SIMPLICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMPLICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.815.990

Publication

18/09/2014
ÿþ-

Mod Wogi 11.1

10 -09- 201't

29 AUS. 2014

u:3C,E1 STAATSBLAD

AFDELING4MERMONDE

Ondernemingsnr : (oo AS

Benaming (voluit) SimpliCt

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Vrijheidsplein 4 - 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op 27

augustus 2014, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters:

1.- De heer MERTENS Alexander René Anna, geboren te Leuven, op vijf april negentienhonderd vierentachtig, wonende te Herselt, Averbodesesteenweg 41, nationaal nummer 840405-069-21, ongehuwd,

2.- Mevrouw GRYSON Eline Pieter Delphine, geboren te Brugge, op elf september negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Brugge, Azalealaan 17, nationaal nummer 870911-132-70, ongehuwd.

naam: SimpliCt

zetel; Lokeren, Vrijheidsplein 4

doel: Het verlenen van diensten in de ruimste zin van informatietechnologie (IT), computerwetenschappen (CW) en werktuigkundige-ingenieurswetenschappen (WI) en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten.

Het gebruik, beheer en exploitatie van IT , CW en Wi en de daaraan, direct of indirect gerelateerde realisaties, ontwikkelingen en concepten. Zowel eigen ontwikkeling ais bestaande realisaties komen hiervoor in aanmerking, inclusief de aan- en verkoop van consumentenartikelen, diensten en toepassingen via on- en offline toepassingen in de vorm van frameworks, engines en applicaties voor zowel administratieve, commerciële, industriële ais particuliere entiteiten.

Het uitvoeren van studies met of zonder de realisatie maar met betrekking tot IT, CW en WI en de daaraan, direct of indirect gerelateerde concepten en/of ontwikkelingen.

Het organiseren van seminaries en opleidingen en het leveren van ondersteuning en coaching en dit met betrekking tot IT, CW en WI en de daaraan, direct of indirect gerelateerde concepten en/of ontwikkelingen.

Alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar ' roerend patrimonium.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen.. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschatten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

maatschapoeliik kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door elkeen van de oprichters als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nteM bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Vc. behc aar Belt Staai 111111

1 1.41[UNI I Il

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IION1TEUK BELGE GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Bijlagen bij liétletisch Staatsbfad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

it Voorbehouden aan het 1Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door de heer MERTENS Alexander, voornoemd, honderd zesenvijftig aandelen, hetzij voor vijftienduizend zeshonderd euro

Door mevrouw GRYSON Eline, voornoemd, dertig aandelen, hetzij voor drieduizend euro

Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro door beide oprichters op rekening nummer 0017 3323 9244 bij BNP Paribas Forfis op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering, ledere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekjaar: van een oktober tot dertig september en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot dertig september tweeduizend vijftien

winst er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering: op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien

benoeming: thans wordt de heer MERTENS Alexander tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met onbezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel tilt de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden 7 Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Coordonnées
SIMPLICT

Adresse
VRIJHEIDSPLEIN 4 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande