SOLVAJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLVAJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.016.994

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 24.07.2014 14343-0357-010
21/11/2014
ÿþx

i.!od Word N.1

L . r.

~_~~b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2014 14 OKT. 2014

, ATS L" :.n2 RECHT/AN

vr,.na[_e.n1.tnrl Tc renir

r

11

BBL

MONITEUR 14 -tt-

GISCH

92110 7

Ondernemingsnr : 0833.016.994

Benaming

(voluit) : SOLVAJO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ISALA VAN DIESTSTRAAT 5, 9032 WONDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 6 oktober 2014 wordt met Ingang 6 oktober 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst van Isala Van Dieststraat 5 te 9032 Wondelgem naar Heiveldstraat 116 te 9040 Sint Amandsberg.

De Wachter Bram

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtsparsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2013
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i\fEERGEt.EGD iei

RECHTBAP,i(VAN 1COOPNAlea BRUGGE (Afdeling Bruû(.1~

2 0 Fqa13

r ," -s."

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0833.016.994

Benaming

(voluit) : SOLVAJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Verbrand Nieuwland 49; 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging + Ontslag zaakvoerder

Overeenkomstig de beslissingen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15.02.2013 wordt de maatschappelijke zetel met onmiddelijke ingang verplaatst van Verbrand Nieuwland 49 te 8000 Brugge naar Isala Van Dieststraat 5 te 9032 Wondelgem.

Daarnaast beslist de algemene vergadering eenparig het ontslag van zaakvoerder De Wachter Hendrik vanaf 15.02.2013 te aanvaarden. Er zal aan deze zaakvoerder op de eerstvolgende jaarvergadering kwijting. verleend worden voor de gebeurlijke bestuursdaden.

De Wachter Bram

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0426-010
01/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aai

Bel!

Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0833016994

Benaming : Solvajo

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbrand Nieuwland 49

8000 Brugge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Piet Denys, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op vier januari tweeduizend en elf, "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 05 januari 2011, negen bladen, een verzending, boek 220, blad 28, vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Euro). De eerstaanwezend inspecteur (Get.) LAGA E.G.", blijkt dat:

Heer DE WACHTER Bram, wonende te H2L 2T1 Montréal OC (Canada), 2257 rue Champlain.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de maatschappelijke naam: "SOLVAJO".

De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Verbrand Nieuwland 49.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

* het verlenen van adviezen, consultancy inzake informatietechnologie (IT) in het algemeen en aile daarmee samenhangende technieken;

* ontwikkeling van software;

bouwen van websites;

de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en leasing, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot 1) personal computers, bedienings- en controlepanelen, 2) computerwerkstations, processors, 3) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren en randapparatuur. De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds- reparatie, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

* het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening, van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële , roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar ondememing te bevorderen.

T

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

°p: 1 Q JAN, 2011 De griffier.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-b:.houdin aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurder en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd gevormd door inbreng in geld en op de honderd (100) aandelen wordt door de verkrijger ingeschreven als volgt:

- door heer Bram De Wachter voornoemd: voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, waarvan een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volstort;

Het bewijs van deponering dat aan de Notaris werd overhandigd zal in diens dossier bewaard blijven. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutair aangestelde zaakvoerders kunnen slechts uit hun ambt worden ontslagen wegens behoorlijk vastgesteld wanbestuur.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der standregelen te moeten naleven, maar met akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van de mandaten en gebeurlijk de machten van de nieuwe zaakvoerders.

De statutaire en niet-statutaire zaakvoerders bezitten de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder hun bevoegdheid.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er meerdere niet statutaire zaakvoerders zijn, kunnen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten slechts gezamenlijk uitoefenen behalve de machten van dagelijks bestuur in de ruime zin van het woord, die aan ieder van hen afzonderlijk toebehoren.

Jegens derden en in rechte, zullen zij echter, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering die hen benoemt, elk afzonderlijk kunnen handelen.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van TIEN DUIZEND EURO (10.000 EURO) overschrijdt, alsook voor alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist, voor zover er meer dan één zaakvoerder is. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de vergadering er anders over beslist.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is, aangeduid in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

jaar.

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle kosten en lasten, nodige afschrijvingen en

provisies, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

- ----------------------------------

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering voor zover de statuten niets anders bepalen.

De vereffenaars, wiens machten en bezoldigingen de algemene vergadering desgevallend vaststelt treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-aktief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor de uitvoering van deze statuten, wordt elke vennoot, zaakvoerder, toezichter, vereffenaar die in België geen werkelijk of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst verkozen ten maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan.

Het eerste maatschappelijke boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart en stelt vast dat thans geen commissaris dient aangesteld te worden. VERBINTENISSEN TEN BEHOEVE VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap zal overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen voor haar oprichting aangegaan vanaf één ianuari tweeduizend en elf, door haar huidige zaakvoerder(s), ten behoeve van de vennootschap in oprichting overnemen.

Al deze verbintenissen worden derhalve, overeenkomstig artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd evenals de verbintenissen die eventueel zullen aangegaan worden na de ondertekening van deze oprichtingsakte doch voor het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, onder de opschortende voorwaarde van uitvoering van deze verbintenissen door of in opdracht van de zaakvoerder(s) van de vennootschap en van de voorgeschreven neerlegging ter griffie.

AANSTELLING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLVAJO", waaraan alle voormelde vennoten deelnamen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste :

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door twee zaakvoerders;

b) dat voor een onbepaalde termijn als zaakvoerders worden aangesteld:

- heer Bram De Wachter voornoemd, wonende te H2L 2T1 Montréal QC (Canada), 2257 rue

Champlain , die dit mandaat aanvaardt.

- Heer Hendrik De Wachter, wonende te 8000 Brugge, Verbrand Nieuwland 49, dewelke alhier is

tussengekomen en verklaart, dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Piet Denys

Tegelijk alhier neergelegd:

expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

I houdgn

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOLVAJO

Adresse
ISALA VAN DIESTSTRAAT 5 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande