STABO INFRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STABO INFRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.048.486

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word iti

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30 APR. 20111

RECEirTIEIMNK. !AN

J<OOPHAND 1F (NT

lump

onclernemingsnr : 0842.048.486

Benaming

(vaut): STABO INFRA

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Darristraat 220

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING- INVEREFFENINGSTELLING- AFSLUITEN VEREFFENING

Fr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te Wachtebeke, op 29 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STABO INFRA" met zetel te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 220 is bijengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de needegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

FERSTE BESLUlT

Cie vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen vanaf heden.

De vergadering heeft thans vastgesteld dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. De vergadering heeft tevens vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel in het privé-vermogen van de vennoten overgaan.

De zaakvoerders en de vennoten hebben verklaard dat er op heden geen schulden meer zijn.

Voor zoveel als nodig acteert ondergetekende Notaris dat de bedrijfsrevisor schriftelijk bevestigd hebben dat, zij hun ereloon en kosten hebben ontvangen voor het verlijden dezer.

Ondergetekende Notaris bevestigt alhier dat zijn kosten ook zijn vereffend.

De vergadering heeft vastgesteld dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en heeft bijgevolg beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

eijgevolg wordt geen vereffenaar benoemd.

Gelet op voorgaande vaststellingen en op het feit dat de enige vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen hebben besloten, beantwoordt de voorgestelde ontbinding aan de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

-feneinde deze verrichting te kunnen voltooien en de gelden over te schrijven op de privé bankrekeningen van de vennoten, heeft de vergadering volmacht gegeven aan Mevrouw Vercauteren Gertrude, hierna genoemd.

Indien er na het verlijden van de akte toch nog een schuld van de vennootschap zou ontstaan, zijn de zaakvoerders aansprakelijk voor de betaling ervan, zodat de sluiting van de vereffening geen enkel nadeel kan opleveren voor de eventuele derden-schuldeisers of de fiscus.

eijgevolg heeft de vergadering de vereffening gesloten verklaard, en hebben zij vastgesteld dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STABO INFRA", definitief heeft opgehouden te bestaan. TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerders van 28 april 2014 alhier bijgevoegd zonder te registreren, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag v6eir het verlijden dezer en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier aangehecht, afgesloten per 25 april 2014 die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerders en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerders werd de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, die de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigt, aangewezen als bedresrevisor teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passiva. De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt

6. Besluit

De burgailke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Wtegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procédure tot ontbinding, Voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA "S'TABO INFRA", onderhun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 april 2014 heeft Cipgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgepft van e 27.597,79 en een netto actief van ¬ 27.597,79.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passive afgesloten op 25 april 2014 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de directe belastingen voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en rekening houdende met bovenvermelde, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 28 april 2014.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

vertegenwoordigd door Jan De Bom Van Driessche,

bedrijfsrevisor

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt het ontslag vast van de hierna genoemde zaakvoerders en verleent hen hierbij kwijting en voiledige ontlasting voor de door hen uitgeoefende opdracht, zijnde:

1 De naamloze vennootschap "QUASI", met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 187, BTW BE 0431.732.548 RPR Gent,

2. de heer DE SMET David Jan, geboren te Sint-Niklaas op 28 augustus 1974, nationaal nummer 74.08.28 099-89 en wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Wachtebekesteenweg 5.

3. Mevrouw DE SMET Noie Griet, geboren te Sint-Niklaas op 5 juni 1977, nationaal nummer 77.06.05 180-

68, en wonende te 1030 Schaarbeek, Lamberrnontlaan 94.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering spreekt ineens de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STABO INFRA", met zetel te 9180 Moerbeke (Moerbeke-

Waas), Damstraat 220 definitief opgehouden heeft te bestaan,

De vergadering beslist tenslotte dat aile documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar

zullen worden bewaard op volgend adres:

Te 9180 Moerbeke (*Moerbeke-Waas), Damstraat 187.

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT:

De algemene vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan:

Mevrouw Vercauteren Gertrude, wonende te 9160 Lokeren, Nieuwpoortstraat 135B000 met mogelijkheid tot

trideplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket en andere

formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte

Voor ontledend uittreksel.

(get.) Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd : afschrift van de vergadering de dato 29 april 2014, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief afgesloten op 25 april 2014 en verslag van de bederevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.08.2013 13471-0337-013
04/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

u

Vo beha aan Belg Staat

*iaoozasz*

~EiE GE LEG

2 2 -92- 2ffil

RECHTBANK VAN

KOOPHIANDriffeNT

ondernerningsnr : 2 " 04 ?) " 4{$ b

Benaming

(voluit) : STABO INFRA

; (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke-Waas, Damstraat 220

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Luc Roegiers, Notaris met standplaats te Wachtebeke, zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS" met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, blijkt dat er op 20 december: 2011 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is opgericht onder de naam STABO INFRA, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van:

" Koophandel, luidt als volgt :

1.Oprichters: 1. De naamloze vennootschap "QUASI", met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke: (Moerbeke-Waas), Damstraat 187.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0431.732.548 en onderworpen aan de: B.T.W. onder nummer 431.732.548.

Opgericht als cooperatieve vennootschap bij onderhandse akte opgemaakt op dertig april negentienhonderd' zevenentachtig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei. negentienhonderd zevenentachtig onder nummer 870527-392.

Waarvan de statuten gewijzigd zijn, onder meer door aanneming van de huidige rechtsvorm, ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Meester Luc: Roegiers, Notaris te Wachtebeke op achtentwintig december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage; tot het Belgisch Staatsblad van achttien januari tweeduizend en zes onder nummer 06015745.

De statuten werden laatst gewijzigd door de partiële splitsing van de vennootschap en kapitaalsverhoging; door inbreng in natura ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door; notaris Filip Van der Cruysse, op dertig juni 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli tweeduizend en elf ander nummer 11118199 en 11118200.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 15 van de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de; heer DE SMET Jozef Alfons Marie, wonende te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 218 (identiteitskaart nummer 590.6138940.30), hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de raad van bestuur de; dato vijfentwintig februari twee duizend en elf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op., : achtentwintig april daarna onder nummer 11070430.

2. De heer DE SMET Jozef Alfons Marie, geboren te Sint-Niklaas op dertien augustus negentienhonderd; drieënvijftig, echtgenoot van mevrouw VERCAUTEREN Gertrude Maria René, geboren te Sint-Niklaas op vier; april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 218.

Identiteitskaart nummer : 590.6138940.30

Nationaal nummer : 53.08.13-195.02,

3. Mevrouw VERCAUTEREN Gertrude Maria René, geboren te Sint-Niklaas op vier april negentienhonderd; tweeënvijftig, echtgenote van de heer DE SMET Jozef Alfons Marie, geboren te Sint-Niklaas op dertien:

augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 218. "

identiteitskaart nummer : 591.3030133.52

nationaal nummer : 52.04.04-294.27.

2.Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met;

: beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "STABO INFRA".

3.Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Damstraat 220.

4.Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging

ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen;

_ rekening__ of_ _voor_.relsening,_ yen _tlarden, _ opdrachten _te_yerwerv_en en uit te  yperen- op _ flet_gebied _yan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge ~ onafhankelijk, raadgevend ingenieurs- en adviesbureau voor zowel projectmanagement, burgerlijke bouwkunde, landmeetkunde, infrastructuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, hydraulica, verkeerskunde, veiligheidscoördinatie, milieu- en natuurtechniek, consultancy diensten, expertises evenals het adviseren, superviseren en coördineren, het maken van studies en plannen en het controleren en opvolgen van de uitvoering in de meest ruime zin inclusief het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is.

6.Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde en wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort.

7.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders besluit. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Zolang er één zaakvoerder is, zal deze alleen handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij met minstens 2 handelend de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

De vennootschap kan tevens bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

8.De jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die allen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd warden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit effect verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, onverminderd strengere meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

9.Het boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 8E02001660042640 bij BNP Paribas Fortis te Sint-Niklaas.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat door mij, notaris, bewaard wordt, overeenkom-istig de voorschriften van artikel 224 Wetboek van Vennootschappen.

12. Overgangsbepalingen: De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch ailes onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 juli 2011.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) worden als zaakvoerder benoemd :

1. De naamloze vennootschap "QUASI", met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 187, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0431.732.548 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 431.732.548, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE SMET Jozef Alfons Marie, geboren te Sint-Niklaas op dertien augustus negentienhonderd drieënvijftig, en wonende te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 218.

Identiteitskaart nummer : 590.6138940.30

Nationaal nummer : 53.08.13-195.02, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

2. de heer DE SMET David Jan, geboren te Sint-Niklaas, op achtentwintig augustus negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.08.28 099-89 en wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Wachtebekesteenweg 5, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

3. Mevrouw DE SMET Nele Griet, geboren te Sint-Niklaas op vijf juni negentienhonderd zeven en zeventig, nationaal nummer 77.06.05 180-68, en wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Koningsstraat 266 Bus 04vd, die

verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe

uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Luc Roegiers, Notaris

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte dd 20 december 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Coordonnées
STABO INFRA

Adresse
DAMSTRAAT 220 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande