SILVER

Société en commandite simple


Dénomination : SILVER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.240.076

Publication

18/04/2011
ÿþ

M'i'kB.:



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : $ 3 5 Ly ®o`}(

Benaming

(voluit) : Silver

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Terneuzenlaan 35 , 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

. Bij onderhandse akte dd 29/03/2011 heeft mevr. Stefie Vandroemme wonende te Gent ,Terneuzenlaan 35 , tesamen met een stille vennoot een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

i HOOFDSTUK I  Benaming, zetel, duur, doel

Artikel I

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde Mevr Vandroemme Stefie en een stille vennoot .

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming: "SILVER".

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd in de Terneuzenlaan 35 9000 GENT maar kan door eenparige beslissing van alle vennoten worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Door eenparige beslissing van alle vennoten, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet

Artikel4

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-management consulting zoals crisis- , conflictmanagement , organisatie ,strategie in de ruimste zin

-het verlenen van business services op alle domeinen in de ruimste zin zoals

commercieel,administratief,financieel ,human ressources , zonder dat opsomming beperkend weze

- het nemen van participaties en deelneming in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het besturen,het voeren van de algemene administratie, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen; het uitoefenen van functies van manager,bestuurder,directeur,zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen

- het verlenen van adviezen van

financiële,estetische,mediagebonden,internetgebonden,Fotografische,presentatieve,technis che,commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin,.met uitzondering van adviezen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIl II Ill III IlI lIll lIII I I

+11058786"

Y

J

t &D

- 6 APR. 2011

t-t r" L NK VAN DEL TE GENT

Griffie

. , r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

inzake beleggingen en geldplaatsingen;bijstand en diensten verlenen,rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,verkoop, productie en algemeen bestuur.

-coaching en opleiding van beleidspersonen en managers

-optreden als expert voor arbitragekamers en/of gerechtelijke procedures

-het aanleggen,het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen , verkopen ,ruilen,bouwen,verbouwen,onderhouden,verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop,huur en verhuur van roerende goederen,alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen , alsmede zich borg te stellen voor de goede verloop van verbintenissen door deze personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-het promoten van bouwprojecten alsmede het optreden als coördinator voor immobiliën activiteiten;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,onder om het even welke vorm;in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium,alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,kasbons of andere roerende waarden,van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden,zoals marketing,productie, ondernemingstechnieken en dergelijke;

-het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

-De vennootschap mag alle mogelijke investeringen en beleggingen uitvoeren(zoals ondermeer de aankoop,het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen, met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

-Organisatie van evenementen, meetings, promotionele activiteiten, incentives ,seminaries, tentoonstellingen, manifestaties allerhande in de meest ruime zin, zowel voor bedrijven als particulieren.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissie handelen vertegenwoordigen van om het even welke goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële ,industriële, onroerende,roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland , zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen,verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde , een gelijkaardig of verwant doen hebben of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3,ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien éénennegentig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles voor zover als wettelijke toegestaan of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

HOOFDSTUK H - Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten, overdracht van aandelen Artikel 5

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot, zijnde de Mevr Vandroemme Stefie aan wie de bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken van dagelijks bestuur . Voor alle beheersdaden of daden van beschikking die het dagelijks bestuur overstijgen is alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel 6

Aan de beherende vennoot kan al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 8

Mevr Vandroemme Stefie schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 500,00 euro.

De stille vennoot, schrijft in op vijtig (50) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 500,00 euro. Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen 1000,00 EURO, zijnde honderd percent van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng

HOOFDSTUK lV  Algemene Vergadering

Artikel 15

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en, in algemene zin, over al wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoot valt.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste vrijdag van mei om 18 uur om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening en over de winstverdeling. Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoten het nodig oordelen of telkens stille vennoten met tenminste één vierde van het maatschappelijk kapitaal er om vragen. De stille vennoten worden door de beherende vennoten tot de vergadering opgeroepen bij wijze van brief met aanduiding van de te bespreken agenda.

HOOFDSTUK V  Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 19

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste jaar is een verlengd boekjaar en sluit af op 31 december 2012 en nadien sluit het telkens jaarlijks af.

Op 31 december stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en passiva van de vennootschap, sluiten zij de rekeningen af en stellen zij een staat van het vermogen op.

Artikel 20

Voor- Het batig saldo van de resultatenrekening n_...... ...... g me._-..._.____- e ,._aars p...._.._..----_....--n__-.:

behouden aan het Belgisch na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en

Staatsblad de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK VI  Ontbinding, vereffening

Artikel 22

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden of uit welke oorzaak ook, geschiedt de vereffening door de beherende vennoten of, bij hun ontstentenis, door één of meer vereffenaars door de stille vennoten aangesteld bij gewone meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie voor de aanzuivering, wordt het netto actief verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het maatschappelijk kapitaal

HOOFDSTUK IX  Overgangsbepalingen

Artikel 25

Het eerst boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012 De eerste algemene vergadering wordt gehouden in mei 2013

Artikel 26

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap en dit met ingang van 1 januari 2011

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de vennootschap alle verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van uittreksel uit de oprichtingsakte.

Aldus opgemaakt te Gent op 29 maart 2011 in drie exemplaren. Iedere vennoot verklaart één exemplaar ervan te hebben ontvangen. 1 exemplaar bestemd voor neerlegging griffie.

s Voor akkoord

Vandroemme Stefie

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SILVER

Adresse
TERNEUZENLAAN 35 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande