SINT-HILARIUSLINDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINT-HILARIUSLINDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.669.285

Publication

04/01/2013
ÿþVoor-behoudk aan hel Belgisel staatsbh

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ w .

P e ~-

~E ~__--`" ...%;

NEERGELEGD

21,DEC. 2012

RECHT VAN

KOOPHAN~E OEN`

IS

*13002393*

Ondernemíngsnr : OS-o%, . (-03 -

Benaming

(voluit) : Sint-Hilariuslinde

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rooigemlaan, 530, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester André TOYE, notaris met standplaats te Oudenaarde, op tien' december tweeduizend en twaalf en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Oudenaarde op elf- december 2012, zeven bladen, twee verzendingen, Boek 758, Blad 61, vak 14, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger (getekend) H. De Greve", dat ertussen :

1) De Heer VANOVENBERGHE Johan Danny Henri, geboren te Nieuwpoort op 6 augustus 1963, wonende te 9750 Zingem, Weistraat 12 B;

2) Mevrouw PEIRSMAN Ingrid An Olga, geboren te Sint-Amandsberg op 6 augustus 1967, wonende te. 9750 Zingem, Weistraat 12 B; en

3) De Heer VANOVENBERGHE Gilles Daniël Firmin, geboren te Gent op 19 juli 1992, wonende te 9932 Zomergem (Ronsele), Ronselekouter 3; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Sint-Hilariuslinde".

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Rooigemlaan, 530.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van: de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel ;

Het verlenen van alle vormen van management als dienstverlening; het beheer van bedrijven en of' afdelingen ervan; meer in het algemeen het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende. vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en of éénmanszaken, en dit op het vlak van: algemeen management, technische leiding, productie en productontwikkeling, aankoop, verkoop en trading; zowel nationaal ais internationaal van materiële en immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica,: budgettering, het opstarten van nieuwe bedrijven, relaties met de overheid en beroepsfederaties, interim-; management en changemanagement; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, hete ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het; dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handelsondernemingen, nijverheidsondernemingen of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op. verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en, opbrengst.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend tel interpreteren.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op' gelijk welke andere wijze belangen nemen in of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of. vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van aard kunnen. zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bewerkstelligen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het beheren en besturen van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, ongeacht hun doel, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité, vereffenaar of enige andere functie, door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding.

De vennootschap kan tevens allerhande landbouwactiviteiten uitoefenen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volledig volgestort, hetzij voor echttienduizend zeshonderd euro (18.600,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de vennootschap "Belfius", te Brussel, te weten door :

1) de genoemde Heer Johan Vanovenberghe op éénenvijftig (51) aandelen, hetzij voor negenduizend

vierhonderd zesentachtig euro : ¬ 9.486,00

2) de genoemde Mevrouw Ingrid Peirsman op zevenenveertig (47) aandelen, hetzij voor achtduizend

zevenhonderd tweeënveertig euro : ¬ 8.742,00

3) de genoemde Heer Gilles Vanovenberghe op twee (2) aandelen, hetzij voor driehonderd tweeënzeventig

euro : ¬ 372,00

Samen voor een totaal van honderd (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro : ¬ 18.600,00

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Worden tot statutaire zaakvoerder benoemd : de genoemde Heer Johan Vanovenberghe en de genoemde Mevrouw Ingrid Peirsman, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uit-zondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december, om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen ais aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2014.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschap-pelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 juif en eindigt op 30 juni van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 juni 2014.

r"

E3ij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend André TOYE-Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorr

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0374-010

Coordonnées
SINT-HILARIUSLINDE

Adresse
ROOIGEMLAAN 530 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande