SPORTFONDS DEINZE

Société en commandite simple


Dénomination : SPORTFONDS DEINZE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.248.849

Publication

23/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 11143906

NEERGELEGD

11" " ." " " *."  

3 SEK 2011

RL.CI:91#ft?K

t .0c=r-t-1." ,~~' .~.:..0 CE.~`T

i

Ondernemingsnr : Benaming p%19~~Q0%

(voluit) Sportfonds Deinze

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Vaarzeelstraat 17

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens onderhandse akte de dato 06/09/2011, "geregistreerd veertien bladen, geen verzendingen, te DEINZE op 07 SEP. 2011, Boek 6/108, Blad 96, Vak 18, ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR), getekend voor de E. A. Inspecteur, Lectuyse Arnold, Financieel assistent", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens :

NAAM

De naam van de vennootschap luidt "Sportfonds Deinze".

RECHTSVORM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Deinze, Vaarzeelstraat 17.

IDENTITEIT HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

De heer Denijs VAN DE WEGHE, wonende te 9800 Deinze, Vaarzeelstraat 17 en de heer Frank DE MAERTELAERE, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Heist 166/0071 nemen deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoten voor de duur van de vennootschap. Zij staan hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en is vertegenwoordigd door

driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt tienduizend euro (¬ 10.000,00).

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt

aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend dertien.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen echter bij gewone meerderheid van alle aanwezige vennoten en een gewone meerderheid onder de beherend vennoten beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij gewone meerderheid van alle aanwezige vennoten en gewone meerderheid onder de beherend vennoten mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid van alle vennoten en unanimiteit onder de beherend vennoten de vereffenaar(s) die al dan niet (een) venno(o)t(en) kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid van alle vennoten en gewone meerderheid onder de beherend vennoten anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden . goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zijn tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de heer Denijs VAN DE WEGHE, bestuurder van vennootschappen, wonende op het ogenblik van de benoeming te Deinze, Vaarzeelstraat 17 en de heer Frank DE MAERTELAERE, bestuurder van vennootschappen, wonende op het ogenblik van de benoeming te Knokke-Heist, Zeedijk-Heist 166/0071.

De bevoegdheid van de statutaire zaakvoerders gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, alle zaakvoerders gezamenlijk optredend, is/zijn bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Denijs VAN DE WEGHE, Frank DE MAERTELAERE,

beherend vennoot beherend vennoot.

Bijlagen hij het eelgisch.Stuatelda.d-.23(12911Q11 Auuexes duMQaituur heJge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORTFONDS DEINZE

Adresse
VAARZEELSTRAAT 17 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande