SOLECO ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLECO ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.766.119

Publication

28/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

isliiim!1,1111111111

Ondernemingsnr : 0828.766.119

Benaming

(vole : SOLECO ENERGY

verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag - benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 15 mei 2014.

(-)

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

1.De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van De Noort als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV en dit met ingang van 1 mei 2014. De heer Hugo Buis, wonende te 3818 HO Amersfoort (Nederland), De Bosch Kempedaan 17, wordt met ingang van 1 mei 2014 benoemd als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV.

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt:

1-ENECO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Buis,

2.De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, ailes te doen wat nodig is in dit verband,

Heidi Vanluchene

Lasthebber

KO.SLY

f\I utc)i eaa,

_

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de cerso(o)n(eri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2014
ÿþ Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

, KOOiPHÁNDi¬ TE GENT



111,1 1111,1.111,11111

V beh aa Bel Staa

tl i

Ih

Ondernemingsnr : 0828.766.119

Benaming

(voluit) : SOLECO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1- 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W. Venn. tussen enerzijds ENECO SOLAR ASSETS BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds SOLECO ENERGY BVBA als Overgenomen Vennootschap:

(..,)

[.IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN L1.Identificatie van de Overnemende Vennootschap (ENECO SOLAR ASSETS BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR ASSETS BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066; hierna genoemd de Overnemen Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018272; en

-8 juli 2013 (een met fusie gelijkgestelde verrichting  wijziging maatschappelijke benaming - statutenwijziging) bij akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2013 onder het nummer 0119979.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7.518.550 EUR. Het is verdeeld in 751.855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

""De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, investeren in en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een

(semi-)publiekrechtelijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.1-let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a.Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van electriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of te kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerders: i) ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger

de heer Hugo Buis en ii) de heer Paul Minjauw,

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV 751.8554 aandelen

- ENECO BV: 1 aandeel

1.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap (SOLECO ENERGY BVBA)

Oprichting

SOLECO ENERGY BVBA werd opgericht op 26 augustus 2010 bij akte verleden voor notaris Herbert HOUBEN, kantoorhoudend te Genk, Bochtlaan 33, De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 augustus 2010 onder het nummer 0304586; hierna genoemd de Overgenomen Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 20.000 EUR. Het is verdeeld in 200 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

De studie, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer van projecten in alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie;

De productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen:"

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Hugo Buis.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR ASSETS BVBA: 200 aandelen

II.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART 719, 2° W. VENN.)

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014,

III.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART. 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen vennootschap bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1V.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART. 719,4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap.

(" )

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Heidi Vanluchene

Lasthebber



}Voor- 4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

NEERGELEGD

1 1 AUG. 2014

REClEIl81i MK VAN KOOPHANDEL TF (FNT

Jw111iWu~u~~~i~~uoN~

1915 2 2a

Ondernemingsnr : 0828.766.119

Benaming (voluit) : SOLECO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "ENECO SOLAR ASSETS" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juli tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLECO ENERGY", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 19 mei 2014 door de bestuursorganen van van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLECO ENERGY", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENECO SOLAR ASSETS", waarvan de zetel,' gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "ENECO SOLAR ASSETS"d e Overgenomen Vennootschap "SOLECO ENERGY" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2614 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van achtentwintig juli tweeduizend veertien.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, Advocaat, met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten,

Cari OCKERMAN

Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2014
ÿþMod Word 11.1

1, ~t i j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR En

23 -01- 20; LGISOI-t

Neergelegd t9 grrffre der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

14 -01. 2014

Gr nle

De Hoofdgriffier

Ondernerningsnr : 0820 766.119

Benaming

(voluit) : SOLECO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Industrieweg Noord 1102A, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders en verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Vennootschap, gehouden op 9 januari 2014 te Aalst:

Voor zover als nodig beslist de Bijzondere Algemene Vergadering de BVBA OCELOST, voorheen de BVBA SOLCO, zaakvoerder bij oprichting, te ontslaan als zaakvoerder van de Vennootschap.

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt voorts akte van het ontslag van 9 januari 2014 vanwege de BVBA IMAI, vast vertegenwoordigd door de heer Robert Geerkens, als zaakvoerder van de Vennootschap.

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist eenparig om ter vervanging van de ontslagen en/of ontslagnemende zaakvoerder, tot zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen: de vennootschap naar Nederlands recht ENECO B.V. met maatschappelijke zetel te 3068AV Rotterdam (Nederland), Marten Meersweg 5, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Rotterdam met het dossiernummer 24246970 die in haar mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap vast zal vertegenwoordigd worden door de heer Franciscus Van de Noort. Het mandaat van zaakvoerder zal lopen tot en met de jaarvergadering van 2019.

Vervolgens beslist de Bijzondere Algemene Vergadering tot het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap zal vanaf heden gelegen zijn te 9051 Gent, Poortakkerstraat 21 bus 1.

Tot slot beslist de Bijzondere Algemene Vergadering eenparig dat de Vennootschap bij deze volmacht geeft aan Cottyn BV BVBA, Leopoldlaan 48, 9300 Aalst, ondernemingsnummer 0432.267.830, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om, met betrekking tot de hiervoor genomen beslissingen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en/of wijziging van voormelde Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW Administratie en de publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Cottyn BV BVBA

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{ \ ~.%~t-V '.1... e..,..e_i lcr ghlw ,....sus rechtbank y. koophandel te TONGEREN

-20i

rAAï';',V.

09-01-2014

De Hoofdgrifffie



MONITE

2 0 -0

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0828.766.119

Benaming

(voluit) : SOLECO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1102A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 december 2013 blijkt het volgende:

* de algemene vergadering neemt akte van het ontslag van BVBA OCELOST, voorheen genaamd "SOLECO", met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, lndustrieweg-Noord 1002A en met. ondernemingsnummer 0870.995,167 uit haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap, met onmiddellijke ingang. De algemene vergadering besluit unaniem om BVBA OCELOST, voorheen genaamd "SOLECO", kwijting te verlenen en zij zal op de eerstvolgende jaarvergadering kwijting verlenen voor het volledige boekjaar;,

* De algemene vergadering besluit unaniem om BVBA INDUSTRIEEL MANAGEMENT AD INTERIM, afgekort IMAI, met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Weg Naar Zwartberg 42 bus 2 en met: ondernemingsnummer 0870.328.243, met onmiddellijke ingang te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

BVBA IMA1 benoemt dhr. Robert Geerkens, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg Naar Zwartberg 4210002' als vaste vertegenwoordiger voor dit mandaat.

* Overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake zal het ontslag worden bekendgemaakt in de Bijlagen, tot het Belgisch Staatsblad. De algemene vergadering verleent hierbij een bijzonder volmacht aan mr. Nicole Segers en mr. Damian Brodzinski, voor de advocatenmaatschap Monard-D'Hulst, met de mogelijkheid tot, indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor het vervuilen van deze formaliteiten, zoals onder meer doch niet, beperkt tot het ondertekenen van de publicatieformulieren. Voor zover als nodig stemt de zaakvoerder in met deze volmacht.

Damian Brodzinski

Bijzonder Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 27.09.2013 13611-0137-012
29/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 04.07.2012 12278-0361-011

Coordonnées
SOLECO ENERGY

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 21, BUS 1 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande