SERRAGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERRAGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.655.735

Publication

05/01/2015
ÿþ0ndernemingsnr ; 05c, 6 S S } 3 S

Benaming (voluit) : SERRAGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Oossekouter 66

9850 Nevele

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte, verleden voor Meester Philip BADWENS, notaris met; standplaats te Sint-Laureins, op achttien november tweeduizend en veertien.

BLIJKT :

1° Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "SERRAGRO".

2° Dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te Nevele, Oossekouter 66.

3° Dat de vennootschap een aanvang neemt te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien, en voor onbepaalde duur werd opgericht.

4° Dat de identiteit van de oprichters luiden als volgt :

1. De Heer SERRARENS Joseph Honoré, landbouwer, geboren te Aardenburg', (Nederland) op tien mei negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te (4528 KN) Sint-Kruis (Sluis-Nederland), Brandkreekdijk 1, in huwelijk met' Mevrouw DE WISPELAERE Maria.

2. Mevrouw DE WISPELAERE Maria Martine Agnes, verpleegster, geboren te. Gent op drieëntwintig juni negentienhonderd negenenvijftig, wonende te' Nevele, Oossekouter 66, in huwelijk met de Heer SERRARENS Joseph.

5° Dat het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd euro (E 18.500,00) bedraagt.

Dat de oprichters hebben verklaard en erkennen :

Dat het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) bedraagt.

Dat is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met: een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

6° Dat het maatschappelijk kapitaal als volgt is samengesteld :

Inbreng in geld.

De echtgenoten Joseph SERRARENS-Maria DE WISPELAERE, voornoemd, verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens voormeld huwelijkskontrakt.

Zij bedingen dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen: aan de huwelijksgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan elk van hen als volgt :

-- aan de Heer Joseph SERRARENS, voornoemd, komen de lidmaatschapsrechten toe over vijftig (50) aandelen.

- aan Mevrouw Maria DE WISPELAERE, voornoemd, komen de lidmaatschapsrechten toe over vijftig (50) aandelen.

7° Dat het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig" december van ieder jaar.

Op de laatste bfz. van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

~ l a

al

1111

*ieooisos*

NEERGELEG

22 DE, 20%

RECHTBANK VAN

lT

KOOPHAND- T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. ti mod 11.1

Voor-



behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk, voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en vijftien, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter sedert één april tweeduizend en veertien bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

8° De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel,

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bezoldiging en duur van de opdracht.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de; statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige, beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een, buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen,

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens, haar op in en buiten rechte.

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering: van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

volmacht.

Zaakvoerder,

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder

benoemd, voor onbepaalde duur, en onbezoldigd, tenzij de algemene

vergadering anders beslist :







Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mac! 11.1



w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De Heer SERRARENS Tom Eduard Yvonne, landbouwer, geboren te Goirle (Nederland) op ëënentwintig april negentienhonderd vijfentachtig (van Belgische nationaliteit), wonende te Nevele, Oossekouter 66.

Rijksregister nummer 85,04.21-299.11.

Identiteitskaart nummer 591-1545513-17.

Hier tussengekomen en medeverschenen, en die verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat; zich daartegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging° van de stukken ter griffie,

Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR MEULEMAN te Zetzate, Kanaalstraat 7-9-11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

10° De verschijners verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

11° Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven werd als volgt :

De vennootschap heeft tot doel :

- 0111001 graanteelt tarwe, rogge, gerst, haver, maïs, rijst,

enzovoort.

-- 0111002 aardappelteelt.

- 0111003 suikerbietenteelt.

- 0111011 teelt van overige akkerbouwgewassen, niet elders genoemd.

- 01243 overige pluimveehouderijen.

- 0141012 verhuur van landbouwmachines en - werktuigen met bedieningspersoneel

- 45111 slopen van gebouwen.

- 4511101 het slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

- 4511102 het ruimen van bouwterreinen.

- 70111 projectontwikkeling voor woningbouw.

- 7011101 projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

- 7011102 projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen. -- 7011201 projectontwikkeling voor kantoorbouw.

- 7011301 projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten,; jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort,

-- 7011303 grondverkavelingen.

- 70322 beheer van overig onroerend goed,

- 9000305 de reiniging van verontreinigde bodem.

-- Transport van grondstoffen en voeders.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar best lijken om` rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te bereiken of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van de aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot, roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en' ondernemingen,

Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Ter beschikking stellen van onroerend goed aan de bedrijfsleider als bijkomende vergoeding als bezoldiging.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden, zaakvoerder(s) en/of' vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

12° De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de voorlaatste zaterdag van de maand juni te achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en zestien om achttien uur.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

Stemrecht .

Elk aandeel geeft recht op één stem.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-

Laureins.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 17.1

Tegelijk hiermede neergelegd :

Expeditie van de akte van partiële splitsing.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

S'-"n

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

k '

04/05/2015
ÿþ}

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r, ~~

E~3j} ~,

~ ;.~

tlllts~u ~~uiiuuu

Ondernemingsnr : 0507.655.735 Benaming (voluit) : SERRAGRO

(verkort) :

NEERGELEGD

21-0h- 2015

RECH ;;. VAN KOOPH

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oossekouter 66

9850 Nevele

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op elf maart tweeduizend en vijftien door notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins.

"Geregistreerd 15 blad(en), 0 verzending(en) op het Registratiekantoor Gent 2 op 16 maart 2015. Register 5 Boek 0 Blad 0 Vak 5044, Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger".

BLIJKT

Dat op zelfde datum werd gehouden, De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERRAGRO", met maatschappelijke zetel te Nevele, Oossekouter 66.

BTW BE 0507.655.735 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte, verleden voor ondergetekende notaris op achttien november tweeduizend en veertien, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf januari daarna, onder nummer 15001405,

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordigers sedertdien niet meer gewijzigd zijn geworden,

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen :

Eerste Besluit, - Kapitaalverhoging.

A. Lezing en onderzoek van de verslagen.

a. Verslag van de Bedrijfsrevisor.

De zaakvoerder overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag van de Bedrijfsrevisor, de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIGURAIJ, Kortrijksesteenweg 1126, te Kortrijk, vertegenwoordigd door de Heer Tim VAN HULLEBUSCH, Bedrijfsrevisor, op tien maart tweeduizend en vijftien. Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt

1 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, door de heer Joseph SERRARENS, mevrouw Maria DE WISPELAERE en de heer Tom SERRARENS in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SERRAGRO, met maatschappelijke zetel te Oossekouter 66, 9850 Nevele en met ondememingsnummer BE 0507.655.735  RPR Gent.

De inbreng bestaat enerzijds uit een schuldvordering ten bedrage van 116.249,38 EUR die de heer Joseph SERRARENS en mevrouw Maria DE WISPELAERE hebben op SERRAGRO BVBA, en anderzijds uit een onroerend goed, exclusief de roerende inrichting, ten bedrage van 347.820,00 EUR, toebehorend aan de heer Tom SERRARENS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en. duidelijkheid;

mod 11.1



dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Ais gevolg van de geplande inbreng van het onroerend goed van de heer Tom SERRARENS, exclusief de roerende inrichting, ten bedrage van 347.820,00 EUR worden 876 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van SERRAGRO BVBA uitgegeven en toegekend aan de heer Tom SERRARENS.

Aas gevolg van de geplande inbreng van de schuldvordering onder de vorm van een lopende rekening van de heer Joseph SERRARENS en mevrouw Maria DE WISPELAERE worden 292 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van SERRAGRO BVBA uitgegeven. Aan de heer Joseph SERRARENS en mevrouw Maria DE WISPELAERE worden elk 146 aandelen tcegekend.

Na de kapitaalverhoging door inbreng in natura zal het kapitaal 482.619,38 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 1.268 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende , de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 10 maart 2015.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

TIM VAN HULLEBUSCH

Vennoot

b. Verslag van de Zaakvoerder.

De zaakvoerder geeft kennis van het bijzonder verslag door hem opgemaakt op zevenentwintig februari

tweeduizend en vijftien, waarin hij uiteen zet, waarom de gemelde inbreng in natura als wel de voorgestelde

kapitaalverhoging in het belang is van de vennootschap en haar tot voordeel strekt.

De algemene vergadering stelt, na herhaald onderzoek, vast dat er op gemelde verslagen geen

opmerkingen worden gemaakt, en sluit zich aan bij de voorstellen en besluiten in voormelde verslagen vervat.

Het origineel van beide verslagen, getekend "ne vedetur" door de zaakvoerder, zal met een expeditie van

deze akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te verhogen met vierhonderd vierenzestig duizend negenenzestig euro achtendertig cent (¬ 464.069,38), tot vierhonderd tweeëntachtig duizend zeshonderd negentien euro achtendertig cent (¬ 482.619,38), door uitgifte van duizend honderd achtenzestig (1.168) aandelen zonder nominale waarde.

Deze duizend honderd achtenzestig (1.168) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande honderd (100) aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

C. Plaatsing - volstorting.

Vervolgens, na voor zoveel als nodig uitdrukkelijk te hebben bevestigd volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERRAGRO" :

I. hebben de echtgenoten Joseph SERRARENS-Maria DE WISPELAERE, voornoemd, verklaard, in te schrijven op de tweehonderd tweeënnegentig (292) aandelen - de Heer Joseph SERRARENS, voornoemd, voor honderd zesenveertig (146) aandelen en Mevrouw Maria DE WISPELAERE, voornoemd, voor honderd zesenveertig (146) aandelen - door navolgende inbreng in natura :

INBRENG IN NATURA.

Na deze uiteenzetting, verklaren de echtgenoten Joseph SERRARENS-Maria DE WISPELAERE, meergenoemd, hierna ook genaamd "inbrenger", in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERRAGRO" in te brengen

Een gedeelte van hun schuldvordering in rekening-courant jegens de Besloten Vennootschap met Beperkte , Aansprakelijkheid "SERRAGRO", ten belope van honderd zestien duizend tweehonderd negenenveertig euro achtendertig cent (E 116.249,38).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Ais vergoeding voor deze inbreng, worden aan de inbrengers, de echtgenoten Joseph SERRARENS-Maria DE WISPELAERE, voornoemd, die aanvaarden, volgende aandelen zonder nominale waarde, toegekend

a. aan de Heer Joseph SERRARENS, voornoemd : honderd zesenveertig (146) aandelen.

b. Mevrouw Maria DE WISPELAERE, voornoemd : honderd zesenveertig (146) aandelen.

Zij bedingen dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen aan de huwelijksgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan elk van hen zoals hiervoor vermeld.

Ige inschrijving op naam van elk van hen van het voornoemd aandelenpakket - in gemelde verhouding - houdt in dat elk van hen jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar, die persoonlijk alle lidmaatschapsrechten eraan verbonden uitoefent.

Il. heeft de Heer Tom SERRARENS, voornoemd, verklaard, in te schrijven op achthonderd zesenenzeventig (876) aandelen door navolgende inbreng in natura

INBRENG IN NATURA.

Op de laatste blz. van Luik_8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

a. Beschrijving van het goed.

Gemeente NEVELE,

a/ Een LANDGEBOUW (kippenstal) (exclusief de roerende inrichting), opgericht op een partij land, hierna beschreven sub b/.

b/ Het opstalrecht betreffende een partij LAND, liggende te Nevele, deelgemeente Nevele, nabij de Oossekouter, gekadastreerd Nevele, Eerste Afdeling, Nevele, Sectie B, deel van nummer 6321E, voor een oppervlakte volgens navermelde meting van tweeduizend tweehonderd negentig vierkante meter achttien vierkante decimeter.

Meting  Plan.

Voorschreven goed werd opgemeten en staat afgebeeld, in gele kleur met rode arcering, op een metingsplan, opgemaakt door de Heer Freddie DE KEYSER, beëdigd landmeter-expert, optredend voor de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ASSUPLAN, Dorp 17, te Maldegem (Adegem), die er een metingsplan van heeft opgemaakt, op dertig januari tweeduizend en vijftien, welk plan mede dient te worden overgeschreven,

Voormeld plan werd voorafgaandelijk neergelegd bij de Algemene Administratie van Patrimoniumdocumentatie op dertig januari tweeduizend en vijftien, waarvan een afbakeningsplan werd opgesteld met referentienummer 44049-10078.

Oorsprong van eigendom,

Oorspronkelijk hoorde zelfde goed  wat de grond betreft - in meerdere oppervlakte toe aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid CROFTLAND, ingevolge aankoop jegens de Heer Geert VAN PARIJS en zijn echtgenote, Mevrouw Christine VAN VOOREN, blijkens akte, verleden voor notaris Roel MONDELAERS te Aalter, houder der minuut, en geassocieerd notaris Jan BYTTEBIER te Nevele, op tweeëntwintig juni tweeduizend en zeven, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Gent op drieëntwintig juli daarna, onder nummer 68-T-23107/2007-09796,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid CROFTLAND, voornoemd, verleende een recht van opstal op zelfde goed  steeds in meerdere oppervlakte - in voordeel van de Heer Tom SERRARENS, voornoemd, voor een duurtijd van vijftig jaar, ingaande op één januari tweeduizend en tien blijkens akte, verleden voor ondergetekende notaris op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf, overgeschreven op voormeld hypotheekkantoor op vijf juli daarna, onder nummer 68-T-05/07/2012-09658.

De Heer Tom SERRARENS, voornoemd, heeft vervolgens op het goed, hiervoor beschreven sub a.b/ het landgebouw, hiervoor beschreven sub aa/ opgericht en/of laten oprichten.

Bestemming,

Partijen verklaren dat voorschreven goed bestemd is om te worden gebruik als grond met landgebouw, op en met grond.

Hypothecaire toestand.

De inbrenger verklaart dat voorschreven goed vrij, zuiver en onbelast is van alle hypothecaire inschrijvingen en/of voorrechten hoegenaamd.

Voorwaarden van de inbreng,

Verder gebeurt de overdracht onder de volgende lasten en voorwaarden

Eigendom - Genot - Gebruik. De verkrijgende vennootschap verkrijgt de eigendom en het genot van voorschreven goed vanaf heden, en zulks gedurende de resterende de duur van het opstalrecht.

Opstalrecht. De verkrijgende venncotschap zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger, wat betreft voormeld ingebracht recht van opstal.

Lasten. De verkrijgende vennootschap draagt, voor wat het lopend fiskaal dienstjaar betreft, zijn deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen belastingen en taksen vanaf heden,

Erfdienstbaarheden. Voorschreven goed wordt afgestaan en overgedragen in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden, ondermeer deze hierna vermeld onder de rubriek `Bijzondere bedingen en voorwaarden',

Ruimtelijke Ordening,

A. Werkende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2,1. en 5.2.2. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening zoals eveneens blijkt uit navermeld stedenbouwkundig uittreksel :

1° dat voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, behoudens de volgende  welke volgens verklaring van verschijners ook betrekking hebben op de omliggende eigendommen - met bijhorende specificaties

a.

- Datum : negentien oktober negentienhonderd achtennegentig.

- Dossiernummer: 44049_1998_020080.

- Gemeentelijk dossiernummer: 98/82.

- Dossiernummer van AROHM: BB/8/44049/1269/8.

- Onderwerp: het bouwen van een bedrijfswoning en afbraak bestaande woning.

- Aard van de aanvraag: N_EEN S_EEN.

b.

" Datum : één februari tweeduizend en elf.

- Dossiernummer: 44049_2009_0200211,

- Gemeentelijk dossiernummer: 09/204.

- Onderwerp: het bouwen van een kippenstaf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN.

c,

- Datum : negentien juli tweeduizend en tien.

- Dossiernummer: 44049_2010_0200087.

- Gemeentelijk dossiernummer: 101085.

- Onderwerp: het aanpassen van de gevel van een kippenstal, het vergroten van een computerlokaal, het

vergroten y.

- Aard van de aanvraag: V_LANDTUIN WIJZRELIEF.

d.

- Datum : zesentwintig mei tweeduizend en veertien.

- Dossiernummer: 44049_2014_0200009.

- Gemeentelijk dossiernummer, 14/009.

- Onderwerp; het bouwen van een pluimveestal met aanhorigheden.

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN.

e,

- Datum : vier juli negentienhonderd negenenzestig.

- Dossiernummer: 44049_1969_0200023,

- Gemeentelijk dossiemummer: 1/69/23.

- Dossiernummer van AROHM : LCIAM 10.165.911.

- Onderwerp: het bouwen van een zeurgenhok.

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN.

f.

- Datum : twaalf oktober negentienhonderd tweeënnegentig.

- Dossiernummer: 44049_1992_0200133.

- Gemeentelijk dossiernummer: 92/142.

- Dossiemummer van AROHM : PCINDL18/4404911269,

- Onderwerp: het bouwen van een mestkippenstal.

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN_

g,

- Datum : vijf december negentienhonderd vierennegentig.

- Dossiemummer: 44049_1994_0200060.

- Gemeentelijk dossiernummer 94/66.

- Dossiernummer van AROHM: 8/44049/1269/3,

- Onderwerp: het verbouwen van een rundveestal en bijhorende mestopslag voor stalmest.

- Aard van de aanvraag: VLANDTUIN.

h.

- Datum : ëënentwintig augustus negentienhonderd vijfennegentig.

- Dossiemummer: 44049_1994_0200142.

- Gemeentelijk dossiernummer: 941159,

- Dossiemummer van AROHM: PC/HVD/8/44049/1269.

- Onderwerp: het uitbreiden van een pluimveestal,

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN.

i.

- Datum : drieëntwintig september negentienhonderd zesennegentig.

- Dossiemummer: 44049_1996 0200123.

- Gemeentelijk dossiernummer: 96/130.

- Dossiemummer van AROHM: CF/NDI18I44049112691.

- Onderwerp: de wijziging van de goedgekeurde bouwaanvraag voor het bouwen van een rundveestal

zonder wijziging v.

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN.

j,

- Datum : dertien oktober negentienhonderd zevenennegentig,

- Dossiernummer: 44049_1997_0200063.

- Gemeentelijk dossiernummer: 97175,

- Dossiemummer van AROHM: BB/HVD/8/44049/1269/.

- Onderwerp: het aanleggen van een verhoogde berm als afscherming van lawaai en geurhinder.

- Aard van de aanvraag: ANDER.

k.

- Datum : achtentwintig juli tweeduizend en acht.

- Dossiernummer: 44049_2008_0200061.

- Gemeentelijk dossiernummer: 08/62.

- Onderwerp: het bouwen van een slachtkuikenstal, het uitbreiden van een slachtkuikenstal, het verbouwen

uitbye,

- Aard van de aanvraag: N_LANDTUIN S_LANDTUIN V LANDTUIN,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

II ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het plannenregister gelegen

is in een Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan

- naam : RUP OOSSEKOUTER.

- datum : 16/12/2004.

- plan ID : RUP 44049 214_00008_00001

- met bestemming : Zone voor versnipperd koutergebied.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de inbrenger), voor het goed geen

dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1, of 6.1,41. tot en met 6.1.43. van de Vlaamse Codex

Ruimtelijke Ordening.

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

B. De inbrenger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel de dato drieëntwintig oktober tweeduizend en veertien heeft ontvangen.

C. De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

D. De instrumenterende notaris heeft het plan van verdeling lussen voorschreven goed en hetgeen eigendom blijft van de inbrenger, alsmede een attest waarin de aard van de akte en de in de akte te vermelden bestemming rader wordt aangegeven verstuurd naar het bevoegd College van Burgemeester en Schepenen, bij aangetekend schrijven van vier februari tweeduizend en vijftien.

Blijkens uittreksel uit de notulen van het schepencollege, zitting van drieëntwintig februari tweeduizend en vijftien, van vijfentwintig februari tweeduizend en vijftien, heeft het Gemeentebestuur van Nevele medegedeeld wat volgt ;

Gelet op het schrijven dd. 4 februari 2015 waarbij de heer notaris Philip Bauwens, Leemweg 63 te 9980 Sint-Laureins, aan het college het plan ter inzage heeft overgemaakte van de verdeling van het goed kadastraal gekend onder afdeling 1 Sie B, nr. 632° gelegen te 9850 Nevele, Oossekouter, waarvoor geen verkavelingsvergunning is afgegeven, alsmede een attest waarin de aard en de in de akte te vermelden bestemming van de kavels wordt aangegeven;

Overwegende dat luidens het artikel 5.2.2 van de Vlaamse Codex ruimtelijke ordening, het college hieromtrent aan de instrumenterende notaris eventueel, en ter inlichting, kennis kan geven van zijn opmerking en;

BES LU IT:

Art, 1- Noppens voormeld plan tot verdeling van het bovenvermeld goed, volgende opmerkingen te formuleren:

- het perceel is begrepen in het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan "Oossekouter" goedgekeurd door de Bestendige Deputatie op 16 december 2004, het bestemmingsplan en de stedenbouwkundige voorschriften blijven onverminderd van toepassing;

- het perceel paalt ten westen aan buurtweg nr. 31 Oossekouter met een constante breedte van 3 meter; Art.2- Afschrift van dit besluit wordt overgemaakt aan de heer Philip Bauwens, Leemweg 63 te 9980 Sint-Laureins.

Voor de verdeling is geen verkavelings - of stedenbouwkundige vergunning afgegeven en er bestaat geen zekerheid wat betreft de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bebouwing kan worden gebruikt.

E. De inbrenger verklaart dat voorschreven goed bij zijn weten tot op heden geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening,

F. Mocht voorschreven goed getroffen zijn door enig besluit van de bevoegde overheid inzake gehele of gedeeltelijke onteigening, rooilijnen betreffende de voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening of stedenbouw, of door enig ander overheidsbesluit of reglement, dan zal de verkrijgende vennootschap zich moeten gedragen naar ai die voorschriften, zonder verhaal tegen de inbrenger wegens verlies van grond, weigering van vergunning of om welke andere reden ook.

Gemeentelijke inlichtingen, Werkende notaris heeft de verkrijgende vennootschap in kennis gesteld van de inhoud van de brief van het Gemeentebestuur van de Gemeente Nevele de dato drieëntwintig oktober tweeduizend en veertien, betreffende diverse inlichtingen inzake voorschreven goed,

Bijzondere bedingen en voorwaarden.

1, In voormelde akte van vestiging van het recht van opstal, verleden voor ondergetekende notaris op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf, staat onder een gelijknamige rubriek vermeld wat volgt :

Rechten en verplichtingen van de opstalhouder,

11, Voorschreven goed zal  gedurende het recht van opstal - uitweg en doorweg nemen naar de openbare weg, kosteloos doch ten minste schade, over het aanpalende goed, eigendom van de opstalgever, te weten

Gemeente NEVELE.

1. Perceel GROND, waarop landgebouwen, liggende en staande te Nevele, deelgemeente Nevele, ter plaatse genaamd `Oossekouter, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale bescheiden, Nevele, Eerste Afdeling, Nevele, Sectie B, nummer 617/D, voor een oppervlakte van éénendertig aren zes centiaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

2, Perceel GROND, waarop landgebouwen, liggende en staande te Nevele, deelgemeente Nevele, ter plaatse genaamd 'Oossekouter, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale bescheiden, Nevele, Eerste Afdeling, Nevele, Sectie B, nummer 643/D, voor een oppervlakte van tien aren tien centiaren.

De verkrijgende vennootschap zal desbetreffende gesubrogeerd zijn in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger,

2. De verkrijgende vennootschap zal  gedurende het recht van opstal - uitweg en doorweg nemen naar de openbare weg, kosteloos doch ten minste schade, over het aanpalende goed, eigendom van de opstalgever, in voorkomend geval belast met voormeld recht van opstal, hetgeen door de inbrenger wordt aanvaard,

3. De verkrijgende vennootschap zal in het algemeen gesubrogeerd zijn in alle rechten en verplichtingen

van de inbrenger, zoals voortspruitende uit voormelde akte van vestiging van het recht van opstal, verleden

voor ondergetekende nctaris op eenentwintig juni tweeduizend en twaalf.

Wet op de Landverzekeringsovereenkomst

Werkende notaris deelt overeenkomstig artikel 68-7, § 4. van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst

mede dat voorschreven goed deels gelegen is in niet overstromingsgevoelig gebied en deels in mogelijk

overstromingsgevoelig gebied.

Decreet Integraal Waterbeleid.

Werkende notaris deelt overeenkomstig artikel 17bis van het Decreet van negentien juli tweeduizend en

dertien tot wijziging van diverse bepalingen van het decreet van achttien juli tweeduizend en drie betreffende

het integraal waterbeleid, mede, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde

digitale kaarten, dat voorschreven goed :

- deels gelegen is in niet overstromingsgevoelig gebieden en deels in mogelijk overstromingsgevoelig

gebied, zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering.

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door

de Vlaamse Regering,

Decreet betreffende de Bodemsanering en de bodembescherming,

1. De inbrenger verklaart dat de grond, die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen

risicogrond is, als bedoeld in artikel 2, 13° van voormeld Decreet.

Dit blijkt tevens uit voormelde brief van de Gemeente Nevele,

2, De inbrenger legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op voorschreven goed en dat werd afge-

leverd door de OVAM op één oktober tweeduizend en veertien.

De inhoud van dit bodemattest, vermeldend de toestand op één oktober tweeduizend en veertien, luidt voor

wat het beschikkend gedeelte betreft, letterlijk als volgt

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van

grondverzet,

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

De verkrijgende vennootschap wordt erop gewezen dat voormeld attest geen uitsluitsel geeft of voorschreven goed al dan niet is aangetast door bodemverontreiniging, en terzake geen enkele waarborg verstrekt.

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot voorschreven goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen, die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, zal de verkrijger de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kcsten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en zal de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

Onroerenderfgoeddecreet.

De inbrenger verklaart dat bij zijn weten voorschreven goed niet is opgenomen in de landschapsatlas, noch in de inventaris archeologische zones, de inventaris bouwkundig erfgoed, de inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde of de inventaris van historische tuinen en parken,. Hij verklaart hierover nooit enige betekening of kennisgeving te hebben ontvangen.

Tweede Besluit. - Wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist, ingevolge wat voorgaat, artikel vijf (5) van de statuten als volgt te wijzigen

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeëntachtig

duizend zeshonderd negentien euro achtendertig cent (¬ 482.619,38).

Het is verdeeld in duizend tweehonderd achtenzestig (1.268) aandelen zonder nominale waarde, met een

breukwaarde van éénlduizend tweehonderd achtenzestigste (111,268sfe) ieder.

Derde besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

1 ~ 4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. De instrumenterende notaris BAUWENS.







Tegelijk hiermede neergelegd

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2, verslag van de zaakvoerder.

3. Verslag van de Bedrijfsrevisor.

4. Gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERRAGRO

Adresse
OOSSEKOUTER 66 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande