SOCIALE WERKPLAATS SPOORTWEE, AFGEKORT : SWP SPOORTWEE

Association sans but lucratif


Dénomination : SOCIALE WERKPLAATS SPOORTWEE, AFGEKORT : SWP SPOORTWEE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.343.743

Publication

14/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IA111111111 11

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-3 JULI 201it

AFDELINGGDWERMONDE

Ondernemingsnr : 0454,343.743

Benaming

(voluit): Sociale Werkplaats SpoorTwee VZVV

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm: VZW

Zetel: spoorwegstraat 1 b, 9220 Hamme

Onderwerp akte benoeming van een commissaris-revisor voor de komende drie jaren.

Uittreksel uit de statuten van de Statutaire algemene vergadering van 27-05-2014 'Aanstelling Revisor(bijlage 4 ter goedkeuring)

De huidige revisor werkt reeds 9 jaar voor Spoor2. Om de drie jaar wordt dit opnieuw bekeken. We hebben drie offertes opgevraagd: KPMG(cle huidige revisor), Baker Tilly Belgium en Moore Stephens.

Na alle voor en tegens bekeken te hebben, en advies aan de ondernemingsraad gevraagd te hebben adviseert de directie om een contract voor 3 jaar af te sluiten met Baker Tilly Belgium.

De algemene vergadering besluit om Baker Tilly Belgium aan te stellen als Revisor voor de jaren 20142015-2016

.2.Benoemingen leden Raad van Bestuur (bijlage 2 ter goedkeuring)

De nieuwe ledenlijst van de Raad van Bestuur en Algemene vergadering van SWP Spoor2 wordt goedgekeurd, de wijzigingen zijn: Mevr. Lien De Vos (in plaats van Mevr. Els Scheffhout) en Mevr. Nadine De Breucker ( in plaats van mevr. Ilse VVaumans)

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013
ÿþMD 2.2

_ _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ - ~ Hiï'

III I II I III 1111111111111

*13191876*

I~

DI

u

Gelre E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 SEP. 2013

Criffia

DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee VZW

(verkort) Rechtsvorm :

Zetel :

SWP SpoorTwee

VZW

Spaorwegstraat 1 B, 9220 HAMME

Onderwerp akte : Volrtnachtenitekenbevoegdheid -

Uitrekset van de notulen van de Raad van Bestuur vergadering van 27/08/2013

3 Volmachtenitekenbevoegdheid evenals geeft de Raad

De Raad stemt in om Aart Lehembre volmachten voor de bank te geven, tekenbevoegdheid aan hem.

Het bedrag waarvoor de voorzitter mee moet tekenen bij uitgaven wordt bijgesteld De Raad stemt in met het voorstel om voortaan slechts 2 bestuursleden i.p.v. volmachten bij de bank.



naar 5.000¬ .

11 te laten tekenen voor;

Voor eensluitend verklaard te Hamme op 05/09/2013

Mevr. Christel Vanhoyweghen

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2013
ÿþ MOD 2.2

MAU In de bijlagen bi! het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 111,!1.1,1k1.11111,111i1111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 6 SEP. 2013

DENfflMONDE

Ondernemingsnr : 0454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee VZW

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Spoorwegstraat 1B, 9220 HAMME

Onderwerp akte : Waarderingsregels

in de van de Raad van Bestuur vergadering van 26/02/2013 zijn onderstaande waarderingsregels goedgekeurd:

Waarderingsregels van de vzw Sociale WerkplaatsSpoorTwee en de vzw Opleidings en Tewerkstellingscentrum Spoortwee, beiden gevestigd te Spoorwegstraat 1 b 9220 HAMME

Deze waarderingsregels zijn uitgeschreven in uitvoering van artikel 28 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het wetboek van Vennootschappen, van toepassing op de verenigingen zonder winstoogmerk, ingevolge artikel 6 van het Koninklijke Besluit van 19 december 2003 betreffende de boekhoudkundige verplichtingen en de openbaarmaking van de jaarrekening van bepaalde verenigingen zonder winstoogmerk, internationale verenigingen zonder winstoogmerk en stichtingen.

Deze regels werden initieel voorgelegd en goedgekeurd op de vergadering van de raad van bestuur van 17 april 2007. Een wijziging word heden voorgelegd op de raad van bestuur van 26 februari 2013. Artikel B, het minimumbedrag voor opname van investering wordt verhoogd tot minimum 500 euro excl. BTW.

De waarderingsregels, zoals ze hierna volgen, werden opgesteld rekening houdend met de huidige omvang van de vereniging.

Mochten er zich in de toekomst wijzigingen voordoen die een uitbreiding of een verdere detaillering van de waarderingsregels vereisen, dan zal de raad van bestuur aanvullende waarderingsregels en/of waarderingsmodaliteiten goedkeuren.

A.Algemene waarderingsregels

-De boekhouding van de vereniging omvat al haar verrichtingen, bezittingen, vorderingen, schulden en verplichtingen van welke aard ook.

-De jaarrekening wordt opgesteld in overeenstemming met de algemeen geldende principes van de Belgische boekhoudwetgeving, in het bijzonder deze betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en stichtingen.

Volgende uitgangspunten werden vastgesteld:

- Getrouw beeld: de jaarrekening moet een getrouw beeld geven van het

vermogen, de financiële positie en het resultaat van de vereniging.

-Continuïteit: er wordt bij de vaststelling en de toepassing van de waarderingsregels, in principe, van uitgegaan dat de vereniging haar activiteiten zal voortzetten (going concern).

-Bestendigheid (bestendige gedragslijn): de waarderingsregels worden van het ene boekjaar op het andere identiek en stelselmatig toegepast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

M01] 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Volledigheid: alle verrichtingen van de vereniging worden zonder uitstel, getrouw, volledig en naar tijdsorde, geregistreerd in de boekhouding.

-individuele waardering: elk bestanddeel van het vermogen wordt afzonderlijk gewaardeerd.

-Voorzichtigheid: de waardering moet voldoen aan de eisen van voorzichtigheid, oprechtheid en goede trouw.

-Toerekening aan het boekjaar: er moet rekening warden gehouden met alle voorzienbare risico's, mogelijke verliezen en ontwaardingen die zijn ontstaan tijdens het boekjaar waarop de jaarrekening betrekking heeft, of tijdens voorgaande boekjaren.

Er moet rekening warden gehouden met de kosten en de opbrengsten die betrekking hebben op het boekjaar of op voorgaande boekjaren, ongeacht de dag waarop deze kosten en opbrengsten worden betaald of geïnd behalve wanneer de effectieve inning van deze opbrengsten onzeker is.

Wanneer de opbrengsten of kosten in belangrijke mate worden beïnvloed door opbrengsten of kosten die aan een ander boekjaar moeten worden toegerekend, wordt daarvan melding gemaakt in de toelichting.

-Aanschaffingswaarde: elk actief bestanddeel wordt gewaardeerd aan zijn aanschaffingswaarde en staat voor dat bedrag in de balans onder aftrek van de afschrijvingen en waardeverminderingen.

-Omrekening van vreemde valuta: bezittingen, schulden en verplichtingen kunnen uitgedrukt zijn in vreemde valuta. Deze moeten dan systematisch omgezet worden in Euro. Op balansdatum worden de vermogensposten die vreemde valuta uitdrukken omgerekend aan de middenkoers van de contante markt. Een negatief omrekeningsverschil wordt in financieel resultaat genomen, een positief wordt overgedragen naar het volgende boekjaar.

-Rekeningstelsel; de boekhouding wordt gevoerd volgens het nieuwe minimum algemeen rekeningstelsel voor verenigingen zonder winstoogmerk en stichtingen. Het wordt in de zetel van de vereniging ter beschikking gehouden van belanghebbenden.

-Verantwoordingsstukken: Elke boeking geschiedt aan de hand van een gedagtekend verantwoordingsstuk waarnaar ze verwijst,

-Inventaris: elk jaar op 31 december maakt de vereniging een inventaris op van al haar bezittingen, vorderingen, schulden en verplichtingen van welke aard ook en van de eigen middelen daaraan verstrekt. Deze inventaris volgt het rekeningstelsel van de vereniging.

-Jaarrekening: leder jaar, ten laatste binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar (op 31 december), legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar voor aan de Algemene Vergadering.

-Begroting: Ieder jaar, ten laatste binnen de tien maanden na afsluiting van het boekjaar (op 31 december), legt de raad van bestuur de begroting van het volgende boekjaar voor aan de Algemene Vergadering.

B.Bijzondere waarderingsregels

-Oprichtingskosten

Deze worden geactiveerd en afgeschreven over maximum 5 jaar. Belangrijke herstructureringskosten

worden geactiveerd en afgeschreven eveneens afgeschreven over 5 jaar.

-Immateriële vaste activa

Software en andere materiële vast activa die van derden worden aangekocht worden onder deze rubriek opgenomen wanneer de aanschaffingswaarde (de aankoopprijs of de vervaardigingsprijs) ten minste 500¬ bedraagt. Deze immateriële vaste activa met een beperkte gebruiksduur worden afgeschreven overeenkomstig het percentage opgenomen in de tabel. De mogelijkheid tot terugname van afschrijvingen wordt open gelaten in geval van een, oorspronkelijk, te snelle afschrijving,

-Materiële vaste activa

Deze activa met een beperkte levensduur die duurzaam voor de activiteiten worden aangewend, worden opgenomen tegen hun aanschaffingswaarde (= aankoopprijs + bijkomende kosten, vervaardigingsprijs of inbrengwaarde) als deze ten minste 500¬ bedraagt. De materiele vaste activa worden afgeschreven overeenkomstig het percentage opgenomen in de tabel (afschrijvingen kunnen ook hier teruggenomen worden),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De aanschafwaarde of vervaardigingsprijs houdt in dat alle kosten om het vast actief gebruiksklaarte maken voor de activiteiten worden gekapitaliseerd: studiekosten, verzending- en transportkosten, installatiekosten, ...

Tabel: vaste activa en afschrijvingen

Min. Max.

immateriële vaste activa

Computersoftware 20,00% 33,33%

Materiële vaste activa

Gebouwen en constructies 3,03% 5,00%

Geherwaardeerde gebouwen en constructies 3,03% 5,00%

installaties, inrichting, uitrusting

IMU zonder bewegende onderdelen 10,00% 20,00%

IMU met bewegende onderdelen 20,00% 33,33%

IMU met kwetsbare bewegende onderdelen 33,33% 50,00%

Inrichting gebouwen 10,00% 20,00%

Meubilair10,00% 20,00%

Computerhardware 20,00% 33,33%

Rollend Materieel

Personenwagens 10,00% 20,00%

Personenwagens tweedehands 20,00% 33,33%

Vrachtwagens10,00% 20,00%

Renovaties

Renovaties gebouwen 5,00% 10,00%

Immateriële vaste activa worden lineair afgeschreven op min. 3 jaar, aan 33,33%.

Materiële vaste activa worden eveneens lineair afgeschreven, rekening houdend met hun economische levensduur of rekening houdend met speciale omstandigheden: duurtijd of resterende duur van het huurcontract (bv installaties, inrichtingen in gehuurde gebouwen of herstellingen aan gebouwen).

De afschrijving van de geleasde activa geschiedt volgens de bedrijfseconomische percentages van toepassing op de andere materiële vaste activa, zoals voormeld, ongeacht het aflossingsplan van het leasingcontract.

De gecumuleerde afschrijvingen en waardeven-ninderingen worden in mindering gebracht van de actiefposten waarop ze betrekking hebben.

Materiële vaste activa kunnen worden geherwaardeerd indien er aan twee voorwaarden is voldaan:

-de waarde van deze activa, bepaald in functie van hun nut voor de vereniging, moet op een vaststaande en duurzame wijze uitstijgen boven de boekwaarde;

-wanneer de betrokken activa noodzakelijk zijn voor de voortzetting van de vereniging of van een onderdeel ervan, moet de uitgedrukte meerwaarde verantwoord zijn door de rentabiliteit van de vereniging of van het betrokken bedrijfsonderdeel.

Wanneer de netto boekwaarde van de materiele vaste activa hoger is dan de werkelijke gebruikswaarde moeten aanvullende of uitzonderlijke afschrijvingen geboekt worden. Een zelfde werkwijze wordt aangehouden voor deze activa wanneer ze niet langer in gebruik zijn; de netto boekwaarde wordt dan in overeenstemming geboekt met de vermoedelijke realisatiewaarde.

Van materiele vaste activa die niet meer in de vereniging aanwezig zijn, worden zowel de aanschaffingswaarde (of vervaardigingswaarde) alsook de gecumuleerde afschrijvingen uitgebracht.

Volledig afgeschreven vaste activa blijven voor de aanschaffingswaarde (of vervaardigingswaarde) en de gecumuleerde afschrijvingen in de rekeningen zolang ze nog aanwezig zijn in de vereniging.

Materiele vaste activa in aanbouw en vooruitbetalingen: zolang de materiele vaste activa niet gebruiksklaar zijn worden ze onder deze rubriek opgenomen. Eens ze gebruiksklaar zijn worden ze overgeboekt naar de passende rubriek. Er worden geen afschrijvingen op deze rubriek geboekt.

-Financiële vaste activa

Deze rubriek omvat deelnemingen of certificaten in andere ondernemingen (gewaardeerd tegen aanschaffingsprijs, exclusief de bijkomende kosten die ten laste komen van de resultatenrekening  deze warden elk jaar afzonderlijk gewaardeerd), alsook de gegeven waarborgen (gewaardeerd tegen nominale waarde, vermeerderd met de interesten van de waarborgrekening) aan bepaalde leveranciers (nutsbedrijven).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Op de deelnemingen en certificaten worden geen meerwaarden noch waardeverminderingen geboekt. Wanneer de werkelijke waarde van deze activa echter lager uitvalt dan de boekwaarde en wanneer de waardevermindering naar de mening van de raad van bestuur van duurzame aard is, kan deze beslissen een waardevermindering te boeken. Het bedrag van deze waardevermindering wordt eveneens door de raad van bestuur bepaald,

Waardeverminderingen worden terug genomen wanneer de geraamde waarde hoger is dan de boekwaarde die rekening hield met de waardevermindering en voor zover de raad van bestuur oordeelt dat deze waardevermindering van duurzame aard is.

Voorraden en bestellingen in uitvoering

De gekregen kringloopgoederen worden gewaardeerd aan hun waarschijnlijke realisatiewaarde op het

ogenblik van het opmaken van de inventaris (31 december),

Methode:

-Gebruik van standaardgewichten volgens de BKN-lijst,

-Bepalen van het gewicht van de totale voorraad kringloopgoederen door het bepalen van gemiddelde gewichten van de verschillende gebruikte eenheden (rekken, manden, dozen, winkelschappen).

Waardering:

-Totale gewicht in kg x de gemiddelde verkoop waardefkg zoals blijkt uit de cijfers van de boekhouding van het betreffende boekjaar.

Van aangekochte wisselstukken, vervangingsstukken, kleine materialen, onderhoudsproducten, enz wordt geen voorraad bijgehouden omdat deze materialen onmiddellijk verwerkt worden en in de betreffende kost worden geboekt.

Afbraakproducten zoals schroot, glas, papier en karton, worden systematisch verkocht of verwijderd zodat geen voorraad wordt aangehouden.

- Vorderingen

Vorderingen op méér dan één jaar

Deze vorderingen worden gewaardeerd aan hun nominale waarde. Hierop wordt, na beslissing door de raad

van bestuur, een waardevermindering toegepast indien de betaling op de vervaldag geheel of gedeeltelijk

onzeker is.

Waardeverminderingen worden steeds per individuele vordering geboekt.

De betreffende BTW wordt op de activa behouden en wordt slechts in het resultaat genomen indien recupereerbaarheid onmogelijk zou blijken.

Vorderingen op ten hoogste één jaar

Deze vorderingen worden in de balans opgenomen voor hun nominale waarde. Ze zijn ingeval van

invorderingsrisico onderhevig aan waardeverminderingen.

Waardeverminderingen worden toegepast indien de realisatiewaarde, naar de mening van de raad van bestuur, lager uitvalt dan de boekwaarde (of indien er helemaal geen realisatiewaarde meer bestaat), zodat er onzekerheid bestaat omtrent de betaling. Wanneer de oninbaarheid van de vordering definitief is, beslist de raad van bestuur de vordering in de boekhouding als niet meer te recupereren af te boeken. Waardeverminderingen worden steeds per individuele vordering geboekt.

De betreffende BTW wordt op de activa behouden en wordt slechts in het resultaat genomen indien recupereerbaarheid onmogelijk zou blijken.

Onder deze rubriek worden ook geboekt de vorderingen die betrekking hebben op het lopende boekjaar maar slechts in het volgende boekjaar zullen gerealiseerd worden (rubriek: te innen opbrengsten).

-Geldbeleggingen

De geldbeleggingen worden geboekt en gewaardeerd voor hun nominale waarde als het tegoeden betreft bij

financiële instellingen of voor hun aanschaffingswaarde als het effecten betreft.

Onder aanschaffingswaarde wordt verstaan: de aanschaffingsprijs, die naast de aankoopprijs ook de bijkomende kosten omvat zoals niet-terugbetaalbare belastingen en aankoopkosten. De Raad van Bestuur van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

M00 22

de vereniging kan beslissen deze bijkomende kosten in de resultatenrekening te boeken van het boekjaar waarin ze werden aangegaan.

Op de nominale waarde of de aanschaffingswaarde, naargelang het geval wordt een waardevermindering geboekt indien de realisatiewaarde op balansdatum lager is dan de voorheen geboekte nominale of aanschaffingswaarde, Dit is de regel van de laagste van de aanschaffingswaarde of de realisatiewaarde. De realisatiewaarde op balansdatum mag wel hoger liggen maar niet lager dan de boekwaarde. Is dit laatste wel het geval, dan wordt een waardevermindering geboekt om de netto-boekwaarde op het peil te brengen van de realisatiewaarde.

Voorheen geboekte waardeverminderingen mogen niet gehandhaafd worden op het einde van het boekjaar in die mate dat ze hoger zijn dan wat vereist is volgens actuele beoordeling.

Aanvullende waardeverminderingen worden geboekt om rekening te houden, hetzij met de evolutie van de realisatie- of marktwaarde, hetzij met de risico's inherent aan de aard van de betrokken beleggingen of van de gevoerde activiteit.

-Liquide middelen

De liquide middelen bevatten de tegoeden op zichtrekeningen bij financiële instellingen en de kasmiddelen. Ze worden gewaardeerd tegen de nominale waarde. Indien de realisatiewaarde op balansdatum lager is dan de voorheen geboekte nominale waarde, wordt een waardevermindering geboekt.

-Overlopende rekeningen actief

Deze rubriek omvat de kosten die in de loop van het boekjaar werden gefactureerd of betaald maar die

geheel of gedeeltelijk op een volgend boekjaar zijn aan te rekenen.

De te verwerven inkomsten: dit behelst de inkomsten (of gedeelten van inkomsten) die slechts in de loop van één of meer volgende boekjaren zullen worden geind, doch die betrekking hebben op het lopende boekjaar.

Deze kosten of inkomsten worden gewaardeerd aan de werkelijke waarde indien deze gekend is en vast staat of anderzijds aan een met voorzichtigheid en ter goeder trouw geschatte waarde.

-Eigen vermogen

Het eigen vermogen geeft het gecumuleerde resultaat weer van het huidig en de voorbije boekjaren vermeerderd met herwaarderingsmeerwaarden en aangelegde reserves. De raad van bestuur zal zich bezinnen over de noodzaak van het aanleggen van reserves door alle gegevens die zekere, toekomstige uitgaven inhouden te boordelen.

-Kapitaalsubsidies

De ontvangen kapitaalsubsidies worden geleidelijk afgeboekt volgens hetzelfde ritme als de afschrijvingen

op de vaste activa waarvoor die subsidies werden toegekend.

- Voorzieningen

De raad van bestuur za! elk jaar een onderzoek wijden aan de voorheen aangelegde voorzieningen ter dekking van de risico's en kosten waaraan de onderneming is blootgesteld. De raad van bestuur zal zich bezinnen over de noodzaak van het aanleggen of het terugnemen van voorzieningen door post per post de rekeningen te analyseren. Daarnaast worden alle gegevens die mogelijke niet gedekte risico's kunnen inhouden beoordeeld en indien nodig zal de raad van bestuur bijkomende voorzieningen aanleggen.

-Schulden op ten hoogste één jaar

Worden hier geboekt: de schulden ontstaan uit aankoop van diensten en diverse goederen (handelsschulden). Wanneer aankoopfacturen, bij afsluiting nog niet ontvangen zijn,maar betrekking hebben op leveringen of prestaties van het afgelopen boekjaar, worden voorzieningen gemaakt voor "te ontvangen facturen".

Schulden met betrekking tot RSZ en bedrijfsvoorheffing: alle openstaande facturen van het sociaal secretariaat (onder de rubriek., handelsschulden) worden overgeboekt naar de juiste rubriek, schulden met betrekking tot bezoldigingen en sociale lasten (RSZ en bedrijfsvoorheffing).

Er wordt jaarlijks een provisie voor het vakantiegeld, verworven op basis van de prestaties van het afgelopen boekjaar, aangelegd. De berekening van de bedragen (voor bedienden en arbeiders) wordt gedaan door het sociaal secretariaat. De last (of de bonus) in de resultatenrekening wordt gevormd door het verschil tussen de provisie voor het afgesloten boekjaar en die van het vorige boekjaar.

-Overlopende rekeningen passief

Deze post omvat:

A MOD 2.2





, Vobr-

s behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

-De bedragen die voor het afsluiten van de boekhouding zijn ontvangen maar die tot een volgend boekjaar' behoren;

-Diverse kosten die nog te betalen zijn voor het afgesloten boekjaar maar in een later boekjaar effectief zullen betaald worden.

Omzet

Omzet van de verschillende kringloopwinkel goederen.

Omzet in het strijkatelier van de afgestreken stukken

Facturatie van de door de verschillende groen- en opleidingsprojecten uitgevoerde werken

Tonnagevergoedingen: deze worden in resultaat genomen naargelang de periode van ophaling waarop ze betrekking hebben. Ze zullen dus meestal geboekt worden via een voorziening voor het betreffende boekjaar of desgevallend per kwartaal gerekend of betaald (rubriek te innen opbrengsten of overlopende rekeningen actief).

Niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen

De niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen worden, per categorie, in de toelichting vermeld voor de nominale waarde van de verplichting die in het contract voorkomt of, bij gebreke daaraan, voor hun geraamde waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Goedgekeurd door de raad van bestuur op 26 februari 2013,

Voor eensluitend verklaard te Hamme op 05/09/2013

Mevr. Christel Venhoyweghen

Voorzitter





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

GRIFFIE KÓPLI 1ANDELK

Voor-

behouden aan bat Belgisch

Staatsblad

3 0 JULI 2013

DENDERMONDE

III III I II II I IIII I U II

<13125031*

Griffie

Ondememingsnr : 0454.343.743

Benaming

(voluit) ; Sociale Werkplaats SpoorTwee VZW

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Spoorwegstraat 1B, 9220 HAMME

Onderwerp akte : Leden Algemene Vergadering - Samenstelling Raad van Bestuur -

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 28 mei 2013:

Punt 2: De statutaire algemene vergadering van 28/05/2013 beslist om het aantal werkende leden uit te breiden tot 27 werkende leden vanaf 28/05/2013.

De 27 werkende leden vanaf 28/05/2013 zijn:

Dhr. Henri Peelman, Donkstraat 10, 9220 Hamme;

Dhr. Paul Verscheiden, Bremstraat 11, 9220 Hamme;

Mevr. Nadine De Clercq, Sint-Renildestraat4, 9220 Hamme;

Mevr. Christel Vanhoyweghen, Neerlandt 74, 9220 Hamme;

Mevr. Berlinde Brackelaire, Vossestraat 67, 9220 Hamme; (namens minderheid)

Dhr. André Raemdonck, Evangeliestraat 44, 9220 Hamme; (namens minderheid)

Mevr. Els Schelfout, Stationsstraat 50, 9220 Hamme

Dhr, Frédéric Leleux,; Maurits Tilleylaan 3, 9220 Hamme;

Dhr. Bruno Pletinck, Sint-Annastraat 132/2, 9220 Hamme;

Mevr. Cathy Dedecker, Groenstraat 56, 2870 Puurs;

Mevr, Ellen De Vos, berkenkant 6, 2870 Puurs;

Mevr. Reinhilde Goossens, Molenheide 12, 2870 Puurs;

Dhr. Erwin Brys, Beemdstraat 18, 2870 Puurs;

Mevr. Chris Vercauteren, K. Suykenstraat 3, 2880 Bornem;

Mevr. Ilse Waumans, Buisstraat 148, 2890 Sint-Amands;

Mevr, Marleen Callaert, St-Katharinastraat 188, 2870 Puurs;

Dhr. Dirk Belion, Kleine Amer 62, 2870 Puurs;

Mevr. Canna Coeck, Sauvegardestraat 28, 2870 Puurs;

Mevr. Sitke De Smedt, Kaardijkstraat 16, 2870 Puurs;

Dhr. Tom Van Ranst, t Hoogste 5, 2880 Bornem,

Mevr. Lieve De Gelder, Cooppalaan 32, 9230 Wetteren,

Dhr, André Van den Broeck, Reukens 62, 9260 Scheilebelie,

Dhr. Robert Sillis, Korte Geemstraat 33, 9220 Hamme,

Mevr, Christine Drieghe, Jozef De Gravepark 2, 9220 Hamme

Dhr, Geert De Geest, Lippeveld 30, 9220 Hamme,

Dhr, Armand Van Driessche, Bootdijkstraat 41 C, 9220 Hamme

Dhr. Raoul Huylebroeck, Hazeldonck 6 , 9220 Moerzeke.

Punt 3: De leden van de algemene vergadering kiezen de volgende personen als lid van de Raad van Bestuur:

4 van de 6 werkende leden aangeduid door de gemeente Hamme;

Dhr, Henri Peelman, Donkstraat 10, 9220 Hamme;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B Vervolg

Dhr. Paul Verscheiden, Bremstraat 11,9220 Hamme;

Mevr. Nadine De Clercq, Sint-Renildestraat 4, 9220 Hamme;

Mevr. Christel Vanhoyweghen, Neerlandt 74, 9220 Hamme;

2 van de 3 werkende leden aangeduid door OCMW Hamme:

MOD2.2

Mevr. Eis Schelfout, Stationsstraat 50, 9220 Hamme;

Dhr. Frédéric Leleux, Maurits Tilleylaan 3, 9220 Hamme;

7 uit de 10 werkende leden aangeduid door OCMW Puurs:

Mevr. Cathy Dedecker, Groenstraat 56, 2870 Puurs;

Dhr. Erwin Brys, Beemdstraat 18, 2870 Puurs;

Mevr. Chris Vercauteren, K. Suykenstraat 3, 2880 Bornem;

Mevr. Ilse Waumans, Buisstraat 148, 2890 Sint-Amands;

Mevr. Marleen Callaert, St-Katharinastraat 188, 2870 Puurs;

Dhr. Dirk Bellon, Kleine Amer 62, 2870 Puurs;

Mevr. Silke De Smedt, Kaardijkstraat 16, 2870 Puurs;

7 uit de 8 werkende !eden aangeduid door OTC:

Dhr. Tom Van Ranst, t Hoogste 5, 2880 Bornem

Mevr. Lieve De Gelder, Cooppalaan 32, 9230 Wetteren

Dhr. André Van den Broeck, Reukens 62, 9260 Schellebelle,

Dhr. Robert Sillis, Korte Geemstraat 33, 9220 Hamme,

Mevr. Christine Drieghe, Jozef De Gravepark 2, 9220 Hamme

Dhr. Geert De Geest, Lippeveld 30, 9220 Hamme,

Dhr. Armand Van Priessche, Bootdijkstraat 41C, 9220 Hamme

VOORZITTER: Mevr. Christel Vanhoyweghen

ONDERVOORZITTER: Dhr. Erwin Brys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012
ÿþMOD 2.2

kleifsed In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



i

I I11I 11111 olieli

*12103663*



GRIFFIE RECLITBANK VAN KOOPHANDEL





11 3 1 MEl 2012

DENDERMONDE



Came



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Spoorwegstraat I b te 9220 Hamme

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Statutaire Algemene Vergadering van 29 mai 2012: Punt 8 van de dagorde: Benoeming van een bestuurder.

De Algemene Vergadering benoemt dhr. Peelman Henri, Donkstraat 10 te 9220 Moerzeke, tot bestuurder, op voordracht van de Gemeente Hamme, en ter vervanging van meur, Van Lysebetten Ingrid, wiens mandaat hij zal voleindigen.

Voor eensluidend verklaard te Hamme op 29 mei 2012,

Edward De Ruysscher

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MM !Met

Ondememingsnr : 454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Spoorwegstraat 1 b te 9220 Hamme

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 december 2011:

Punt 2 van de dagorde: Statutenwijziging - opname van het project "Sociale Kruidenier" in het maatschappelijk doel.

De vergadering beslist met unanimiteit artikel 3 van de statuten in fine aan te vullen met een rittera D:

" D. Voor het project Sociale Kruidenier, als deel van de v.z.w., geldt de volgende (bijkomende) meer

specifieke doelstelling:

- Als liefdadigheidsorganisatie zorgen voor verdeling van voedingsmiddelen aan de meest behoeftigen."

Voor eensluidend verklaard te Hamme op 6 december 2011,

Edward De Ruysscher

Afgevaardigd bestuurder

R e~ir nÉCTi tee

VAN KOOPHANI]FI__

1 9. 12. 2011

DEND~FFitilONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011
ÿþMOD 2,2

ui E j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r rA

VAN KOOPHANDEL

- 4. 07, 2011

DEN DERM ON DE Grime

ll

*11107863*

bel a Be stz

Ondernemingsnr : 454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee

(verkort) : SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Spoorwegstraat 1 b te 9220 Hamme

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurders en een commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Statutaire Algemene Vergadering van 31 mei 2011: Punt 7 van de dagorde: Benoeming commissaris.

De Algemene Vergadering benoemt de BV NV KPMG Vias (IBR Nr. B00402), Hoekstraat 2 te 1000 Brussel, ais commissaris voor een termijn van drie jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering die de rekeningen van het boekjaar 2013 vaststelt. KPMG Vias duidt de heer Joris Mertens (IBR Nr. A01880), vennoot van KPMG Vias, aan als vaste vertegenwoordiger en stelt de vergoeding van de commissaris vast op EUR 3.959,40 per jaar, jaarlijks indexeerbaar en te verhogen met de jaarlijkse bijdrage zoals verschuldigd aan het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dewelke thans 1,4% bedraagt.

Punt 10 van de dagorde: Benoeming van een bestuurder.

Op voordracht van OTC benoemt de Algemene Vergadering bij unanimiteit Mevr. Drieghe Christine, J. De Gravepark 2 te 9220 Hamme tot bestuurder als vertegenwoordiger van de VZW OTC, en ter vervanging van dhr. Cattrysse Herman.

Punt 12 van de dagorde: Benoeming van een bestuurder.

Op voordracht van OTC benoemt de Algemene Vergadering bij unanimiteit dhr. Cattrysse Herman, Evangeliestraat 107 te 9220 Hamme, tot bestuurder ais vertegenwoordiger van de VZW OTC.

Voor eensluidend verklaard te Hamme op 1 juli 2011,

Edward De Ruysscher

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2015
ÿþM0D2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTBANK VAN



~1 `.t

I 11

KOOPHANDEL GENT

10 JUNI 2015

AFDELIt)ICNDERMONDE

1

*150 7361*

Ondernemingsnr : 454.343.743

Benaming

(voluit) : Sociale Werkplaats SpoorTwee vzw

(verkort) ; SWP SpoorTwee

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spoorwegstraat 1 b, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Algemene machtiging

Besluit uit de vergadering van de Raad van Bestuur van 28 april 2015:

De raad van bestuur van de vzw SpoorTwee (OTC en SWP) geeft bij deze machtiging aan de heer Aart Lehembre, geboren te Deurre op 21 januari 1971, wonende te Clinge(nederland), Prins Bemhardstraat 7, 4567 CC, en aan mevrouw Christel Vanhoyweghen, geboren te Hamme op 11 september 1971, wonende te Hamme, Neerlandt 74, 9220, om in naam en voor rekening van de vzw onroerende goederen AAN TE KOPEN en te VERKOPEN, en dit in der minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of personen die de lasthebber zal goedvinden. Alle lastenkohiers te doen opstellen, alle loten te vormen, de oorsprong van eigendom vast te stellen, alle verklaringen te doen, alle bepalingen betreffende erfdienstbaarheden en gemeenschappen te bedingen,

De vzw Spoor Twee te verplichten tot alle vrijwaring en tot het verlenen van alle rechtvaardigingen of opheffingen

Het tijdstip van ingenottreding te bepalen, de plaats, wijze en termijn van betaling van de verkoopprijzen, kosten en alle bijhorigheden vast te stellen, alle overdrachten en aanwijzingen van betaling te geven, de koopprijzen en alle bijhorigheden te ontvangen, ervan kwijting en ontlasting te geven met of zonder indeplaatsstelling.

Het ambtshalve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan, om welke reden ook, na of zonder betaling opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen hoegenaamd en randmeldingen van inpandgeving met of zonder verzaking aan voorrechten, hypotheek, ontbindende rechtsvorderingen en alle zakelijke rechten, af te zien van alle vervolgingen en dwangmiddelen. Van de kopers, toewijzelingen en anderen, alle waarborgen en hypotheken te aanvaarden tot zekerheid van de betaling of uitvoering van verbintenissen.

Steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan.

In geval één of verschillende der hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking verricht werden, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

Ten voorschreven einde alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

En gezien de reeds eerder genomen beslissing, geeft de raad hierbij inzonderheid machtiging om dit te doen voor navermeld goed:

GEMEENTE PUURS - eerste afdeling

Een woning en magazijn op en met grond en aanhorigheden gelegen te Puurs, Eikevlietbaan I en +1, volgens titel en kadastraal gekend sectie B, nummers 5012/S en 50/2N, met een totale oppervlakte van éénentwintig aren achttien centiare (21a 18ca)

111111

De statutaire algmene vergadering ontslaat de gehele Raad van bestuur en Algemene vergadering van SWP SpoorTwee met ingang van 26/05/2015

De statutaire algemene vergadering van 26/05/2015 benoemt een nieuwe Raad van Bestuur en Algemene vergadering per 26/05/2015.

De leden van de algemene vergadering kiezen de volgende personen ais lid van de raad van Bestuur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

RAAD VAN BESTUUR

Mevr. Christel Vanhoyweghen, Neerlandt 74, 9220 Hamme; voorzitter

Dhr. Henri Peelman, Donkstraat 10, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Paul Verschelden, Bremstraat 11, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Nadine De Clercq, Sint-Renildestraat 4, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Lien de Vos , sint Bernarduswijk 9, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Frédéric Leleux, Stationsstraat 50, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr, Cathy Dedecker, Groenstraat 56, 2870 Puurs; bestuurder

Dhr, Erwin Brys, Beemdstraat 18, 2870 Puurs; vice-voorzitter

Mevr. Chris Vercauteren, K. Suykenstraat 3, 2880 Bomem; bestuurder

Mevr. Nadine De Breucker; Hoogstraat 39 ,2830 Tisselt, bestuurder

Mevr. Marleen Callaert, St-Katharinastraat 188, 2870 Puurs; bestuurder

Dhr. Dirk Bellon, Kleine Amer 62, 2870 Puurs; bestuurder

Mevr. Silke De Smedt, Kaardijkstraat 16, 2870 Puurs; bestuurder

Dhr. Tom Van Ranst, t Hoogste 5, 2880 Bornem; bestuurder

Mevr. Agnes Dierick, Wareslagedreef 37, 9250 Waasmunster; bestuurder

Mevr. Leentje Grillaert, Adolf Papeleustraat 4, 9230 Wetteren; bestuurder(ter vervanging van Lieve De

Gelder)

Dhr. André Van den Broeck, Reukens 62, 9260 Scheliebelle; bestuurder

Dhr. Robert Sillis, Korte Geemstraat 33, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Christine Drieghe, Jozef De Gravepark 2, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Geert De Geest, Lippeveld 30, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Armand Van Driessche, Bootdijkstraat 41 C, 9220 Hamme; bestuurder

ALGEMENE VERGADERING

Dhr. André Raemdonck, Evangeliestraat 44, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Bellon Dirk, Kleine Amer 62, 2870 Puurs; bestuurder

Mevr. Marie-Christine De Smedt, HC Van der Lelystraat 13, 9220 Hamme; bestuurder(ter vervanging van

Beriinde I3rackelaire)

Dhr. Brys Erwin, Beemdstraat 18, 2870 Puurs; vice voorzitter

Mevr. Callaert Marleen, St-Katharinastraat 188, 2870 Puurs; bestuurder

Mevr. Sonia Van Woinsel, Sint Katharinastraat 124 bus 21, 2870 Ruisbroek ; bestuurder

Dhr. De Geest Geert, Lippeveld 30, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Leentje Grillaert, Adolf Papeleustraat 4, 9230 Wetteren; bestuurder(ter vervanging van Lieve De

Gelder)

Mevr. De Smedt Silke, Kaardijkstraat 16,2870 Puurs; bestuurder

Mevr. De Vos Ellen, Berkenkant 6, 2870 Puurs; bestuurder

Mevr. Declercq Nadine, Sint-Renildestraat 4, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Dedecker Cathy, Groenstraat 56, 2870 Puurs; bestuurder

Mevr. Drieghe Christine, J. De Gravepark 2, 9220 Hamme;

Mevr, Ellen De Vos, Berkenkant 6, 2870 Puurs;

Mevr, Goossens Reinhilde, Molenheide 12, 2870 Puurs; bestuurder

Dhr. Huylebroeck Raoul, Hazeldonk 6, 9220 Moerzeke; bestuurder

Dhr. Leleux Frédéric, Maurits Tilleylaan 3, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr, Meeus Winnie, Leeghelsing 6, 9230 Wetteren; bestuurder

Dhr. geelman Henri, Donkstraat 10, 9220 Moerzeke; bestuurder

Dhr. Pletinck Bruno, Sint-Annastraat 132/2, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Lien de Vos, sint Bernarduswijk 9, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Sillis Robert, Korte Geemstraat 33, 9220 Hamme; bestuurder

Dhr. Van den Broeck André, Reukens 62, 9260 Schellebetle; bestuurder

Dhr. Van Driessche Armand, Bootdijkstraat 41 C, 9220 Moerzeke; bestuurder

Dhr. Van Ranst Tom, t'Hoogste 5, 2880 Bornem; bestuurder

Mevr. Vanhoyweghen Christel, Neerlandt 74, 9220 Hamme; Voorzitter

Mevr, Vercauteren Chris, K.Suykenstraat 3, 2880 Bomera; bestuurder

Dhr. Verschelden Paul, Bremstraat 11, 9220 Hamme; bestuurder

Mevr. Nadine De Breucker, Hoogstraat 39, 2830 Tisselt; bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vrlor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SOCIALE WERKPLAATS SPOORTWEE, AFGEKORT : SWP…

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 1B 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande