SENSIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENSIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.330.731

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0316-010
20/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0847.330.731

Benaming

(voluit) : Sensis

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent Holdaal 741A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Uit het proces - verbaal verleden voor notaris Jean Henrist, notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Jean Henrist", met zetel te Ronse, Stefaan Modest Glorieuxlaan 5, op twintig december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sensis is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Ontslag van de formaliteiten van bijeenroeping

De vennoten doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEDE BESLISSING

Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur."

DERDE BESLISSING

Overgangsmaatregel Inzake de eerstvolgende algemene vergadering

De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten op dertig september tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart van het jaar tweeduizend veertien.

VIERDE BESLISSING

Rectificatie

De vergadering bevestigt het volgende:

Rectificatie van een materiële vergissing die zich heeft voorgedaan in het gepubliceerde uittreksel van de oprichtingsakte op drie juli tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig juli daarna, onder nummer 2012-07-20/0128562 waarbij verkeerd vermeld staat dat het boekjaar van de vennootschap in gaat op één juli en eindigt op dertig juni, terwijl dit in de oprichtingsakte zelf correct staat vermeld ais volgt:

"Artikel 20. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar."

De vergadering bevestigt hierbij tevens dat het eerste boekjaar werd afgesloten op 30 september 2013 en overeenkomstig voorgaande beslissingen de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van maart tweeduizend veertien.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist een speciale volmacht te geven aan ondergetekende notaris teneinde de statuten te coördineren, te ondertekenen en vervolgens neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLISSING

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie

, MONITEUR 1:3

n `liblO@RGELECD ~--

bekend te maken kopie

MM]

14 -D'- E

11111~ii~~i~Hin~Nmy~ww .~1=~Hsra

(12 JAN. 2014

CHTE3ANIK VAN PHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

1~

TS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het l Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

be algemene vergadering verleent een bijzondere volmacht aan, Accountants en belastingsconsulenten' Van Den Abeele & Partners, evenals aan haar bedienden, aangestelden en !asthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Jean Henrist

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal de dato 20.12.2013

- de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012
ÿþOndernemingsnr : P' - , 3 3 e,. 3 2

Benaming

(voluit) : Sensis

(verkort)

'Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9000 Gent, Holdaal 74A

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte houdende oprichting verleden voor notaris Jean HENRIST, geassocieerd notaris te Ronse,

Stefaan Modest Glorieuxlaan 5 op drie juli tweeduizend en twaalf

BLIJKT DAT;

1) De Heer FONCK Jochen Frans Ivo, geboren te Aalst op 3 april 1977, nationaal nummer 77.04.03-035.65, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Holdaal 74 bus A; en

2) Mevrouw BLANCHAERT Greet Lieve Frieda, geboren te Gent op 16 maart 1981, nationaal nummer 81.03.16-098.77, ongehuwd, wonende te 9040 Gent, Rozebroekstraat 111;

Een bvba hebben opgericht onder de naam Sensis.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Holdaal 74A. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen en informatiesystemen in het algemeen.

-Het verstrekken van advies op het gebied van beheer, organisatie, management, logistiek, informatica en telecommunicatie en dit In de ruimste zin van het woord.

Het opzetten, coordineren, beheren van allerlei projecten en het verstrekken van advies en instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoer van deze projecten.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Alle activiteiten met betrekking tot het geven van opleidingen, trainingen, coaching en consulting inzake informatica.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het in de handel brengen van software en hardware.

-Het uitoefenen van aile mogelijke commerciële activiteiten via het internet.

-De aan- en verkoop van producten via het internet, zowel direct als in de hoedanigheid van een tussenpersoon.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag, op elke wijze, deelnemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen die een gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van aard zijn de uitbreiding van de onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur uitoefenen in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod WoM 11.1

l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie ra de

" iaiaessz*

1111

be a

sta

Bijlagen bij lièfBélgiscfi staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

f " ~ ~ De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan in het bijzonder borg staan voor ten voordele van derden of van haar eigen bestuurders en aandeelhouders op de wijze bepaald door en binnen de perken van de wet,

De vennootschap kan tevens instaan voor aankoop, verkoop en verhuur van roerende en onroerende goederen in de meest ruime zin.

Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

B. Waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, volledig

volstort. Comparanten verklaren dat er 186 gelijke aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde;

Zij verklaren een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro) door overschrijving op een bijzondere rekening bij RECORD BANK geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2012.

C. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemené vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Fonck Jochen, wonende te Gent, Holdaal 74/a.

De heer Fonck Jochen, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de statuten.

D. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 27 december 2013.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van december om 18u00.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.IJ

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. ln geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

E. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2013.

t`~ ~ < <

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

F. Behoudens de aanstelling van een lasthebber ad hoo door de algemene vergadering, zullen bij

tegenstrijdige belangen in hoofed van een zaakvoerder van rechtswege optreden als lasthebber(s) ad hoc:

-de andere zaakvoerder(s) indien er méér dan 1 zaakvoerder is.

-de andere vennoot indien er slechts één zaakvoerder is.

G. Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

H. Volmacht

Gebruik makende van hun machten, ingevolge voormelde de statuten, verklaart de zaakvoerder als

bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden:

-het vervullen van aile nodige formaliteiten met het oog op de inschrijving van deze vennootschap in het

handelsregister en aanvraag van een BTW-nummer;

-het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen, kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren door

of aan het beheer van spoorwegen, posterijen rof. ndere.. instellingen, kortom tekenen van alle zuivere

administratieve stukken bescheiden in verband met de,werking van de vennootschap:

de vennootschap VAN DEN ABEELE & PARTNERS te Drongen.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokkén.







Tijlagenïi j Piet Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd expeditie van de akte oprichting de dato 3 juli 2012 -I- expeditie volmacht

JEAN HENRIST GEASSOCIEERD NOTARIS







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SENSIS

Adresse
HOLDAAL 74A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande