SHOPPLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOPPLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.840.776

Publication

04/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303228*

Neergelegd

31-05-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534840776

Benaming (voluit): ShopPlus

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 30 mei 2013, aangeboden ter registratie, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: Vennoten:

1) De heer VAN VAERENBERGH Stefan, geboren te Haasdonk op 19 september 1963, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 30.

2) De heer DE LAET Patrick Leon François, geboren te Beveren op 16 november 1957, wonende te 8020

Oostkamp, Westkantstraat 65

Naam: "ShopPlus"

Duur: een onbeperkte duur

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 30

Doel:

- Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, verkoop en marketing, financieel, bedrijfsorganisatie en informatica.

- De fabricatie en verhuur, handel in het groot en in het klein, promotie van electronisch en computermateriaal en van alle toebehoren voor informatieverwerkende systemen en kantoorinrichtingen en winkelinrichtingen, informatica en bureautica, het verstrekken of uitwerken van computerprogramma s, ontwerp van automatiseringssystemen in de ruimste zin, organisatie van computersystemen voor rekening van de vennootschap en voor rekening van derden, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, zoals onder meer de opleiding tot programmeren en dergelijke meer.

- Het verlenen van alle huidige en toekomstige informaticadiensten en adviezen in de ruimste zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

- Alle huidige en toekomstige informatiediensten en informatieverwerking en gegevensverwerking, consultancy, projectleiding, projectbegeleiding, installatie en beheer systeemsoftware, installatie en beheer van POS- & kassasoftware, systeembeheer, analyse, programmatie, projecten, opleiding.

- Het uitwerken van ICT-systemen en de daarmee gepaard gaande aan- en verkoop van hard- en software, multimedia apparatuur, projectiesystemen, communicatie apparatuur en toekomstige middelen tot gegevensverwerking, gegevensdragers en verwerkers.

- Het organiseren en geven van opleiding, cursussen, seminaries en voordrachten met betrekking tot deze bovenstaande specifieke materies en opleidingen.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- De uitwerking en het aanbieden van incentive pakketten en alles wat daarmede verband houdt.

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

- Het opsporen, uitwerken van vastgoedprojecten met doel deze projecten voor eigen rekening of voor rekening van derden te realiseren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aan- en verkopen of verhuren van vastgoed. In deze context kunnen ook renovatiewerken uitgevoerd worden.

- Het in portefeuille nemen en houden van vastgoed.

- De verhuur van rollend materiaal op korte termijn.

- De verhuur van bedrijfsmaterieel.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies, evenals het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verkocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

- Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

- Trading in de meest ruime zin.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn en dit zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in speciën gedaan door de oprichter. Het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 6.200.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Luik B - Vervolg

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering: op 12 mei om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op één juni tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn. Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Benoeming: De oprichters hebben onmiddellijk benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  V 3 B , met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0459.436.144, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer VAN VAERENBERGH Stefan;

- voornoemde heer DE LAET Patrick;

die beiden hebben aanvaard.

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan  SBB Accountants & Adviseurs , met zetel te 9120 Beveren, Gentseweg 188, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 29.05.2015 15136-0141-009

Coordonnées
SHOPPLUS

Adresse
JAGERSDREEF 30 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande