SCRIPTS & COMICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCRIPTS & COMICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.592.689

Publication

24/04/2014
ÿþ

mire



11111111,1.11102fil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal W.:1rd 11.1

Ondernemingsnr : 0431.592.689

Benaming

(voluit) : Scripts & Comics

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Paasleliedreef 7

9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te Merelbeke, op éénendertig maart tweeduizend en veertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scripts & Comics, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en van de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO", met zetel te 1935 Zaventem, Da Vipcilaan 9 Box E.6, hier vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van

vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van

een kopie van de verslagen.

Het verslag van mevrouw Veerle Catry, voornoemd, besluit het volgende;

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SCRIPTS Si COMICS", bestaat uit de inbreng van

de dividendvordering die de vennoten van de BVBA SCRIPTS & COMICS verkregen hebben, naar aanleiding

van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto

1.074.600,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 1.074.600,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder opschortende voorwaarde van de

opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd

door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen

de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de BVBA SCRIPTS & COMICS,

zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA SCRIPTS & COMICS en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 24 maart 2014

BD° Bedrijfsrevisoren Burg. Vert CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

TWEEDE BESLUIT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 APR. 2014

RECHTAMK VAN

KOOPHAM' LigE GENT

11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) tot zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (¬ 37.184,02), door creatie van tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van vierenzeventig euro zevenendertig cent (¬ 74,37) per aandeel.

Dit bedrag van de kapitaalverhoging wordt verhoogd met een globale uitgiftepremie, vastgesteld op één miljoen zesenvijftigduizend zeven euro negenennegentig cent (E 1.056.007,99). Aldus is de inschrijvingsprijs van alle aandelen in globaliteit vastgesteld op één miljoen vierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 1,074.600,00)

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering van de heer Hector Leemans, voornoemd, en mevrouw Marie Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SCRIPTS & COMICS".

De heer Hector Leemans, voornoemd, heeft een schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTS & COMICS" ten belope van het bedrag van vijfhonderd éénenveertigduizend vijfhonderd achtennegentig euro veertig cent (E 541.598,40) en honderd zesentwintig (126) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Hector Leemans, voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

Mevrouw Marie Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, heeft een schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIPTS & COMICS" ten belope van het bedrag van vijfhonderd drieëndertigduizend en één euro zestig cent (E 533.001,60) en honderd vierentwintig (124) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan mevrouw Marie Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

Op dit ogenblik zijn tussengekomen de heer Hector Leemans, voornoemd en mevrouw Marie-Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben genomen van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en aantonen dat zij houder zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de voornoemde vennootschap "SCRIPTS & COMICS", bestaande uit een rekening-courant, gekend in de boekhouding van de vennootschap voor een globaal bedrag van één miljoen vierenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 1.074.600,00),

Vervolgens verklaren de heer Hector Leemans, voornoemd, en mevrouw Marie Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, inbreng te doen in de vennootschap van voormelde schuldvordering, ten bedrage van één miljoen vierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 1.074.600,00), ten aanzien van desbetreffende vennootschap, met name achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) kapitaal (pari) en één miljoen zesenvijftigduizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 1.056.007,99) uitgiftepremie, derwijze dat het geheel van deze aandelen de kapitaalverhoging vertegenwoordigt.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de heer Hector Leemans, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderd zesentwintig (126) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Aile aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan mevrouw Marie-Jeanne Van Geertruyen, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderd vierentwintig (124) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (37.184,02) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen (500), zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij één miljoen vierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 1.074.600,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), verschil dat aldus één miljoen zesenvijftigduizend zeven euro negenennegentig cent (E 1.056.007,99) bedraagt, te boeken op de rekening" Uitgiftepremie " ;

Deze rekening" uitgiftepremie " blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

Stemming deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

ZESDE BESLUIT kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen tot beloop van één miljoen zesenvijftig duizend zeven euro negenennegentig cent (E 1.056.007,99) om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (E 37,184,02) tot één miljoen drieënnegentigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 1.093.192,01) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van de

voormelde uitgiftepremie voor een bedrag van één miljoen zesenvijftigduizend zeven euro negenennegentig

cent (¬ 1.056.007,99).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van één miljoen drieënnegentigduizend honderd

tweeënnegentig euro één cent (¬ 1.093.192,01), het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen,

zonder vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigt een vijfhonderdste deel (1)500ste)

van het maatschappelijk kapitaal"

Stemming deze beslissing, gestemd artikel per artikel, wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent elle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle volmachten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

 voor ontledend uittreksel

notaris Elke Vandekerckhove

worden tergelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

coördinatie van de statuten

- verslag revisor

- verslag zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden e aan het Belgisch Staatsbled

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : GE147645
30/07/2012 : GE147645
03/08/2011 : GE147645
03/08/2010 : GE147645
01/09/2008 : GE147645
27/07/2007 : GE147645
28/07/2005 : GE147645
23/09/2004 : GE147645
11/08/2003 : GE147645
16/10/2002 : GE147645
16/09/2002 : GE147645
24/10/2001 : GE147645
06/08/1987 : GE147645
09/08/2016 : GE147645

Coordonnées
SCRIPTS & COMICS

Adresse
PAASLELIEDREEF 7 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande