STB PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : STB PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.218.768

Publication

27/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RFC:HTRANI(VAN KOOPHANDEL GENT

Griffie

i 5 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

l: iio *1501918 IIAI

Ondernemingsnr : 0838.218.768

Benaming

(voluit) : STB PROJECTS

(verkort)

!Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Heyerstraat 5, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres - uitbreiding doel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 2 Januari 2015 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Het adres van de vennootschap, zowel maatschappelijke zetel als adres van elke bedrijfsactiviteit wordt vanaf 02/01/2015 verplaatst naar adres: Gentse Steenweg 251, 9160 Lokeren.

Bovendien wordt aan het doel van de vennootschap toegevoegd de volgende activiteiten:

-Aan- en verkoop van alle goederen die verband houden met alle huisdieren en/of hun eigenaar, inclusief

hondenvoeding en aanverwanten.

-Huisvesting en opvang van honden

-Pension voor huisdieren

-Verzorging van honden

-Diensten in verband met verzorging van huisdieren m.u.v. veterinaire diensten

-Het africhten en trainen van huisdieren

o-Het begeleiden en adviseren van hondeneigenaars.

Beide beslissingen werden goedgekeurd met unanimiteit van stemmen en vinden onmiddellijk ingang, dus vanaf 02/01/2015

Borremans Stéfan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2011
ÿþ rood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111I SI NII 1 MI i i

*11123474*

Va beha aan Bete Staat

ut-sil-FIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

29. 07. 2011

DENDE5,it,.eNDE

Ondememingsnr : Benaming ,e41" X68

(voluit) : STB PROJECTS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heyerstraat 5, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Op datum van 27 Juli 2011 wordt door de hieronder vermelde partijen, een vennootschap opgericht als, gewone commanditaire vennootschap onder de bijzondere benaming "STB PROJECTS"

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Heyerstraat 5. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

De vennootschap wordt opgericht door volgende vennoten:

1) Borremans Stefan, geboren te Gent op 10 Maart 1987, wonende te 9160 Lokeren, Heyerstraat 5. De heer Borremans Stefan is beherende en hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

2) Borremans Daniël, geboren te Leopoldstad (Congo) op 16 Mei 1960, wonende te 9160 Lokeren,. Heyerstraat 5. De heer Borremans Daniël is stille vennoot.

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt samengesteld en volledig volstort:

1) Borremans Stefan, beherend vennoot doet een inbreng van 490 ¬ en verkrijgt hiervoor 49 aandelen.

2) Borremans Daniël, stille vennoot doet een inbreng van 10 ¬ en verkrijgt hiervoor 1 aandeel. Het volledige maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 500 ¬ en is volledig volstort.

De vennootschap heeft als doel :

I. In eigen naam en voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen' met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

het verlenen van adviezen, het management en het beheer in van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, geldplaatsingen en/of verzekeringen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen] en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

-

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan " depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital i satieondemem i n gen;

C/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

BI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

FI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

G/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe ; vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of :

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

" wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op ; welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

" De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies of activiteiten met betrekking tot bank en verzekeringen doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het boekjaar begint op 1 oktober en loopt tot 30 september van ieder jaar. Als overgangsmaatregel loop het " eerste boekjaar vanaf heden om te eindigen op 30 september 2012. De jaarvergadering vindt plaats de 1e dinsdag van de maand maart om 18 u. Voor het eerste boekjaar vindt de jaarvergadering aldus plaats op de 18 dinsdag van de maand maart in het jaar 2013.

De resultaatverdeling verloopt, tenzij anders overeengkomen in gelijke delen toe te kennen aan de vennoten volgens hun aandelenbezit. Zij mogen evenwel beslissen tot het aanleggen van reserves en of uitkeren van ' tantëmes of dividenden.

Bij ontbinding van de vennoten wordt het kapitaal en reserves verdeeld volgens het aandeelhouderschap.

De Heer Stefan Borremans wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder.

Borremans Stefan

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STB PROJECTS

Adresse
HEYERSTRAAT 5 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande