SKILLFUL SOCCER AGENCY

Association sans but lucratif


Dénomination : SKILLFUL SOCCER AGENCY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 525.979.332

Publication

23/04/2013
ÿþMoa 2.2

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter etne_tRGELEGD

12 APR. 2013

SUIVI

30 36 8

Voor-behoude aan het Belglsci Staatsbla

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEtLteTE GENT

Ce

Ondememingsnr : ~

Benaming 5 il-FUL SQC CG lZ 46FnI G%

(voluit) :

(verkort}

Rechtsvorm : VE,¢EM i ó'e 6- ZON1)Ga wr`iusroO6i t4

Zetel : KOQDEI GEM5E,7 EENWt 6s- -411/1, g82o mac13EkE

Onderwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekende:

Appiah Enoch Tel, Hundelgemsesteenweg 17417, 9820 Merelbeke, Ghanees, Arbeider

Van Herreweghe Caroline, Hundelgemsesteenweg 17417, 9820 Merelbeke, Belg, Bediende

Van Herreweghe Amedé, Hundelgemsesteenweg 258/103, 9050 Ledeberg, Belg, Gepensioneerd

1.Zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten waarvan de statuten de volgende zijn :

TITEL I. -- Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging draagt de naam : " Skillful Soccer Agency ". De zetel van de vereniging is gevestigd te Hundelgemsesteenweg 174/7 te 9820 Merelbeke en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent. Art. 2. De vereniging stelt zich tot doel :

1.We willen de jongeren leren om in "team" te sporten, In plaats van thuis te zitten of op de straat te lopen te laten bewegen op een leuke manier. Zo kunnen ze doorstromen naar een volwaardige voetbalploeg.

2.Jongeren besteden tijd aan het ontwikkelen van relaties met hun teamgenoten en coaches. Ze leren samenwerken, plezier hebben, en het bereiken van een gemeenschappelijk doel op hetzelfde moment. Zo ontstaan er goede vriendschappen op het speelveld.

3.Hoeveel keer heb je gehoord "Ik verveel me" bij jongeren? Teamsporten geef ze iets positiefs te doen, Niet alleen tijdens geplande evenementen zoals trainingen en wedstrijden, maar ook thuis oefenen,

4.Studies tonen aan dat jongeren die sporten beter doen op school dan anderen. Ze leren om hun tijd te beheren, en ontwikkelen ze doelgericht denken. Ze leren dat als ze hard werken, meer kunnen ze bereiken.

5.Jongeren die sporten krijgen aanmoediging en lof voor hun inspanningen. Ze leren dat als ze streven naar verbetering, zo kunnen ze dit te bereiken. Dit kan een krachtig en positief effect op de mate van vertrouwen in de sport en het leven in het algemeen.

6,Wanneer jongeren opgroeien in hun geliefde sport, ontwikkelen ze een gezonde houding. Het vormt de basis voor een actief leven in de toekomst. Sommige jongeren worden ook fanatieke fans van de spert, en die passie duurt vaak een leven lang,

Dit zijn de redenen waarom we Skillul Soccer Agency VZW willen oprichten.

Zo zien we het op onze manier om de jongeren te helpen aan een mooie succesvolle

toekomst. .

Art, 3. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, Ze kan te allen tijde ontbonden worden,

TITEL Il.  Leden

Art. 4. Er zijn werkende en niet werkende leden. Het aantal werkende leden is beperkt tot maximum tien met een minimum van drie.

Art. 5. Nieuwe leden kunnen aanvaard worden op hun schriftelijk verzoek aan de raad van beheer, die beslist zonder verhaal voor de kandidaat en zonder gehouden te zijn zijn beslissing te motiveren. De leden zijn vrij om op elk ogenblik ontslag te nemen door hun ontslag, dat schriftelijk gemeld wordt aan de beheerraad. De uitsluiting van een lid kan uitgesproken worden door de algemene vergadering bij een tweederde meerderheid van de geldige stemmen. Uitgetreden en uitgestoten leden en hun rechtsopvclgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten terug te vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MqD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 6. De leden betalen een jaarlijkse bijdrage waarvan hei bedrag wordt bepaald door de beheerraad. het bedrag van deze bijdrage mag echter 25euro niet overschrijden.

TITEL III.  Algemene vergadering

Art. 7. De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden.

Art. 8. De algemene vergadering wordt door de raad van beheer bijeengeroepen of wanneer minimum één vijfde een van de leden erom vraagt. Zij moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van beheer te bepalen datum in het eerste trimester van het jaar.

Art. 9. Alle leden worden via mail met agenda uitgenodigd op de algemene vergadering, ten minste acht dagen voor de vergadering en ondertekend door de secretaris in naam van de beheerraad. De algemene vergadering vergadert geldig ongeacht het aantal aanwezigen. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, tenzij in die gevallen waar artikel 8 van de wet of de huidige statuten dit anders voorziet. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Art. 10. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van beheer, of door een vervanger aangeduid door de beheerraad. Een lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen, zonder beperking in het aantal volmachten.

Art. 11. De algemene vergadering is bevoegd voor artikels 4 en 12 van de wet en de na te komen regeling bij een statutenwijzing volgens artikel 8 van de wet,

Art. 12. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, ondertekend door de voorzitter en een beheerder. De verslagen wonden bewaard in de sociale zetel, alle leden kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

Art. 13. De beslissingen die individuele personen aanbelangen worden per gewoon schrijven aan de betrokkene gemeld.

TITEL IV.  Raad van bestuur

Art. 14. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste twee leden, benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde afzetbaar. De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde duur. De raad bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De raad van bestuur staat in voor alles wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de algemene vergadering werd toegekend.

Art. 15. De raad kan uit zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester of enige andere functionaris aanduiden. De raad vergadert slechts geldig als ten minste twee derde van de bestuurders aanwezig zijn. De afwezige bestuurders kunnen zich niet laten vertegenwoordigen. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Art. 16. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheden overdragen aan een afgevaardigd besuurder of aan een derde.

Art. 17. De raad van bestuur vergadert telkens de noden van de vereniging dit vereisen en telkens één van zijn leden hierom vraagt. De oproepingen gebeuren door brief, telefoon, mail of mondeling, door de bestuurder die deze verantwoordelijkheid draagt.

Art. 18. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt door de secretaris of door een bestuurder hiervoor aangesteld. Dit verslag wordt door de raad van bestuur goedgekeurd. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art, 19. Geldige ondertekening gebeurt steeds door voorzitter , of door twee besturders.

TITEL V.  Rekeningen, begroting, ontbinding, vereffening

Art. 20. Aile activiteiten van de vereniging, behalve deze nodig voor de dagdagelijkse werking worden ondertekend door de voorzitter en de penningmeester, of de door de raad van bestuur aangestelde functionaris.

Art. 21. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ten titel van overgang begint het eerste boekjaar op 7 april 2013 en eindigt op 31 december 2013.

Art, 22. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze jaarlijks ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering tijdens het eerste trimester van ieder jaar.

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Voor alle gevallen die niet voorzien zijn door de statuten, zijn de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

De volgende leden worden benoemd tot bestuurder:

Appiah Enoch Tei

Van Herreweghe Caroline

Alles opgemaakt Merelbeke 7 april 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1yL

Coordonnées
SKILLFUL SOCCER AGENCY

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 174, BUS 7 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande