STARSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STARSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.694.420

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.06.2013 13198-0452-015
17/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0886.694.420

Benaming (voluit) : STRASS INTERACTIVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cauwerburg 115B te 9140 Temse

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op zeventien april tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen met ingang vanaf éénendertig maart

tweeduizend dertien in "STARSS".

Tevens beslist de vergadering om de huidige tekst van artikel 1 der statuten te vervangen door de hierna

vermelde tekst, om deze in over-eenstemming te brengen met voornoemde beslising.

"Artikel I - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "STARSS"."

2. De vergadering beslist om artikel 9 der statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 9  Overdracht of overgang van de aandelen § 1. Algemene principes

1) Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden over-gedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

I! Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden over-gedragen of overgaan aan een vennoot. Deze toestemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden over-gedragen of overgaan:

i) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

ii) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater (voor zover zij niet reeds zelf vennoot zijn).

2) Onderstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen of andere titels die recht geven op :I aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap. Bovenstaande bepalingen zijn eveneens toepasselijk bij het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden of rechten op de aandelen, zoals doch niet beperkt tot rechten van vruchtgebruik of opties, inpandgeving van aandelen of anderszins overdragen van aandelen ten titel van zekerheid.

3) Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van dit artikel, moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

4) Elke overdracht in strijd met de bepalingen van dit artikel is nietig.

De vennoot die de bepaling van dit artikel niet respecteert zal daarenboven aan de gezamenlijke gedupeerde ;i vennoten een schadevergoeding moeten betalen gelijk aan 25 % van de werkelijke waarde van de overgedragen aandelen, onverminderd het recht om de werkelijke schade te bewijzen. De forfaitaire of werkelijke schadevergoeding komt aan elk van de gedupeerde vennoten toe in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in het totaal aantal aandelen dat de gedupeerde vennoten aanhouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G -

VAN KOOPHANDEL.

- 7 ME( 2013

DE111DERMONC E.

táríf íf~--~-

11

Vo. beho aan Belg Staat

x130755 5~

111

ij

L~ mod 11.1



Noor- 'behouden aan het Belgisch Staatsblad



5) De vennoten kunnen te allen tijde in een unanieme schriftelijke verklaring afstand doen van de naleving van de bepalingen van dit artikel.

§ 2. Goedkeuring - procedure

1) Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, op schriftelijk verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op schriftelijk verzoek van de erfgena(a)m(en) ofrechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Deze algemene vergadering moet samenkomen binnen de dertig (30) dagen na ontvangst van dit verzoek.

2) Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. Ingeval van een bod van een derde zal de kandidaat-overdrager samen met zijn verzoek een schriftelijke verklaring van de derde (kandidaat-overnemer) voorleggen waarin deze uitdrukkelijk verklaart welke de prijs en de andere voorwaarden van de voorgenomen overdracht zijn alsook dat deze voorwaarden bona fide en conform de marktvoorwaarden zijn. De kandidaat-overdrager en de derde zullen in voorkomend geval alle bijkomende informatie voorleggen of overmaken waartoe de vennoten en het bestuursorgaan redelijkerwijze verzoeken om dit bona fide karakter en de conformiteit met de marktvoorwaarden te kunnen beoordelen.

§ 3. Waardering aandelen

De regel is dat de aandelen worden gewaardeerd op basis van het (in voorkomend geval geconsolideerd) netto-actief van de vennootschap gedeeld door het aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen volgens de meest recente goedgekeurde (in voorkomend geval geconsolideerde) balans van de vennootschap op het tijdstip van het verzoek bedoeld in paragraaf 2, behoudens:

(i) ingeval van andersluidende overeenkomst tussen alle betrokken partijen; en

(ii) ingeval van een bod van een derde, dan gebeurt dit aan de prijs die de derde bereid is te betalen, voor zover dit een bod ter goeder trouw van deze derde betreft.

Onder "geconsolideerd netto-actief van de vennootschap" wordt verstaan het netto-actief dat blijkt uit haar meest recente goedgekeurde geconsolideerde jaarrekening op het tijdstip van het verzoek bedoeld in paragraaf 2, of, bij gebreke aan het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening, het geconsolideerd netto-actief, vastgesteld door het bestuursorgaan en bevestigd door de commissaris van de vennootschap (of, bij gebreke aan commissaris, een door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor), op basis van de op het tijdstip van het verzoek bedoeld in paragraaf 2 laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap en van de vennootschappen waarin zij een participatie houdt, met toepassing van de regels inzake de consolidatie van jaarrekeningen.

§ 4. Weigering van goedkeuring

1) In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd (in voorkomend geval met inbegrip van de aandelen van de vennoten die schriftelijk kennis hebben gegeven gebruik te willen maken van hun volgrecht overeenkomstig paragraaf 5) zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de in paragraaf 3 vermelde regel. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan" zaI deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij,

2) De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

§ 5. Volgrecht

1) Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meerdere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen) die in de zin van artikel 95, paragraaf 1, IV A, paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met elkaar verbonden zijn, eigenaar word(t)(en) van meer dan vijftig procent (50%) van de aandelen van de vennootschap, dan kan/lcunnen de vennoot/vennoten die zijn/hun aandelen wenst/wensen over te dragen dat slechts doen, indien hij/zij vooraf van de kandidaat-overnemer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-overnemer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere vennoten zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s).

2) De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis dient door de kandidaat-overdrager gevoegd te worden bij het schriftelijk verzoek aan het bestuursorgaan van de intentie tot overdracht zoals bedoeld onder paragraaf 2 hiervoor. Het bestuursorgaan moet de vennoten kennis geven van deze schriftelijke verbintenis tegelijk met de kennisgeving van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

cVopr- Yehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 77.5

3) De vennoten die op het voorstel van de kandidaat ovememer(s) wensen in te gaan, stellen het bestuursorgaan en de overige vennoten daarvan in kennis binnen de vijftien (15) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door het bestuursorgaan en uiterlijk vijf (5) dagen voor de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de voorgenomen overdracht.

4) Indien alle vennoten op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven procedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle vennoten uitgevoerd.

5) Indien niet alle vennoten op het voorstel ingaan, dan dient de hierboven beschreven procedure (paragrafen 2-4) toegepast te worden.

§ 6. Volgplicht

I) Indien één of meer vennoten ten bezwarende titel aandelen van de vennootschap hebben overgedragen aan een derde, die meer dan 50 % vertegenwoordigen van alle door de vennootschap uitgegeven aandelen, dan verbinden de andere vennoten die nog aandelen van de vennootschap bezitten er zich toe om hun aandelen mee te verkopen aan voornoemde derde, indien de derde hierom verzoeken overeenkomstig deze paragraaf. De prijs per aandeel zal gelijk zijn aan de prijs of tegenwaarde per aandeel waartegen eerstbedoelde overdracht is geschied, doch met als minimum de prijs per aandeel berekend overeenkomstig de regel in paragraaf 3 (i.e. op grond van netto-actief).

2) De derde die zijn recht bedoeld in bovenvermelde alinea wenst uit te oefenen, dient daarvan kennis te geven aan het bestuursorgaan, binnen de vijftien (15) dagen na de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de vennootschap van de in de eerste alinea van paragraaf 6 eerstbedoelde overdracht. Dit recht kan enkel worden uitgeoefend ten aanzien van alle vennoten die nog aandelen van de vennootschap bezitten en met betrekking tot alle aandelen die zij bezitten. Binnen de vijf (5) dagen na de kennisgeving van de derde dat hij het recht bedoeld in de eerste alinea van deze paragraaf 6 wenst uit te oefenen, geeft het bestuursorgaan hiervan kennis aan de andere betrokken vennoten.

3) De eigendomsoverdracht van de aandelen waarop het recht bedoeld in deze paragraaf 6 wordt uitgeoefend, zal geschieden binnen de dertig (30) dagen na de kennisgeving door het bestuursorgaan bedoeld in bovenvermelde alinea, tegen contante betaling van de prijs.

§ 7. Waardering ingeval van gedwongen uitsluiting of uittreding

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord dat de regel uiteengezet in paragraaf 3 (waardering van aandelen op grond van (geconsolideerd) netto-actief) tevens zal gelden ingeval van de procedure tot gedwongen uitsluiting of uittreding van vennoten en dit gelet op de activiteiten en de omvang van de vennootschap."

3. De vergadering beslist om de huidige tekst van het gedeelte "vereffenaars" vermeld in artikel 27 der statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Vereffenaars

ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Indien evenwel op het ogenblik van de ontbinding de vennootschap geen schulden meer heeft, kan de ontbinding en de sluiting van de vereffening hi één akte gebeuren op voorwaarde evenwel dat de beslissing hieromtrent genomen wordt door alle vennoten met eenparigheid van stemmen.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité."

4. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het

BTW-nummer aan:

Walraevens Nick, Kasteelstraat 170, 9255 Buggenhout;

- Degrande Lut, Kasteelstraat 170, 9255 Buggenhout;

- Van Doren Martine, Winkelstraat 67, 2890 Sint Amands;

met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato zeventien april tweeduizend dertien.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 15.02.2013 13035-0321-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0401-015
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 16.06.2011 11164-0559-015
02/03/2011
ÿþ 1e4 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 M11111111

*11033605*

Neergelegd ter griffie der Rec stbenk van Kd fie te Leuven, de 112011

DEGiFFIEA,

Ondernemingsnr : 0886.694420

Benaming

(voluit) : STRASS INTERACTIVE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dijiestraat 9A - 3140 KEERBERGEN

Onderwelp akte : Verplaatsing zetel

Volgens de notulen uit de bijzondere algemene vergadering dd. 1010212011 wordt door de zaakvoerder

beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Cauwerburg 1156 le 9140 Temse.

VAN dE MEERSCH Niels

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Edik 8 vermelden : Reoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItieepeiGed Ciri effe der

P... , , ,rjr,;r

,.ad'J.aIn, de 3 a n',^1 L>'t8tí#fi`tieFlER,

Ondernemingsnr : 0886.694.420

Benaming

(voluit) : STRASS INTERACTIVE

Rechtsvorm : Besfoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Dijlestraat 9A te 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op elf januari tweeduizend en elf, dragend volgend registratierelaas: Geregistreerd op het kantoor St-Niklaas de zeventien januari twee-duizend en elf twee blad geen verzending boek 567 blad 100 vak 08 Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ) De Ontvanger getekend ea Inspecteur ai. Vertongen.", blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist paragraaf 1 van artikel 9: "overdracht of overgang van de aandelen" te wijzigen.

Te dien einde beslist de vergadering om de huidige tekst van paragraaf 1 van artikel 9 der statuten te vervangen

door de hierna vermelde tekst, om deze in overeenstemming te brengen met voornoemde beslissing.

"Artikel 9 -- Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens

drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato elf januari tweeduizend en elf.

2.

Gecoördineerde tekst der statuten.

1

IIII

+uoaa3ai"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 11.06.2010 10165-0005-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 29.07.2009 09486-0055-014
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08485-0262-014
23/07/2015
ÿþmod 11.1

In de biil-ag-en-bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernetrtingsnr : 0886.694.420

IFfIE RECHTBANK vAN

KOOPHANDEL_ GFNT

13 JULI 2015

AFDELING DENDERMONDE

riffie

1111111111ti!!IM11116

111111111

Benaming (voluit) : STARSS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cauwerburg 115E te 9140 Temse

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op zeven juli' tweeduizend vijftien, blijkt hetgeen volgt:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de voorlezing van het verslag door de'

zaakvoerder over de voorgenomen wijziging van het vennootschappelijk doel; een staat van activa en passiva der',

vennootschap, afgesloten per 30 april 2015 wordt overgelegd.

Wijziging van het maatschappelijk doel, door na het laatste streepje van de huidige tekst van artikel 3 der statuten

de volgende tekst toe te voegen:.

"- reclamebureau

- ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- adviesbureau op gebied van public relations en communicatie

- markt- en opiniemarktonderzoekbureau

- activiteiten van grafische designers

- activiteiten i.v.m. films en video- en televisieprogramma's

- ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

- ontwerpen en plaatsen van buitenreclame : reclameborden en panelen, lichtkranten en

neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

- ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

- ontwerpen van publicitaire films

- ontwerpen van publicitaire artikelen."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 7 juli 2015.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

3, Verslag en staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"





20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 16.06.2016 16179-0068-015

Coordonnées
STARSS

Adresse
CAUWERBURG 115B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande