SPEVACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPEVACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.102.443

Publication

10/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

iwo Word 7i.t

tredie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblal

Oudenaarde

3 1 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.102.443

Benaming

(voluit) : SPEVACON

(verkorl) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lessensestraat 18/A, 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op op 20 december 2013, geregistreerd vier blad(en), één renvooi(en) te Geraardsbergen op 24 december 2013. Boek 51513, blad 96, vak 19. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). De ontvanger, ai, (getekend) L. HOLDERBEKE, Fiscaal deskundige, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEVACON", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9660 Brakel, Lessensestraat 18/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0873.102.443 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 873.102.443, opgericht bij akte verleden voor ons, ondergetekende notaris op 1 april 2005, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijsage van het Belgisch Staatsblad van 19 april nadien onder nummer 05057391 en waarvan de statuten sindsdien Net gewijzigd werden.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van de heer SPELIERS Yves, zaakvoerder, geboren te Opbrakel op 25 januari 1968, echtgenoot van mevrouw VANTRIMPONT Sonia, hierna genoemd, wonende te 9660 Brakel (Everbeek), Lessensestraat 18/A, als secretaris én ais stemopnemer, mevrouw VANTRIMPONT Sonia, bediende, geboren te Geraardsbergen op 12 augustus 1970, echtgenote van de heer SPELIERS Yves, voornoemd, met hem wonende.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten de heer SPELIERS Yves, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen en mevrouw VANTRIMPONT Sonia, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen, samen honderd (100) aandelen. De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in specfsn.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90% van 84.444,44 euro) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde zesenzeventig duizend euro (76.000,00 euro), om het van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) te brengen op vierennegentig duizend zeshonderd euro (94.600,00 euro), De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in speciën.

Ingevolge deze kapitaalverhoging worden er 370 nieuwe kapitaalaandelen uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING  Individuele afstand van het voorkeurrecht.

Alle vennoten, elk individueel, hebben onmiddellijk verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien In het Wetboek van vennootschappen,

DERDE BESLISSING- inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer SPELIERS Yves en mevrouw VANTRIMPONT Sonia, voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiéle toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer SPELIERS Yves en mevrouw VANTRIMPONT Sonia, allen voornoemd, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van zesenzeventig duizend euro (76.000,00 euro) In te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart, Dit bedrag van zesenzeventig duizend euro (76.000,00 euro) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De vennoten verklaren in te schrijven in speciën op de kapitaalverhoging, dit in verhouding tot hun aandelenparticipatie in het kapitaal, met creatie van 370 nieuwe aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de vennoten de 370 nieuwe aandelen toegekend als volgt: - 185 nieuwe aandelen aan de heer SPELIERS Yves

- 185 nieuwe aandelen aan mevrouw VANTRIMPONT Sonia

Bankattest;

De inschrijvers stelten vast dat het gezegd bedrag van zesenzeventig duizend euro (76,000,00 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening BE10 7470 4285 2304 bij KBC Bank NV zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 18 december laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

VIERDE BESLISSING- Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van zesenzeventig duizend euro (76.000,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierennegentig duizend zeshonderd euro (94.600,00 euro), vertegenwoordigd door driehonderd zeventig (370) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING  Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierennegentig duizend zeshonderd euro (94.600,00 euro) en is vertegenwoordigd door vierhonderd zeventig (470) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vierhonderdzeventigste (11470ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap werd opgericht op 1 april 2005 met een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 20 december 2013, werd beslist om het kapitaal te verhogen met zesenzeventig duizend euro (76.000,00 euro), door inbreng in speciën, met creatie van driehonderd zeventig (370) nieuwe aandelen, volledig volgestort, om het aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) naar vierennegentig duizend zeshonderd euro (94.600,00 euro), vertegenwoordigd door vierhonderd zeventig (470) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénfvierhonderdzeventigste (1I470ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING  Aanpassing artikel 6 der statuten.

Vervolgens beslist de algemene vergadering om artikel 6 der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst, zodat het voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel 6  WINSTBEWIJZEN, WARRANTS EN CONVERTEERBARE OBLIGATIES

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties uitgeven."

ZEVENDE BESLISSING  Aanpassing artikel 17 der statuten,

Vervolgens beslist de algemene vergadering om artikel 17 der statuten "antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen" aan te passen aan de Wet van 20 december 2010, houdende wijzigingen aan het Wetboek van vennootschappen, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 17 - ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag ver de algemene vergadering ontvangen."

ACHTSTE BESLISSING  Aanpassing artikel 26, laatste alinea en 27 der statuten

Vervolgens beslist de algemene vergadering om de artikels 26, laatste alinea en 27 der statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 van 19 maart 2012, houdende de wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het voortaan za! luiden als volgt:

"HOOFDSTUK V - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26 - ONTBINDING

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Wanneer het }netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van

vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank

vorderen.

Artikel 27 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij ,

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandeljke betalingen te doen."

NEGENDE BESLISSING  Volmacht voor de coördinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE BESLISSING Machten aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds

dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGI-I, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

- voor eensluidend afschrift der akte

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 22.08.2012 12436-0074-010
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 25.08.2011 11482-0303-010
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 04.06.2010 10155-0160-011
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 24.08.2009 09612-0150-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 21.08.2008 08621-0289-012
17/07/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 10.07.2007 07383-0342-012
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 20.06.2007 07242-0351-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0559-010

Coordonnées
SPEVACON

Adresse
LESSENSESTRAAT 18/A 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande