SELECT SITTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SELECT SITTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.705.037

Publication

12/01/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad P

11111111111,119111

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 DEC. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) --- ---- .

(verkort) 0452.705.037

SELECT SITTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Meersbloem-Leupegem 30 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte : Modificatie

Uit een akte verreden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op vierentwintig, december tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven' genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgenomen kapitaalvermindering in natura en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, gedagtekend dertig september, tweeduizend en veertien.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

TWEEDE BESLISSING: Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van negenenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 79.300,00) om het te brengen van honderd en vijftienduizend euro (¬ 115.000,00) op vijfendertigduizend zevenhonderd euro (¬ 35.700,00), door terugbetaling in natura aan de enige aandeelhouder, te weten de heer Rob Vandeginste voornoemd naar evenredigheid van zijn deelneming in het kapitaal, en dit voor een waarde gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen en zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal gevormd door externe inbrengen voor het volledige bedrag. Deze kapitaalvermindering zal gebeuren in overeenstemming met de artikelen 316 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, ais volgt:

De toebedeling gebeurt met uitgestelde eigendomsoverdracht in die zin dat deze slechts mag plaats : hebben mits inachtneming van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. De overdracht aan de vennoten geschiedt pas na twee maanden na de bekendmaking van het besluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, wanneer de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen of nadat de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen.

VOORWERP VAN DE KAPITAALVERMINDERING

Vervolgens besluit de algemene vergadering dat deze kapitaalvermindering zal verwezenlijkt worden door terugbetaling in natura, meer bepaald door de toebedeling van DE BLOTE EIGENDOM VAN HET HIERNA BESCHREVEN ONROEREND GOED gelegen te Meersbloem-Leupegem 30, de vennootschap zich het tijdelijk vruchtgebruik voorbehoudend voor een termijn van ZEVENTIEN (17). JAAR aan de aandeelhouder, naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, en dit voor een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering, te weten negenenzeventigduizend' driehonderd euro (¬ 79.300,00) of de waarde van de BLOTE EIGENDOM geschat op zeventien komma. tweeënzestig procent (17,62%) van de volle eigendom in nagemeld onroerend goed, eigendom van de vennootschap.

De heer Vandeginste Rob verklaart uitdrukkelijk deze vorm van terugbetaling te aanvaarden en ' verklaart op de hoogte te zijn van alle fiscale en vermogensrechtelijke gevolgen dienaangaande. Hij ontslaat ondergetekende notaris van alle nadere toelichting dienaangaande.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

DE BLOTE EIGENDOM VAN:

STAD OUDENAARDE  zevende afdeling (Leupegem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een magazijn op en met de grond staande en gelegen te Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 30, gekend volgens titel sectie A, deel van nummer 201N, met een oppervlakte van zesentwintig are éénennegentig centiare negenendertig vierkante decimeter (26a 91ca 39dm2) en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A, nummer 201V, met een oppervlakte van zesentwintig are éénennegentig centiare (26a 91ca); met een kadastraal inkomen van vijfduizend driehonderd en zeventien euro (¬ 5317).

DE VENNOOTSCHAP BEHOUDT ZICH HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VOOR EEN TERMIJN VAN ZEVENTIEN JAAR lopende vanaf heden zodat dit vruchtgebruik zal komen te vervallen op 24 december tweeduizend éénendertig.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven eigendom hoort de vennootschap in voile eigendom toe, de grand om door haar te zijn verkregen jegens de stad Oudenaarde, blijkens akte aankoop verleden voor de commissaris van het Tweede Comité tot aankoop van onroerende goederen te Gent op vijfentwintig augustus negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op veertièn september negentienhonderd vierennegentig, boek 11796, nummer 16, de gebouwen om ze er zelf te hebben opgericht.

BIJZONDERE MODALITEITEN AANGAANDE HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VERHOUDI G MET DE BLOTE EIGENAAR.

De vruchtgebruiker doet, voor de volledige termijn van het vruchtgebruik, afstand van zijn opstalrecht ten voordele van de blote eigenaar voor wat betreft de blote eigendom van de constructies die eventueel tijdens de termijn van het vruchtgebruik op het in vruchtgebruik verkregen goed zouden warden opgericht of verbouwd.

Bijgevolg wordt de vruchtgebruiker van het onroerend ook vruchtgebruiker van alle extra bouwwerken op dit onroerend.

Partijen gaan akkoord dat de kostprijs van voormelde bouw, verbouwings- en uitbreidingsinvesteringen dewelke zouden uitgevoerd worden in de looptijd van het recht van vruchtgebruiK, zal verdeeld worden over beide partijen in het licht van de genotsmeerwaarde dewelke zal voortvloeien uit deze werken voor de vruchtgebruiker.

Deze genotsmeerwaarde zal bepaald worden door een bedrijfsrevisor die in gemeen overleg zal aangeduid worden.

Met uitzondering van de uitdoving van het vruchtgebruik bij het bereiken van de contractuele einddatum, zal het krachtens huidige akte verworven tijdelijk vruchtgebruik vervroegd uitdoven in de volgende gevallen:

- van rechtswe9e, bij de vrijwillige of gedwongen ontbinding van de vennootschap-vruchtgebruikster, evenals in geval van faillissement of van een andere insolventieprocedure die uitmondt in het einde van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap-vruchtgebruikster; de uitdoving heeft van rechtswege uitwerking vanaf de datum van publicatie van de beslissing waaruit de ontbinding of het faillissement blijkt;

- wanneer de betrokken partijen na brand of vernieling van het onroerend goed beslissen om het niet herop te bouwen;

van rechtswege, wanneer een gerechtelijke of evenwaardige beslissing is gewezen tegen dewelke geen verhaal meer openstaat door de in de procedure betrokken partijen, waarbij de vervroegde uitdoving van het tijdelijk vruchtgebruik wordt uitgesproken ten laste van de vruchtgebruiker wegens foutieve niet-uitvoering van zijn verbintenissen als vruchtgebruiker; de uitdoving zal plaatsvinden wanneer de termijn voor de aanwending van gewone rechtsmiddelen door de betrokken partijen verstreken is.

Elke partij kan op authentieke wijze de uitdoving van het vruchtgebruik laten vaststellen met het oog op haar tegenwerpelijkheid.

In geval van vervroegde uitdoving van het vruchtgebruik zal de vereniging van de eigendomsrechten in handen van de huidige of toekomstige blote eigenaar geen aanleiding geven tot vergoeding; indien de vervroegde uitdoving het gevolg is van de vernieling van het gebouw door een risico dat door een verzekering gedekt is, zal de verzekeringsvergoeding toekomen aan de blote eigenaar, onder aftrek van de boekwaarde van de gebouwen zoals zij blijkt uit de boekhouding van de vruchtgebruiker, en waarvan het bedrag zal toekomen aan de vruchtgebruiker.

Evenwel wordt bedongen dat het tijdelijk recht van vruchtgebruik ook vervroegd zal uitdoven krachtens overeenkomst die enerzijds de verzaking aan het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker en anderzijds de aanvaarding van deze verzaking door de blote eigenaar zal vaststellen. In voorkomend geval zal de blote eigenaar een vergoeding verschuldigd zijn gelijk aan de boekwaarde van het vruchtgebruik berekend volgens de afschrijvingspercentages zoals opgenomen in de commentaren van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Tegenstriidiq belang.

º%knar behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnin

De aandeelhouder voornoemd verklaart in kennis gesteld te zijn door de instrumenterende notaris

van de bepalingen opgenomen in het wetboek van vennootschappen met betrekking tot het

tegenstrijdig belang.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hypothecaire toestand

Deze uitbreng heeft plaats onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast

van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

De enige aandeelhouder verklaart hierover zijn uitdrukkelijk akkoord te verlenen.

Staat en gebreken

... Er wordt weggelaten...

UITBRENG VOORWAARDEN

Eigendom  Gebruik

De aandeelhouder verkrijgt het eigendomsrecht na twee maanden na de bekendmaking van het

besluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, wanneer de schuldeisers volgens artikel 317 van

i het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op

het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen of nadat de schuldeisers die een zekerheid

hebben geëist, voldoening hebben gekregen.

Hij zal er het genot van hebben door de ophouding van het vruchtgebruik thans nog bij de

vennootschap, zoals hiervoor bepaald.

Er wordt weggelaten...

DERDE BESLISSING: Vaststelling kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalvermindering van negenenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 79.300,00) daadwerkelijk

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfendertigduizend

zevenhonderd euro (¬ 35.700,00), door de terugbetaling in natura van de blote eigendom van het

hiervoor gemeld goed, gewaardeerd op negenenzeventigduizend driehonderd euro, te weten

zeventien komma tweeënzestig procent (17,62%) van de volle eigendom aan de heer Vandeginste Rob

voornoemd.

De terugbetaling aan de heer Vandeginste Rob zal gebeuren mits naleving van de voorwaarden

gesteld in de agenda (waaronder artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen).

VIERDE BESLISSING: Wijziging artikel vijf (5) statuten

Om artikel vijf (5) der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing

in verband met de kapitaalvermindering, zal dit voortaan luiden als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfendertigduizend zevenhonderd euro (¬

35.700,00).

Het is verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en

wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst."

VIJFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

' STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva afgesloten op 30/09/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : OU039242
19/06/2012 : OU039242
27/12/2011 : OU039242
20/09/2011 : OU039242
01/07/2011 : OU039242
08/07/2010 : OU039242
31/08/2009 : OU039242
08/07/2008 : OU039242
22/08/2007 : OU039242
10/10/2006 : OU039242
29/06/2006 : OU039242
08/06/2005 : OU039242
01/06/2004 : OU039242
17/06/2003 : OU039242
13/01/2003 : OU039242
21/07/1999 : OU039242
21/06/1994 : OU39242

Coordonnées
SELECT SITTING

Adresse
MEERSBLOEM 30 9700 LEUPEGEM

Code postal : 9700
Localité : Leupegem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande