SCHOONMAAKBEDRIJF DE LELIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOONMAAKBEDRIJF DE LELIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.643.023

Publication

31/01/2014
ÿþmod 11.1

1 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11I 11 1111 11 1'I 111 11

<19031123*

NEERGELEGD

22 -e1- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEGMEGENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : (>5'4 /. . Gÿ 3. 023

Benaming (voluit) :Schoonmaakbedrijf De Lelie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat 167

9070 Destelbergen

rF Onderwerp akte :OPRICHTING

f Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van;

:ó de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Baal - De Brauwere" te Gent op eenentwintig januari tweeduizend <; veertien, ter neerlegging váór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1. De heer NOTSCHAELE Nico Paul, geboren te Gent op 25 juli 1968, wonende te 9070, Destelbergen, Kouterstraat 167, echtgenoot van mevrouw Régine Ryckaert, met wie hij gehuwd is tel Destelbergen op 14 januari 2006 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk; stelsel niet is gewijzigd tot op heden,

2. Mevrouw RYCKAERT Régine Marguerite Clémentine, geboren te Gent op 26 februari 1972, ; wonende te 9070 Destelbergen, Kouterstraat 167, echtgenote van de heer Nico Notschaele ij voornoemd

3. De heer VAN HOE Noël Julien Rita, geboren te Gent op 25 december 1950, wonende te; 9032 Gent (Wondelgem), Uitvangstraat 46, weduwnaar.

i; De naam van de vennootschap luidt: "Schoonmaakbedrijf De Lelie

ji De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Kouterstraat 167,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse' ij taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s), De vennootschap heeft tot doel:

"Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland,; alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, burgerlijke, commerciële, i, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks;

betrekking hebben op het uitbaten van een schoonmaakbedrijf en aile aanverwante activiteiten, Het reinigen van gebouwen.

industriële en particuliere reiniging.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële, roerende ent onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk, l doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of tej vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samenstelling of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard ;= om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen,

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn dei verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag namelijk alle roerende; en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

et

mod 11.1

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zij de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen."

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in vijfenzestig (65) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijfenzestigste (1165ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00).

Geassocieerd notaris llse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schoonmaakbedrijf De Lelie" in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot statutair zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer NOTSCHAELE Nico, wonende te 9070 Destelbergen, Kouterstraat 167.

Tot gewone zaakvoerder werd voor een bepaalde duur te rekenen vanaf 21 januari 2014 tot en met 31 december 2015 benoemd:

- de heer VAN HOE Noël, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Uitvangstraat 46.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbankvan koophandel tot 31 december 2014,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België. Indien die dag een feestdag is, zal de gewone algemene vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag om tien uur.



BijTágën bij"liëf lëlgisëhi Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 19.9

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar ;

tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 21/01/2014, met bankattest.

BíjIagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHOONMAAKBEDRIJF DE LELIE

Adresse
KOUTERSTRAAT 167 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande