SMART FINANCIAL PLANNING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMART FINANCIAL PLANNING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.349.118

Publication

19/08/2013
ÿþ =4 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NE.I.RGELEGD





0 ? 2013

kx.t..ir t

BANKVAN ,l ~ ENT

KOO1yll~~._

3129363*







Ondernemingsnr: ©S-33 3tn  411%

Benaming (voluit) : SMART FINANCIAL PLANNING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boterhoekstraat 57

9820 Merelbeke (Metsen)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ii aansprakelijkheid "Notariskantoor Baal - De Brauwere" te Gent op 6 augustus 2013, ter neerlegging; vóèr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer DEDEURWAERDERE Frederic Christian Jeanne, geboren te Gent op 20 december; ;;1976, wonende te 9820 Merelbeke (Melsen), Boterhoekstraat 57, ongehuwd wettelijk samenwonend; met mevrouw MYS Anne Michèle Frédéric.

ij De naam van de vennootschap luidt: "SMART FINANCIAL PLANNING".

!i De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke (Melsen), Boterhoekstraat 57.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heef tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Het verlenen van onafhankelijke adviezen van financiële, technische, fiscale, juridische, sociale

commerciële of administratieve aard, op het vlak van financiële planning en vermogensbegeleiding;

ü aan particulieren en vennootschappen.

, Het organiseren en inrichten van opleidingen, cursussen, seminaries en consultancyopdrachten. Het uitgeven van boeken, tijdschriften en allerhande publicaties.

Het ontwikkelen en ter beschikking stellen van software.

Het verlenen van adviezen op het vlak van ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging; en dienstverlening betreffende softwareprogrammatuur,

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende; verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar: maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen ofi ; dit laten doen, zowel met het oog op het beheer als met het oog op de wederverkoop ervan.

ii De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. ,

' De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van! : verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te; geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of; vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

ii Het verrichten van alle activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken.

a In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om: het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag leningen toekennen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere vennootschappen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen en alle handelingen verrichten van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst,

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMART FINANCIAL PLANNING" in oprichting bij de coöperatie vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BKCP.

De heer Frederic Dedeurwaerdere dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- de heer Dedeurwaerdere Frederic, wonende te 9820 Merelbeke (Melsen), Boterhoekstraat 57. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\oor^ behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van' het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van mei om negen uur op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in België.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 06/08/2013, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2015
ÿþmod 11.1

+4.

1E.3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -04- 2015

RECHTIRReVaN

Voor- anmelys

behoude aan het Belgisch

&taatsbfa

iS~-C3un1AN1lbL i~ ixbl~iT

Ondememingsnr : 0637.349.118

Benaming (voluit) : SMART FINANCIAL PLANNING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boterhoekstraat 57

9820 Merelbeke

Onderwerp akte : BVBA: naamswijziging - doeiswijziging

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 20 april 2015, neergelegd ;', voor registratie, enkel niet het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van:

;; de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "SMART FINANCIAL PLANNING", niet

maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke (Metsen), Boterhoekstraat 57, RPR Gent, afdeling Gent, BTW q BE0537,349.118, welke verklaart dat de vennootschap werd opgericht blijkens akte verfeden voor geassocieerd ;: notaris Ilse De Brauwere te Gent op 6 augustus 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad; ;: van 19 augustus daarna, onder nummer 13129363.

:: waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

BESLUIT 1. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in; "FDD Consult".

BESLUIT 2. WIJZIGING VAN HET DOEL.

t; De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen; van het verstag van de zaakvoerder van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde;; doelswijziging, en van de staat van activa en passiva van de vennootschap in het kader van de doeiswijziging;, afgesloten op 31 maart 2015.

.; De vennoot erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

;, Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift!: van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het;:

;; Wetboek van Vennootschappen. :;

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel drie;r. van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 3. Doel. ;,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- ais in buitenland:

;: Het verlenen van adviezen van financiële, technisch, fiscale, juridische, sociale, commerciële of administratieve

aard, op het vlak van vermogensbegeleiding aan particulieren en vennootschappen. li

Het organiseren en inrichten van opleidingen, cursussen, seminaries en consuftancyopdrachten.

Het uitgeven van boeken, tijdschriften en allerhande publicaties.

Het ontwikkelen en ter beschikking stellen van software.

;: Het verlenen van adviezen op het vlak van ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging en:; dienstverlening betreffende softwareapparatuur.

; Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die;, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer;; onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen of dit laten doen, zowel met het oog op het beheer als: met het oog op de wederverkoop ervan,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van;: derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen;,

;; handelszaak. .:

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere;,

vennootschappen of ondernemingen. ;;

Het verrichten van alle activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mad 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toekennen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere vennootschappen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen en alle handelingen verrichten van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen. "

BESLUIT 3. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN VOORMELDE BESLUITEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van de vennootschappenwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

VAST5TELL1NG VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN,

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "FDD Consult". Artikel 2, Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke (Melsen), Boterhoekstraat 57.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, mits in achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentsohappen, en depothuizen oprichten. Artikel 3. boei.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Het verlenen van adviezen van financiële, technisch, fiscale, juridische, sociale, commerciële of administratieve aard, op het vlak van vermogensbegeleiding aan particulieren en vennootschappen.

Het organiseren en inrichten van opleidingen, cursussen, seminaries en consultancyopdrachten.

Het uitgeven van boeken, tijdschriften en allerhande publicaties.

Het ontwikkelen en ter beschikking stellen van software.

Het verlenen van adviezen op het vlak van ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging en dienstverlening betreffende softwareapparatuur.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen of dit laten doen, zowel met het oog op het beheer ais met het oog op de wederverkoop ervan.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het verrichten van alle activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken.

in het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij aile, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toekennen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere vennootschappen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen en alle handelingen verrichten van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,001. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van een uitgiftepremie moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in natura komt deze inbreng slechts voor vergoeding in aanmerking, voor zover deze bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten.

Artikel 7, Kapitaalvermindering,

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Artikel 8. Kapitaalsbescherming.

Bij een vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de bijzondere en/of buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda vermelde maatregelen.

Onder netto-actief kan verstaan worden, het totale balansactief verminderd met de voorzieningen en schulden. Indien het netto-actief tengevolge van de geleden verliezen gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, zijn voormelde bepalingen van toepassing, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9. Aandelen op naam - Register - Overdracht.

De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen.

2° de gedane stortingen.

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. Overdracht of overgang.

A, Onder levenden:

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen, onder de levenden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen aan andere dan de hiervoor vermelde personen, en die niet over de hiervoor vermelde instemming beschikt, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs, Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen overdracht.

c) Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na het verzoek daartoe vanwege de vennoot doe zijn aandelen wenst over te dragen, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d) Indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen verlangt dat de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen of er een koper voor vinden, zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake de overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

B. Bij overlijden:

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drieNierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zlj moeten tevens de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet ais vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in dit artikel is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE.

Artikel 1 t. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen,

Artikel 12. Salaris.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 13. Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet

toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben

enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 14. Tegenstriidiq belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de artikels 259,

260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 15. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk

optreden.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. CONTROLE.

Artil{el 17, Controle - Benoeming - Bevoeadheid,

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om 9 uur of op het uur vermeld in de oproeping indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 9 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten aile tijde kan ook de buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 19. Biieenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder(s), en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen vee de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele comrnissaris(sen). Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij : niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de . oproepingsbrief.

Artikel 20. Ter beschikking stellen van stukken.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21. Vertegenwoordiging van de vennoten.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van de gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie' werkdag en voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 22. Aanwezigheïdsliist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 23, SamenstellinQvan het bureau - notulen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken, Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 24. Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 25. Verdaging van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 18 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerieggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 26, Beraadslaging - aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen oves punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij ln de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

Artikel 27, Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Wanneer er één of meer aandelen op naam toebehoren aan verschillende personen kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de' vennootschap, slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 28, Besluitvorming.

A. Inde gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgesteld.

In de buitengewone aklemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens de gevallen voorzien in de wet.

Artikel 29. Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere Informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed

te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte

manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het

rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de

schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de

vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de

genomen beslissingen,

Artikel 30. Afschriften en uittreksels van notulen.

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden

ondertekend door één of meer zaakvoerders.

P. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 31. Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde

jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 32, Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 33, Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 34. Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel hun benoeming, door de algemene vergadering, heeft bevestigd.

Zij beschikken over alle machten genoemd In de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

H. BEPALINGE VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Artikel 35. Algemene Bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in

zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid,

Artikel 36, Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 37. Overlieden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap

van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 38. Overlij. en van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door

de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van

hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de

legaten met betrekking tot deze aandelen,

in afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 39. Kapita,.Iverhogine -Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 40. Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van

een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 41. Ontslaq.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te

allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 42. Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de

vennootschap.

Artikel 43. Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft,

I. ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 44. Keuze van woonplaats.

Alle zaakvoerders, desgevallend commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben,

worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen,

betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap, tenzij zij

hiertoe in België een andere woonstkeuze hebben bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 45. Gerechtelijke bevoegdheid.

Voor elke betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de

vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve

bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij;

de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 46. Clausule.

Voor aile beschikkingen, die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren de vennoten zich gebonden

door het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT 4. LAATSTE BESLUIT MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om ;

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Afschrift van de akte vele registratie;

Bijzonder verslag van de zaakvoerder ikv doelwijziging;

Staat Actief en Passief dd 31/03/2015;

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SMART FINANCIAL PLANNING

Adresse
BOTERHOEKSTRAAT 57 9820 MELSEN

Code postal : 9820
Localité : Melsen
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande