SPECIALIST TEXTIELVERZORGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPECIALIST TEXTIELVERZORGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.572.657

Publication

30/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13308292*

Neergelegd

24-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543572657

Benaming (voluit): SPECIALIST TEXTIELVERZORGING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1242

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 20

december 2013, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam

 SPECIALIST TEXTIELVERZORGING

2.Zetel: te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1242.

3.Duur: onbepaalde duur.

4.Oprichters:

1) De Heer VANMEIRHAEGHE Dirk Raymond Irené, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Witbakkerstraat 21.

2) Mevrouw SCHEPENS Anne-lise Marcella Cornelia Godelieve, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Witbakkerstraat 21.

3) De Heer VANMEIRHAEGHE Geertjan Marie Corneel Raymond Jozef, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Witbakkerstraat 21.

4) Mevrouw VANMEIRHAEGHE Eva Simon Lieve Gerard Cornelia, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Witbakkerstraat 21.

4. Maatschappelijk kapitaal: 18.600,00 euro. Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) De Heer VANMEIRHAEGHE Dirk Raymond Irené, schrijft in op 76 aandelen, dewelke hij volledig volstort, ten belope van ¬ 14.136,00

2) Mevrouw SCHEPENS Anne-lise Marcella Cornelia Godelieve, schrijft in op 2 aandelen, dewelke zij volledig volstort, ten belope van ¬ 372,00.

3) De Heer VANMEIRHAEGHE Geertjan Marie Corneel Raymond Jozef, schrijft in op 20 aandelen, dewelke hij volledig volstort, ten belope van ¬ 3.720,00.

4) Mevrouw VANMEIRHAEGHE Eva Simon Lieve Gerard Cornelia, schrijft in op 2 aandelen, dewelke zij volledig volstort, ten belope van driehonderd tweeënzeventig euro ¬ 372,00.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd bij de BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 december 2013 afgeleverd bankattest.

Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

5. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

6. Verdeling van de winst: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

7. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

8. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

9. Niet-statutaire zaakvoerder: de heer VANMEIRHAEGHE Dirk, voornoemd, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar.

10. Commissarissen: geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

11. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Professionele textielverzorging (Wasserij, Droogkuis, tapijtreiniging, reiniging van interieurtextiel en alle aanverwante takken);

- Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappen;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel;

- Zij kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. Zij mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven;

- Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland;

- De uitbouw van een onroerend vermogen en het beheer, huur, verhuur en onderverhuur van onroerende goederen van alle aard, ongeacht de bestemming ervan.

12. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste zaterdag van de maand juni om 14 uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

13. De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen.

14. Volmachten: De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om via een erkend ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen: VGD Gent Accountants & belastingconsulenten, Brusselsesteenweg 562 te 9050 Gent (Ledeberg), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Wendy Van Achter.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173,1°bis W. Reg.)

Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een uitgifte van de oprichtingsakte dd 20 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SPECIALIST TEXTIELVERZORGING

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1242 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande