SECURITY TOOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SECURITY TOOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.855.384

Publication

10/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIt RLGHTBANIIVA=

KOOPHANDEL GENT

 1 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE I Gt ;1-fie

1111111.1.311jj#1111

Ondememingsnr: SCc:).

Benaming

(voluit) SECURITY TOOLS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9160 LOKEREN, Mosten 13

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 27 augustus 2014 dat:

De Heer KUHN Peter Elisabeth Alfons, ingenieur, geboren te Merksem op 2 september 1967, ongehuwd (identiteitskaart 591-1815314-61, rijksregister 67.09.02-419.21) wonende te 9240 Zele, Driesstraat 46 W2.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

-onder de naam SECURITY TOOLS, met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13, met een onbe-perkte duur;

- met als doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- De import, export, distributie, verkoop, verhuur, plaatsing, herstelling en advies van beveiligingsinstallaties, kluizen, brandkasten, wapenkasten, doorgeefsystemen voor balies en wanden, balies, hang- en sluitwerk, veiligheidsbeslag, veiligheidscilinders, toegangscontrolesystemen, loket-intercomsystemen, mechanische en elektrische sloten, kogelwerende beschermingsmaterialen, veiligheidsdeuren, brandwerende deuren en aanverwante producten in de meest ruime zin van het woord.

- De beveiliging van zowel private ais industriële gebouwen tegen diefstal, inbraak, ramkraak, overval en brand door bouwkundige of elektronische beveiliging.

- Handelsbemiddeling in producten voor bouwkundige en elektronische beveiliging.

, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van LIJik f3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

,... 4.,-1." ,

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, beheren, vervreemden, uitbaten, onderhouden, verhuren, huren, onderverhuren, verkavelen, doen bouwen, verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening en het stellen van

elke rechtshandeling welke zij wenselijk acht om dit doel te bereiken«

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving

- waarvan het kapitaal:

*18.550,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd en volstort is;

*verdeeld is in 100 aandelen zonder een vernielde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde Heer KUHN Peter, die stortte ten belope van. 18,550,00 euro, waarvoor hem 100 volstorte aandelen worden toegekend;

-De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE48 7360 0887 1827 bij KBC zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 22 augustus 2014, dat aan de notaris werd overhandig&

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2015);

- met jaarvergadering op de tweede vrijdag van juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die eIk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot statutaire zaakvoerder werd aangesteld voornoemde Heer KUHN Peter en tot statutaire zaak-voerder-opvolger werd aangesteld Mevrouw BEIRENS Katrien, wonende te 9240 ZeIe, Driesstraat 46 W2«

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenornen voor de wettelijke reserve; deze vooraf-name houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen

in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaats-stelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.

Voor-

behdoden aan het BeIgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SECURITY TOOLS

Adresse
MOSTEN 13 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande