SINT-MARTINUS SNOOKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINT-MARTINUS SNOOKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.791.027

Publication

19/07/2012
ÿþMod Word 11.1

Lve ; [n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 043379'1027

Benaming

(voluit) : SINT MARTINUS SNOOKER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 1.43 (RPR Gent 0832.521.405), op 26 juni 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER" met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, ondernemingsnummer 0433791027 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : Fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift van kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 09 april 2012 door de bestuursorganen van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO», en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «SINT MARTINUS SNOOKER», in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt.

Il. De enige aandeelhouder bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

1°de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming door de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 09 april 2012 door de bestuursorganen van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO», èn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «SINT MARTINUS SNOOKER», in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt.

De zaakvoerders van de overgenomen vennootschap hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de handelsvennootschap in de _vorm- Maneen _ gewone._commanditaire.__vennootschap _ "SANIMO",._hierna genoemd.. ede __overnemende. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(ill

*iai019*

V beh

aa

Bel Staa

NEERGELEGD

0 »KI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

u1 fil le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «SINT MARTINUS SNOOKER», hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap negatief is en min drieëntwintig duizend achthonderd achtentachtig euro veertien cent (¬ - 23.888,14) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd,

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorgaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer aire tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SINT MARTINUS SNOOKER" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passietbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd, 26 juni 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2012
ÿþMod Word 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 5 AAR, 2012 KOOPHa~ T REC' ; NK "N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

l 1)ra," rl<-rl l' 't;4ni 0433.791 A27

!"tCaiti;if i ¬ ~ Sint Martinus Snooker

r) lll.

n[ BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

r, lE Jllq

I1~~'1v,w M : Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SINT MARTINUS SNOOKER

De bestuursorganen van de gewone commanditaire vennootschap Sanimo en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sint Martinus Snooker hebben op 9 april 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."):

 de overnemende vennootschap: De gewone commanditaire vennootschap "Sanimo", met

maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0859.599.350, met BTW-nummer 8E0859.599.350.

 de overgenomen vennootschap: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sint Martinus Snooker", niet maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0433.791.027, met BTW-nummer BE0433.791.027.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap Sint Martinus Snooker NV, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap Sanimo Comm.V. tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemen vergaderingen:

1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art. 719, 1° W.Venn.)

1.1. Identificatie van de overgenomen vennootschap: De BVBA Sint Martinus Snooker

De vennootschap werd opgericht op 25 maart 1988 bij akte verleden door notaris Tillo Deforce te, Wannegem-Lede. De statuten werden vijfmaal gewijzigd: Dit op 25 maart 1988, op 7 augustus 1992, op 22 december 1993, op 19 november 2004 en op 8 februari 2006. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Sint Martinus Snooker". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De BVBA Sint Martinus Snooker wordt op heden bestuurd door: De Clercq Frieda, zaakvoerder, Zandvoordestraat 123, 9052 Zwijnaarde en door Sanimo Comm. V., Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent, vertegenwoordigd door Vermeersch Nicky. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is 8E0433.791.027. Het ondernemings-nummer is 0433.791.027 (RPR Gent).

1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap: De Comm.V. Sanimo

De vennootschap werd opgericht op 22 juni 2003 bij onderhandse akte. De statuten werden eenmaal gewijzigd en dit op 30 maart 2012 bij notariële akte. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "Sanimo". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De Conim.V. Sanimo wordt op heden bestuurd door: Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen en door Vermeersch Nicky, Stijn

Streuvelslaan 15, 9051 Gent. Het B.T,W.-nummer van de vennootsohap is BE0859.599.350. Het

ondernemings-nummer is 0859.599.350 (RPR Gent).

}7.`"Ct{) Meer 1?r SI7}ïcanlghe(i van :.}8 13is,rumnnt$rand:: ri0l3Y.s rict: lj van riel st1,rf;n:~r'';

t.!`A :iC 16C},t5etti544.i îffl asdlliNdil :a11 aeSh ~n t2 4*:iir:7~c4":.U~f,X5~~4S

tr`,^YS_C! h.1ijUti.keritliQ

I~AIV~I~V~IWIVIIMII~II~IW

*iaoeseos"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

I1. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING (Art. 719, 20 W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01!01!2012.

III. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN (Art, 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS (Art. 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap Sint Martinus Snooker BVBA, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de Comm.V Sanirno.

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, de

Comm.V. Sanimo.

VI. VERBINTENtSSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

VII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

De onderhavige tekst werd goedgekeurd op 09/04/2012, te Gent, in twee exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen. Overeenkomstig Artikel 719 W.Venn. zal het fusievoorstel bij uittreksel worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad door elk van de vennootschappen.

Mevrouw De Clercq Frieda Sanimo Comm. V.

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Vermeersch Nicky

411 "uej 4+,5wic ,emitereat/(1-/

Rt" cto !rt7 brl hoe!ial)fCJrleld -,'?r1 de Iliatruin_IltCbik}e nclar}, hC'l,r,l, van .3E 't.

Jr..,cr.t77 rtsc't:yl)ereooïl ren 2aaiti[lcrl t'Je 9elder f;" ~.C'r;,`ü:~rlt" r,~l=1 t!.;;

`.'c,2en r" !.r-.rr: ésn hürlC:tcl..^4artiRg

11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 06.04.2012 12080-0598-016
29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

voor-

laohouetaxl aare he Evl42.isch

S2aa<tsbled

Bijlagen bij iet Belgisch Staatsblad = 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaoN1*

11

Ondernemingsnr ; 0433.791.027

Benaming

(voluit) : SINT MARTINUS SNOOKER

(verkort).

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel . Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SINT MARTINUS SNOOKER

Verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel van geruisloze fusie van de Comm. V. SANIMO met de BVBA SINT MARTINUS SNOOKER, zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

NEERGELEGD

;; 'OZ`" 2e2

RECHTBA<`}

KOOPHANDEL. TF

Op dr iat.te bI' pan Luik B vernielden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.11.2011, NGL 30.11.2011 11622-0238-014
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.08.2010 10464-0425-014
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09635-0063-014
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 29.08.2008 08672-0399-012
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 29.08.2007 07627-0241-012
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-2418-015
03/03/2006 : GE150295
23/06/2005 : GE150295
14/12/2004 : GE150295
25/06/2004 : GE150295
30/07/2003 : GE150295
12/01/1994 : GE150295
28/08/1992 : GE150295
16/04/1988 : GE150295

Coordonnées
SINT-MARTINUS SNOOKER

Adresse
KRIJGSGASTHUISSTRAAT 99 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande