SENIORIE MINNEVELD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENIORIE MINNEVELD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.544.095

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.11.2013 13659-0274-017
07/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111iii iii fl1111 1 u GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOP!-jAND¬ L

*11167149*

2 4. 10, 2011





DEN DE PeJoNDE







Ondernemingsnr : '8L10, S CDS

Benaming : SENIORIE MINNEVELD

(voluit)

Rechtsvorm : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Hof ter Burstbaan, 14

9280 Lebbeke

' Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op negentien oktober tweeduizend en elf, dragende aan het slot de melding "Geregistreerd twaalf bladen vijf verzendingen te Dendermonde 1 op 21 oktober 2011. Reg 5 boek 119 blad 56 vak 12. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). Voor de E.A. Inspecteur (getekend) De Backer.",

DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,

waarvan een uittreksel van de statuten volgt, als gevolg van de partiële splitsing door oprichting waartoe is beslist bij buitengewone algemene vergadering van de vennoten van: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SENIORIE TER MINNE'. NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SENIORIE MINNEVELD".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Hof ter Burstbaan, 14.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het' bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op de algemene verzorging van bejaarden; . in de meest ruime zin, en het beheer van bejaardeninstelling.

De vennootschap kan zich ten gunste van andere vennootschappen borg stellen. Zij kan eveneens ten voordele van andere vennootschappen leningen of kredietopeningen toestaan, aval verlenen, hypotheek op haar onroerende goederen toestaan, haar handelsfonds in pand geven of andere persoonlijke en zakelijke waarborgen verlenen.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf negentien oktober tweeduizend en elf.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01,-).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zesenzeventig (376) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd zesenzeventigste (l/376ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01,-).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd zesenzeventig (376) aandelen zonder vermelding van de waarde, die elk één/driehonderdzesenzeventigste (1/376ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni te negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vernield in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de "

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik 13 - Vervolg

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra

de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

; Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming

van het saldo van de nettowinst. "

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij

" gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden " aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts . geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

" De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de

" verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

" H.et eventueel_overschot_wordt in gelijke.delen_verdeeld onder a1 de. aandelen.._ . .... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de

vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op

gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten

laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op één april tweeduizend en elf en zal afgesloten" .worden op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien,

overeenkomstig de bepalingen van voorgaande statuten.

BENOEMINGEN

Werd benoemd tot zaakvoerder :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Godoo', met zetel te 9280

Lebbeke, Opwijksestraat, 184, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sabine Van der

Smissen, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat, 184.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie en verslag van de bedrijfsrevisoren met staat van

activa en passiva).

Notaris François De Clippel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015
ÿþ-u= .

lri.i~

iu

*15080975*

M d Ware[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f GRIFFIEECi ill'ANR VAN KOOPHANDEL GENT

2 8 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Qrtdernemingsnr : 0840.544.095

Benaming

(voluit) : Seniorie Minneveld

(verkort) :

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Hof Ter Burstbaan 14, 9280 Lebbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap Godoo BVBA, van 4 mei 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap:

"De bijzondere algemene vergadering benoemt, vanaf heden, voor onbepaalde duur, de heer Jorgen De Wolf, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 184 en geboren op 14 mei 1972, als vaste vertegenwoordigder van Gedoe BVBA, met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Opwijkstestraat 184 en met ondernemingsnummer 0837.737.233, bij de vennootschap Seniorie Minneveld BVBA, met ondernemingsnummer 0840.544.095. Hiermee neemt het mandaat als vaste vertegenwoordiger van Godoo BVBA in Seniorie Minneveld BVBA van mevrouw Sabine Van der Smissen een einde."

De beslissing wordt met unanimiteit genomen."

Godoo BVBA, met vaste vertegenwoordiger Jorgen De Wolf Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0461-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0059-014

Coordonnées
SENIORIE MINNEVELD

Adresse
HOF TER BURSTBAAN 14 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande