SOYIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOYIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.827.393

Publication

27/03/2014
ÿþ Mad Word 11.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

INGEKOIMIN TEE, G:Eerill RE0HTBAN11 VAN KOOPEWNDOL

14 MAART 2014

veril%



'J1,3181149

Ij j

Ondernemingsnr : 0838 827 393

Benaming

(voluit) : Soyin

(verkort)

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 't Oosthof 1 bus 1 8680 Koekelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Franklin Rooseveitlaan 44, bus 2, 9000 Gent vanaf 15/10/2013.

Lucy Riga

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

08/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

20U

Griffie

C7ndentift»ingsnr o g3ï Sa1- 393

rienamirtg

(volaiit) SOYIN

~ *11136509* 1

Rechtsvoren : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, 't Oosthof 1 bus 1

Onderwrap akte oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, dat:

* Mevrouw RIGA Marie-Luce Maurice, geboren te Vilvoorde op dertien februari negentienhonderd achtenzestig, met identiteitskaart nummer 590-5334673-87 en rijksregister nummer 68.02.13-340.33, echtgescheiden, wonend te 8680 Koekelare, 't Oosthof 1 bus 1.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht onder de naam van "SOYIN", met zetel te 8680 Koekelare, 't Oosthof 1 bus 1; waarvan het kapitaal negentienduizend euro (19.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd negentigste (1/90ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. Mevrouw Riga Marie-Luce de honderd negentig (190) aandelen toebedeeld kreeg.

* de aandelen waarop zij heeft ingeschreven volgestort zijn tot beloop van negentienduizend euro (19.000,00 EUR), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van Bank J.VanBreda&C° de dato tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- verkoop van medische hulpmiddelen;

- consultancy en training.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbreng-.sten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennoot-'schappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

* met als gemachtigden om te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B veredelden . Recto Naam en h'iadani jheid van da instrumenterende notaris. hetzij van de pers'Jlo ntar:) be',oeoij de rerhtspersoon ten aanzien van deden te verteger3w ofd gen

Verso Navin an handteke.Hng.

r Y " " Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om, in alle omstandigheden,

namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap in rechte als aanlegger en als verweerder.

Zij hebben de handtekening van de vennootschap in alle omstandigheden.

Zij mogen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Zij mogen

machten van dagelijks bestuur delegeren aan derden, zonder beperking van die machten.

De enige beperkingen van hun bevoegdheden zijn deze geformuleerd in de wet en die alsdan uitsluitend

afhangen van de algemene vergadering.

* De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde maandag van

de maand april.

Zo die dag een wettelijke feestdag is, wordt zij gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodigingen.

De uitnodigingen worden verzonden, ten minste vijftien volle dagen vóór de vergadering en per

aangetekende brief, door de zaakvoerders.

De zaakvoerders zullen ten allen tijde buitengewone vergaderingen mogen samenroepen.

Zij zijn bovendien daartoe gehouden op aanvraag van vennoten die een/vijfde van het kapitaal groeperen.

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de

wetsbepalingen terzake. -

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal de zaakvoerder, een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

* Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet een andere meerderheid voorzien.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen. De brief dienaangaande dient ter plaatse te zijn voor de opening der algemene vergadering.

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene verga-'dering zijn bindend voor aile vennoten, dus ook voor afwezigen en tegenstemmers.

De minderjarige en ontzette personen worden bij de algemene vergaderingen van rechtswege vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers; de blote eigenaars, tenzij er een gemeenschappelijke mandataris werd aangesteld, door de vruchtge-'brui-,kers.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

* Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die beslist over de bestemming en de verdeling.

*De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvemio-igen of de dood van een vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

Ingeval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt en dit na homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het verdelingsplan van de activa dient voorafgaandelijk tevens te worden goedgekeurd door de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Voor het overige wordt de ontbinding en vereffening geregeld overeenkomstig de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf, zodat de

eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend dertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt aangesteld als onbezoldigd zaakvoerder (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd : voornoemde mevrouw Riga Marie-Luce, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld en dit te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

Comparante erkent dat ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Kantoor Warlop, Accountants & Belastingconsulenten, te 8820 Torhout, Zuidstraat 46, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

.

~ ~loor-

behouden

aan het

Betyisch

;5taatbtad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam ert hoecian¬ gh&:id van do instrumenterende notaris het*ij van de perso(n)n(en) bevoegd de rechtsperSoün teil aan.?len van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handti ketiriq

14/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111NRIMpIll

NEERGELEGD

al t04- 2015

RECHTB etC VAN

KOOFHANIDElfiTE GENT

Onderneniingsnr : 0838.827.393

Benaming

(voluit) : SOYIN

teerkor{)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 44 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verreden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOYIN", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 44 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondememingsnummer 0838.827.393, dat de vergadering met éénparigheid van stemmen als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING  ZETELVERPLAATSING

De vergadering bevestigt de zetelverplaatsing naar het huidige adres bij beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig maart tweeduizend veertien, onder het nummer 14068416.

Artikel twee van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

"De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 44 bus 2, Bij beslissing van de zaakvoerder(s) kan deze elders overgebracht worden in België, mits het naleven van de taalwetgeving en mits de vereiste bekendmaking. Tevens kunnen er elders bijhuizen en agentschappen gevestigd worden."

TWEEDE BESLISSING  UITBREIDING DOEL.

a) In verband met de voorgenomen doeluitbreiding geeft de voorzitter van de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerders de dato vijfentwintig maart tweeduizend vijftien met eraan toegevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap de dato éénendertig december tweeduizend veertien.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan hiervan lezing te geven.

Het verslag van de zaakvoerders zal samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De vergadering beslist om het doel uit te breiden met volgende tekst

"Ondersteunende diensten voor verkoop, product placement en marketing van medische hulpmiddelen en

aanverwante producten."

c) Artikel vijf van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

"De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, voor eigen rekening, voor

rekening van derden of in samenwerking met derden:

- verkoop van medische hulpmiddelen;

- consultancy en training;

- ondersteunende diensten voor verkoop, product placement en marketing van medische hulpmiddelen en

aanverwante producten.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend,

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen,

voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen

bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of am uit te breihen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend

doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die

er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam ais door

Op de laatsla blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persota)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

r i Z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbreng-'sten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennoot-'schappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen."

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

1)VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN ZAAKVOERDERS.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders de dato vijfentwintig maart tweeduizend vijftien waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato vijfentwintig maart tweeduizend vijftien van bedrijfsrevisor Bruno Pouseele, vertegenwoordigend de Burg. Ven, CVBA "BDO BEDRIJFSREVISOREN" met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SOYIN, bestaat uit de inbreng van de schuldvorderingen in rekening-courant, door mevrouw Rina WERBROUCK voor een inbrengwaarde van 15.000,00 EUR, door de heer Leander SANS voor een inbrengwaarde van 10.000,00 EUR en door mevrouw Anne-Marie WERBROUCK, voor een inbrengwaarde van 5.000,00 EUR, zij het in totaal een inbrengwaarde van 30,000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 270 aandelen van de BVBA SOYIN, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan 135 aandelen voor mevrouw Rina WERBROUCK, 90 voor de heer Leander SANS en 45 voor mevrouw Anne-Marie WERBROUCK,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SOYIN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Roeselare, 25 maart 2015

Volgt de handtekening.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

De vergadering verklaart voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

II)BESCHRIJVING)WAARDERINGNERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura van de schuldvorderingen in rekening-courant die mevrouw Rina Werbrouck voor een bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), de heer Leander Sans voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) en mevrouw Anne-Marie Werbrouck voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) bezitten ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voornoemde mevrouw Rina Werbrouck, voornoemde heer Leander Sans en voornoemde mevrouw Anne-Marie Werbrouck verklaren hun voormelde respectievelijke schuldvorderingen in rekening-courant in te brengen, nadat zij hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden in twee fases:

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met 270 aandelen x 100,00 euro (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) = 27.000,00 euro te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van 30.000,00 euro. Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk 30.000,00 euro 27.000,00 = 3.000,00 euro zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

- in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van 3.000,00 euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

III)EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zevenentwintigduizend euro (¬ 27.000,00) om het van negentienduizend euro (¬

r , 19.000,00) te brengen op zesenveertigduizend euro (¬ 46.000,00), door inbreng in natura van voormelde schuldvorderingen met uitgifte van tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Voomoemde mevrouw Rina Werbrouck, voornoemde heer Leander Sans en voomoemde mevrouw Anne-Marie Werbrouck hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de tweehonderd zeventig (270) aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan mevrouw Rina Werbrouck: honderd vijfendertig (135) aandelen;

- aan de heer Leander Sans: negentig (90) aandelen;

- aan mevrouw Anne-Marie Werbrouck: vijfenveertig (45) aandelen,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zesenveertigduizend euro (¬ 46.000,00), volledig volstort en is vertegenwoordigd door vierhonderd zestig (460) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/vierhonderd zestigste (1/460ste) van het kapitaal.

IV)PLAATSING UITGIFTEPREMIE,

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde drieduizend euro (¬ 3.000,00) geplaatst wordt op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

V)TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal een tweede maal wordt verhoogd met drieduizend euro (¬ 3.000,00) om het van zesenveertigduizend euro (¬ 46.000,00) te brengen op negenenveertigduizend euro (E 49.000,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

De uitgiftepremie werd in het kapitaal geïncorporeerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen, Bijgevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd zestig (460) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/ vierhonderd zestigste (1/460ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel vier van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenenveertigduizend euro (¬ 49.000,00), verdeeld in vierhonderd zestig (460) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één! vierhonderd zestigste (1/460ste) van het kapitaal."

VIERDE BESLISSING -WIJZIGING REGELS OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN

De vergadering beslist artikel negen (9) van de statuten, dat thans luidt als volgt:

"Geen aandeel mag afgestaan worden onder levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel noch overgedragen worden uit oorzaak des doods aan een persoon die geen vennoot is, dan met de toestemming van alle medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

Op deze regel wordt uitzondering gemaakt ten gunste van de erfgenamen in rechte lijn van de vennoten. Deze worden van rechtswege vennoten bij het overlijden van hun rechts-'voorgan-'ger.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, en zo hieromtrent geen andere schikking getroffen wordt door de vennoten, moet zijn voornemen aan elke medevennoot laten kennen bij aangetekende brief met aanduiding van naam, voorra-men, beroep en woonplaats van de voorgestelde oveme-mer, van het aantal aandelen dat hij wenst af te staan, van de aangeboden prijs per aandeel en van de betalingstermijn, en waarin aan elke vennoot gevraagd wordt of hij bereid is alle of een deel van de aangebo-den aandelen aan te kopen tegen de gestelde voorwaarden, en of hij, bij gebreke zulks te doen, deze overdracht toelaat.

Binnen de dertig dagen na toezending van dit bericht moeten alle vennoten aan de eventuele overdrager een aange-'tekende brief sturen waarin zij hun beslissing laten kennen - bij gebreke waarvan zij geacht worden in te stemmen met de overdracht - te weten: ofwel dat zij hun voorkoop-irecht uitoe-fenen, ofwel dat zij genoemd recht niet uitoefenen en instemmen met de overdracht. De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover zij geen andere schikking onder hen treffen, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen dat ze reeds bezit-'ten.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk voor alle overdrachten van aandelen onder levenden ten bezwarende titel.

Ingeval van schenking van aandelen onder levenden wordt de begiftigde enkel vennoot na toestemming van alle medevennoten van de schenker, overeenkomstig de bovenstaande bepa-lingen betreffende de vrijwillige overdracht onder levenden ten bezwarende titel. Ingeval van schenking kan er evenwel geen voorkooprecht worden uitgeoefend door de medevennoten van de schenker.

In afwijking op de bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, zal de belanghebbende

tegen de weigering van een overdracht van aandelen onder levenden geen verhaal hebben bij de rechtbank.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Bij overdracht van aandelen wegens overlijden zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot ertoe gehouden binnen de vijftien dagen van het overlijden aan alle andere vennoten hun naam, beroep en woonplaats te laten kennen en hun erfelijke rechten bij middel van regelmatige akten mee te delen. Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene niet hebben doen blijken van hun rechten, zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde; de vennootschap zal namelijk de betaling schorsen, zowel van de dividenden op de aandelen van de overledene als van de intresten van de schuldvorde-ringen van deze laatste tegenover de vennootschap.

De erfgenamen die van rechtswege vennoot warden krach-tens deze statuten en in onverdeeldheid een aandeel bezitten of een aandeel bezitten waarvan de eigendom gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, zijn ertoe gehouden, binnen een termijn van één maand vanaf het overlijden van hun rechtsvoorganger, bij aangetekend schrijven gericht aan elke vennoot, één van hen aan te duiden die hen als gemeen-schappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen tegenover de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten van rechtswege worden krach-tens deze statuten, zijn ertoe gehou-den de toelating van de medevennoten te vragen bij een aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot binnen de dertig dagen van het overlijden, met vermelding van hun naam, voornaam, be-roep, woonplaats en het aantal geërfde aandelen.

Binnen de dertig dagen van dit bericht moet elke vennoot per aangete-kend schrijven zijn beslissing laten kennen aan de erfgenamen, zonder de redenen van de beslis-sing te moeten vermelden. Bij gebreke van antwoord binnen de gestelde termijn en op de gestelde wijze, wordt de vennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

Tegen de weigering zal geen enkel verhaal bij de recht-bank mogelijk zijn.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoopwaarde vragen bij ter post aangetekende brief gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

Bij gebreke aan akkoord tussen partijen, worden de afkoopwaarde en de modaliteiten van afkoop bepaald door twee deskundigen, één aangesteld door elke vennoot of groep van vennoten die tegenstrijdige belangen zouden heb-iben, en indien deze deskundi-gen niet overeenkomen zullen zij beroep doen op een derde deskundige om over hun geschil te beslis-sen.

Indien een partij haar deskundige niet heeft aangesteld binnen de drie dagen nadat zij daartoe verzocht werd bij aangetekend schrijven alsook indien de aangestelde deskundi-gen hun opdracht niet hebben vervuld binnen een termijn van één maand van hun aanstelling of geen akkoord bereiken over de keuze van een derde deskundige binnen een termijn van tien dagen van het vervullen van hun opdracht, dan zal de benoeming of vervanging van een deskundige geschieden door eenvoudige beslissing van de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend in kortgeding, ten verzoeke van de meest ge-re-de pantij.

De betaling van de afkoopwaarde van aandelen dient te geschieden binnen een termijn van drie maanden vanaf de datum van de bepaling van de waarde en van de modaliteiten van afkoop,

ee gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs."

te vervangen door hetgeen volgt en dit omdat zij wensen over te gaan naar een gesloten overdrachtssysteem

"Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

I. Overdracht ten bezwarende titel

§ 1. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen onder levenden ten bezwarende titel is aan geen enkele beperking

onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van één of meer aandeelhouders.

§ 2. Voorkooprecht

Iedere andere overdracht van aandelen, dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

2.1 De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager") genoemd moet deze aandelen door tussenkomst van het bestuursorgaan aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna "de voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan het bestuursorgaan zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2.2 Het bestuursorgaan moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1.

2.3 De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht wenst gebruik te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt het bestuursorgaan daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2.

2.4 Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata  aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door het bestuursorgaan aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig (20) dagen bedoeld onder 2.3 hiervoor.

2.5 Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2.4, tweede alinea, het bestuursorgaan daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk het bestuursorgaan binnen dezelfde termijn inlichten,

2.6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft, Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening. dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren, De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

2.7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor aile door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt het bestuursorgaan de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door het bestuursorgaan,

2.8. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door

e de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-ovememer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Het bestuursorgaan stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

2.9 Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot

b gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die eigenaar word(t)(en) van vijfentwintig procent (25 %) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf van de kandidaat-overnemer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-ovememer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere aandeelhouders zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-

ere ovememer(s).

ó De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis moet door de kandidaat-overdrager gevoegd worden bij de melding aan het bestuursorgaan van zijn intentie tot overdracht zoals bedoeld onder 2.1, hiervoor. Het

ó bestuursorgaan moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van deze schriftelijke verbintenis tegelijk met de kennisgeving van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager, zoals bedoeld onder 2.2. hiervoor.

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-ovememer(s) wensen in te

et gaan, stellen het bestuursorgaan daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door het bestuursorgaan.

Indien aile voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven

et

voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-ovememer(s) in hoofde van alle

aandeelhouders uitgevoerd.

Indien niet aile voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, dan moet de hierboven

" beschreven voorkoopprocedure toegepast worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk, 2.10. Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op aile overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij

I: geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap,

2.11, Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hogervermelde alinea's, moeten op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

Il. Overdracht ten kosteloze titel

et § 1. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen onder levenden ten kosteloze titel, is aan geen enkele beperking onderworpen in de gevallen als bedoeld onder I. "OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL", § 2.

§ 2. Voorkooprecht

ledere andere overdracht van aandelen dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten kosteloze titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" genoemd), moet deze aandelen door tussenkomst van het bestuursorgaan aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan het

~ t k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorgaan zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer en het aantal aandelen dat wordt overgedragen.

De voorkoopprocedure verloopt op dezelfde wijze als uiteengezet onder I. "OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL", §2, nummers 2.2 tot en met 2.5, 2.7, 2.10 en 2.11,

De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde aandeelhouders wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding, De deskundige zal hij de prijsbepaling rekening dienen te houden niet de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager warden gedragen.

Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-ovememer. Het bestuursorgaan stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

III, Overdracht wegens overlijden

§ 1. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen ingevolge overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen in de gevallen als bedoeld onder I. «OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL», § 2.

§ 2, Toelating als aandeelhouder

In alle andere gevallen kunnen de erfgenamen en legatarissen van aandelen van de vennootschap, slechts aandeelhouder blijven mits zij door alle andere aandeelhouders als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, toegelaten worden.

Het bestuursorgaan zal daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de andere aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met de totaliteit van hun aandelen als aandeelhouder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan evenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen. Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van bet kapitaal eveneens af te kopen. Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De prijs waartegen de afkoop dient plaats te vinden zal door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de erfgenamen/legatarissen en de afkopende aandeelhouders wordt aangesteld tenzij de afkopende aandeelhouders en de erfgenamen/legatarissen onderling over de prijs tot een akkoord kunnen komen. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling, in het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening moeten houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de afkopende aandeelhouders worden gedragen.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap."

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Kantoor Warlop, Accountants & Belastingconsulenten, te 8820 Torhout, Zuidstraat 46, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen,

Voor-'bdriouáen

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte inclusief gecoördineerde statuten;

-het verslag van de zaakvoerders houdende doelsuitbreiding inclusief staat van actief en passief;

-het verslag van de zaakvoerders houdende kapitaalverhoging door inbreng in natura;

-het verslag van de bedrijfsrevisor houdende kapitaalverhoging door inbreng In natura,

Geassocieerd notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Op dP iaatste blz van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOYIN

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 44, BUS 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande