SCIOLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCIOLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.588.592

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 25.09.2013 13600-0297-011
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 31.12.2014 14709-0443-011
29/03/2011
ÿþMod 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 33(i- .Jr q O d . 592,

Benaming0

(voluit) : SCIOLAN

1 7 mAR. 2011 L.

B~+USSe

Griffie

~- ~"" -- ~.;~ ~.~T'a

~

1.ld'í~~ti

IIIIIIIIMt111.11t111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1090 Jette, Jetsesteenweg 550/14

Onderwerp akte : OPRICHTING

ER BLIJKT UIT EEN AKTE VERLEDEN VOOR MEESTER WIM TAELMAN, GEASSOCIEERD NOTARIS,

TE DEERLIJK, OP 14 maart 2011, DAT DOOR:

De heer Pieter Dries Maarten LANGSWEIRDT, rijksregisternummer 81.10.26-101.17, geboren te Kortrijk op

26 oktober 1981, wonende te 8530 Harelbeke, Molenstraat 29

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd opgericht.

Het geplaatst kapitaal der vennootschap bedraàgt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),',

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Il. Inschrijving op en volstorting van aandelen

1) Inschrijving

De verschijner verklaart een inbreng te doen in kontanten ten belope van achttienduizend zeshonderd Euro:

(18.600 EUR), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend, volgestort ten beiope van twaalf:

duizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

Ten bewijze dat het geplaatst kapitaal gedeeltelijk werd volgestort wordt aan ondergetekende notaris een:

bànkattest overhandigd uitgaande van ING BANK en gedateerd op 11 maart 2011, waaruit blijkt dat het bedrag:

van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400 EUR), zijnde het op heden reeds volgestort deel van het geplaatst;

kapitaal, werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met:

als naam : ScioLan.

Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te 1090 Jette, Jetsesteenweg 550/14.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor:

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke'

taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland

! bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Projectontwikkeling in eigen beheer en deelneming aan projecten in onderaanneming in ondermeer de:

volgende domeinen: -

- computerconsultancy-activiteiten, ontwerpen en programmeren van software, beheren van computerfaciliteiten, uitgeven van software en elke verwante diensten op het gebied van informatietechnologie, automatisatie en IT.

- kennisopbouw in domeinen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

2. Organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt.

3. Procesbeheer, automatisatie, handel en nijverheid, het verrichten van studies betreffende voorgaande,: export en import.

4. Administratie, consultancy en-managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met informatica, automatisatie en- communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,`

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake informatica, procesbeheer, juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over informatica, procesbeheer, juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van informatica, procesbeheer, projectontwikkeling, automatisatie, handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk'zaamhe-'den, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

7. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen. Dit alles in de meest ruime zin."

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 13: Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een vennootschap wordt aangewezen tot zaakvoerder benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van onderhavige vennootschap die hij vertegenwoordigt. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

1%' Artikel 14: Vertegenwoordigingsmacht

Bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16: Algemene Vergadering - Boekjaar

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand mei om 18 uur.

Indien deze dag wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerder(s) de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

Artikel 17: Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht. Artikel 18: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Artikel 20: Ontbinding  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering welke slechts in functie treden na bevestiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel conform de wettelijke bepalingen terzake.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 21: Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door de zaakvoerder worden samengeroepen en moet zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag en een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

VERKLARINGEN EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. «De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

3. Onmiddellijk heeft de enige oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Pieter LANGSWEIRDT, wonende te 8530 Harelbeke, Molenstraat 29. De zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

Zijn functie zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen terzake wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

5. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de comparant naar aanleiding van onderhavige oprichting dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt en overneemt door de comparant aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt vanaf 1 januari 2011 onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-behoteen ,,àan het Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Wim Taelman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte oprichting.

Uitgereikt vôár registratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2015
ÿþOndememingsnr ; O834.588.592

Benaming

(voluit) : ScioLan

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jetsesteenweg 550/14, 1090 Jette

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het besluit van de enige zaakvoerder van 9 februari 2015, blijkt de wijziging van de maatschappelijke zetel vanaf heden naar Stationsstraat 72, 9450 Haaitert

een bijzondere volmacht wordt verleend aan de beer Vincent Peysaert, medewerker bij het kantoor Van Cauter-$aeys & Co Burg. BVBA, met maatschappelijke zetel Gentse steenweg 55, 9300 Aalst, met het recht zich te laten vervangen door een andere medewerker van het kantoor Van Cauter-Saeys & Co Burg. BVBA, teneinde de vervulling van de formaliteiten van elke adreswijziging bij het Rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

Pieter Langsweirdt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grifife van de akté "

nee,< ntvan en o

ter grille van e deriandstalige rechtbank van koophandel Brussel

11

I

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0148-011

Coordonnées
SCIOLAN

Adresse
STATIONSSTRAAT 72 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande