SD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.388.222

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 20.12.2013, NGL 20.12.2013 13696-0428-008
04/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na, neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr ; 0450388222

Benaming (voluit) : SD

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Gampelaeredreef 30

9800 Deinze

Onderwerp akte :UITBREIDING DOEL - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op 21 oktober 2013

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke=; vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;;, i aansprakelijkheid "SD", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Gampelaeredreef 30,!

ondernemingsnummer 0450.388.222, rechtspersonenregister Gent s' De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Verslag zaakvoerder en staat van activa en passiva

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing te geven ;'s van het verslag van de zaakvoerder, waarin de voorgestelde uitbreiding van het doel;: omstandig wordt verantwoord en van de aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten per 31 augustus 2013. Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en de aangehechte;; staat van activa en passiva en er kennis van genomen te hebben.

De algemene vergadering keurt deze verslagen goed.

Een exemplaar van dit verslag en aangehechte staat, zal worden neergelegd bij de griffie;; van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

TWEEDE BESLISSING  Uitbreiding doel

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met;; volgende activiteiten:

Het uitbaten van een landbouwonderneming in de meest brede zin van he woord, hierin,; ook begrepen het fokken, stallen en onderhouden van hoevedieren (zowel inheemse uitheemse), met inbegrip van allerlei paarden, alsook het planten, kweken en; commercialiseren van struiken en bomen (zowel fruitbomen als andere bomen).

DERDE BESLISSING  Vaststelling van de belaste reserves i,' De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013;,

goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 223.949,00 (tweehonderddrieëntwintigduizend negenhonderdnegenenveertig euro) bedragen, zoals!. blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2012.

VIERDE BESLISSING  Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de:' bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, ¬ 191.949,00;; (honderdeenennegentigduizend negenhonderdnegenenveertig euro) bedraagt.

VIJFDE BESLISSING  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering beslist ovér te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds;; dividend voor een bedrag van ¬ 190.666,67 (honderdnegentigduizend zes-;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden mod 11.1

aan het

Belgisch_ Staatsblad'

i~'

honderdzesenzestig euro zevenenzestig cent). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze, beslissing elk, van de: vennoten, een schuldvordering heeft op de vennootschap ten; belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk" verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van 10% van het tussentijdse dividend, zodat het netto in te brengen bedrag van het tussentijdse dividend bedraagt: ¬ 171.600,00 (honderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro).

De voorzitter schort de vergadering op om de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

ZESDE BESLISSING -- Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggevinq

Kennisdame

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Ulrich De Poortere, handelende als zaakvoerder van BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, met kantoor te Gent-Oostakker, Gentstraat 337, de dato 26 september 2013, dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en elke vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Besluit van de bedrijfsrevisor

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura van een netto-dividend in overeenstemming met art. 537 Wetboek lnkomstenbelastingen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura, namelijk honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van vierhonderd vierendertig (434) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art. 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en is dus ook enkel geldig in dat geval.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SD" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag. van de bedrijfsrevisor zullen tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ¬ 115.734,78 (honderdvijftienduizend zevenhonderdvierendertig euro achtenzeventig cent), om het te brengen van ¬ 320.000,00 (driehonderdtwintigduizend euro) op ¬ 435.734,78 (vierhonderdvijfendertigduizend zevenhonderdvierendertig euro achtenzeventig cent), door uitgifte van 434 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 64.265,22 (vierenzestigduizend tweehonderdvijfenzestig euro tweeëntwintig cent).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde:

" de vordering tot uitkering van 90% van bovenvermeld tussentijds dividend van ¬ 190.666,67 (waarvan de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort), hetzij netto: ¬ 171.600,00

" een deel van hun tegoed in rekening-courant, die zij hebben ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, hetzij ¬ 8.400,00,

ZEVENDE BESLISSING  Verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, al de bovenvermelde vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, die uitvoerig beschreven staat in het bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders in te brengen in de vennootschap:

1) de vordering tot uitkering van 90% van bovenvermeld tussentijds dividend van ¬ 190.666,67, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij netto: ¬ 171.600,00

" Christophe SAP: ¬ 71.214,00

" Caroline DELBEKE: ¬ 58.630,00

" Johan SAP: ¬ 10.439,00

Patrick SAP: ¬ 10.439,00

" Stephanie SAP: ¬ 10.439,00

" Meena SAP: ¬ 10.439,00

2) een deel van hun tegoed in rekening-courant die zij hebben ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, hetzij ¬ 8.400,00 :

" Christophe SAP: ¬ 3,486,00

" Caroline DELBEKE: ¬ 2.870,00

" Johan SAP: ¬ 511,00

ª% Patrick SAP: ¬ 511,00

" Stephanie SAP: ¬ 511,00

= Meena SAP: ¬ 511,00

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle vennoten erkennen volledig op de hoogte

te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de 434 nieuwe volledig volgestorte

aandelen toegekend, en wel als volgt:

" aan de heer Christophe SAP: 181 aandelen

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgisch _. Staatsblad

mad 11.1

º% Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" i~

" aan mevrouw Caroline DELBEKE: 149 aandelen

" aan de heer Johan SAP: 26 aandelen

" aan de heer Patrick SAP: 26 aandelen

" aan mevrouw Stephanie SAP: 26 aandelen

" aan mevrouw Meerra SAP: 26 aandelen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING -- Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 115.734,78 (honderdvijftienduizend zevenhonderdvierendertig euro achtenzeventig cent) daadwerkelijk verwezenlijkt werd-en

dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 435.734,78 (vier-

honderdvijfendertigduizend zevenhonderdvierendertig euro achtenzeventig cent), vertegenwoordigd door 1.634 (duizend zeshonderdvierendertig) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1.634ste van het kapitaal vertegenwoordigen. NEGENDE BESLISSING  Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal verhogen met een bedrag van ¬ 64.265,22 (vierenzestigduizend tweehonderdvijfenzestig euro tweeëntwintig cent), om het te brengen

van ¬ 435.734,78 (vierhonderdvijfendertigduizend zevenhonderdvierendertig euro

achtenzeventig cent) op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 64.265,22 (vierenzestigduizend tweehonderdvijfenzestig euro tweeëntwintig cent) ingevolge de eerste kapitaalverhoging waarvan hierboven sprake. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

TIENDE BESLISSING  Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 64.265,22 (vierenzestigduizend tweehonderdvijfenzestig euro tweeëntwintig cent) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 500.000,00 (vijfhonderdduizend euro), vertegenwoordigd door 1.634 (duizend zeshonderdvierendertig) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1.634ste van het kapitaal vertegenwoordigen. ELFDE BESLISSING  Vermindering van het aantal aandelen

Teneinde een meer werkbare situatie te creëren, beslist de algemene vergadering het aantal aandelen in de vennootschap te verminderen van 1.634 aandelen zonder nominale waarde naar 1.000 aandelen zonder nominale waarde, dit in verhouding met het aantal aandelen dat elk der vennoten reeds bezit.

Ingevolge deze beslissing zal elk der aandelen een fractiewaarde hebben van 111000ste van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering beslist en stelt vast dat ingevolge deze beslissing, het aandelenbezit van de vennootschap is als volgt:

" de heer Christophe SAP bezit 416 aandelen

" mevrouw Caroline DELBEKE bezit 344 aandelen

" de heer Johan SAP bezit 60 aandelen

" de heer Patrick SAP bezit 60 aandelen

" mevrouw Stephanie SAP bezit 60 aandelen

" mevrouw Meerra SAP bezit 60 aandelen.

TWAALFDE BESLISSING  Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen om deze in over-

eenstemming te brengen met de hiervoor benomen beslissingen.

Zij beslist deze aanpassingen en wijzigingen aan te brengen als volgt:

1) Artikel 3

Na de alinea 'De beeldvorming tot de afwerking", wordt de volgende alinea

ingelast:

"Net uitbaten van een landbouwonderneming in de meest brede zin van het woord, hierin ook begrepen het fokken, stallen en onderhouden van hoevedieren (zowel







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

. sf~

inheemse als uitheemse), met inbegrip van allerlei paarden, alsook het planten, kweken

en commercialiseren van struiken en bomen (zowel fruitbomen als andere bomen),',

2) Artikels

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 500.000, 00 (vijfhonderdduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

DERTIENDE BESLISSING  Volmacht aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van

het tussentijdse dividend waarvan hierboven sprake.

VEERTIENDE BESLISSING  Machtiging

Dé vergadering verleent alle machten aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot

het opmaken en het neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva (in het kader

van de uitbreiding van doel)

verslag van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder (in het kader van de inbreng in

natura)

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam'en handtekening

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblag

1

IIA

mod 11.1

í iLa LE,_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 tee. 2014

Rr=Cl-ITiCaffi AN

KOOPHANDEL TE

1111111111

Ondernemingsnr : 0450388222

Benaming (voluit) : SD

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gampefaeredreef 30

9800 Deinze

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar en jaarvergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 26 november 2014

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke; ;; vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ;; aansprakelijkheid "SD", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,,a Gampelaeredreef 30, ondernemingsnummer 0450.388.222, rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

3 De vergadering beslist de begin- en einddatum van het boekjaar te wijzigen in die zin dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 januari en eindigen op 31 decem-; ber van hetzelfde kalenderjaar.

Het huidige boekjaar wordt ingevolge deze beslissing verlengd tot 31 december, 2014 en loopt bijgevolg van 1 december 2013 tot 31 december 2014.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen in die zin dat dej jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op 31 mei van ieder jaar, zelfs; indien die dag een zon- of feestdag is.

De eerstvolgende jaarvergadering zal ingevolge deze beslissing gehouden worden:' op 31 mei 2015.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoori genomen beslissingen als volgt:

1) De eerste alinea van artikel 11 wordt vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar, zelfs indien die

dag een zon- of feestdag is.".

2) De eerste alinea van artikel 24 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde:

kalenderjaar.".

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VIERDE BESLISSING

De «vergadering verleent alle machten aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en het neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte en de volmacht

coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

46-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013
ÿþmod 11.7

D

i

II

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IURIM1

NEERGELEGD

1 0 SEP. 2013

REG., t3 w~ %. AN

KOOI'Fi.1ialgtfiPTE GENT

Ondernemingsnr 0450388222

Benaming (voluit) : SAP-DELBEKE

(verkort) : SD

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Gampelaeredreef 30

9800 Deinze

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 29e augustus 2013

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "SAP-DELBEKE", afgekort "SD", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Gampelaeredreef 30, ondernemingsnummer 0450.388.222, rechtspersonen register; Gent

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige benaming van de vennootschap "SAP-DELBEKE", afgekort "SD", te wijzigen in "SD" en geen afgekorte benaming meer te gebruiken.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met ¬ 280.000,00 (tweehonderdtachtigduizend euro), door het terug te brengen van ¬ 600.000,00 (zeshonderdduizend euro) naar ¬ 320.000,00 (driehonderdtwintigduizend euro).

De vergadering beslist in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt door vernietiging van 408 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. 1. Deze kapitaalvermindering geschiedt, in acht genomen de bepalingen van artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen dat betrekking heeft het respecteren van de gelijke behandeling van de vennoten naar aanleiding van de kapitaalvermindering, door afstand van de hierna uitvoeriger beschreven appartementen "B" en "F" in de Residentie Raveel te Zulte-Machelen, Dorpsstraat 27, met een geschatte waarde van ¬ 280.000,00 (tweehonderdtachtigduizend euro), aan de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer Christophe SAP en mevrouw Caroline DELBEKE, beiden vennoot van de vennootschap sedert de oprichting van de vennootschap, door vernietiging van 204 aandelen waarvan de .J heer Christophe SAP eigenaar is en door vernietiging van 204 aandelen waarvan mevrouw Caroline DELBEKE eigenaar is, hetzij in totaal door vernietiging van 408 aandelen.

Deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het volgestorte kapitaal, mits inachtneming van de bepalingen van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen. AFSTAND VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

De vennootschap, hierna genoemd "de overdrager", staat af en draagt over onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij en zuiver en onbelast van alle schulden, bezwarende in- en overschrijvingen en/of kantmeldingen, voorrechten en andere beletselen, welkdanige ook

Aan en in voordeel van:

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

t

Voor-

behouden

aan het

_ Belgisch

Staatsblad

De heer SAP Christophe Marie Joseph, geboren te Brugge op 13 juli 1945, en zijn echtgenote mevrouw DELBEKE Caroline Julia Firmin Martina, geboren te Kortrijk op 18 december 1948, rijksregister nummer 48,12,18-316.42, samen wonende te 9800 Deinze, Garnpelaeredreef 30.

Hierna samen genoemd "de overnemers".

Die verklaren te aanvaarden voor hun gemeenschappelijk huwelijksvermogensstelsel, De volgende onroerende goederen:

Gemeente ZULTE -- 3de kadastrale afdeling - MACHELEN

In het appartementsgebouw 'RESIDENTIE RAVEEL", te ZULTE-MACHELEN, DORPSSTRAAT 27, bekend ten kadaster volgens navermelde statuten-basisakte sectie A nummers 1000/W/3 (04 a. 93 ca.) en 1000/X/3 (01 a. 73 ca.), bekend ten kadaster volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 1000/Z/3, voor een oppervlakte van 06 a. 66 ca.:

1, Het APPARTEMENT "B" gelegen op het gelijkvloers, rechts in het gebouw gezien van op de straat, begrijpende;

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de inkomdeur, de inkom, een leefruimte, een keuken, een berging, een gang, een toilet met lavabo, een badkamer met lavabo en ligbad en twee slaapkamers

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 125/1.000sten (honderd-

vijfentwintig duizendsten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Dit goed is bekend ten kadaster sectie A nummer 1000/Z/3 D.AP.GEB.#A.,GV/B/.

2. Het APPARTEMENT "F" gelegen op de tweede verdieping rechts in het gebouw gezien

van op de straat, begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de inkomdeur, de inkom, een leefruimte, een terras, een keuken, een berging, een gang, een toilet met lavabo, een badkamer en twee slaapkamers

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 120/1.000sten (honderdtwintig

duizendsten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Dit goed is bekend ten kadaster sectie A nummer 1000/Z/3 D.AP.GEB.#A2/F/.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om te verzaken aan de nietigheid die desgevallend kan worden

ingeroepen ingevolge ongelijke behandeling van vennoten naar aanleiding van voormelde

beslissing tot kapitaalvermindering.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist en stelt vast dat ingevolge de hiervoor doorgevoerde

kapitaalvermindering, het aandelenbezit van de vennootschap is als volgt:

ª% de heer Christophe SAP bezit 329 aandelen

ª% mevrouw Caroline DELBEKE bezit 271 aandelen

ª% de heer Johan SAP bezit 48 aandelen

ª% de heer Patrick SAP bezit 48 aandelen

ª% mevrouw Stephanie SAP bezit 48 aandelen

ª% mevrouw Meena SAP bezit 48 aandelen

hetzij in totaal: 792 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/792ste van het kapitaal

vertegenwoordigen,

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het aantal aandelen in de vennootschap te verhogen van

792 aandelen zonder nominale waarde naar 1.200 aandelen zonder nominale waarde, dit

in verhouding met het aantal aandelen dat elk der vennoten reeds bezit.

Ingevolge deze beslissing zullen alle aandelen een fractiewaarde hebben van 1/1200ste van

het maatschappelijk kapitaal,

De algemene vergadering beslist en stelt vast dat ingevolge deze beslissing, het

aandelenbezit van de vennootschap is als volgt:

ª% de heer Christophe SAP bezit 498 aandelen

ª% mevrouw Caroline DELBEKE bezit 410 aandelen

ª% de heer Johan SAP bezit 73 aandelen

ª% de heer Patrick SAP bezit 73 aandelen

. mevrouw Stephanie SAP bezit 73 aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" mevrouw Meena SAP bezit 73 aandelen

hetzij in totaal; 1.200 aandelen zonder nominale waarde, die elk 111.200ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen: a) om deze in over-

eenstemming te brengen met de genomen beslissingen, b) om deze in overeenstemming te

brengen met de beslissing van de van de buitengewone algemene vergadering de dato 1

oktober 2011 betreffende het ontslag en benoeming van de zaakvoerder en c) om deze in

overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving.

Gezien de talrijke wijzigingen beslist de vergadering de statuten volledig te herschrijven,

zodat deze thans luiden als volgt;

Volgt het analytisch uittreksel van de nieuwe statuten:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "SD".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Gampelaeredreef 30.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

ª% Het verlenen van adviezen en het ondernemen van alle activiteiten met betrekking tot het economisch, juridisch en financieel beheer van ondernemingen, private personen, verenigingen, instellingen en organisaties en alle daarmee verband houdende handelingen, ongeacht of met deze entiteiten een band van financiële verwantschap bestaat, en dit zonder beperking voor wat betreft de activiteit en de aard van deze entiteiten.

" De expertise, de valorisering, het kopen, het verkopen, de huur en de verhuring, de ruil en het verkavelen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" De beeldvorming, zowel analoog als digitaal, en de beeldverwerking, vanaf de voorstudie, via opname, tot de verwerking.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fan fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen en bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende » of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, .

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 320.000, 00 (driehonderdtwintigduizend euro). Het wordt vertegenwoordigd door 1.200 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één duizend tweehonderdste (1/1.2005te) van het kapitaal vertegenwoordigen. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ln het geval de vennootschap wordt bestuurd door slechts één zaakvoerder, zal bij diens overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook (bijvoorbeeld de fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), deze zaakvoerder van rechtswege worden opgevolgd door een aan te wijzen opvolger-zaakvoerder.

Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van het bevoegde orgaan in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de blagen bij het Belgisch Staatsblad.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

ledere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op dertig april van ieder jaar, zelfs indien die dag een zon- of feestdag is.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waarde algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van de het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht vôôr de algemene vergadering

§1. Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2, Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

" het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

" de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische

B.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

 %

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen vôôr de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn,

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende kalenderjaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de alge- mere vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat' hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten..

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de, enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen 'worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerderdan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt de aanstelling van Mevrouw Stephanie Sap als niet-statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 1 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2011 onder nummer 11158999.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

" expeditie van de akte

" gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 07.12.2012, NGL 30.12.2012 12681-0497-008
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 17.03.2012, NGL 05.04.2012 12081-0482-009
20/10/2011
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0450388222

Benaming

(voluit) : sap-delbeke

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9800 deinze, gampelaeredreef 30

Onderwerp akte : ontslag-benoeming

De Buitengewone Algemene Vergadering van 1 oktober 2011, alle vennoten aanwezig, aanvaardenmet eenparigheid van stemmen het ontslag aangeboden door Sap Christophe. Met unanimiteit van stemmen wordt Sap Stephanie, A. Serruysiaan 12, 9800 Deinze, aangesteld als nieuwe zaakvoerder met onmiddellijke ingang. De heer Sap Christophe krijgt onvoorwaardelijke en algehele kwijting van zijn mandaat tot heden.

11ll 111111 111111111111111111 iu

*11158999*

V beh aa Bel Sta



Î iL,flilfir,

NEERGELEGD

1 0 OKT. 2011

I2EC: i i t is. a:, 'N A `

KOOi°I-I. \~r~I:~ -rl; GENTGENTte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 20.03.2011, NGL 06.04.2011 11078-0359-009
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 18.12.2009, NGL 19.12.2009 09894-0330-009
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.06.2008, NGL 10.06.2008 08210-0257-009
26/02/2008 : GET000755
30/04/2007 : GET000755
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0289-008
07/07/2006 : GET000755
19/10/2005 : GET000755
01/07/2005 : GET000755
30/12/2004 : GET000755
13/07/2004 : GET000755
28/01/2004 : GET000755
16/10/2003 : GET000755
08/07/2003 : GET000755
20/02/2003 : GET000755
15/02/2002 : GET000755
07/10/2000 : GET000755
29/10/1999 : GET000755
17/06/1999 : GE169727
20/01/1999 : GE169727
17/05/1995 : GE169727
21/10/1994 : GE169727
30/04/1994 : GE169727
22/01/1994 : GE169727
20/07/1993 : GE169727

Coordonnées
SD

Adresse
GAMPELAEREDREEF 30 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande