SHOOT-CAMERACREWS, AFGEKORT : SHOOT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOOT-CAMERACREWS, AFGEKORT : SHOOT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.707.690

Publication

25/11/2014
ÿþr

a

llad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.707.690

Benaming

(voluit) : SHOOT-CAMERACREWS

(verkort) : SHOOT

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gelaagstraat 85, 9140 Temse (Steendorp)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER + VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 oktober 2014 gehouden ten maatschappelijke zetel

De vergadering neemt akte van het ontslag van volgende bestuurder

" De heer Stijn Coene (NN 85.03.17-207-22), wonende te 9000 Gent, Slachthuisstraat 3.

De vergadering dankt hem voor zijn inzet en bewezen diensten en geeft hem onherroepelijk en volledige

décharge voor zijn uitgeoefend mandaat.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 28 oktober 2014

Ingevolge het besluit van de Raad van Bestuur dd. 28 oktober 2014 wordt de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 28 oktober 2014 verplaatst naar het volgende adres

Heuvelstraat 173

B-2620 Hemiksem

Bert Oste,

Voorzitter-Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belde

Gl clFFlk hrEGi-i I tiANK VAN

KOOPHANDEL GENT 1II

i 4 NOV. 2014

AFDELIIVCeieik7ERMONDE

A4

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0115-012
25/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 690

Benaming (voluit) : Shoot-Cameracrews

(verkort) : SHOOT

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelaagstraat 85

9140 Temse (Steendorp)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op elf januari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat door:

1. de Heer KOOIJMAN Bram, cameraman, geboren te Antwerpen op twintig mei negentienhonderdvijfenzeventig, wonend 2620 Hemiksem, Heuvelstraat 175.

2. de Heer OSTE Bert Gerardus, cameraman, geboren te Temse op zestien september negentienhonderdachtenzeventig, wonend te 9140 Temse (Steendorp), Gelaagstraat 85,

3. de Heer VERHASSELT Sebastien, cameraman, geboren te Schaarbeek op dertig april negentienhonderdachtenzeventig, wonend te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 160.

4. de Heer COENE Stijn Eric Annelies, cameraman, geboren te Gent op zeventien maart negentienhonderdvijfentachtig, wonend te 9000 Gent, Slachthuisstraat 3.

een Coôperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " SHOOT-CARERACREWS" met zetel te 9140 Temse (Steendorp), Gelaagstraat 85, met kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig volstort in geld, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, werd opgericht.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is als Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam " SHOOT-CAMERACREWS", afgekort "SHOOT".

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Zetel: De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9140 Temse (Steendorp), Gelaagstraat 85.

Doel: De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

- Camerawerk in de breedste zin van het woord;

Het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, regisseren, produceren, uitgeven, promoten, financieren, verdelen, aankopen of verkopen, commercialiseren van al dan niet bestaande producties, projecten, rechten of registraties op gelijk welke bestaande of nog te ontwikkelen beeld-, tekst- en geluidsdragers of de bemiddeling of handel daarin;

Dienstverlening, faciliteiten, huur en verhuur, leasing, aan- en verkoop van/voor multimedia toepassingen en apparatuur;

- Dienstverlening, faciliteiten, huur en verhuur, leasing, aan- en verkoop

van/voor muziekproducties en apparatuur, evenementen;

De productie van films, videoclips, teken- en animatiefilms;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

beF

ai

Be Sta;

IN

I uiWiioaziiuiiIsaaiu uiA

"

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[eR F! FIE REC::T K

VAN KOO F'r" " i~ DEL

1 01. 2012 DEN&i#eviONDE

mod 11.1

mod 11.1

De voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn, zoals het nasynchroniseren, het toevoegen van speciale effecten, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, enzovoort;

De uitgave en distributie van films op videobanden bestemd voor het publiek;

De activiteiten van onafhankelijke productiehuizen;

Het opmaken, aan- en verkopen, commercialiseren en verhuren van beeld-, licht-, band-, en geluidsopnamen alsook van video- en filmafwerking en alle activiteiten welke verband houden met de belichting en al het materiaal hiervoor benodigd, waaronder camera's en recorders.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

- Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en rechten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoel in artikel 3 het Koninklijk Besluit van 6/9/1993, houdende "bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep vastgoed makelaar".

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, bestuurders, zaakvoerders en derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Kaaitaal: Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is bij de oprichting volledig geplaatst, en verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd zes en tachtig euro (¬ 186,00) per aandeel. Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en de Wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig en haar uitvoeringsbesluiten.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mpd 11.1

reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft. Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten. Jaarlijkse algemene vergaderins: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand juni om 14.00 uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, geschiedt de bijeenroeping op de eerstvolgende werkdag om 14.00 uur

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste vijf bestuurders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan een directeur benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap.

De directeur is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoording verschuldigd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke bestuurder die alleen optreedt.

Aan een directeur kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft opgedragen worden.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht

herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een

beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Tijdelijke bepalingen  Benoemingen:

1. Het eerste boekjaar gaat vangt aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden de 4e donderdag van juni 2013.

3. Als eerste bestuurders worden benoemd voor de duur van zes jaar:

1° de heer Bram Kooijman, voornoemd;

2° de heer Bert Oste, voornoemd;

3° de heer Sebastien Verhasselt, voornoemd;

4° de heer Stijn Coene, voornoemd;

allen hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van hun functie hun niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Vervolgens beslissen de comparanten tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen, de heer Bert Oste, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

" ~ Voor-

mod 11.1

4. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschapen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT: De oprichters verlenen hierbij volmacht aan de hierna genoemde personen teneinde bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket het nodige te doen tot het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen van de C.V.B.A. en bij de fiscale administraties en teneinde dezer alles te doen wat nodig is voor het voltrekken van hogervermelde formaliteiten: 1) O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit Burg. BVBA (BE 0459.336.471), Trianonlaan 9, 2812 Mechelen (Muizen), en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Guy Vereecken, en/of 2) XERIUS Ondernemingsloket, gevestigd te 1210 Brussel, Koningsstraat 284. Met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SHOOT-CAMERACREWS, AFGEKORT : SHOOT

Adresse
GELAAGSTRAAT 85 9140 STEENDORP

Code postal : 9140
Localité : Steendorp
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande