SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS, AFGEKORT : SMC PRODUCTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS, AFGEKORT : SMC PRODUCTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.866.554

Publication

23/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0885.866.554

Benaming

(voluit) : SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : OOSTVELD KOUTER 54, 9920 LOVENDEGEM

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 29 november 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel werden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering krijgt kennis van het plan van de verdeling van de activa onder de schuldeiser, welk plan

werd goedgekeurd blijkens vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent op 15 november 2011.

TWEEDE BESLISSING

De vereffenaar, de heer Andries Marc, wordt ontheven van zijn taak als vereffenaar zonder voorbehoud,

noch beperking en er wordt hem volledige kwijting verleend.

DERDE BESLISSING

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

VIERDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de gemelde bvba zullen vijf jaar bewaard worden te Oostveld Kouter 54,

9920 Lovendegem.

get Marc Andries

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

NEERCaELEGu

1 3 DEC. 2011

RECI-!T K VAN

KOOPHAN~eTE GENT

111 llhI 11 lI 1ll t 11ll 1I lI ll

*11193064*

10/08/2011
ÿþOndememingsnr : 0885866554

Benaming

(voluit) : SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Oostveld Kouter 54, 9920 Lovendegem

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS" in afkorting "SMC PRODUCTS" met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 54, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de. vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met. maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op negenentwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd vier bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 657 blad 52 vak 01, op elf juli tweeduizend en elf, ontvangen:', vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

GOEDKEURING STUKKEN EN VERSLAGEN

a) de vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda en voorgeschreven door artikel 181,1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-het omstandig, schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerder en gedateerd op dertig mei tweeduizend; en elf.

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en elf.

-verslag over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door mevrouw Buysse Martine, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80 en gedateerd op twintig juni tweeduizend en elf.

b) bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering vastgesteld dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"8.BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen hebben de ' Zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMC Machine Control Product& met zetel te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 54, ondememingsnummer 0885.866.554 een: boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 maart 2011, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten: van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.395,54 Euro en een netto  passief' van 765,79 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te; ' 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt. dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de' vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgesteld te Zwijnaarde op 20 juni 2011.

(getekend)

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor."

c) De vennoten hebben erkend een afschrift van deze stukken en verslagen ontvangen te hebben en er

kennis van genomen te hebben.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden geformuleerd.

De vergadering heeft zich aangesloten bij de besluiten in de verslagen vervat. De verslagen werden

getekend "ne varietur" door de vennoten en door de notaris en zullen samen met een uitgifte van dit proces-

verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist vanaf 29 juni 2011 de vennootschap vrijwillig te ontbinden. Derhalve bestaat de:

vennootschap vanaf 29 juni 2011 nog enkel voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111i111.!11111,11l1F111

be a B~ Sta

ti

2 9 JULI 2C~~

RECHTBANK VR; i40CPl-~ANr7^' . -: ~ f,, 'NT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen: De heer ANDRIES Marc Rachel Alfons, zaakvoerder, geboren te Eeklo op negenentwintig januari negentienhonderd drieënzestig, in huwelijk met mevrouw De Vriendt Caroline, wonend te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 54.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens zijn huwelijkscontract verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo, op zestien mei negentienhonderd éénennegentig en verklarende dit huwelijksstelsel tot op heden niet gewijzigd te hebben, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerders, te weten, de heer Andries Marc en de heer Moons Walter.

De vergadering heeft aan de zaakvoerders algehele kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op datum van ontbinding.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, heeft de vergadering besloten de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening. Haar benaming luidt: "SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS" in afkorting "SMC PRODUCTS". De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-het ontwerpen, ontwikkelen, commercialiseren en verkopen van sturingen van machines.

-het op afstand sturen en bewaken van onroerende goederen, in het bijzonder van woongelegenheden en appartementsgebouwen.

-het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

-het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen met inbegrip van deze die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 54 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde en die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op de eerste woensdag van de maand april om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars kwijting verleend en wordt de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt als coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor LinFisc" met maatschappelijke zetel te 99940 Evergem, Hoeksken 51 A, haar organen en lasthebbers, allen bevoegd om alleen op te reden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het Sociaal Verzekeringsfonds.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte ontbinding

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

-beschikking van de rechtbank van koophandel

Frank De Raedt

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.04.2011, NGL 16.06.2011 11175-0586-009
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.04.2010, NGL 29.06.2010 10244-0570-008
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.04.2009, NGL 08.07.2009 09387-0283-008
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.04.2008, NGL 18.06.2008 08267-0131-008

Coordonnées
SMC MACHINE CONTROL PRODUCTS, AFGEKORT : SMC…

Adresse
OOSTVELD KOUTER 54 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande