen wordt aangerekend op het werkelijk volgestort fiscaal kapitaal.

Indien het werkelijk volgestort fiscaal kapitaal niet voldoende groot is om voormelde geleden verliezen te imputeren, zullen deze verliezen achtereenvolgens worden geïmputeerd op de gebeurlijke in het kapitaal geïncorporeerde uitgiftepremies, die gelden als fiscaal kapitaal en op de reeds belaste en in kapitaal geïncorporeerde reserves.

Ingevolge al het voorgaande stelt de vergadering vast dal:

het maatschappelijk kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap "SCHIPDONCK INVEST", groot achttienduizend zeshonderd vijfenveertig euro veertien cent (¬ 18.645,14), volledig geplaatst is en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd en tien (2710) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend ééntweeduizend zevenhonderd en tienste (112710ste) van het maatschappelijk kapitaal;

- dat het volledig is onderschreven en volgestort.

A.3 OPRICHTING  VASTSTELLING STATUTEN

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHIPDONCK INVEST" op te richten en haar statuten vast te stellen en goed te keuren:

A.3,1. De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHIPDONCK INVEST" luiden als volgt:

TITEL EEN NAAM  RECHTSVORM ZETEL DOEL  DUUR

ARTIKEL 1 -- NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam: "SCHIPDONCK INVEST"

ARTIKEL 2 -- ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9991 Maldegem, Beriaars 3.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3  DOEL

De nieuw op te richten vennootschap zal tot doel hebben, en dit zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, prive-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, organisatie, beheer en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn in de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder eerst deze vergunning te hebben verkregen.

ARTIKEL 4 -- DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd vijfenveertig euro veertien cent (¬ 18.645,14), en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd en tien (2710) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend éénitweeduizend zevenhonderd en tienste (112710ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 12 BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De heer DE PAEPE Jan Willy Margriet, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Berlaars 3 wordt voor onbeperkte duur ais statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemde heer DE PAEPE Jan verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de

benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. ARTIKEL 13 EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vennootschap wordt jegens derde en in rechte vertegenwoordigd door:

a) zo er een statutaire zaakvoerder is aangesteld

- door minimaal één statutaire zaakvoerder alleen handelend

- twee niet-statutaire zaakvoerders gezamenlijk handelend of een statutair en niet-statutair zaakvoerder

gezamenlijk handelend.

b) zo er geen statutaire zaakvoerder is aangesteld

- door minimaal één niet-statutair zaakvoerder alleen handelend

ARTIKEL 14 INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 15 BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 16 VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

F

e L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17  CONTROLE

Voor zover de vennootschap, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen, niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zij voeren de titel van commissaris.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 18 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde vrijdag van de maand juni om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 19  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

ARTIKEL 23  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 25  VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eentiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 26 ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De rechtbank van koophandel dient hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering te bevestigen.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s),

ARTIKEL 27 VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

ARTIKEL 30 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van 21 december 2012 en zal worden

afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw VAN HEE Sylvie Michèle Virginie, geboren te Gent op 12/02/1966, wonende te 9991 Maldegem

(Adegem), Berlaars 3.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd.

 <

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.,

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: "Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol VANDEN BROECKE

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal de dato 24/12/2012,

- het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de

bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting,

- het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur van "URSUS" in datum van 19 december 2012, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2015
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

fl

V IH1I



NEERGELEGD I

2 5 MAART 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAN riffie GENT

Ondernemjngsnr : 0508.902.778

Benaming

(voluit) Ï Schipdonck Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berlaars 3, 9991 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Verwijzend naar het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 11 maart 2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist om :

Mevr. Van Hee Sylvie, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Berlaars 3, te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap 'Schipdonck Invest met ingang vanaf 0110212015.

De Paepe Jan

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 18.07.2015 15324-0522-016

Coordonnées
SCHIPDONCK INVEST

Adresse
BERLAARS 3 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande