SCOUTS EN GIDSEN INCH ALLAH KRUISHOUTEM

Association sans but lucratif


Dénomination : SCOUTS EN GIDSEN INCH ALLAH KRUISHOUTEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.171.147

Publication

16/05/2012
ÿþ,

~

Moo22

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Oudenaarde

0if MEI 2012

Griffie

IIII1j11JIMI7111j11.,J1

Wt behg eat Sel Staá

Ondernemingsnr : 0419.171.147

Benaming

(voluit): VVKSM Inch Allah

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Warandestraat 4 - 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte: Wijziging statuten - Wijziging naam - Wijzing raad van bestuur

De algemene vergadering van 1310412012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten, goedgekeurd te Kruishoutem op 21 november 1978 en alle latere wijzigingen, integraal te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL h RECHTSVORM, BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1: rechtsvorm.

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna vereniging" genaamd) op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 (hierna genoemd de V&S wet),

Artikel 2: naam.

De vereniging draagt de naam " Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem'. Artikel 3: zetel.

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 9770 Kruishoutem, Warandestraat 4. De vereniging ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Artikel 4: doel.

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, binnen de spelregels van Scouts en Gidsen Vlaanderen morele, materiële en financiële steun te verlenen aan de scouts- en gidsengroep 'Inch-Allah`-Kruishoutem. Deze feitelijke vereniging is gekend bij Scouts en Gidsen Vlaanderen VZW onder het groepsnummer 01505S.

In die zin mag zij, op bijkomstige wijze, sommige economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitslûitend besteed wordt aan het hoofddoel.

De vereniging mag tevens aile goederen, zowel roerende als onroerende, aankopen, bezitten, verkopen en contracten afsluiten, in overeenstemming met het maatschappelijk doel.

Artikel 5: duur.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II: LIDMAATSCHAP

Artikel 6: (eden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

«.,...... . nc...,.,.: r., 1-6.,...lt..1,..,1....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Het aantal leden bedraagt minimum 3 en zal steeds moeten voldoen aan volgende voorwaarden:

Om lid te zijn van de vereniging, dient de betrokkene lid te zijn van de groepsraad van Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem, of gewezen lid van die groepsraad voor zover niet langer dan vijftien jaar ex-lid, of lid van het groepscomité verbonden aan Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem. Minstens één van de leden van de vereniging moet een ouder (vader of moeder) zijn van een lid of leid(st)er van de scoutsgroep "Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem'. Deze toestand wordt telkens beoordeeld op basis van de ledenlijsten van Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem en van het groepscomité zoals die gekend zijn op 1 november van elk kalenderjaar. De betrokkene dient tevens lid te zijn van Scouts en Gidsen Vlaanderen VZW.

De kandidaat-Leden richten hun kandidaatstelling schriftelijk of per e-mail aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het aanvaarden van leden behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, op voordracht van de Raad van Bestuur. Het ontslag als lid gaat in vanaf de eerstvolgende algemene vergadering.

Tot de vereniging kan als lid toetreden elke persoon die voldoet aan de hierboven opgesomde voorwaarden en die door de algemene vergadering aanvaard wordt. De algemene vergadering beslist autonoom over elk verzoek tot opneming. Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren.

De leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten en, in voorkomend geval, het huishoudelijk reglement. De leden zullen zich in hun gedragingen door deze principes laten leiden en ze verbinden zich er toe geen daden te stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen,

Tot de vereniging kan van rechtswege, op zijn verzoek en voor de duur van de hierna omschreven functie, toetreden, de groepsleid(st)er van Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem, of in geval van een ploeg van groepsleiding (groepsploeg) diegene die door deze groepsploeg als afgevaardigde uit die groepsploeg is verkozen.

Artikel 7: groepen,

Er worden twee groepen leden onderscheiden: groep A zijn de leden die tevens lid zijn van de groepsraad van Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem; groep B zijn de leden die lid zijn van het groepscomité en/of gewezen lid van bovenvermelde groepsraad en voldoen aan de voorwaarden. Allen zijn werkende leden met gelijke rechten en plichten.

Er wordt naar gestreefd dat de leden van groep A de meerderheid uitmaken van het totale aantal leden.

Een lid behorend tot groep A wordt automatisch onder groep B gerangschikt wanneer hij de lidmaatschapsvereisten van groep A niet meer vervult.

Artikel 8: jaarlijkse bijdrage.

De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage komt overeen met het lidgeld van Scouts en Gidsen Vlaanderen; dit te betalen bij aanvang van een nieuw werkjaar binnen Scouts en Gidsen 'Inch-Allah'. Deze bijdrage mag niet hoger zijn dan 50 euro. Het lid dat weigert te betalen wordt geacht ontslag te nemen.

Artikel 9: ontslag.

9.1 Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid of bij verlies van de voorwaarden voorzien in artikel 6, tweede paragraaf. Voor wat betreft de leden die deze status van rechtswege hebben verworven zoals voorzien in artikel 6, zevende paragraaf, eindigt het lidmaatschap bij verlies van de in artikel 6, zevende paragraaf, vermelde functie en voor zover zij niet meer aan de voorwaarden van artikel 6, tweede paragraaf, voldoen.

Het lidmaatschap eindigt eveneens indien schriftelijk ontslag wordt ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur, of indien de algemene vergadering beslist een lid uit te sluiten met een meerderheid van twee derden der stemmen, na het betrokken lid gehoord te hebben.

9.2 De Raad van Bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

9.3 De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of de erfgenamen van de overleden leden verzaken aan elke vermogensrechtelijke aanspraak op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Ze kunnen evenmin de eventueel door hen zelf of door hun rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen.

a

MDD22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

9.4 Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

TITEL III: DE ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 10: samenstelling.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden.

Artikel Il: bevoegdheden.

De Algemene Vergadering kan bij gewone meerderheid van stemmen haar bevoegdheden aan de Raad van Bestuur overdragen, behoudens wat betreft:

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en afzetting van de leden van de Raad van Bestuur;

-desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging werd toegekend;

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

-de goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

-de ontbinding van de vereniging;

-het aanvaarden en uitsluiten van leden;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

-Het nemen van beslissingen die de vereniging financieel kunnen verbinden voor een bedrag van 1000 euro

en meer.

» Beslissingen over bedragen hoger dan 1.000 euro kunnen enkel door de Raad van Bestuur genomen worden op voorwaarde dat deze bedragen en de precieze doeleinden waartoe zij kunnen aangewend worden, werden opgenomen in een begroting die door de Algemene Vergadering werd goedgekeurd.

Artikel 12; vergadering  bijeenroeping  agenda.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur minstens twee keer per jaar bijeengeroepen. Zij wordt voorts ook bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, begrotingen en het beleid van de bestuurders.

Een Algemene Vergadering wordt samengeroepen als ten minste één vijfde van de leden daarom verzoeken en dit binnen de maand na het indienen van het verzoek bij de raad.

Alle leden moeten schriftelijk of per e-mail worden opgeroepen ten minste tien dagen voor de vergadering. De oproeping moet ondertekend zijn door de voorzitter, of twee bestuurders, of een vijfde van de leden. De oproeping vermeldt plaats, dag en uur, alsmede de agenda van de vergadering. Samen met de agenda worden ook alle noodzakelijke bijlagen over de te behandelen agendapunten, aan de leden bezorgd.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens ontstentenis door de ondervoorzitter.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen ook behandeld worden indien zij ter sprake gebracht warden door de leden.

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen indien de helft van elke groep leden, zoals bepaald in artikel 7, aanwezig is. Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, dient de Raad van Bestuur, binnen de twee maand, een nieuwe algemene vergadering bijeen te roepen, waarop dit quorum niet wordt vereist Deze tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering warden gehouden,

Artikel 13: besluitvorming  stemrecht  vertegenwoordiging.

Ieder lid heeft één stem in de vergadering. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid met een schriftelijke volmacht, Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

' " De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen, ongeacht het aantal van de

aanwezigen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Voor beslissingen omtrent wijzigingen van statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen en het vrijwillig ontbinden van de vereniging moet tenminste tweederde van de leden aanwezig zijn.

De besluiten van de Algemene Vergadering gelden ook voor de leden die niet stemmen of die tegenstemmen.

Artikel 14: statutenwijziging,

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wordt dit getal niet bereikt dan dient, binnen de twee maand, een tweede vergadering bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derden van de stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Iedere wijziging van de statuten moet binnen een maand worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15: notulen.

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een door de secretaris bijgehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen.

De notulen kunnen ingekeken worden bij de voorzitter van de VZW.

Alle leden kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, mits betaling van de kosten.

TITEL IV: BESTUUR VAN DE VERENIGING.

Artikel 16; samenstelling -- benoeming  ontslag.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste 3 bestuurders die tevens lid moeten zijn van de vereniging.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een termijn van drie jaar. Minimum 2 bestuurders moeten lid zijn van de groepsraad. (groep A beschreven in artikel 7).

De Raad van Bestuur Kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris/penningmeester.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door faling, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid. Het eindigt eveneens na de voorziene termijn van 3 jaar.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, Het moet evenwel uitdrukkelijk vernield worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur.

Indien het bestuursmandaat voortijdig een einde neemt, op grond van Mn van bovenstaande vermelde redenen, wordt door de Algemene Vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien .

MOD2.2

" Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder, zomede elk einde van een mandaat worden binnen een maand in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

Artikel 17: bezoldiging,

De bestuurders zijn niet bezoldigd, De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuurdersmandaat worden vergoed mits beslissing van de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid.

Artikel 18: vergadering.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter en vergadert zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist, alsook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van minstens 2 bestuurders.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en bij diens ontstentenis door de ondervoorzitter.

De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college. Dit betekent dat ten minste de helft van de

leden aanwezig moet zijn. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de voorzitter en de

secretaris, na goedkeuring door de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

De notulen worden bijgehouden overeenkomstig de notulen van de Algemene Vergadering (zie artikel 14),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 19; Tegenstrijdig belang.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders váár dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met een dergelijk belang, verlaat de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheden waarop het betrekking heeft.

Artikel 20: bevoegdheden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De raad kan alle handelingen van bestuur verrichten alsmede huishoudelijke reglementen uitvaardigen. De raad kan bovendien alle daden van beschikking verrichten, die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan een der bestuurders of zelfs aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Artikel 21: aansprakelijkheid.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

TITEL V: HUISHOUDELIJK REGLEMENT.

Artikel 22: Huishoudelijk reglement.

De Raad van Bestuur kan aan de algemene vergadering een huishoudelijk reglement voorstellen, dat door deze bij een meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde [eden aanvaard en gewijzigd wordt.

TITEL VI: TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS.

Artikel 23: Toezicht commissaris.

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in de V&S wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 22

Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan de commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VII: BEGROTING EN REKENINGEN.

Artikel 24: boekjaar  rekeningen.

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december.

De rekeningen worden bijgehouden door de Raad van Bestuur.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgend jaar. Deze worden aan de jaarvergadering (ten minste tien dagen op voorhand) ter goedkeuring voorgelegd.

De jaarrekening wordt na goedkeuring neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 25: bestemming batig saldo.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL Vllt: ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26: ontbinding.

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van leden

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten indien dit op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wordt dit getal niet bereikt dan dient, binnen de twee maand, een tweede vergadering bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor een ontbinding is bovendien een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

De algemene vergadering zal worden bijeengeroepen ter bespreking van voorstellen met betrekking tot de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 13 van deze statuten.

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vereniging in aile uitgaande akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken, naast haar naam, het feit dat zij V W in vereffening' is.

In geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tergeldemaking der goederen vastgesteld.

Bij de ontbinding dient steeds de bevoegde districtscommissaris van Scouts en Gidsen Vlaanderen VZW betrokken te worden.

Iedere wijziging van de statuten moet binnen een maand worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars, al dan niet leden. De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 27: bestemming van vermogen.

In geval van ontbinding worden de activa na aanzuivering van de schulden overgedragen aan één of meer plaatselijke jeugdbewegingen of organisaties verantwoordelijk voor plaatselijk jeugdwerk of aan om het even welke verenigingen of organisaties die de doelstellingen van Scouts en Gidsen Vlaanderen nastreven. De Algemene Vergadering beslist daaromtrent.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL IX: GEMEEN RECHT.

Artikel 28: gemeen recht.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de V&S-wet en de gebruiken inzake verenigingen van toepassing.

Wijziging raad van bestuur dd.13 april 2012.

Ontslag van: Tom Taelman, als bestuurder, voorzitter

Thijs Verhoeyen, als bestuurder, ondervoorzitter

Morgane Lannoy, als bestuurder, secretaris

Benoeming van: Bert Taelman, ais bestuurder, voorzitter

Andries Fonteyne, als bestuurder, ondervoorzitter

Hannah Verhoeyen, als bestuurder, secretaris

Alle vernoemden verklaren het hen opgedragen mandaat te aanvaarden.

Opgemaakt te Kruishoutem, op 13/04/2012

Taelman Bert

Voorzitter

Op de laat$te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.,,béhoudeh aan het Belgisch Staatsblad

30/06/2015
ÿþ MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI



Gent

Afdeling Oudenaarde

f 9 Mt ne

Griffie

Benaming

(voluit) : Scouts en Gidsen Inch Allah Kruishoutem

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Warandestraat 4, 9770 KRUISHOUTEM

Ondernemingsnr : 0419.171.149

Voorwerp akte : Ontslagen en benoemingen Raad van Bestuur:

Ontslagen en benoemingen Raad van Bestuur:

In de algemene vergadering van 21 mei 2015 werd beslist om

de heer Bert Taelman, voorzitter

de heer Andries Fonteyne, ondervoorzitter

juffrouw Hannah Verhoeyen, secretaris

allen te ontslaan van hun mandaat als bestuurder,

Op dezelfde algemene vergadering werd tevens beslist om volgende personen te benoemen tot

Voorzitter: de heer Marc Degezelle

Ondervoorzitter de heer Rik Vanlerberghe

Secretaris de heer Tuur Vanlerberghe

Alle vernoemden verklaren het hen opgedragen mandaat te aanvaarden,

VOORZITTER

Marc Degezelle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCOUTS EN GIDSEN INCH ALLAH KRUISHOUTEM

Adresse
WARANDESTRAAT 4 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande