SCITUS DEVELOPMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SCITUS DEVELOPMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.623.351

Publication

24/02/2012
ÿþ MOD 11.1



liet1 D.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh aa Bel

Stag

111

*12044938*

C/Fill-HE RECHTBANK

VAN KOOPHAN;)E i_

13 FEB, 2012

Gri" ~...~~

DENDERMONDE

Ondernemingsnr.: 6 9..3 3áJl

Benaming (voluit) ë Scitus Development

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Oude Heerweg 7

(volledig adres) 9160 Lokeren

Onderwerpfen) akte : Oprichting vennootschap onder firma

Oprichting vennootschap onder firma

De heer CHARLIER NIELS, geboren te Sint-Niklaas, 07106/1983, en Mevrouw EDGAR SARAH, geboren te Subiaco, Australië, 13/11/1987, beiden wonend te Oliestraat 50, Dendermonde verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten met ingang op 13 februari 2012, waarvan zij de statuten vastgesteld hebben als volgt:

ALGEMENE BEPALINGEN

LA.1 De vennootschap volgt met de statuten de bepalingen uit de wetgeving ter zake.

LA.2 Rechtsvorm van de vennootschap: vennootschap onder firma.

LA.3 Zonder af te doen aan de wetsbepalingen, staat binnen de tekst van deze statuten de afkorting "v.o.f." voor "vennootschap onder firma".

I.A.4 De vennootschap kiest als naam: "SC1TUS DEVELOPMENT", aangevuld met:

- in het Nederlands, 'vennootschap onder firma".

- in een andere taal, de voor die taal in België voorgeschreven of toegestane vertaling van de term "vennootschap onder

firma".

I.A.5 Al hetgeen niet uitdrukkelijk in de wet of in deze statuten is voorzien, wordt geregeld door het reglement van inwendige orde van Scitus Development v.o.f.

I.A.6 De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.Het saldo zal, na alle afhoudingen en overeenkomstig de beslissingen van de algemeen vergadering, geheel of gedeeltelijk worden uitgekeerd aan alle aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen zonder onderscheid, ofwel worden toegevoegd bij de buitengewone reserve en/of bestemd voor overdracht naar een volgend boekjaar.

1.A.7 Algemene vergadering van de aandeelhouders: laatste vrijdag van oktober om 11.00 uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

KAPITAAL

I.B.1 Het kapitaal van de vennootsohap bedraagt 200 EURO. Het is verdeeld in honderd (100 ) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één honderste van het kapitaal vertegenwoordigen, Het wordt gevormd door volgende inbrengen:

Mevrouw EDGAR SARAH, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100 EURO die gestort werd in de maatschappelijke kas.

De heer CHARLIER NIELS, voornoemd, brengt In de vennootschap een som ter grootte Van 100 EURO die gestart werd in de maatschappelijke kas.

TAALGEBRUIK

I.C.1 De vennootschap kiest het Nederlands als voertaal bij alle juridische, reglementalre of administratieve handelingen.

I.C.2 Indien deze statuten, het reglement van inwendige orde, of gelijk welke instructies, publicaties of mededelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à . yoor- 1 List B - vervolg Moa 11.1

j behouden uitgaande van SCITUS DEVELOPMENT v.o.f. in een andere taal dan het Nederlands worden verspreid, zal de interpretatie van

I aan het de Nederlandse tekst beslissend zijn.

I Belgisch

%;j;taatsblad

I.E.1 De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerp, de ontwikkeling, de verkoop, de verhuur, de installatie, de Implementatie, documentatie, beheer en onderhoud van alle technologische producten en systemen, software en hardware, benodigdheden, componenten en onderdelen van intellectuele of materiele aard, zowel in het binnenland als in het buitenland in de meest brede betekenis van het woord en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Technologische oplossingen die als dusdanig geleverd worden kunnen bestaan uit het uitbreiden en/of implementeren, configureren en ondersteunen van bestaande open source software. - Het verlenen van advies over het ontwerp, de ontwikkeling en het gebruik van software en benodigde apparatuur, inclusief implementatie, configuratie en onderhoud. Het analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aandienen van de beste oplossing. Het vergaren van deze informatie kan gebeuren via alle mogelijke kanalen, waaronder open source software ontwikkeling gemeenschappen.

Het verstrekken van cursussen en documentatie die het gebruik van technologische systemen en programmatuur verduidelijken.

- De vennootschap mag op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, tekeningen, modellen, licenties en octrooien verwerven, toestaan, uitbaten, te gelde maken. _

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijksoortig of een samengaand doet hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere maatschappijen, vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De voorafgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden opgevat. De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doelstellingen, in de ruimste zin, kan bijdragen.

BOEKJAAR

I.F.1 Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

DUUR

I.G.1 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

JURIDISCHE AANSPRAKELIJKHEID

LH.1 Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in de naam van de Vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer CHARLIER NIELS. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ZETEL

I.D.1 De vennootschap heeft haar zetel te Oude Heerweg 7, 9160 Lokeren.

DOEL

Coordonnées
SCITUS DEVELOPMENT

Adresse
OUDE HEERWEG 7 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande