STANZA HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STANZA HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.460.605

Publication

11/04/2013
ÿþ~

Mod 'Nord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0878.460.605

Benaming

(voluit) : STANZA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eenbeekstraat 3 - 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerf akte : Partiële splitsing - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "STANZA HOLDING ", waarvan zetel gevestigd in de Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen, ingeschreven in het' rechtspersonenregister Gent onder nummer 0878460805, opgemaakt door meester Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs), op vijfentwintig maart 2013, blijkt dat de algemene vergadering, onder andere, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende aandeelhouders die, naar zij verklaren, eigenaar zijn van de aandelen hierna vermeld:

1. De heer LONCKE Niels, Karl Gustav, echtgenoot van mevrouw TIMMERMAN Sofie Marie Stefanie, geboren te Roeselare op 24 juli 1980, wonende te 8670 Koksijde, C. Schoolmeesterslaan 14: eigenaar van 750 aandelen klasse A, voor de volle eigendom.

2. Mevrouw LONCKE Kirsten Maria Magdalena, geboren te Roeselare op 14 oktober 1974, echtgenote van de heer Dries Jos Moens, geboren te Kortrijk op 1 januari 1976, wonende te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat= 3: eigenaar van 750 aandelen klasse B, in voile eigendom.

Comparanten verzoeken mij notaris authentieke akte te verlenen van de notulen van algemene vergadering; die zal beslissing over.

1. De partiële splitsing van de vennootschap door oprichting van een nieuwe naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING, waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap STANZA HOLDING overgaat; naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de nieuwe vennootschap en aanpassing van

de statuten van de vennootschap STANZA HOLDING aan de genomen beslissingen.

A) VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

§ 1. Bureau

De vergadering wordt geopend om vijftien uur.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot voorzitter aan te stellen de heer Loncke

Niels,voomoemd. Omwille van het geringe aantal aanwezigen wordt er niet overgegaan tot de aanduiding van

stemopnemers.

§ 2. Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter deelt mede:

1. Deze vergadering heeft ais agenda:

a) Lezing en onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een.

afschrift konden verkrijgen:

- I) Onderzoek van het splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap,

STANZA HOLDING bij onderhandse akte de dato 22 januari 2013,

' - Il) a. Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 734 en 749 van het Wetboek van Vennootschappen, de:

buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap STANZA HOLDING, voornoemd,; uitdrukkelijk heeft beslist om te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730, 733, 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen.

b. Voorstel overeenkomstig artikelen 734 en 749 van het Wetboek van Vennootschappen, tot verzaking aan de toepassing van de artikelen 730, 733, 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de. tekst van de eerste twee leden van deze artikelen 734 en 749 hierna letterlijk wordt weergegeven:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat

Op de laatste blz. van t_4ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

N

ui

1 5693

NEEFSLáELEGD

0 2,.APR. 2013

REL;t t i'BANK VAN

KOOPHANDEWTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 748 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Bijgevolg hoeft er noch een verslag van de raad van bestuur van voornoemde vennootschap, noch een verslag van haar bedrijfsrevisor worden opgesteld.

- Ill) Verslag van bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig de artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Besluit tot toepassing van de artikelen 734 en 749 Wetboek van venootschappen.

c) Besluit om af te zien van het verslag dat voorzien wordt bij door de artikelen 731 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Besluit tot splitsing overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel, waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap STANZA HOLDING, overgaat op de naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8800 Roeselare, Penemolenstraat 7.

e) Oprichting van de voormelde vennootschap

f) aanpassing van de statuten van de statuten van de vennootschap STANZA HOLDING aan de voormelde beslissingen

g) Bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda

2. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn. Dit is meer dan de helft, zodat de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de agenda.

3. De alhier aanwezige bestuurders:

- de heer MOENS Dries, hierna genoemd.

- de heer LONCKE Niels, voornoemd.

verklaren te afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping evenais aan het ter

beschikking stellen van stukken zoals voorzien in artikel 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen

En de afwezige bestuurders, de heer MOENS Wilfried Hubert wonende te 8670 Koksijde, Nachtegaalweg 6

en de heer LONCKE Robert Oscar, wonende te 8800 Roeselare, Bollaardstraat 8, hebben bij schrijven van 23

maart 2013 verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene

vergadering en van haar agenda en hebben verklaard:

-te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de

stukken zoals voorzien bij de artikelen 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen;

-te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar

vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

§3 Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren dat:

1. Op 22 januari 2013 een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap STANZA HOLDING.

2. Het splitsingsvoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de te splitsen vennootschap neergelegd op 29 januari 2013.

3. De neerlegging van het splitsingsvoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch staatsblad van 8 februari 2013 onder nummer 13024380.

4. De stukken vermeld in arfikel 733 en 748 van het Wetboek van vennootschappen lagen niet minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de aandeelhouders toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling, aangezien lager vastgesteld, er afstand van wordt gedaan.

5. Vanaf datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap,

6. Een verslag werd opgemaakt voor de nieuw op te richten vennootschap met betrekking tot de inbreng in natura door de heer Vansteelant Sven voor CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren te Roeselare overeenkomstig artikel 444 van het wetboek van Vennootschappen, Deze verslagen gedagtekend van 21 maart 2013 blijven aan deze gehecht.

§4 Verslagen

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

B. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap heeft eenparig beslist en uitdrukkelijk besloten om de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de NV STANZA DIE MAKING betreft de inbreng van een bedrijfstak "activiteit stansvormen" door de NV STANZA HOLDING en omvat alle activa en passiva die betrekking hebben op deze bedrijfstak.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 398.847,09 EUR.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.500 aandelen, opgesplitst in 750 aandelen van categorie A en 750 aandelen van categorie B, van de NV STANZA DIE MAKING zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 42,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de contra lenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale schulden in toepassing van artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 93undeciesB van het BTW-wetboek.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 21 maart 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

C. De aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht na de door de notaris ne varietur te zijn getekend. Na vorenstaande inleidende verrichtingen gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van de agenda op volgende wijze.

B) BESLUIT TOEPASSING VAN ARTIKELEN 734 EN 749 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TOE

TE PASSEN.

De algemene vergadering besluit tot toepassing van de artikelen 734 en 749 Wetboek van venootschappen.

C) BESLUIT OM AF TE ZIEN VAN HET VERSLAG DAT VOORZIEN WORDT DOOR DE ARTIKELEN 731

EN 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De algemene vergadering besluit om af te zien van het verslag dat voorzien wordt door de artikelen 731 en

746 wetboek van vennootschappen.

I3) BESLUIT TOT SPLITSING

Na onderzoek neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten.

A. De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluiten aldus dat het gedeeltelijke vermogen van de naamloze vennootschap STANZA HOLDING, zowel de rechten ais de verplichtingen, gedeeltelijk overgaat overeenkomstig het genoemde splitsingsvoorstel op de nieuw op te richten vennootschap, de naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen warden bepaald als volgt:

- 1500 volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap STANZA DIE MAKING worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap STANZA HOLDING, hetzij 1 aandeel van de vennootschap STANZA HOLDING tegen 1 aandeel van de vennootschap STANZA DIE MAKING , zonder opleg, meer bepaald aan Niels Loncke voornoemd 750 A-aandelen en aan Kirsten Loncke, 750 B-aandelen.

B. De datum vanaf welke de handelingen betreffende het bezit en het beheer van de activa en passiva met betrekking tot de activiteit stansvormen van de gesplitste vennootschap STANZA HOLDING boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten naamloze vennootschap, STANZA DIE MAKING wordt bepaald op 1 januari 2013.

Alle verrichtingen betreffende het bezit en het beheer van de activa en passiva met betrekking tot de activiteit stansvormen sinds gemelde datum door de naamloze vennootschap STANZA HOLDING gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschap STANZA DIE MAKING, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de op te richten vennootschap geboekt worden.

C. De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

E) DE GEDEELTELIJKE OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP EN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

A. De overgang van het vermogen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het gedeeltelijk vermogen van de vennootschap STANZA HOLDING overgaat op de naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING die thans wordt opgericht.

Het vermogen dat wordt ingebracht in de vennootschap STANZA DIE MAKING is uitvoering beschreven in voormeld verslag van 21 maart 2013 opgemaakt door de heer Vansteelant Sven voor CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te Roeselare dat aan deze gehecht blijft,

De gedeeltelijke overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap STANZA HOLDING, naar de vennootschap STANZA DIE MAKING, geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.AIle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2, De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke ais persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschap.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van het vermogen, zullen door de vennootschap STANZA HOLDING, de partieel te splitsen vennootschap gedragen

worden. -

De vergadering besluit tot toepassing van artikel 757 Wetboek van Vennootschappen tot goedkeuring van

alle afgesloten rekeningen, voor zoveel als nodig.

B. De oprichting van de naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING

Bij deze wordt een naamloze vennootschap opgericht, waarin voormeld vermogen onder A van de gesplitste

vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt

TITEL I. NAAM  ZETEL -- DOEL  DUUR

Artikel 1 Naam  Vorm

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "STANZA DIE

MAKING".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de

afkorting "NV".

Artikel 2 Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Penemolenstraat 7.

De raad van bestuur kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving ter zake, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist. Zij draagt zorg voor de publicatie

van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in

België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het vervaardigen van stansvormen, kapvormen en matrijzen voor drukkers, cartonnage- en iederindustrie

en de handel hierin.

De vennootschap kan en mag alle vormen van industriële-, handels- en finanoiële roerende en onroerende

operaties die rechtstreeks of on rechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel;

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging dienstverlening met betrekking tot aile

roerende goederen, materieel, machines en outillage.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele werken. Het

beleggen, het beheren en uitbaten van eigen roerende waarden en bezittingen en van onroerende goederen.

Het financieren van investeringen; Het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen

op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke; Het adviseren

van ondernemingen op alle gebieden zoals onder meer op juridisch en fiscaal vlak, voor zover dit wettelijk is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

toegelaten, op het vlak van het management en de computerisering en wat de boekhoudkundige en administratieve organisatie betreft, alsmede de invoering, de begeleiding en de uitvoering van deze adviezen;

Het uitvoeren van controle-opdrachten met betrekking tot de boekhouding van ondernemingen, voor zover dit wettelijk is toegelaten;

De huur en verhuur van machines zowel in België ets in het buitenland.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die het zelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig. Het te leen opnemen of te leen geven van gelden, in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België ais in het buitenland, op aile wijzen die zij best geschikt zou achten. Zij is namelijk gerechtigd in België en in het buitenland belangen te nemen door vereniging, inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, geldelijke of andere tussenkomst in aile bestaande of opie richten vennootschappen of ondernemingen hebben soortgelijk of samenhangend

Artikel 4 Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend euro (63.000,00

Het is vertegenwoordigd door 1.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn verdeeld in twee klassen, te weten 750 aandelen klasse A (hierna genoemd de "A-Aandelen") en 750 aandelen klasse B (hierna genoemd de "B-Aandelen").

De A-Aandelen zullen de nummers 1 tot en met 750 dragen en de B-Aandelen zullen de nummers 751 tot en met 1500 dragen.

Artikel 6 Inbrengen

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de gesplitste vennootschap STANZA HOLDING namelijk:

Ingebrachte activa: 1.430.909,95 ¬

Ingebrachte passiva tegenover derden ;1.032.062,86 ¬

Netto- inbreng: 398.847,09 ¬

Voor een uitvoerige beschrijving van voormelde ingebracht activa en passiva wordt verwezen naar het voormeld verslag van 21 maart 2013 van de bedrijfsrevisor de heer Vansteelant Sven, voor CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, te Roeselare.

Artikel 7 Uitreiking der aandelen

In vergelding van deze inbreng, worden aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap STANZA HOLDING 1500 aandelen uitgereikt van de opgerichte vennootschap STANZA DIE MAKING, die onder de aandeelhouders van de Vennootschap STANZA HOLDING zullen verdeeld worden; één aandeel van de vennootschap STANZA HOLDING tegen één aandeel van de vennootschap STANZA DIE MAKING, zonder opleg.

Artikel 8 Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

De algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels die gelden voor een wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk kapitaal verhogen of verminderen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, De algemene vergadering, of desgevallend de raad van bestuur binnen het kader van het toegestaan kapitaal, bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen, en de periode tijdens dewelke, het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend.

Tenzij de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders zouden zijn overeengekomen, komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuwe aandelen die de blote eigenaar met eigen middelen verwerft, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude aandelen, tenzij de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders zouden zijn overeengekomen. Indien de blote eigenaar beslist zijn voorkeurrecht niet uit te oefenen, dan kan de vruchtgebruiker het voorkeurrecht uitoefenen. De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker aldus met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Na het verstrijken van de termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht kunnen derden aan de verhoging van het kapitaal deelnemen. Tenzij de buitengewone algemene vergadering in haar besluit tot kapitaalverhoging reeds een regeling met betrekking tot de niet-uitgeoefende inschrijvingsrechten heeft voorzien, worden de modaliteiten van inschrijving bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan beslissen het recht om in te schrijven op de overblijvende aandelen te reserveren voor de aandeelhouders die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tijdens de eerste ronde van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt en dit in verhouding met hun respectieve deelneming in het kapitaal van de vennootschap.

indien de algemene vergadering besluit om een uitgiftepremie te vragen, dient deze volledig volgestort te warden bij de inschrijving en op een onbeschikbare rekening te worden geboekt die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die vereist is voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Bij vermindering van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en dienen de overige regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen te worden geëerbiedigd.

Artikel 9 Opvraging van storting

De raad van bestuur besluit soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen.

De raad van bestuur informeert de aandeelhouders over een besluit tot volstorting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen inzake de bijeenroeping van een algemene vergadering. De termijn voor de stortingen wordt bepaald door de raad van bestuur en zal niet minder dan dertig dagen bedragen.

Indien een aandeelhouder de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de raad van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de stemrechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst zolang deze storting niet is verricht. Bovendien zal de aandeelhouder van rechtswege aan de vennootschap een nalatigheidinterest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interest vermeerderd met twee procent.

Indien de aandeelhouder geen gevolg geeft aan de ingebrekestelling die door de raad van bestuur wordt verzonden bij aangetekend schrijven na verloop van de door de raad van bestuur bepaalde termijn, kan deze laatste de betrokken aandelen laten verkopen op de meest aangepaste wijze, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de aandeelhouder te vorderen.

De aandeelhouder mag zijn aandelen niet volstorten zonder de voorafgaandelijke toestemming van de raad van bestuur.

Artikel 10 Aard van de effecten

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap worden registers gehouden van de effecten op naam. Alle effecten zijn voorzien van een volgnummer. Elke houder van effecten kan inzage nemen van het register dat op zijn effecten betrekking heeft.

Artikel 11 Overdrachtsbeperkingen

11.1 Overdrachtsbeperkingen - algemeen

(a)Met uitzondering eventueel van een aantal vrije overdrachten opgenomen in aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen alle aandeelhouders van de vennootschap is de overdracht van de aandelen van de vennootschap (voor de doeleinden van dit artikel 11 de "Aandelen") onderworpen aan een standstill, voorkooprecht en een volgrecht dat hieronder uiteengezet wordt.

(b)in dit artikel 11 wordt onder "Overdrachr begrepen elke verrichting die als finaliteit heeft

(i)enige Aandelen over te dragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van inbrengen, ruilverrichtingen, overdracht in het kader van een overdracht van algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen, te verpanden of daarop enige opties tot aankoop of verkoop te verkopen of deze op een andere wijze over te dragen; of

(ii)enige swap of andere overeenkomst af te sluiten die geheel of gedeeltelijk de economische voordelen van de aandelen, enig zakelijk recht daarop of de eigendom ervan overdraagt;

ongeacht het feit of dergelijke transactie vermeld onder paragrafen (i) of (ii) afgehandeld wordt door middel van levering van effecten, in speciën of op een andere manier

(c)Elke Overdracht van Aandelen die tot gevolg zou hebben dat een derde (zijnde een niet-aandeelhouder) aandeelhouder zou worden of enig recht op de Aandelen zou krijgen zal gebeuren onder de opschortende voorwaarde dat deze derde toetreedt als partij tot de eventuele aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen alle aandeelhouders van de vennootschap.

(d)Gelet op het voorkooprecht en het volgrecht dat hieronder vermeld wordt, zal elke voorgenomen koopverkoopovereenkomst tussen een Aanbiedende Aandeelhouder (zoals hieronder gedefinieerd) en kandidaat- ovememer afgesloten worden onder de opschortende voorwaarde dat de procedure van het voorkooprecht en het volgrecht zoals hieronder omschreven nageleefd wordt.

11.2 Standstill

Met het oog op het verzekeren van de stabiliteit van het aandeelhouderschap verbinden de aandeelhouders zich ertoe om niet over te gaan tot een Overdracht van hun Aandelen voor de kortste van de twee Buurtijden (I) 7 jaar te rekenen vanaf datum van oprichting van de vennootschap of (ii) de periode voorzien in een eventuele aandeelhoudersovereenkomst afgesloten tussen aile aandeelhouders van de vennootschap.

11.3Voorkooprecht

(a)De Overdracht van Aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht.

(b)Elke aandeelhouder die een Overdracht van Aandelen wenst te realiseren (hierna de "Aanbiedende Aandeelhouder") moet hiervan voorafgaandelijk de overige Aandeelhouders (hierna de "Overige Aandeelhouders") en de voorzitter van de Raad van Bestuur in kennis stellen (hierna de "Kennisgeving"). "

Deze Kennisgeving dient volgende elementen te bevatten:

het aantal en de nummers van de Aandelen waarvan de Overdracht beoogd wordt; en de volledige identiteit van de kandidaat-ovememer; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~de volledige voorwaarden en modaliteiten (met inbegrip van doch niet beperkt tot de prijs, of indien de tegenprestatie niet bestaat uit de betaling van een som geld, de tegenwaarde in geld van de geboden prijs) en kopie van de voorgenomen koop-verkoopovereenkomst; en

een verklaring van de kandidaat-ovememer dat deze (i) volledig op de hoogte is van de voorwaarden en modaliteiten van aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen aile aandeelhouders van de vennootschap en (i) in eigen naam en voor eigen rekening optreedt.

Deze Kennisgeving geldt als een aanbod van de Aanbiedende Aandeelhouder aan de Overige Aandeelhouders tot Overdracht van de Aandelen die in de Kennisgeving vermeld zijn (de "Aangeboden Aandelen") conform de procedure die in dit artikel 11.3 opgenomen zijn.

(c)Dit aanbod kan niet worden herroepen zolang de door dit artikel 11.3 beschreven procedure niet volledig afgewikkeld is.

(d)De prijs waartegen het voorkooprecht uitgeoefend kan worden is bij gebreke aan andersluidende bepaling in aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen alle aandeelhouders van de vennootschap, deze die voorzien is Kennisgeving.

(e)De procedure van het voorkooprecht verloopt als volgt:

N Eerste Periode van het Voorkooprecht

(i)De Overige Aandeelhouders beschikken over een termijn van 3 maanden te rekenen vanaf de datum van de Kennisgeving om hun voorkooprecht uit te oefenen op de Aangeboden Aandelen (hierna de "Eerste Periode").

(ii)ledere Overige Aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen zal de Aanbiedende Aandeelhouder en de voorzitter van de raad van bestuur hiervan in kennis stellen voor afloop van de Eerste Periode (de "Notificatie Eerste Periode"). Deze Notificatie Eerste Periode vermeldt het aantal Aandelen waarvoor deze Overige Aandeelhouder zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen.

(iii)De voorzitter van de raad van bestuur maakt binnen de week na afloop van de Eerste Periode de resultaten van de uitoefening van het voorkooprecht gedurende de Eerste Periode bekend aan aile aandeelhouders van de vennootschap ("Kennisgeving Resultaat Eerste Periode'):

werden voorkooprechten uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen gelijk aan het aantal Aangeboden Aandelen, dan zal de Overdracht van deze Aandelen geschieden voor de aantallen Aandelen zoals opgenomen in de Notificatie Eerste Ronde overeenkomstig hetgeen hieronder in artikel 11.5 uiteengezet is;

werden voorkooprechten uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen hoger dan het aantal Aangeboden Aandelen, dan zal de verdeling van het aantal Aangeboden Aandelen -- bij gebreke aan andersluidend akkoord tussen de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben - tussen deze aandeelhouders gebeuren (i) voor zover als mogelijk op basis van de aantallen die vermeld zijn in de desbetreffende Notificaties Eerste Periode en (ií) voorts op basis van het pro rata aandeelhouderschap van de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben, zonder dat een aandeelhouder een aantal van de Aangeboden Aandelen toebedeeld kan krijgen dat hoger is dan het aantal Aandelen waarvoor hij zijn voorkooprecht uitgeoefend heeft. Het eventueel ondeelbaar restaantal Aangeboden Aandelen dat niet in deze proportionele verhouding kan worden toebedeeld, wordt bij loting toebedeeld onder de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben.

werden voorkooprechten uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen dat lager is dan het aantal Aangeboden Aandelen, dan zal een tweede periode van het voorkooprecht georganiseerd worden zoals hieronder omschreven.

B! Tweede Periode van het Voorkooprecht

(iv)Indien een tweede periode van het voorkooprecht noodzakelijk is, kunnen alle aandeelhouders die tijdens de eerste periode van het voorkooprecht hun voorkooprecht uitgeoefend hebben voor een aantal van de Aangeboden Aandelen, dit aantal verhogen. Het is voor deze aandeelhouders niet mogelijk om alsnog af te zien van de uitoefening van hun voorkooprecht of het aantal Aangeboden Aandelen waarop zij hun voorkooprecht uitgeoefend hebben tijdens de eerste periode te verminderen. Aandeelhouders die tijdens de eerste ronde van het voorkooprecht dit voorkooprecht niet uitgeoefend hebben, kunnen niet deelnemen aan de tweede periode. Kennisgevingen in het kader van de tweede periode dienen binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Eerste Periode (de 'Tweede Periode") gestuurd te worden naar de Aanbiedende Aandeelhouder en de voorzitter van de Raad van Bestuur.

(v)De voorzitter van de Raad van Bestuur maakt binnen de week na afloop van de Tweede Periode de aldus aangepaste resultaten van de uitoefening van het voorkooprecht bekend aan aile aandeelhouders van de vennootschap ("Kennisgeving Resultaat Tweede Ronde"):

werden na het einde van de Tweede Periode voorkooprechten uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen gelijk aan het aantal Aangeboden Aandelen of voor een totaal aantal Aandelen dat hoger is dan het aantal Aangeboden Aandelen, dan zullen de principes hierboven uitgeengezet onder 1.1(e)(iii) hierboven toegepast worden (met dien verstande dat gekeken zal worden naar het aantal Aandelen waarvoor het voorkooprecht desgevallend in de Tweede Periode uitgeoefend werd);

werden na het einde van de Tweede Periode voorkooprechten uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen dat lager is dan het aantal Aangeboden Aandelen, dan vervalt het voorkooprecht en mag de Aanbiedende Aandeelhouder de Aangeboden Aandelen overdragen overeenkomstig hetgeen in artikel 11.5 uiteengezet is (zonder dat dit afbreuk doet aan de eventueel te volgen procedure van het volgrecht zoals hieronder in artikel 11.4 omschreven),

11.4 Volgrecht

(a) Principe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Overdracht van Aandelen zal onderworpen zijn aan een procedure van volgrecht zoals uiteengezet in dit artikel 11.4.

Indien, na afloop van de procedure van het voorkooprecht zoals uiteengezet in artikel 11.4, blijkt dat één of meerdere aandeelhouders (hierna de "Aanbiedende Aandeelhouders") in één of meer opeenvolgende transacties Aandelen hebben overgedragen aan een derde partij (zijnde een persoon of een entiteit die niet kwalificeert als: (i) aandeelhouder of (ii) met een aandeelhouder verbonden onderneming, waardoor deze derde partij rechtstreeks of onrechtstreeks 25% van het volledig uitgegeven aandelenkapitaal van de vennootschap verwerft (in één of meerdere transacties), dan Kan elke aandeelhouder (de "Overige Aandeelhouders") andere dan de Aanbiedende Aandeelhouders bekomen dat deze derde partij alle Aandelen die hij of zij aanhoudt eveneens overneemt, tegen een prijs zoals hieronder uiteengezet.

(b) Uitoefening

ledere Overige Aandeelhouder heeft het recht om binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Tweede Periode, of, indien het voorkooprecht reeds volledig uitgeput werd na de Eerste Periode, binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Eerste Periode (de "Termijn Uitoefening Volgrecht") een kennisgeving te sturen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en de Aanbiedende Aandeelhouder(s) waarin hij aangeeft zijn volgrecht te willen uitoefenen.

De prijs waartegen het volgrecht uitgeoefend wordt, is de prijs vermeld in de Kennisgeving. Bij verwerving van een pakket van minstens 25% van de Aandelen van de vennootschap middels meerdere transacties aan een verschillende prijs, zal de prijs waarvoor het volgrecht uitgeoefend kan worden gelijk zijn aan de gewogen gemiddelde pro rata prijs die naar aanleiding van deze verschillende transacties betaald werd.

Betaling van de prijs en eigendomsrecht vinden plaats overeenkomstig hetgeen uiteengezet is in artikel 11.5 11.5Overdracht na toepassing van de procedure van het voorkooprecht en desgevallend de procedure van het volgrecht

Na toepassing van het voorkooprecht en desgevallend het volgrecht zullen de Overdrachten als volgt gebeuren:

(a) In geval van volledige uitoefening van het voorkooprecht

Binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Eerste Periode (voor zover er geen Tweede Periode is) Qf desgevallend binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Tweede Periode (indien er een Tweede Periode is), zal de Overdracht van de Aangeboden Aandelen aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben plaatsvinden tegen betaling van de prijs voor deze Aandelen. De Aangeboden Aandelen zullen vrij en onbelast overgedragen worden.

(b) In geval van niet-volledige uitoefening van het voorkooprecht

indien het voorkooprecht na de Tweede Periode niet uitgeoefend is voor de totaliteit van het aantal Aangeboden Aandelen, vervalt het voorkooprecht, en is de Aanbiedende Aandeelhouder gemachtigd (evenwel onverminderd zijn verplichtingen in geval van uitoefening van het volgrecht) om de Aangeboden Aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in de Kennisgeving.

Gelijktijdig met deze Overdracht zal de kandidaat ovememer partij worden bij deze Overeenkomst. Indien de Overdracht zoals hierboven omschreven niet plaatsgevonden heeft binnen de maand na datum van de Kennisgeving Resultaat Tweede Periode, kan deze Overdracht niet meer plaatsvinden zonder dat de procedure van het voorkooprecht en desgevallend volgrecht opnieuw doorlopen is.

(c)In geval van uitoefening van het volgrecht

Indien een Overdracht of een reeks Overdrachten onderworpen is aan de procedure van het volgrecht, dan mag (mogen) de Aanbiedende Aandeelhouders) slechts overgaan tot Overdracht aan de kandidaat ovememer na afloop van de Termijn Uitoefening Volgrecht en op voorwaarde dat de kandidaat-ovememer de Aandelen van de Overige Aandeelhouders die hun volgrecht uitgeoefend hebben overgenomen heeft.

11.6 Sancties

(d)Overdrachten die gebeuren met miskenning van de bepalingen van dit artikel 11 zijn nietig, en diegene die Aandelen verwerft in strijd met de bepalingen van dit artikel zullen als dusdanig niet als aandeelhouder door de vennootschap erkend worden.

(e)Elke aandeelhouder die overgaat tot Overdracht van Aandelen met miskenning van de bepalingen van dit artikel 11 is bovendien gehouden aan alle overige aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding te betalen gelijk aan het aantal verkochte aandelen vermenigvuldigd met een factor gelijk aan de intrinsieke waarde van één aandeel op datum van de ongeldige Overdracht (geconsolideerd eigen vermogen laatste gepubliceerde kaarrekening I aantal Aandelen). Deze forfaitaire schadevergoeding zal verdeeld worden onder de overige aandeelhouders pro rata van hun relatief aandeelhouderschap binnen de vennootschap, en dit onverminderd het recht van de overige aandeelhouders om een hogere schadevergoeding te eisen indien de werkelijk geleden schade deze forfaitaire schadevergoeding overtreft.

11.7Voorrangsregeling

(a)Overeenkomsten afgesloten tussen alle aandeelhouders van de vennootschap kunnen geldig voorzien in overdrachten die niet onderworpen zullen zijn aan de overdrachtsbeperkingen voorzien in dit artikel 11.

Het artikel 11.2 (standstill) primeert op de artikelen 11.3 (voorkooprecht) en 11.4 (volgrecht).

Artikel 12 Uitoefening van de aan de effecten verbonden rechten

Ten aanzien van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. Indien een effect aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meerdere personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als houder van het effect is aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 13 Rechtverkrijgenden

De rechten en verplichtingen blijven aan het effect verbonden, tn welke handen het ook overgaat.

Artikel 14 Obligaties -- warrants

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven ongeacht of die obligaties door een hypotheek of anderszins zijn gewaarborgd.

De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met warrant of warrants in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15 Certificaten

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van ennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemerº%.

De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd.

De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

TITEL III. BESTUUR -- TOEZICHT

Artikel 16 Samenstelling van de Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit vier leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te alten tijde worden herroepen.

Twee bestuurders worden benoemd uit kandidaten voorgedragen door de A-Aandeelhouders en twee bestuurders worden benoemd uit kandidaten voorgedragen door de B-Aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

in dat geval zal één bestuurder worden benoemd uit kandidaten voorgedragen door de A-Aandeelhouders en éen bestuurder zal worden benoemd uit kandidaten voorgedragen door de B-Aandeelhouders,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur om welke reden ook niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk of statutair minimum aantal leden zou tellen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurder-rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Artikel 17 Voortijdige vacature

In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 18 Voorzitterschap

De ráad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Artikel 19 Vergaderingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

De oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste vijf kalenderdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze verzonden,

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 20 Beraadslaging

Zolang de raad van bestuur uit twee leden bestaat kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien beide bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien de raad van bestuur uit meer dan twee leden bestaat, dan kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

leden aanwezig of vertegenwoordigd is. indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. De nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen, Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

De besluiten van de raad van bestuur warden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behalve wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden wordt samengesteld overeenkomstig de bepalingen ter zake van het Wetboek van Vennootschappen,

Indien een bestuurder bij een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in de toepasselijke artikelen te worden nageleefd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document, Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 21 Notulen

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden of hun lasthebber worden ondertekend. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door twee bestuurders of door een persoon betast met het dagelijks bestuur ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber.

Artikel 22 Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

Artikel 23 Vergoedingen

De opdracht van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 24 Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend of door twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen de perken van haar bevoegdheden kan het directiecomité de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigen door 2 leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

In het kader van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een vennootschap wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, die door de raad van bestuur benoemd werd ten einde dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap uit te oefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 25 Controle

In de mate waarin vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissaris wanneer zijn benoeming door de wet vereist is of wanneer aile commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Artikel 26 Taak van de commissarissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over aile verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hen ieder semester door de raad van bestuur een staat overhandigd waarop de actieve en passieve toestand van de vennootschap wordt samengevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan,

TITEL IV Algemene vergadering

Artikel 27 Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden,

Enkel de algemene vergadering kan aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren lasten doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend.

Artikel 28 Vergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de 2de vrijdag van maand januari om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vernield is in de oproepingen.

Artikel 29 Bijeenroeping

De raad van bestuur, de commissaris(sen) of in voorkomend geval de vereffenaars roepen de algemene vergadering bijeen.

Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door de toepasselijke artikelen van het Wetboek van Vennootschappen. De bijeenroepingen gedaan door de raad van bestuur kunnen geldig in zijn naam ondertekend worden door de persoon belast met het dagelijks bestuur.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle aandeelhouders, houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en alle bestuurders en commissarissen aanwezig zijn, regelmatig vertegenwoordigd zijn of schriftelijk verzaakt hebben aan hun recht om aan die algemene vergadering deel te nemen.

Artikel 30 Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, minstens drie werkdagen voor de vergadering, aan de raad van bestuur schriftelijk hun voornemen meedelen om aan de algemene vergadering deel te nemen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

De houders van obligaties, warranten en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister.

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de houders van effecten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de houder van het effect, (ii) indien toepasselijk, de identiteit van de volmachtdrager en (iii) het aantal effecten dat zij vertegenwoordigen. Ook de aanwezige bestuurders, commissaris(sen) en houders van certificaten die werden uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, ondertekenen de aanwezigheidslijst alvorens de zitting wordt geopend.

Artikel 31 Vertegenwoordiging

Iedere aandeelhouder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn.

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering op de in oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. Artikel 32 Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke van een voorzitter of indien de voorzitter verhinderd is, door een andere bestuurder die door zijn collega's daartoe werd aangeduid.

De voorzitter van de vergadering mag een secretaris aanduiden, die niet noodzakelijk aandeelhouder of bestuurder dient te zijn.

Indien het aantal aandeelhouders dit toelaat kan de algemene vergadering twee stemopnemers kiezen, De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 33 Verdaging

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de gewone algemene vergadering met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda, binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 34 Aantal stemmen

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 35 Beraadslaging  uitoefening van het stemrecht

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle aandeelhouders en andere vergaderingsgerechtigden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle aandeelhouders met eenparigheid besluiten over deze punten te beraadslagen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. in voorkomend geval, geven de commissarissen antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een beslissing tot benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Artikel 36 Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van

" de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen; en

" de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden genomen;

kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Daartoe zal de raad van bestuur per brief, fax, e-mail of andere schriftelijke wijze een rondschrijven  met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit- versturen naar de aandeelhouders, bestuurders en commissaris van de vennootschap alsook naar de houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst ervan het rondschrijven correct ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats, vermeld in het rondschrijven. Indien binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen is, worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Samen met het rondschrijven wordt aan de aandeelhouders, bestuurders en de commissaris van de vennootschap een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld,

De houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de krachtens deze procedure genomen beslissingen.

Artikel 37 Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling, worden de afschriften in rechte of anderszins voor te leggen, door twee bestuurders ondertekend.

Ttel V - Jaarrekening -Winstverdeling

Artikel 38 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 34 september van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening.

ln de mate waarin vereist door de wet, stellen de bestuurders tevens een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals de informatie voorgeschreven door de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen ter zake.

Artikel 39 Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarlijkse gewone algemene vergadering hoort, in voorkomend geval, het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en, desgevallend, commissaris(sen) te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat de extrastatutaire of met het Wetboek van vennootschappen strijdige verrichtingen betreft, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en, in voorkomend geval, het jaarverslag en de overige in het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar worden neergelegd bij de Nationale Bank van België,

Artikel 40 Uitkering

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf % voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 41 Betaling van dividenden - intemimdividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt -.op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Binnen de grenzen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar,

Titel VI - Ontbinding - Vereffening

Artikel 42 Vervroegde ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag aan de algemene vergadering. indien de raad van bestuur voorstelt om de activiteit van de vennootschap voort te zetten geeft zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. De algemene vergadering moet, binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, bijeenkomen om te beraadslagen over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Wanneer het netto-actief tengevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter algemene vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. in voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 43 Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 44 Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 46 Woonstkeuze

Ieder in het buitenland gedomicilieerde bestuurder, algemeen directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten.

De houders van effecten op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan op hun vroegere woonplaats of maatschappelijke zetel.

Artikel 47 Vereniging van alle aandelen in een hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht, hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

º% e" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden niet overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Artikel 48 Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 49 Gedematerialiseerde effecten

De bepalingen in de statuten inzake gedematerialiseerde effecten zullen in werking treden op het ogenblik dat de uitvoeringsbesluiten dienaangaande van kracht worden.

Slot en overgangsbepalingen

1) Kosten. De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook, die ten laste zijn van de vennootschap, ten gevolge van haar oplichting, ongeveer de som van duizend zevenhonderd vijfentwintig komma achtenzeventig euro (1.725,78 E) belopen.

2) Eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

3) Benoeming bestuurders:

het aantal bestuurders op drie te bepalen en benoemt tot die functie

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INDULON (ondememingsnummer. 0880.679,331), met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, C. Schoolmeesterslaan 14.

De vergadering neemt kennis van het besluit van de heer LONCKE Niels, voornoemd, als

statutair zaakvoerder van voormelde vennootschap INDULON, genomen op heden om als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap de heer LONCKE Niels, voornoemd, aan te stellen, die belast wordt met de uitvoering van de bestuurdersopdracht van deze vennootschap in de onderhavige vennootschap. De heer LONCKE Niels, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ConsollD, ondernemingsnurrmer 0479.355.885, met zetel te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 3.

De vergadering neemt kennis van het besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap ConsollD genomen op heden om als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap de heer MOENS Dries Jos Moens, geboren te Kortrijk op 1 januari 1976, wonende te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 3, aan te stellen, die belast wordt met de uitvoering van de bestuurdersopdracht van deze vennootschap in de onderhavige vennootschap.

De heer MOENS Dries, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Les Amarres" (ondernemingsnummer. 0862.839.150) met maatschappelijke zetel te 8670 Oostduinkerke, Duinparklaan 83.

De vergadering neemt kennis van het besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap Les Amarres genomen op heden om als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap de heer BOELENS Johan, geboren te Gent op 29 december 1946, wonende te 8670 Oostduinkerke, Duinparklaan 83, aan te stellen, die belast wordt met de uitvoering van de bestuurdersopdracht van deze vennootschap in de onderhavige vennootschap.

De heer BOELENS Johan, voornoemd, en alhier vertegenwoordigd blijkens volmacht de dato 20 maart 2013 door de heer MOENS Dries, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Elk van deze mandaten is voor zes jaar en onbezoldigd.

4) De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten:

Als gedelegeerd bestuurder wordt de voornoemde vennootschap INDULON met als vaste vertegenwoordiger voornoemde LONCKE Niels aangesteld welke dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

5) De raad van bestuur stelt als bijzondere gevolmachtigde aan : de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy" met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg 198, en haar aangestelden.

aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en docu-Imenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het handels-register en de toekenning van een Belasting over Toegevoegde Waarde (B,T.W.)-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

6) Overname verbintenissen: Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende

verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 9 januari 2013 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

Aan de ondergetekende notaris werd het door de raad van bestuur van de gesplitste vennootschap ondertekende financieel plan overgemaakt, waarin het kapitaal van de nieuwe vennootschap STANZA DIE MAKING wordt verantwoord, evenals het verslag van het bestuursorgaan in verband met de inbreng in natura.

F) Aanpassing van de statuten van de vennootschap STANZA HOLDING aan de voormelde beslissingen:

Ingevolge de hiervoor genomen beslissingen besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten van de vennootschap 'STANZA HOLDING' als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenentachtigduizend euro (87.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn verdeeld In twee klassen, te weten zevenhonderd vijftig (750) aandelen klasse A (hierna genoemd "A-Aandelen") en zevenhonderd vijftig (750) aandelen klasse B (hierna genoemd "B-Aandelen"),

De A-Aandelen zullen de nummers één tot en met zevenhonderd vijftig dragen en de B-aandelen zullen de nummers zevenhonderd éénenvijftig tot en met duizend vijfhonderd dragen.`

H) Bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten over de ° voorgaande punten van de agenda

IV. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehan-deld werden.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de partiële splitsing van de naamloze ven-nootschap STANZA HOLDING door oprichting van de naamloze vennootschap STANZA DIE MAKING verwezenlijkt is.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de ex-'teme wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap. Er wordt hierbij voorbehoud gemaakt betreffende de termijn van zes weken die moeten worden gerespecteerd na hetzij neerlegging hetzij de publicatie van het splisingsvoorstel, en hierbij wordt verwezen naar de parlementaire vraag aan de minister van justitie (Parlementaire Vraag nummer. 12.567) waarbij voorbehoud mag worden gemaakt, dit verwijzend naar beide interpretaties, zonder dat de geldigheid hierdoor in het gedrang komt.

V. DIVERSE VERKLARINGEN

A. De notaris bevestigt de identiteit en domicilie van partijen (natuurlijke personen) te hebben nagezien op zicht van de door de wet vereiste stukken zoals de identiteitskaarten. Zij verklaren in te stemmen met de vermelding van hun nationaal nummer.

B. Voor de uitvoering dezer overeenkomst kiezen voormelde partijen woonst in hun respectievelijke ?woonplaats of maatschappelijke zetel,

C. Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen, tijdens de overschrijving van de notulen van de

vergaderingen die deze verrichting goedkeuren, enige ambtshalve inschrijving te nemen,

D. De partijen erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

E. Fiscale verklaringen

Deze splitsing geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, paragraaf 1 van het Wetboek van

Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de lnkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18,

paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De partieel gesplitste

vennootschap is ingeschreven als Belasting over de Toegevoegde Waarde-belastingplichtige onder nummer

(0)878.460.605 .

Comparanten bevestigen dat tegenwoordige operatie een partiële splitsing is.

Slot

De agenda uitgeput zijnde, worden de vergaderingen geheven om vijftien uur en dertig minuten.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt, datum als boven vermeld, te Zwevegem.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten deze akte ondertekend samen met mij

notaris.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL -

" r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Opgemaakt door meester Stan Devos, notaris te Zwevegem

Bijsagen

- verslag revisor inbreng in natura

-verslag oprichters inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013
ÿþ Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

f 4 2 APR. 201,3

]2FC9.ri'irrq-SK VAN

ynnP1-1 r TE CENT

L---

rima II IUfl II IIII I11flhIi

*13056931*

Ondernemingsnr : 0878.460.605

Benaming

(voluit) : STANZA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - Vergadering overnemende vennootschap

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder gehouden: van de naamloze vennootschap "STANZA", waarvan zetel gevestigd in de Penemolenstraat 7, 8800 Roeselare ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk onder nummer 0435.829.314, opgemaakt door meester; Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs), op vijfentwintig maart 2013, blijkt dat de algemene vergadering, onder: andere, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Besluit tot fusie:

A. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap STANZA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van, ontbinding zonder vereffening, overgaat op de

naamloze vennootschap STANZA HOLDING die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap STANZA.

Het deel van het vermogen van de overgenomen vennootschap , dat aan de ovememende vennootschap wordt overgedragen, bevat onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen waarvan deé beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn; beschreven. Dit onroerend goed en de zakelijke rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan! een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen. (artikel 683 Wetboek van vennootschappen)

Beschrijving van de onroerende goederen en zakelijke rechten:

l.)Roeselare-zesde afdeling- Oekene

Huis met aanhorigheden en grond gelegen in de Penemolenstraat 7, gekend volgens titel als deel van: sectie- B nummer 225/L en deel van nummer 225/, en volgens kadaster sectie B nummer 225Y voor een. oppervlakte van acht are en drieënzestig centiare. (8 a 63 ca).

Bewijs van eigendom

De vennootschap STANZA, voornoemd, is eigenaar van voormeld goed, dat zij heeft verkregen van de heer Vanzieleghem Renaat-Hendrik te Roeselare (Oekene) en zijn echtgenote mevrouw Stragier Maria-Godelieve-Anna te Roeselare (Oekene) ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Du Faux, te Moeskroen op 7 november 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor Kortrijk op 29 november 1991, Boek 4204, nummer 17.

II.) Roeselare-zesde afdeling- Oekene

Werkplaats met aanhorigheden en grond gelegen in de Penemolenstraat 7+, gekend volgens titel ais deel van sectie B nummer 225/L en deel van nummer 225/M, en volgens kadaster sectie B nummer 225Z voor een oppervlakte van veertien are en achtentachtig centiare. (14 a 88 ca).

Bewijs van eigendom

De vennootschap STANZA, voornoemd, is eigenaar van voornoemd goed, dat zij heeft verkregen van de heer Vanzieleghem Renaat-Hendrik te Roeselare (Oekene) en zijn echtgenote mevrouw Stragier Maria-: Godelieve-Anna te Roeselare (Oekene) ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Du Faux, te Moeskroen' op 7 november 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 29 november 1991, Boek. 4204, nummer 17.

III.)Roeselare-vijfde afdeling- Beveren

Het zakelijke recht van vruchtgebruik op het bouwland gelegen in de Onledegoedstraat, en dit voor een: periode van 20 jaar te rekenen vanaf 25 juni 2007, bekend volgens titel sectie A deel van nummer 369/D en volgens kadaster sectie A nummer 369V voor een oppervlakte van zevenenvijftig aren twee centiaren. (57 a 02 ca).

Bewijs van eigendom

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beschreven goed komt elk voor de onverdeelde helft in blote eigendom toe aan de heer en mevrouw Moens en de heer Loncke voornoemd en voor het vruchtgebruik toe aan de vennootschap STANZA, ingevolge akte aankoop van 25 juni 2007 verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde, notaris te Roeselare (Rumbeke), overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, referte: 65-T-04107!2007-07738.

IV.) Roeselare-zesde afdeling- Oekene

Het zakelijk recht van vruchtgebruik op de woning met aanhorigheden op en met grond gelegen in de Sint-Eloois-Winkelsestraat 146, en dit voor een periode van 20 jaar te rekenen vanaf 14 februari 2011, kadastraal gekend sectie B, perceelnummer 225V voor een oppervlakte volgens kadaster en titel van 899 vierkante meter (899m2).

Bewijs van eigendom

Beschreven goed komt voor de onverdeelde helft in blote eigendom toe aan de heer en mevrouw Moens-Loncke voornoemd, en voor de andere onverdeelde helft aan de heer Loncke Niels, voornoemd, en voor het vruchtgebruik toe aan de vennootschap STANZA, ingevolge akte aankoop van 14 februari 2011, jegens Vanzieleghem Greta Godelieve te Brugge, Vanzieleghem Marie Rosa Irene en haar echtgenoot Vanassche Lionel Henri te Arc-Ainières, Vanzieleghem Willy André te Roeselare, Vanzieleghem Christa Margaretha Hermine te Roeselare, Boelens Johan Arthur Pierre te Staden, Boelens lise Maria Louisa te Staden en Koelens Arne Roger René te Diksmuide, verleden voor notaris Devos, voornoemd, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor Kortrijk, referte: 65-T-2510212011-02618.

Tussenkomende partij

Komen alhier tussen, de blote eigenaars van het goed sub IV zijnde de echtgenoten Dries MOENS - LONCKE Kirsten, beiden voornoemd en de heer LONCKE Niels, voornoemd, die hierbij uitdrukkelijk instemmen niet de huidige overdracht.

Voorwaarden

Voormelde onroerende goederen sub I en I1 en de zakelijke rechten sub 111 en IV (hierna ook genoemd `het goed`) worden onder de hierna volgende voorwaarden aan de bestaande vennootschap STANZA HOLDING, voormeld, overgedragen. Het overgedragen zakelijk recht van vruchtgebruik zoals omschreven sub 111 en IV wordt onveranderd overgenomen door de overnemende vennootschap, die hierdoor in alle rechten en plichten treedt van de overgenomen vennootschap.

1. Staat van het goed.

Het goed wordt overgedragen in de staat en toestand waarin het zich thans bevindt, met alle zichtbare en verborgen gebreken, en dus zonder waarborg vanwege de overgenomen venootschap voor de (ondergrondse en bovengrondse) verborgen gebreken waarvan hij zelf geert kennis had, en die de waarde en/of bruikbaarheid van het goed zouden verminderen, en zonder waarborg of verhaal wat betreft eventuele burenhinder. De overgenomen vennootschap verklaart geen kennis te hebben van verborgen gebreken.

2. Oppervlakte.

De oppervlakte is niet gewaarborgd. Het verschil tussen de aangeduide oppervlakte en de werkelijke zal voor de overnemende vennootschap een voordeel of een verlies uitmaken, zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap, ook al overtrof dit verschil meer dan 5 procent.

3. Erfdienstbaarheden.

Het goed wordt overgedragen met alle erfdienstbaarheden er aan verbonden, zo voor- als nadelige, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende, vrij aan de overnemende vennootschap zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in zijn voordeel te doen gelden, alles voor zijn eigen rekening, kost, kans en gevaar en zonder enig verhaal tegen de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart dat zijn eigendomstitels geen erfdienstbaarheden bevat, met uitzondering van de erfdienstbaarheden goed srlb I l:

1) in de vroegere akte houdende verkoop van ondergrondse inneming in voordeel van de Stad Roeselare verleden voor Burgemeester van de Stad Roeselare op 27 juni 1978 overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 7 juli daarna boek 1800 nummer 13, staat letterlijk vermeid hetgeen volgt:

`Lasten en voorwaarden:

" 4° Het bovenliggende erf zal ten voordelen van het bij deze akte verkochte onderliggend erf bezwaard worden met een erfdienstbaarheid van toe- en doorgang, dewelke zich derwijze zal uitoefenen dat het Stadsbestuur of aangestelden van het Stadsbestuur ten allen tijde toegang zullen hebben tot de leiding langs het dienstbaar erf voor bezoek en onderhoud van het werk, alsook het recht van er langs de oppervlakte toezicht over te houden en onderhoudswerken aan uit te voeren. Indien door de uitoefening van dit recht aan de eigenaar of pachter van de bovengrond schade moet berokkend worden dan zal deze hersteld worden zoals onder punt 5 der lasten en voorwaarden van onderhavige akte bedingen wordt.'

2) in de vroegere akte verkoop ondergrondse inneming in voordeel van de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, publiekrechtelijke instelling met rechtspersoonlijkheid met zetel te Brussel verleden voor de heer Rudi Depaepe, commissaris bij het comité van aankoop van onroerende goederen te Kortrijk op 14 mei 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op vijf juni daarna boek 3870 nummer 18, staat letterlijk hetgeen volgt:

" stichting van een erfdienstbaarheid

Een erfdienstbaarheid van toegang en doorgang zat ten voordele van de bovenvermelde inneming, op de bovengrond van de ondergrondse inneming gevestigd worden. Deze erfdienstbaarheid zal derwijze uitgeoefend worden dat de Maatschappij toegang tot de leiding zal hebben langs het dienstbaar erf voor bezoek en onderhoud van het werk en, in voorkomend geval, voor vervanging van de leidingen, Indien door de uitoefening van dit recht, de Maatschappij schade mocht berokkenen aan de eigenaar of de gebruiker van de bovengrond, zal de schade hersteld worden of de eigenaar of gebruiker vergoed worden.

.44

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De eigenaar van bovenliggend erf verzaakt het recht van op minder dat twee meter vijftig centimeter langs weerskanten van de as van de leiding gebouwen op te richten, noch bomen mag planten, noch het peil van de grond boven de ondergrondse inneming mag wijzigen zonder toelating van de Maatschappij.

Ingeval van overtreding van de bedingen die voorafgaan zal de Maatschappij het recht hebben, zonder voorafgaande ingebrekestelling, de opgerichte gebouwen te doen afbreken, de bomen te doen rooien en de plaats in haar vroegere toestand te herstellen dit alles op kosten van de overtreders, onverminderd de schadeloosstelling waartoe die overtredingen aanleiding zouden kunnen geven.'

3) In vroegere eigendomstitel verleden notaris Maertens, destijds te Kortrijk op twintig september negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 6 november daarna boek 1849 nummer 7, staak letterlijk hetgeen volgt:

"Vermeldingen

... Koopster erkent kennis te hebben van de ondergrondse inneming in voordeel van de Stad Roeselare welke de verkochte goederen bezwaart, en zich aan de bepalingen dienaangaande te onderwerpen,"

De overgenomen vennootschap verklaart verder sedert zijn verkrijging geen erfdiensibaarheden te hebben toegestaan.

Het goed wordt overgedragen met alle rechten en plichten die voortvloeien uit het mogelijks bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

4.Gemene muur afsluitingen.

Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding zouden uitmaken tussen het overgedragen goed en de aanpalende eigendommen.

5. Nutsvoorzieningen.

De overnemende vennootschap verbindt zich ertoe de contracten betreffende de nutsvoorzieningen waarop de overgedragen goederen zijn aangesloten en voor zover deze op naam van de overgenomen vennootschap zouden staan, over te nemen vanaf heden, onverminderd de rechten die zij zelf, als gevolg van die contracten of ais gevolg van de wet, kan doen gelden en onverminderd de vrije keuze van energieleverancier.

Tellers, leidingen en andere inrichtingen die zich in het overgedragen goed bevinden en toebehoren aan concessiehoudende maatschappijen zijn in de overdracht niet begrepen.

6. Clausules in vorige eigendomstitels.

Het goed wordt overgedragen onder aile bedingen en voorwaarden opgenomen in vorige eigendomstitels,

voor zover deze nog van toepassing zijn.

7. Zakelijk recht - genot van het goed.

De overnemende vennootschap bekomt het zakelijk recht van het overgedragen goed vanaf heden,

8. Betastingen.

De overnemende vennootschap zal alle taksen, belastingen en lasten dragen vanaf heden.

9. Brandverzekering.

Ondergetekende notaris wijst de overnemende vennootschap erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt 3 maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. Zij doet in voorkomend geval onmiddellijk het nodige voor het aangaan van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

10. Stedenbouwkundige en administratieve voorschriften

A. De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed:

-dat er haar thans geen vocrontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, landschappen en stads- of dorpsgezichten werd betekend, noch een besluit houdende definitieve bescherming of klassering, en dat hij evenmin weet heeft van enig voornemen daartoe vanwege de overheid.

-dat haar geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hem geen voornemen daartoe vanwege de overheid bekend is, met uitzondering van voormeld goed sub 3 waarvan de onteigeningsprocedure lopende is.

-voor aile door hem zelf verrichte vergunningsplichtige handelingen de nodige vergunningen te hebben bekomen en tevens dat, voor zover hem bekend, het goed op heden niet het voorwerp uitmaakt van een bouwmisdrijf.

De overnemende vennootschap zef zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op eventuele onteigening, rooilijn, urbanisatie of stedenbouwkundige vergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van de grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de overgenomen vennootschap te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

B. De overnemende vennootschap verklaart dat hij een stedenbouwkundig uittreksel heeft ontvangen,

afgeleverd door de stad Roeselare op 25 februari 2013, hetzij minder dan één jaar voor de datum van deze

akte.

De notaris vermeldt en informeert, voor zover hij dat kan nagaan, met toepassing van artikel 5.2.1, van de

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, en zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor de onroerende goederen stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven:

Voor voormeld goed sub 1:

-Stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1991/214, dossiemummer Gemeente:

36015/3790!B/19911214, dossiemummer AROHM: 8136015/315.2, aanvrager: STANZA, vergunning de dato 5

augustus 1991

Onderwerp: uitbreiden van bestaande bedrijfsgebouw en bouwen bedrijfswoning

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 19931782, dossiemummer Gemeente:

36015/580718/19931781, dossiemummer AROHM: 8/36015/2246.2, aanvrager: Decom NV (Coppin P.),

vergunning de dato 18 april 1994

Onderwerp: afbraak van bouwvallige woning en vervangen door nieuwe

-Stedenbouwkundige vergunning reguliere procedure-CODEX 2009 2012/391, dossiemummer Gemeente:

36015/5807/6/2012/337, aanvragér. STANZA

Onderwerp: de bestemmingswijziging van woonhuis en burelen en ontvangst- vergaderruimte, vergunning

de dato 14 augustus 2012

Voor voormeld goed sub 2:

-Stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1991/214, dossiemummer Gemeente:

36015/3790/B/1991/214, dossiemummer AROHM: 8/36015/315.2, aanvrager: STANZA, vergunning de dato 5

augustus 1991

Onderwerp: uitbreiden van bestaande bedrijfsgebouw en bouwen bedrijfswoning

-Stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1993/782, dossiemummer Gemeente:

36015/5807/8119931781, dossiemummer AROHM: 8/36015/2246.2, aanvrager: Decom NV (Coppin P.),

vergunning de dato 18 april 1994

Onderwerp: afbraak van bouwvallige woning en vervangen door nieuwe

-Stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 2000/753, dossiemummer Gemeente:

36015/12056/6/2000/744, dossiemummer AROHM; 8.00/36015/315.3, aanvrager; STANZA, vergunning de

dato 29 januari 2001

Onderwerp: uitbreiden van magazijn en afbraak oud vervallen magazijn

Voor voormeld goed sub 3:

dat hij geen stedenbouwkundige vergunning terugvindt;

Voor voormeld goed sub 4:

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 19911214, dossiemr: Gemeente

36015/3790/6/1991/214, dossiemr: AROHM: 8/36015/315.2, aanvrager: STANZA, vergunning de dato 5

augustus 1991

Onderwerp: uitbreiden bestaande bedrijfsgebouw en bouwen bedrijfswoning

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed

Voor voormeld goed sub 1:

volgens het gewestplan 2.22_6.1-Roeselare Tielt goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 17 december 1979

is "agrarisch gebied" is en volgens het Algemeen Plan van aanleg 2.23_1_1-Roeselare goedgekeurd door de

Vlaamse Regering op 29/04i1991"woonkorrel' is.

Voor voormeld goed sub 2:

volgens het gewestplan 2.22_6.1-Roeselare Tielt goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 17 december 1979

is (wegens schaal van het gewestplan is de bestemming voor interpretatie vatbaar) "woongebied met landelijk

karakter en "agrarisch gebied' en volgens het Algemeen Plan van aanleg 2.23 1_1-Roeselare goedgekeurd

door de Vlaamse Regering op 29/04/1991 "woonkorrel'

Voor voormeld goed sub 3:

dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het

Gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan 2.12_376_1  Afbakening regionaalstedelijk gebied Roeselare 

deelgebieden 6,7 en 11, goedgekeurd door Vlaamse regering op 29/10/2010 ' gemengd regionaal

bedrijventerrein' is.

Voor voormeld goed sub 4:

dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het

Gewestplan 2.22_6_1  Roeselare  Tielt, goedgekeurd door de Koning op 17/12/1979 woongebied met

landelijk karakter° is en volgens Algemeen plan van Aanleg 2.23_,1_1-Roeselare, goedgekeurd door de

Vlaamse regering op 29/04/1991 "woonkorre{' is.

3'dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de overgenomen vennootschap, voor

het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van

voormelde codex

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan is aangeduid als

een zone met voorkooprecht;

5° dat het krachtens artikel 4.2.12 paragraaf 2, 2° van voormelde Codex voor de overdracht verplichte as-

built attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

D. Planbatenheffing

De overgenomen vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

E. Algemene stedenbouwkundige informatie

De stad Roeselare heeft in haar brieven van 7 maart 2013 stedenbouwkundige inlichtingen overgemaakt.

Partijen verklaren een kopie van deze inlichtingen ontvangen te hebben en hierover voldoende toelichting te

hebben gekregen van ondergetekende notaris.

De overnemende vennootschap verklaart na deze uiteenzetting te verzaken aan iedere vordering tot

nietigverklaring op basis van een eventuele inbreuk op de informatieplicht.

11. Watertoets

De overgenomen vennootschap verklaart, en uit opzoeking op de website www.geo-vlaanderen.be blijkt dat

het goed niet gelegen is in mogelijks overstromingsgevoelig gebied.

15. Overgang

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de laatste vijf jaar voor deze fusie hebben de hierboven omschreven onroerende goederen en zakelijke rechten niet het voorwerp uitgemaakt van enige overgang met uitzondering van het zakelijk recht sub IV welke overgang hoger werd aangehaald in de eigendomsoorsprong.

16. Postinterventiedossier.

Op vraag van de notaris of er voor het goed een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de algemene vergadering bevestigend. Beide partijen verklaren dat dit dossier aan Stanza Holding, voormeld overhandigd worden binnen de maand,

B. De datum vanaf welke de handelingen van de naamloze vennootschap STANZA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap STANZA HOLDING, wordt bepaald op 1 januari 2013.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de naamloze vennootschap STANZA gedaan, komen voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap STANZA HOLDING, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap STANZA vanaf heden op te bestaan.

§ 2. Goedkeuring jaarrekening en ontslag bestuurders

Ondergetekende notaris wijst partijen op artikel 727 Wetboek van Vennootschappen, waarna de

vergadering besluit tot goedkeuring van de rekeningen afgesloten op 31 december 2012.

Met unanimiteit van stemmen besluit de vergadering tot het ontslag van de voornoemde bestuurders van de

vennootschap STANZA:

- de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid INDULON (tevens gedelegeerd bestuurder),

- de naamloze vennootschap STANZA HOLDING,

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Les Amarres",

uit al hun mandaten binnen de vennootschap..

Zij verleent kwijting aan de bestuurders voor het door hen tot dan toe gevoerde beleid en voor de periode

vanaf 31 december 2012 tot heden.

§ 3. Aanpassing statuten van de vennootschap STANZA HOLDING

1. De algemene vergadering van STANZA HOLDING besluit, met eenparigheid van stemmen, het boekjaar te verlengen en de tekst van artikel 39 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Het boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de éénendertigste december, behoudens het boekjaar 2012 dat loopt van 1 oktober 2012 tot 31 december 2013."

De vergadering besluit de eerste zin van de eerste alinea van artikel 29 van de statuten te vervangen als volgt: "De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur."

2. Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering van STANZA HOLDING, met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel in overeenstemming te brengen met de overgenomen vennootschap door volgende aanvulling bij het huidig doel:

"De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen,de handel in, het huren en verhuren van stansvormen, kapvormen, matrijzen, filters, clichés en toebehoren ondermeer voor drukkers, cartonnage- en lederindustrie, textiel- en diverse kunststoffenindustrie."

§ 4. Machtiging bestuursorgaan

De algemene vergadering van de vennootschap STANZA HOLDING verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan, voor zoveel als nodig om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de ex'teme wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap-'pen gehouden zijn met het oog op voormelde transactie. Er wordt hierbij voorbehoud gemaakt betreffende de termijn van zes weken die moeten worden gerespecteerd na hetzij neerlegging hetzij de publicatie van het fusievoorstel, en hierbij wordt verwezen naar de parlementaire vraag aan de minister van justifie (Parlementaire Vraag nummer. 12.567) waarbij voorbehoud mag worden gemaakt, dit verwijzend naar beide interpretaties, zonder dat de geldigheid hierdoor in het gedrang komt.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

A. De notaris bevestigt de identiteit en domicilie van partijen (natuurlijke personen) te hebben nagezien op zicht van de door de wet vereiste stukken zoals de identiteitskaarten. Zij verklaren in te stemmen met de vermelding van hun nationaal nummer.

B. Voor de uitvoering dezer overeenkomst kiezen voormelde partijen woonst in hun respectievelijke woonplaats of maatschappelijke zetel.

C. Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen, tijdens de overschrijving van de notulen van de

vergaderingen die deze verrichting goedkeuren, enige ambtshalve inschrijving te nemen.

D. De partijen erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dal elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

E. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, paragraaf 1 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de lnkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven ais Belasting over de Toegevoegde Waarde-belastingplichtige onder nummer (0)878.460.605

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ~ l

Comparanten bevestigen dat tegenwoordige operatie een geruisloze fusie is.

Slot

De agenda uitgeput zijnde, worden de vergaderingen geheven om vijftien uur.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL -

Opgemaakt door meester Stan Devos, notaris te Zwevegem

c'ee$-oi " ' otidt ol~, 257o 3, .43

./flóLii-ukn~ o 3. -43.

'ácLeet- doó RoCunLoti-ue fo-cul_

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.01.2013, NGL 18.03.2013 13067-0165-015
08/02/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be III

a

B~

s t~





Ondernemingsnr : 0878.460.605 Benaming

(voluit) : STANZA HOLDING (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EENBEEKSTRAAT 3.9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL-OPGESTELD TER UITVOERING VAN ART. 718 W.VENN.

Het bestuursorgaan van de NV STANZA HOLDING en het bestuursorgaan van de NV STANZA hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het W. Venn.

ldentificatie van de over te nemen vennootschap:

- STANZA

- Rechtsvorm: NV

Zetel: Penemolenstraat 7, 8800 Roeselare-Oekene

Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Kortrijk 0435.829.314

Identificatie van de overnemende vennootschap:

- STANZA HOLDING

- Rechtsvorm: NV

- Zetel: Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen

- Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Gent 0878.460.605

Door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de NV STANZA door de NV STANZA HOLDING. Dit fusievoorster zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd.

Door deze fusie zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan naar de overnemende vennootschap.

Het doel van de fusie is binnen de overnemende vennootschap alle activiteiten en alle activa en passiva te centraliseren. Deze verrichting van fusie door overneming maakt bovendien deel uit van een algemene herstructurering van de groepsstructuur.

Gezien de NV STANZA HOLDING reeds houdster is van aile aandelen van de NV STANZA en gezien er: binnen deze laatste vennootschap geen andere effecten zijn waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, vindt er geen omwisseling plaats van (nieuwe) aandelen van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



RECHTBANK VAN KOOPHAN~7DE flTE GENT

rNEEHG LtG~D

2 9 JAN. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verdere formaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

- Alle handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

- Er zijn geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, of houders van andere effecten dan aandelen.

- Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

- De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap (geraamd op 4.500,00 ' EUR).

- De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal.

De NV STANZA HOLDING zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV STANZA.

De algemene vergadering die over de fusie moet beslissen, zal worden bijeengeroepen kort na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel en bekendmaking bij uittreksels overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75. De', aandeelhouders en leden van het bestuurrsorgaan zullen nog schriftelijk worden uitgenodigd.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Roeselare, 23 januari 2013

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap,

Niels Loncke, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

éhiud n

aan het

Belgisch

steatsblad

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2013
ÿþ MWWoid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE~EGD É

a --........ J

f

Z 9 JAN. 2013 r

RECHT: ~ Vk;ÿ KOOPHANe~_~~E ~L,,7

lU Hi IIIII~IIIIIVIIIIII

*13024380'

V beis III

aa'

Bel Staa

h

Ondernemingsnr : 0878.460.605

Benaming

(voluit) : STANZA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EENBEEKSTRAAT 3 - 9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SPLITSINGSVOORSTEL-OPGESTELD TER UITVOERING VAN ART. 677 en 743 W.VENN.

Het bestuursorgaan van de NV STANZA HOLDING heeft de eer hierbij het splitsingsvoorstel inzake partiële splitsing door oprichting neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 677 en 743 van het W. Venn.

" Identificatie van de te splitsen vennootschap:

- STANZA HOLDING

Rechtsvorm: NV

- Zetel: Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen

- Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Gent 0878.460.605

Identificatie van de op te richten vennootschap:

- STANZA DIE MAKING

- Rechtsvorm: NV

Zetel: Penemolenstraat 7, 8800 Roeselare

- Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Kortrijk

Het bestuursorgaan van de NV STANZA HOLDING zal aan de algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel voorleggen, met het oog op de partiële splitsing, in de bestaande vennootschap NV STANZA HOLDING door oprichting van de nieuwe vennootschap NV STANZA DIE MAKING.

De partiële splitsing heeft tot doel het bezit en het beheer van de onroerende goederen en deelnemingen af te scheiden van de commerciële werkzaamheden van het vervaardigen van stansvormen. Het creëren van twee onafhankelijke juridische entiteiten heeft als voordeel dat elk van deze juridische entiteiten zich volledig, zelfstandig kan ontplooien. De NV STANZA DIE MAKING voert de handelsactiviteiten uit (stansvormen, matrijzen, ...), terwijl de NV STANZA HOLDING zich volledig kan toespitsen op het beheer van de onroerende goederen en de deelnemingen.

Op deze manier is het makkelijker de opbrengsten en kosten van beide activiteiten afzonderlijk te houden ten einde de rentabiliteit, maar vooral ook de opportuniteiten van de onderscheiden activiteiten te onderkennen. De splitsing laat ook toe investeerders of partners aan te trekken die slechts in één van beide entiteiten' geïnteresseerd zijn.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Door de partiële splitsing zal een deel van het vermogen, inclusief een deel van de rechten en plichten van de NV STANZA HOLDING overgaan op de nieuwe vennootschap NV STANZA DIE MAKING. Dit gedeelte van het vermogen behelst alle activa, passiva, rechten en plichten m.b.t. de handelsactiviteiten.

De overdragende vennootschap NV STANZA HOLDING wordt daarbij niet ontbonden maar blijft verder bestaan.

De verdere formaliteiten inzake de partiële splitsing worden ais volgt vastgelegd:

- In ruil voor het overgedragen vermogen vertegenwoordigd door de bedrijfstak "Activiteit stansvormen" worden aan de aandeelhouders van de NV STANZA HOLDING 1.500 nieuwe aandelen van de nieuwe vennootschap NV STANZA DIE MAKING toegekend. De ruilverhouding bedraagt bijgevolg 1 tegen 1. Er wordt geen opleg in geld betaald.

- De aandelen van de NV STANZA DIE MAKING worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister en toegekend volgens het huidig aandelenbezit om de bestaande aandelenverhouding te respecteren en te behouden. Dit zal gebeuren door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV STANZA HOLDING.

- Deze aandelen geven recht te delen in de winst van de NV STANZA DIE MAKING vanaf de oprichting van de vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

- Alle handelingen betreffende het bezit en het beheer van de activa en passiva m.b.t. de activiteit worden boekhoudkunig geacht te zijn verricht voor rekening van de oprichtende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

- Er zijn geen aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen. De verschillende categorieën van aandelen bepalen wel de wijze waarop het bestuursorgaan is samengesteld, dit zal op passende wijze moeten worden opgenomen in de statuten van de op te richten vennootschap.

Het bestuursorgaan stelt voor de vereenvoudigde procedure van art. 734 en/of 749 van het Wetboek van Vennootschappen te volgen, zodat er geen omstandig verslag van het bestuursorgaan en geen controleverslag vereist zijn.

- Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

- De voorgenomen splitsing door oprichting dient te voldoen aan de vereisten ais bedoeld in artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten en in artikelen 183bis, 211 en 212 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, alsook aan artikelen 11 en 18, derde lid, van het Btw-wetboek. Blijkens het hoger omschreven doet vindt de splitsing plaats op grond van zakelijke overwegingen,

De voorgestelde partiële splitsing kan slechts plaats vinden nadat ook de voorgestelde fusie tussen de NV STANZA HOLDING en NV STANZA wordt goedgekeurd door de betrokken algemene vergaderingen. Hiervoor wordt verwezen naar de neergelegde fusievoorstellen, alsook naar de te nemen besluiten van voormelde algemene vergaderingen.

- De kosten van de partiële splitsing worden gedragen door de partieel te splitsen vennootschap.

De algemene vergadering die over de partiële splitsing moet beslissen, zal worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het splitsingsvoorstel en na goedkeuring door de bevoegde algemene vergaderingen van de NV STANZA HOLDING en NV STANZA van de door deze vennootschappen voorgestelde fusie. Zonder deze fusie kan onderhavige partiële splitsing niet doorgaan. De aandeelhouders en leden van het bestuursorgaan zullen nog schriftelijk worden uitgenodigd.

De vennootschappen zijn voornemens de bepaling van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen: de artikelen 730, 731 en 733 hoeven niet te worden toegepast, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle aandeelhouders en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De bestuursorganen geven evenwel te kennen dat zijn zullen afzien van dit voornemen en alsnog de verslagen waarvan spraken in artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen zullen opstellen in de mate dat de aandeelhouders hen er van in kennis stellen dat zij dit alsnog zouden wensen.

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap wijst er voor de volledigheid op dat het doel

vennootschap eventueel uitgebreid moet worden ten gevolge van de partiële splitsing.

t

w

I

Voor- Onderhavig splitsingsvoorstel wordt door de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de splitsingsvoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

4t5ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Roeselare, 23 januari 2013

Voor NV STANZA HOLDING,

Niels Loncke, gedelegeerd bestuurder

`Î-lieAí,` (Yleu ,)('Oil5C,ncpVoorStieL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 'B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mot Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-fflOOMMI,..

NEERGELEGD

0 9 FR 2012

RECH7't3ANK VAN

KOOPHANkagE GENT

Ondememingsnr : 0878460605

Benaming

(voluit) : Stanza Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Op de algemene vergadering dd. 6 januari 2012 werd met eenparigheid van stemmen beslist om te

herbenoemen tot bestuurder, voor een periode van zes jaar:

- De heer Moens Wüfired, Nachtegaalweg 6, 8670 Koksijde

- De heer Loncke Robert, Bollaardstraat 8, 8800 Roeselare

- De heer Loncke Niels, Bollaardstraat 8, 8800 Roeselare

- Consolid BVBA, Eenbeekstraat 3, 9070 Destelbergen, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de heer Moens Dries.

De raad van bestuur van 6 januari 2012 heeft beslist de heer Loncke Robert te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur en de heer Loncke Niels te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

Loncke Niels

Gedelegeerd bestuurder

ell

+120Q3164

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.01.2012, NGL 23.01.2012 12012-0098-015
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.01.2011, NGL 14.02.2011 11030-0076-015
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.01.2010, NGL 01.02.2010 10030-0129-015
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.01.2009, NGL 05.02.2009 09034-0131-015
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 04.01.2008, NGL 29.02.2008 08058-0126-015
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0416-017

Coordonnées
STANZA HOLDING

Adresse
EENBEEKSTRAAT 3 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande