SOEURS SERRAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOEURS SERRAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.721.615

Publication

04/09/2013
ÿþV beh

aa

Bel. Staa

I

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 

1111VMMI

Ondernemingsnr : 0533721615

Benaming

(voluit) : Soeurs Serras

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vredestraat 40 in 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Conform artikel 2 van de statuten werd op 19 augustus 2013 besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 24 augustus 2013 naar de Hellegatstraat 25 te 9070 Destelbergen.

Gentbrugge, 19 augustus 2013

Bart Serras

Zaakvoerder Soeurs Serras bvba

!V c. eri L.1 CL..i..,l:A Li

2 6 AUG. 2013

RECHTBANK VAN

KOOF'HANnegE GENT



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op d laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto

Verso Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

03/06/2013
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aan Bek Staal

NEERGELEGD

RECHTBANK VAN ~OOpdrtffiet- TE GENT

}

IB IaIIIIIIIIIIIIYIIII

*13083192

Ondememingsnr: 0533721615

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Soeurs Serras

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte.aansprakelijkheid

Zetel : Vredestraat 40

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Rechtzetting schrijfwijze benaming

In het uittreksel, neergelegd op datum van 26 april 2013, werd enkel in de hoofding de benaming foutief; geschreven. De correcte schrijfwijze is: "Soeurs Serras",

Notaris Dirk Delbaere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013
ÿþ mod 11.1

F



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13070992*

ilEERtT7J.-EGD

.~-

2 6 APR. 2f113

',. VAN

Ondememingsnr: D S ~ ~j ~ ~ t 4' ~ S

Benaming (voluit) : Soeurs Serrras

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vredestraat 40

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Delbaere te Gent (Ledeberg), op 24 april 2013, neergelegd ter,; registratie, blijkt dat door: De Heer SERRAS, Bart Jan Filip, geboren te Gent op één oktober negentienhonderd vierenzeventig,;; nationaal nummer 74.10.01-121,18 en elD kaartnummer 591-2951166-43, echtgenoot van Mevrouw!i DHEEDENE, Nel, geboren te Gent op twintig mei negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 9050

;: Gent (Gentbrugge), Vredestraat 40,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met als; NAAM: " Soeurs Serras";

ZETEL: 9050 Gent (Gentbrugge), Vredestraat 40; DUUR: De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur;

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

1) Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van

' bedrijfsbeleid in ruime zin en operationeel, financieel en commercieel beleid in het bijzonder:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch, operationeel en

financieel vlak;

£; b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel

plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond operationele organisatie en systemen (productie, techniek, logistiek,

informatiesystemen) 3;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van financiële, operationele of commerciële profielen;

f) het geven van opleidingen, training en coaching aan particulieren, bedrijven en alle soorten,; organisaties inzake aile aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis zoals onder, meer inzake de financiële, operationele, commerciële en strategische aspecten van dei; bedrijfsvoering;

= g) het onderwijzen van basisvakken in financiële, economische, toegepaste economische of :1 technische vakgebieden;

h) de organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuildings-activiteiten en beurzen allerhande;

2) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren, onderverhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) ter beschikking stellen van vergaderruimten en lokalen voor opleiding;

c) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de. vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

d) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in geen geval aan vermogensbeheer of beleggingsadvies voor derden doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerénde handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakelijkén:

De vennoPtsGhàp mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andereeyiwerkingSverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in ,.het bi.iXérnd,'die eeri gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn 'de ont vikkëjing vanghaar onderneming te bevorderen.

De venflóátsdhap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg steilen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun Leningen, voorschotten en kredieten toestaan,'met respect voor de wettelijke beperkingen,

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

KAPITAAL:

Het geheet geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig EURO,08.550,0.0 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde:.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

BESTUUR:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvcerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA Soeurs Serras".

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

ALGEMENE VERGADERING:

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de vierde vrijdag van de maand oktober om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, telkens om achttien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) juli en eindigt op dertig (30) juni van het volgende kalenderjaar.

RESERVES-WINSTDELING:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versta ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden aan het fleigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

VEREFFENING:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone

meerderheid van sterramen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen,

tenzij de algemene vergeerjng bij. gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN;

Met eerste boekjaar' iq Í op dertig (30) juni tweeduizend en veertien,

De eerste jaarlijkse E,áj rt 'ené" vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en

veertien, '`"'," ;" " . "

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, 'de' verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

BENOEMING.Z_A AKVOERDER:

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur'Vari 1e vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de néèrlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het " gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2--§4 Aran " het'Wetboek van Vennootschappen: De Heer Bart Serras, voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden,

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

Voor eensluitend ontledend uittreksel Te Gent (Ledeberg)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een expeditie van de oprichtingsakte, bestemd voor neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Gent

' Notaris Dirk Delbaere

op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 23.10.2015, NGL 26.10.2015 15655-0363-009

Coordonnées
SOEURS SERRAS

Adresse
HELLEGATSTRAAT 25 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande