SIGNACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIGNACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.716.624

Publication

27/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 13.06.2013 13170-0120-036
09/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 2 van de statuten te schrappen en: te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Baaikensstraat 5, bus D.

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mosten 4 te 9160 LOKEREN

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: WIJZIGING NAAM  ZETEL - KAPITAALVERHOGING  DOELWIJZIGING  WIJZIGING DAGELIJKS BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  JAARVERGADERING - ONTSLAGAANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22 maart. 2013, geregistreerd, blijkt dat:

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 s HAART 2013 DENDgUfJNDE

bei' aa Be Sta;

II

A

Ondernemingsnr : 0419.716.624 Benaming

(voluit) : TASCOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TASCOM", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Mosten 4; Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendemonde met BTW-nummer BE : 0419.716.624.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Bogaert te Geel op 03: september 1979, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23: september daarna onder nummer 1603-10.

De buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen;

Eerste beslissing  Wijziging benaming van de vennootschap

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van,

"TASCOM" in "SIGNACO".

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: SIGNACO.

Alle akten, facturen, brieven, aankondigen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden deze naam, die wordt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing' van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

Tweede beslissing  Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9160

Lokeren, Mosten 4 naar 9240 Zele, Baaikensstraat 5, bus D.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland administratieve zetels, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen"

Derde beslissing : Kennis verslagen  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 21 maart 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAKER TILLY BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan, 2d (RPR 0449.065.260) vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura, hierna overeenkomstig artikel 313 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag bedrijfsrevisor werd opgesteld door - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAKER TILLY BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan, 2d (ondernemingsnummer 0449.065.260) vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, omtrent de inbreng in natura, opgemaakt op 21 maart 2013, welke het volgende besluit heeft gestipuleerd

BESLUIT

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan, 20, vertegenwoordigd door haar vennoot Filip Cobert, bedrijfsrevisor werd op 1 maart 2413 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Tascom om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het Wetboek van vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk een gedeelte van een schuldvordering voor een bedrag van ¬ 305,008,00.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA Tascom verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

*De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 1.387 aandelen van de BVBA Tascom in louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De verstrekte vergoeding dient echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de BVBA Tascom.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Melle, 21 maart 2013.

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Brg. CVBA

Vertegenwoordigd door Filip Cobert, vennoot-bedrijfsrevisor.

Verslag zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld op 12 maart 2013.

1. Beschrijving van de inbreng in natura

Na kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdenvijf duizend acht euro (¬ 305.008,00) om het kapitaal te brengen van vierenvijftigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 54.992,00) op driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00) door inbreng in natura (rekening-courant op naam van de vennootschap NACICO NV, met ondernemingsnummer 0828129.085) met een totale inbrengwaarde van driehonderdenvijf duizend en acht euro (¬ 305.008,00), mits creatie van duizend driehonderd zevenentachtig (1.387) nieuwe aandelen. Ter vergoeding voor de inbreng in natura zal de vennootschap NACICO NV, met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Mosten 4, met ondernemingsnummer 0828,129.085, RPR Dendermonde duizend driehonderd zevenentachtig (1.387) aandelen verkrijgen.

De kapitaalverhoging wordt integraal onderschreven en volgestort door de naamloze vennootschap NACICO, voornoemd, door de inbreng in natura van rekening-courant op naam van de vennootschap NACICO NV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De zaakvoerder besluit met éénparigheid van stemmen om, als vergoeding voor deze inbreng duizend driehonderd zevenentachtig (1.387) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'Tascom' thans genaamd " SIGNACO" te creeëren en uit te geven.

Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen, De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

De duizend driehonderd zevenentachtig (1,387) nieuwe aandelen worden aan de hoger genoemde vennootschap NACICO NV toegekend,

3. De Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de volstorting van de aandelen

De leden van de vergadering verzoeken ons ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuw aandeel volledig volstort Is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00).

4. Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding :

Kapitaal : 305.008,00 euro.

5, Vaststelling maatschappelijk kapitaal

Ingevolge de voorgaande beslissing uit hoofde van de kapitaalverhoging genomen door de algemene vergadering bedraagt het maatschappelijk kapitaal DRIEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (360.000,00) welke is vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zevenendertig (1.637) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/duizend zeshonderd zevenendertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 5 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdzestig duizend euro (¬ 360.000,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zevenendertig (1,637) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

Vierde beslissing -- bestuur  extern vertegenwoordiging van de vennootschap

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap in die zin dat indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, deze gezamenlijk optreden.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, zullen zij gezamenlijk optreden, beraadslagend met unanimiteit.

Indien er meerdere zaakvoerders zijns, benoemen zij gezamenlijk onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Aanpassing artikel 10, tweede paragraaf, door de volgende tekst:

Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen de zaakvoerders gezamenlijk de vennootschap

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder."

Vijfde beslissing  Wijziging datum jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist om de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de eerste zin van artikel 13 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de

tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur."

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweedui-zend dertien.

Zesde beslissing  Wijziging van de bijeenroeping en beraadslaging van de algemene vergadering

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake bijeenroeping van de algemene vergadering in die zin dat de algemene vergadering kan worden bijeen geroepen door eender welk communicatiemiddel indien de bestemmelingen daarmee individueel hebben ingestemd.

De algemene vergadering beslist bovendien tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake de beraadslaging van de algemene vergadering in die zin dat voortaan ook de procedure van de schriftelijke besluitvorming kan worden gevolgd.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering tot schrapping en vervanging van de tekst van artikel 13 van de statuten en tot invoer van een nieuw artikel 13bis onmiddellijk na artikel 13 met de hierna volgende tekst:

"Artikel 13 -- Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één 1 vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven op naam zijn, kan met de oproeping bij aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiekanaal te ontvangen. Aan de zaakvoerders en aan de commissaris(sen) worden de oproepingen bij gewone brief meegedeeld vijftien dagen voor de vergadering.

De oproeping vermeldt steeds de agenda. Samen met de oproeping wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de zaakvoerders en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Artikel 13bis - Beraadslaging

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, indien ten minste de helft (1/2e) van de aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en

de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissaris(sen), warrant- of obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, niet

de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

Zevende beslissing  Ontslag en benoeming zaakvoerders

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de heer Jan FAINGNAERT als zaakvoerder van de

vennootschap. De vergadering verleent de zaakvoerder kwijting voor het door hem gevoerde mandaat.

Vervolgens beslist de algemene vergadering tot benoeming als zaakvoerder van de vennootschap van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de vennootschap VLK INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, met ondernemingsnummer 0828.046.042, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Van Laere;

-de vennootschap DEFINCO INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30 A, met ondememingsnummer 0828.042181, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Faingnaert; en

-de vennootschap BECKINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12, met ondernemingsnummer 0828.044.755, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Beek.

Achtste beslissing -- wijziging van het doel van de vennootschap

Na kennisname van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 7 maart 2013, waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de wijziging van het doel van de vennootschap, en waarbij een staat van activa en passiva werd gevoegd afgesloten op 31 december 2012, hetzij niet meer dan drie maanden oud, beslist de algemene vergadering tot wijziging van het maatschappelijk doel in overeenstemming met het verslag van de zaakvoerder, zodat de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1/ De fabricatie, de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, alsook het plaatsen, onderhouden en herstellen van verkeers- en reclameborden, algemene metaalcontructies, plastiekbewerkingen en -vervormingen, verlichte en niet-verlichte signalisatie in de meest uitgebreide zin, meer bepaald maar niet uitsluitend; verkeerssignalisatie, weg-, zee- en riviersignalisatie.

2/Het uitvoeren van wegmarkeringen en allerlei andere activiteiten ter bevordering van de verkeersveiligheid, zoals onder meer werfmarkeringen, tijdelijke en definitieve werfmarkeringen, de verhuur van verkeersborden en aanverwante.

3/De uitvoering van wegenwerken, in het bijzonder de horizontale doorpersing van buizen voor kabels en leidingen, de aanleg van waterdistributienetten en riolering, de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enz. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie, de aanleg van telecommunicatielijnen en telecommunicatienetten, dit alles in de meest ruime zin van het woord en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4/Het uitvoeren van algemene bouwwerkzaamheden, het uitvoeren van grondwerken en het uitvoeren van kabelwerken in de meest ruime zin van het woord.

5/ Het invoeren en uitvoeren van allerlei goederen.

6/ De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van alle reinigingsproducten.

7/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

8/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

9/ Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins"

Neerlegging

Uit hoofde van voormelde kapitaalverhoging en wijziging maatschappelijk doel worden de verslagen van de zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor neergelegd op de Rechtbank van Koophandel Dendermonde samen met de uitgifte van deze akte, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

" Voor-áhbutYen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zitting van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en

de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. i

Het bestuursorgaan verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen -- Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baecke, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE`.

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder betreft de wijziging van het doel en de tekst van de gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik b vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.07.2012, NGL 27.07.2012 12341-0365-035
18/01/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

- 9 JAN 2012

DENDER`rN~ONDE

'

!\11

*iaoiczes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.716.624

Benaming

(voluit) : TASCOM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugstraat 51 te 9120 Vrasene

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen de dato 20 december 2011 blijkt dat de enige zaakvoerder van de vennootschap beslist heeft om met ingang vanaf 20 december 2011 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Mosten 4 te 9160 Lokeren.

Jan FAINGNAERT

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2011
ÿþNbd 2.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

('2lFFrg REC' !T f',P!;~

VAN KOOPHAI'JDEL

BELGE l

-rc7ry. I

r7VIONITELJF _ D]FiEC-

ber

az Be

Sta;

oi

iu

ui

ui

Bi

iA

iu

*11174065*

3E

115 -11-

LGISCt-! ST Br s'Tt.

21 10. 2011

1ATSBL~ID ~4 DENDERMONDE

tin Gr~ie

Ondernemingsnr : 0419.716.624

Benaming

(voluit) : TASCOM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugstraat 51 te 9120 Vrasene

: Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 oktober 2011 in de kantoren van NACICO NV gelegen te 9120 Beveren, Pareinpark 14, blijkt:

1/ de kennisname van het vrijwillig ontslag als statutair zaakvoerder van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat 51, met ingang vanaf 16 september 2011.

2/ de kennisname van het vrijwillig ontslag als niet-statutair zaakvoerder van Nacico NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Pareinpark 14, ondernemingsnummer 0828.129.085,' rechtspersonenregister Dendermonde), met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Van Laere, wonende te. 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, met ingang vanaf 16 september 2011.

De vennootschap heeft derhalve met ingang vanaf 16 september 2011 nog één (niet-statutair) zaakvoerder,: te weten: de heer Jan Faingnaert, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A,

Jan FAINGNAERT

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011
ÿþSt

I1" III1111.1311161(1,4,1111I11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!Md 2.0

KOOp,rD~{F~ NT~D~~AN1(

,

26. 09. 2011

DENDEGifdi®NaE

VAN

Benaming: TASCOM

(voluit)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Vrasene

Zetel :

Brugstraat 51 , 9120

Ondernemingsnr : 0419 716 624

'. Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER



Tekst: Op de bijzondere 1 augustus 2011 werd beslist om :ontslaan als zaakvoerder : - de Heer Haci Taslidere. algemene vergadering van

?!Er wordt hem algehele kwijting :mandaat. met onmiddellijke ingang te

verleend voor zijn uitgeoefend

Marc. De Meyer , zaakvoerder,

.... ...... ...... ...... " .. .. . Rio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hefzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste ":" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.03.2011, NGL 15.03.2011 11058-0048-015
07/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neutefogd ter Of% vcn do

itedde4+ 2 kie "jcu¬ :¬ ?J11 k'ate~erpcn

OP

D® Griffier,

111111H11111,11111111,1,111111111

Ondernemingsnr : 0419.716.624 Benaming

(voluit) : TASCOM

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 690

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der: Cruysse, met standplaats te Lokeren, op negentien januari tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP. De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen van 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 690 naar 9120 Beveren-Waas (Vrasene), Brugstraat 51.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

- het invoeren en uitvoeren van allerlei goederen;

- de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van alle reinigingsproducten;

- het uitvoeren van algemene bouwwerkzaamheden, het uitvoeren van grondwerken en het uitvoeren van;

kabelwerken, in de ruime zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- de uitvoering van wegenwerken, in het bijzonder de horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen, de aanleg van waterdistributie-netten en rioleringen, de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort, de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie, de aanleg van telecommunicatielijnen en telecommunicatie-netten, dit alles in de meest: ruime zin van het woord en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren eni instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, hieronder verstaan dat aankoop, vervreemding: of bezwaring op welke manier dan ook toegelaten zijn inzoverre zij noodzakelijk of nuttig of hoe dan ooki bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap maar exclusief de activiteiten die zijn voorbehouden aan ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies behoudens: uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen;

- de deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard en het verlenen van hulp aan ondernemingen, waarin de vennootschap belang stelt, onder andere onder de vorm van leningen, voorschotten, borgstellingen of hypotheekstelling en het opnemen van bestuursmandaten in al deze ondernemingen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen; verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, zowel in het groot: als in het klein, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, bij wijze van commissie, als: tussenpersoon, als vertegenwoordiger of wettelijk toelaatbare wijze dan ook, en dit zowel in binnen- als; buitenland."

DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING.

Kapitaalverhoging door inbreng in geld om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met! zesendertigduizend vierhonderd euro (¬ 36.400,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd: tweeënnegentig euro (¬ 18.592,00) op vierenvijftigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 54.992,00); zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

VIERDE BESLUIT : PLAATSING EN VOLSTORTING.

Alle aandeelhouders verklaren in verhouding tot hun aandelenbezit in te tekenen op de kapitaalverhoging in uitoefening van het voorkeurrecht dat zij bezitten en volledig te volstorten, zoals hierna is vermeld.

De naamloze vennootschap NACICO brengt in: zevenentwintigduizend tweehonderd zevenentwintig euro; twintig cent (¬ 27.227,20)

De heer TASLIDERE Haci brengt in: achtduizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 8.736,00)

De heer DE MEYER Marc brengt in: tweehonderd éénennegentig euro twintig cent (¬ 291,20)

De heer FAINGNAERT Jan brengt in: honderd. vijfenveertig euro zestig_çent (¬ 1.45,80)..; ._. ,_. , -. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

!I-yehouden aan het

e Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS met zetel te Brussel blijkt dat het bedrag van zesendertigduizend vierhonderd euro (¬ 36.400,00) op datum van veertien januari tweeduizend en elf werd gestort op de geblokkeerde rekening nummer 001-6329485-20 van onderhavige vennootschap. Het bankattest is mij overhandigd om getekend te worden bewaard. Voormeld bedrag werd ter beschikking gesteld door de naamloze vennootschap NACICO, de heer TASLIDERE Haci, de heer DE MEYER Marc en de heer FAINGNAERT Jan, zoals hierboven vermeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat aile aandelen', werden volstort.

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN OM HET KAPITAAL IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET HET GENOMEN BESLUIT.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door vervanging van artikel vijf door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenvijftigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 54.992,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT : BEKRACHTIGING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS  BENOEMING GEWONE ZAAKVOERDERS.

De vergadering bekrachtigt het ontslag van mevrouw OP DE BEECK Magda en de heer VAN DINGENEN Louis als statutaire zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf zeven februari tweeduizend en drie. De vergadering beslist om met ingang vanaf heden; 1/de naamloze vennootschap NACICO, met zetel te 9120 Beveren-Waas (Vrasene), Brugstraat 51, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE MEYER Marc, ', wonende te 9120 Beveren-Waas (Vrasene), Brugstraat 51, en 2/de heer FAINGNAERT Jan, wonende te 9120 Beveren-Waas (Haasdonk), Bergstraat 301A000 te benoemen als gewone zaakvoerders van de vennootschap voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden. Zij verklaren beiden hun mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De vergadering beslist tevens om de heer DE MEYER Marc, voornoemd, te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor een termijn van zes jaar, ingaand op heden.

Hij verklaart eveneens zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

ZEVENDE BESLUIT : WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP. De vergadering beslist om de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen als volgt:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gewone zaakvoerders die

gezamenlijk optreden of één statutaire zaakvoerder die alleen optreedt.

ACHTSTE BESLUIT : VERGOEDING VAN DE ZAAKVOERDERS.

De vergadering beslist dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering .'. hierover anders beslist.

NEGENDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering beslist om de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand maart om zeventien uur.

TIENDE BESLUIT : OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- staat van actief en passief;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 13.09.2010 10542-0491-014
15/10/2009 : ME043670
28/08/2009 : ME043670
14/07/2009 : ME043670
03/07/2008 : ME043670
17/07/2007 : ME043670
27/07/2006 : ME043670
08/07/2005 : ME043670
11/06/2004 : ME043670
03/03/2004 : ME043670
02/07/2003 : ME043670
24/02/2003 : ME043670
23/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/11/2001 : ME043670

Coordonnées
SIGNACO

Adresse
BAAIKENSSTRAAT 5, BUS D 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande