SKEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SKEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.389.331

Publication

22/05/2013
ÿþmati 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

huit t'iuui hII iih tiihi 11(111 (liii 1111h lit 11h

+13076999*

Ondernemingsnr : 5 3y 3 8 g 33-1

Benaming (voluit) : SKEP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeckbergstraat 19

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zeven mei tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.Mevrouw CLAES Christa Lea Marcella, geboren te Wilrijk op elf september negentienhonderddrieënzestig, rijksregister nummer 63.09.11-250.30, gehuwd, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Eeckbergstraat 19.

Mevrouw Claes Christa verklaart dat de ingebrachte gelden eigen gelden zijn.

2. De heer VAN LATHEM Lode Cyriel Marie Joseph, geboren te Popokabaka (Belgisch Kongo) op twee en twintig mei negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregister nummer 57.05.22-009.78, gehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Pepingensesteenweg, 179.

De heer Van Lathem Lode verklaart dat de ingebrachte gelden eigen gelden zijn.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid onder de benaming "BVBA SKEP"

3. Zetel: te 9170 Sint-Gillis-Waas, Eeckbergstraat 19

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de onroerende leasing, de verkaveling, de projektontwikkeling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, de roerende leasing; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande

- __ ___ of op_te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16 MEI 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Ze Kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR), vertegen-iwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Van Lathem Lode, voor twintigduizend euro (20.000,00 EUR), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vierduizend euro (4.000,00 EUR).

2.Mevrouw Claes Christa, voor twintigduizend euro (20.000,00 EUR), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vierduizend euro (4.000,00 EUR).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achtduizend Euro (8.000,00 EUR), en is elk aandeel vol-Istort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING te Beveren (Vrasene) met 363-1198782-96.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op drie mei tweeduizend dertien.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf zeven mei tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbenhouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

r Voor-

a , behouden

-4 ean het

Belgisch

Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerders voor de duur der vennootschap worden door de oprichters éénparig benoemd, mevrouw Christa Claes en de heer Van Lathem Lode, voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd en zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan BVBA C.B.F., vertegenwoordigd door Guy Van der Coelden en Inge Van Dosselaer, kantoorhoudende te 9250 Waasmunster, Bareelstraat, nummer 2, om aile formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en einidigt op één en dertig december.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op zeven mei tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris



Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0374-011

Coordonnées
SKEP

Adresse
EECKBERGSTRAAT 19 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande