SPLENDENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPLENDENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.773.449

Publication

11/12/2014
ÿþMo0 WUA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makin kopie

e algEERGELEC.~D

na neerlegging ter griffie van c

i

" 192 0906*

~

be

aa Be

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

-2 DEC. 2014

~

Ondernemingsnr : 0892773449

Benaming

(voluit) : Spiendens

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Geraardsbergsesteenweg 39 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Bij bijzondere algemene vergadering van 25/09/2014 werd met éénparigheid van stemmen de benodming van Marlies Schillemans als zaakvoerder aanvaard en dit met ingang vanaf 0111012014,

Bert Pieters

zaakvoerder

edl9 lette til" Q4i1'41iLitlikeXgcrielliel:: giiMe'" eisuiieeffiEieetete§Itdffldteiiib4Ziïltiïwilttge4ufeiCt4itPt465,etel1m*orrecteiier)

Megtti*reçitteerreserttrgetinelegrii nefflejeffiettreaeP

e . ettl thet#eeiilleit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rLuik BI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 6 MAART 2013

HECHTB, T Jj MIN

iKOOPHANDELTE GENT

111R111§111j111111

Ondernemingsnr : BE0892,773.449

Benaming (voluit) : Splendens

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Sint-Elooistraat 22

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :WiJziging statuten vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele! op 27 februari 2013, ter registratie aan te bieden, dat de heer Tom Pieters en de heer Bert Pieters, enige vennoten, beslist hebben wat volgt :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

al tot verhoging van het kapitaal met zeventienduizend honderd euro (¬ 17.100,00) om het te brengen =í van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door creatie van honderdzesenzeventig (176) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, door incorporatie bij het kapitaal van de beschikbare reserves van de vennootschap en de reeds geboekte, maar niet gepubliceerde kapitaalsverhogingen, tot beloop van hetzelfde bedrag.

;i Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de maatschappelijke winsten delen vanaf heden, pro rata temporis et liberationis.

b/ Bij de onderschrijving zijn de honderdzesenzeventig (176) nieuw gecreëerde aandelen integraal vol te storten tot beloop van zeventienduizend honderd euro (¬ 17.100,00) door incorporatie bij het kapitaal van de beschikbare reserves van de vennootschap en de reeds geboekte, maar niet gepubliceerde kapitaalsverhogingen.

En dadelijk werden alle honderdzesenzeventig (176) nieuwe aandelen geplaatst en volgestort als volgt:

- De heer Pieters Tom, voor achtduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 8.550,00), volledig volstort en waarvoor hem achtentachtig (88) aandelen worden toegekend;

- De heer Pieters Bert, voor achtduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 8.550,00), volledig volstort en waarvoor hem achtentachtig (88) aandelen worden toegekend,

Al het voorgaande wordt door de vergadering goedgekeurd met éénparigheid van stemmen, bl De leden van de vergadering verzoeken ons notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

cl de algemene vergadering beslist de statuten overeenkomstig voormelde beslissing aan te passen. TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 9860 Oosterzele, Geraardsbergsesteenweg 39.

DERDE BESLUIT

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de het Wetboek van Vennootschappen,

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ., at mod 11.1

~ e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting vande vennootschap onder firma met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa en passiva van de omgezette vennootschap

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven,

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de accountant.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma

gehouden werden, voortzetten

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer toegekend aan de vennootschap onder firma.

De honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde worden ais volgt toegekend: - aan de heer Pieters Tom: drieënnegentig (93) aandelen;

- aan de heer Pieters Bert: drieënnegentig (93) aandelen.

De vennoten van de vennootschap onder firma blijven evenwel hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dateren van voor het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen, dus vanaf de neerlegging van onderhavige notulen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Pieters Tom voormeld en de heer Pieters Bert van de vennootschap onder firma,

Er wordt hen een tussentijdse kwijting verleend voor hun waargenomen mandaat tijdens het lopende boekjaar, rekening houdend met, en op basis van de informatie waarover de vergadering op heden beschikt

ZESDE BESLUIT - STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "Splendens".

De vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse steenweg 39.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het reinigen van het interieur van gebouwen en het lappen van ramen; dit alles in de ruimste zin;

De vennootschap kan eveneens optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan tevens alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen waarnemen, mandaten en functies in ondernemingen uitoefenen.

De algemene vergadering van de vennoten, beslissend met éénparigheid van stemmen, kan het doei van de vennootschap verklaren en wijzigen.

Net geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op laatste donderdag van de maand mei om twintig uur.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de

zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt, Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet

dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparighetd van stemmen de heer Pieters Bert te benoemen tot niet-

statutair zaakvoerder van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden,

met de meest uitgebreide bevoegdheden.

de heer Pieters Bert verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Bijzondere volmacht.

Een bijzonder volmacht werd toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan mevrouw Kristien De Beule, te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Krijzeltand 4e-6, om, met bevoegdheid tot indeplaatstelling

" de vennootschap in orde te stellen met de aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen in de noodzakelijke diensten, om de vennootschap te kunnen laten fungeren;

" volmacht te geven voor het voeren van de boekhouding, opstelling van balansen, BTW-aangifte te doen, belastingaangiften op te stellen;

" volmacht te geven controles bij de openbare diensten te voeren, zoals bij de BTW, de belastingdiensten, en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de eventuele bezwaarschriften op te lossen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Wordt tevens neergelegd

- de uitgifte van de akte

- verslag zaakvoerders

- verslag inzake de staat van activa en passiva

- gecoordineerde statuten

Notaris Ivan Schaubroeck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" tt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 16.06.2016 16199-0413-013

Coordonnées
SPLENDENS

Adresse
GERAARDSBERGSESTEENWEG 39 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande