SMET & LAUWERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SMET & LAUWERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 456.729.250

Publication

28/11/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G 7Il~ lt HEUti i t3ANK VAN KOOPHANDEL

1 6. 11. 2011

DEND~R^ to~tONDE

r

II~VI~IIAWIIMI~~WBI III

+11178575*

V beh aa Be Stai 110





Ondernerningsnr : 0456.729.250

Benaming

(voluit) ; SMET EN LAUWERS

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kloosterstraat 5 bus 1, 9120 Beveren

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2011, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de vennoten beslist hebben om volgende nieuwe tekst van de statuten aan te nemen:

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden, of ais tussenpersoon, op alle wijzen die zij het best geschikt acht :

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer van allerhande geschenkartikelen in de meest ruime betekenis van het woord;

- het verstrekken van administratieve-, secretariaats- en ondersteunende diensten en activiteiten; - het verstrekken van advies in de ruimste zin van het woord op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder, maar niet uitsluitend, het verlenen van praktisch advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverleningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen van onroerende goederen en alle activiteiten om dit onroerend vermogen te beheren, inclusief onderhoud, verfraaiing en verbetering; - het huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen van roerende en onroerende goederen;

- het verwerven van zakelijke rechten op onroerende goederen (zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik), ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura of van roerende goederen ongeacht of deze van tijdelijke duur of beperkte duur zijn;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

;f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Een wijziging van het doel is slechts mogelijk bij unaniem besluit van alle vennoten.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is vanaf 1 november 2011 gevestigd te 9120 Beveren, Oude Zandstraat 24. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in België worden overgebracht.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap wordt omgezet in euro en verhoogd met 884,72 EUR om het geheel geplaatst kapitaal te brengen op 105.000,00 EUR . Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen, zonder nominale waarde.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar loopt van één april tot 31 maart van ieder jaar.

De algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand augustus om 11u00 op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Als bijkomende zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

dhr. Erik Adriaenssens, wonende te 9120 Beveren, Oude Zandstraat 24

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoodigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voorafgaandelijk en schriftelijk veto van de andere vennoten.

Evenwel voor daden van beschikking of daden van bestuur die een bedrag van 6.500,00 EUR te boven gaan, zijn de handtekeningen van alle zaakvoerders vereist.

Erik Adriaenssens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/1997 : SN55839
03/01/1996 : SN55839

Coordonnées
SMET & LAUWERS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 5, BUS 1 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande